Home » Software » Vernee Apollo 5.5'' 2K, 4GB/64GB και VR Box, €169.27

Vernee Apollo 5.5” 2K, 4GB/64GB και VR Box, €169.27

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι τιμές στις κινέζικες ναυαρχίδες έχουν πάρει την κάθοδο αυτή την περίοδο, και καθημερινά υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες. Δείτε το πανίσχυρο και πλήρως μεταλλικό Vernee Apollo 4G με δεκαπύρηνο επεξεργαστή 2.5GHz, μεγάλη φωτεινή οθόνη 5,5’’στα 2Κ που συνοδεύεται από VR Box και κάμερες στα 21.0 και 8.0MP, σε χαμηλή τιμή για ελάχιστες ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Vernee

Η Vernee είναι μία νεοσύστατη κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικών, που διαθέτει κινητές συσκευές με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες. Ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2016, από ενθουσιώδεις νέους ανθρώπους.

Η εταιρεία έχει εισέλθει δυναμικά στην τεράστια αγορά της Κίνας και είναι ήδη δημοφιλής και στο εξωτερικό με πολλές καλές κριτικές, γιατί παράγει smartphones και αξεσουάρ που διακρίνονται από την υψηλή ποιότητα και αισθητική, σε χαμηλό κόστος.

Γιατί να αγοράσω το Vernee Apollo 4G

Το Vernee Apollo είναι αναμφίβολα ένα όμορφο μεταλλικό κινητό, και επιπροσθέτως η ανάλυση των 2560 x 1440 pixels με τα 4GB μνήμης, είναι προδιαγραφές και τεχνικά χαρακτηριστικά ναυαρχίδας.

Κατά κανόνα, παρόμοιες προδιαγραφές σε αντίστοιχες συσκευές μεγάλων και γνωστών εταιρειών, θα μας κοστίσουν πολύ ακριβότερα.

Επιπλέον και σημαντικό, το Vernee Apollo 2K Screen έχει ήδη αποσπάσει πολύ καλές κριτικές από τα μεγαλύτερα sites τεχνολογίας.

Σύμφωνα με τις κριτικές πολλών χρηστών που έχουν ήδη αγοράσει το Vernee Apollo 4G, η συσκευή θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα και ταχύτατα phablet της κινέζικης αγοράς, με premium μεταλλική κατασκευή και εξαιρετικές VR δυνατότητες.

Τι είπαν οι Έλληνες χρήστες

Τεράστια διαφορά κόστους στα ελληνικά καταστήματα

Υπάρχουν ελάχιστα ελληνικά καταστήματα που εισάγουν πολύ λίγες συσκευές και αξεσουάρ της Vernee. Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά το Vernee Apollo 4G κοστίζει πάνω και από τα διπλάσια χρήματα της προσφοράς του Gearbest.

Οι προσφορές στα κινητά της Vernee

Οι τρέχουσες προσφορές του για τα προϊόντα τις Vernee είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Vernee Apollo + VR Box

Το Vernee Apollo είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα κινητά της κινέζικης εταιρείας και διακρίνεται για τον ισχυρό δεκαπύρηνο επεξεργαστή της Mediatek Helio X25 64bit στα 2,5GHz.

Εντυπωσιάζει αναμφίβολα η οθόνη 5,5 ιντσών, ανάλυσης 2560 x 1440 pixels (QHD), με το ανθεκτικότατο Gorilla Glass.

Η συσκευή είναι Dual SIM,Dual Standby και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες micro και nano SIM αντίστοιχα, ειδάλλως μια micro SD και μια SIM.

Το phablet υποστηρίζει το ταχύτατο USB Type-C καθώς επίσης και την ψηφιακή έξοδο για audio, προσφέροντας υψηλότερη ποιότητα ήχου σε σχέση με την υποδοχή των 3.5mm.

Το Vernee Apollo διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων…

…και ξεχωρίζει για την premium μεταλλική κατασκευή.

Η συσκευή διαθέτει μεγάλη μνήμη RAM στα 4GB και έχει αποθηκευτικό eMMC στα 64GB, επεκτάσιμο στα 128GB δια μέσου της υποδοχής για microSD κάρτα.

Το Vernee Apollo έχει δυο κάμερες, 21.0MP με AF και 8.0MP η μπροστινή. Διαθέτει led flash.

Η μπαταρία του Vernee Apollo είναι στα 3180mAh, και υποστηρίζει την ταχύτατη φόρτιση που ανέρχεται στο 50% μέσα σε μισή ώρα.

Η συσκευή ξεχωρίζει ιδιαιτέρα για τον πολύ κομψό και καλαίσθητο σχεδιασμό της, και ιδιαίτερα για τις VR δυνατότητες, λόγω βεβαίως της υψηλής ανάλυσης της οθόνης. Η συσκευή συνοδεύεται με το VR box που βλέπουμε στην εικόνα.

Το μεταλλικό phablet τρέχει το Android 6.0 Marshmallow, και μπορούμε να έχουμε πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον. Υποστηρίζει και το over-the-air update, για τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού.

Το Vernee Apollo 4G διατίθεται στα €169.27 και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: Capacitive 5.5 ίντσες
  • Ανάλυση οθόνης: 2560 x 1440 pixels
  • Δεκαπύρηνος επεξεργαστής Helio X25 64bit στα 2,5GHz
  • Επεξεργαστής γραφικών ARM Mali-T880 GPU
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • RAM: 4GB
  • 64GB αποθηκευτικός χώρος, επεκτάσιμος στα 128GB
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες micro και nano SIM αντίστοιχα.
  • Υποδοχή USB Type-C
  • 2 κάμερες με 21.0 MP με AF και διάφραγμα f/2.0 και 8.0 MP αντίστοιχα, με φλας
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 3180mAh με γρήγορη φόρτιση στο 50% σε 30 λεπτά
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0 Marshmallow
  • Δίκτυα: FDD-LTE, GPS, GSM, WiFi 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
    3G: WCDMA 900/2100MHz
    4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz
  • GPS, A-GPS
  • Διαστάσεις: 15.20 x 7,56 x 0,93 εκατοστά
  • Βάρος: 0.188 kg
  • Χρώμα: Γκρι
  • Περιεχόμενα συσκευασίας : Κινητό Τηλέφωνο, VR Box, Τροφοδοτικό, 1 Καλώδιο USB, Εγχειρίδιο χρήσης και μια Βελόνα εξαγωγής της SIM

Σας άρεσε το Vernee Apollo 4G?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα εκπτωτική προσφορά από το διεθνές e-shop GearBest, στο phablet της νεότατης και πολλά υποσχόμενης Vernee.

Η μεταλλική premium κατασκευή, η καλαίσθητη εμφάνιση και τα πολύ δυνατά χαρακτηριστικά του Vernee Apollo 4G, καλύπτουν όλες σχεδόν τις ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της Vernee μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps