Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » Μεταλλικό laptop 13.5'' 3K με Οθόνη Αφής, Fingerprint και 8GB/256GB

Μεταλλικό laptop 13.5” 3K με Οθόνη Αφής, Fingerprint και 8GB/256GB

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αρχές της εβδομάδας το Gearbest φέρνει σε προσφορά ένα πολύ λεπτό και πλήρως μεταλλικό laptop. Δείτε τον κλώνο του Microsoft Surface Book, το CUBE Thinker, με οθόνη αφής 13,5” και εντυπωσιακή ανάλυση, Windows 10, 8GB μνήμη και 256GB SSD, δυο USB 3.0 μαζί με Type-C και fingerprint reader, σε φιλική τιμή για λίγες ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Cube

Η Shenzhen Alldo Cube είναι εταιρεία υψηλής τεχνολογίας στην Κίνα που ασχολείται με την κατασκευή tablet PC και laptop καθώς επίσης και άλλα ηλεκτρονικά προϊόντα.

Η εταιρεία διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας, και έχει ισχυρή τεχνική δύναμη και επτά ανεξάρτητες μονάδες παραγωγής με καινοτόμες ικανότητες. Επιπλέον διαθέτει και μονάδα service.

Γιατί να αγοράσω το CUBE Thinker

Είναι αλήθεια ότι αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα Windows laptop με 8GB μνήμη και 128 GB SSD για να κάνουμε εργασίες στο ίντερνετ, θα χρειαστεί να καταβάλουμε περισσότερα χρήματα.

Συν τοις άλλοις, η συσκευή δεν θα είναι τόσο κομψή, ελαφριά και λεπτή, ούτε βέβαια θα έχει οθόνη αφής με τέτοια ανάλυση στα 3000 x 2000 pixel.

Ωστόσο, αν δεν μας ενδιαφέρει η μεταλλική και ultra slim premium κατασκευή, τα 8GB μνήμης, η υψηλή ανάλυση και η οθόνη αφής, που είναι και τα μεγάλα όπλα του κινέζικου φορητού, σε αυτή την κατηγορία €459 έως €549, μπορούμε να βρούμε laptop στην ελληνική αγορά με καλύτερο επεξεργαστή, όπως ο i5 4ης γενιάς και ο i7 6ης γενιάς.

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Αγορά Laptop €379-€4.389 Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 8/4-13/4

Η αγορά laptop είναι σημαντικά πιο δύσκολη από την αγορά σταθερού υπολογιστή, καθώς το κόστος είναι αυξημένο και οι δυνατότητες μελλοντικής αναβάθμισης, πέραν από τη…

Πως μπορώ να αγοράσω το ultra slim Laptop

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα ελληνικό κατάστημα.

Σε τέτοια κινέζικα μοντέλα, όμως, είναι πάντα πιο έξυπνη ιδέα να παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα, καθώς θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στα προϊόντα Cube

Οι τρέχουσες προσφορές στις συσκευές Cube είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

CUBE Thinker Fingerprint

Το κινεζικό notebook διακρίνεται για την 13,5 ιντσών οθόνη αφής IPS, με ανάλυση στα 3000 x 2000, καθώς επίσης και για την μεταλλική κατασκευή, αλλά και τον εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό.

H συσκευή είναι ιδιαίτερα φορητή, και πολύ πιο λεπτή από τους όλους τους φορητούς υπολογιστές της ίδιας κατηγορίας. Το laptop παρότι μεταλλικό έχει σχετικά μικρό βάρος που ανέρχεται στα 1.688 κιλά.

Το CUBE Thinker διαθέτει τον διπύρηνο επεξεργαστή 7ης γενιάς της Intel, τον Core m3-7Y30 1.00GHz – 2.6GHz με αρχιτεκτονική 14nm και 4MB Cache.

Η σειρά Core M της Intel επιτρέπει στους κατασκευαστές να δημιουργούν αθόρυβους φορητούς με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, αλλά και με υπερβολικά λεπτή σχεδίαση χωρίς ανεμιστήρα.

Με αυτή την CPU μπορούμε να τρέχουμε άνετα πολλές καρτέλες στους browser, αποκτώντας ταυτόχρονα αυτονομία πάνω από δέκα ώρες. Ωστόσο, ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή για μια οθόνη με τέτοια ανάλυση.

Η συσκευή διαθέτει πολύ καλή μνήμη RAM DDR3L στα 8GB και αποθηκευτικό SSD στα 128GB. Έρχεται με 2 x USB 3.0, μια σε κάθε πλευρά, και επιπλέον μια Type-C μαζί με audio jack.

Αναλογία οθόνης 3:2

Ενώ οι περισσότεροι φορητοί έχουν αναλογία οθόνης 16:9, η οθόνη του Cube Thinker είναι ξεχωριστή, με αναλογία οθόνης 3:2, όπως ακριβώς η σειρά Surface Book της Microsoft. Αυτό το είδος οθόνης ενισχύει κατά πολύ την τρισδιάστατη αίσθηση.

Ο κινέζικος φορητός έρχεται με εγκατεστημένα τα Windows 10 home στην αγγλική έκδοση και έχει μπροστινή κάμερα στα 2.0 MP.

Το laptop διαθέτει πλήρες και εργονομικό πληκτρολόγιο, μαζί με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για άμεσο ξεκλείδωμα του φορητού.

Η τιμή του CUBE Thinker θα βρίσκεται σε πτώση για λίγες ημέρες στα €490.90. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Για να επιτύχουμε την χαμηλότερη τιμή του, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

Cubethinker

Ο ενδεδειγμένος τρόπος αποστολής που είναι 100% αποτελεσματικός στο να γλιτώσουμε το τελωνείο είναι η επιλογή Priority Line στα €19.04, την οποία θα βρούμε αποκλειστικά στο GearBest. Το laptop θα έρθει στο σπίτι μας με courier.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: IPS αφής δέκα σημείων, 13,5 ιντσών
  • Ανάλυση οθόνης: 3000 x 2000
  • Διπύρηνος επεξεργαστής Intel Core m3-7Y30
  • Caching: 4MB
  • Κάρτα γραφικών: Ενσωματωμένη Intel HD Graphics 615
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • RAM: 8GB DDR3L
  • 128GB SSD αποθηκευτικός
  • 1 κάμερα 2.0MP
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Υποδοχές: 2 x USB 3.0 και 1 x Type-C
  • CD: Δεν υποστηρίζεται
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10 Home 64-bit αγγλική έκδοση
  • WLAN Card και LAN Card: Ναι
  • Ενσωματωμένα ηχεία διπλού καναλιού
  • Τύπος μπαταρίας: 7.6V / 5000mAh
  • Βάρος: 1.688 kg
  • Διαστάσεις: 31.30 x 23.70 x 1.40 εκατοστά
  • Χρώμα: Ασημί μεταλλικό
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το laptop και το τροφοδοτικό

Σας άρεσε το CUBE Thinker ?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο Ultra slim και μεταλλικό CUBE Thinker.

Αν έχετε αγοράσει φορητούς της εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και να μας πείτε αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps