Home » Software » Ηλεκτρονική Ασφάλεια » NordVPN 7.1: Το Κορυφαίο VPN Της Αγοράς Για Όλες Τις Συσκευές
Featured NordVPN 7.1 Το Κορυφαίο VPN Της Αγοράς Για Όλες Τις Ανάγκες Σε Κάθε Συσκευή

NordVPN 7.1: Το Κορυφαίο VPN Της Αγοράς Για Όλες Τις Συσκευές

Στο πρόσφατο παρελθόν πολλοί θεωρούσαν ότι το VPN έχει επιπτώσεις στην ταχύτητα της σύνδεσης μας και προκαλεί καθυστερήσεις. Όμως, αυτό δεν ισχύει πλέον αν επενδύσουμε σε VPN που χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής σε όλες τις συσκευές μας. Δείτε το ανανεωμένο NordVPN, το οποίο θεωρείται από τους ειδικούς ως το καλύτερο VPN της αγοράς λόγω της εξαιρετικής ταχύτητας και κορυφαίας ασφάλειας που προσφέρει σε κάθε δραστηριότητα μας στο Internet.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Γιατί να επιλέξουμε το NordVPN

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα δωρεάν VPN είναι ικανά να καλύψουν τις βασικές μας ανάγκες για ανώνυμη πλοήγηση στο σπίτι ή σε δημόσιους χώρους. Όμως, έχουν σοβαρούς περιορισμούς.

Οι server που είναι ανοιχτοί για τους δωρεάν λογαριασμούς είναι σαφώς λιγότεροι και φορτωμένοι με εκατοντάδες χρήστες ανά πάσα στιγμή. Αυτό, εκτός από χαμηλή ταχύτητα, συχνά οδηγεί και σε αστάθεια στη σύνδεση.

Με μία πληρωμένη υπηρεσία, έχουμε πρόσβαση σε εκατοντάδες ή και χιλιάδες server, τους οποίους μοιραζόμαστε με πολύ λιγότερους χρήστες. Ταυτόχρονα, έχουμε τη δυνατότητα να συνδεθούμε σε server που βρίσκονται γεωγραφικά πιο κοντά σε εμάς.

Όμως, στις μέρες μας, και η επιλογή ενός πληρωμένου VPN πρέπει να γίνει προσεκτικά, και με γνώμονα τον εξοπλισμό και την τεχνολογία που αξιοποιεί. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι προσφέρει server νέας τεχνολογίας και να έχει αναβαθμίσει ολόκληρη την υποδομή τους, όπως ακριβώς έχει κάνει το NordVPN.

Αυτός είναι και ο λόγος που το προτείνουμε ανεπιφύλακτα, όχι μόνο γιατί το χρησιμοποιούμε καθημερινά και γνωρίζουμε την απόδοση του στην πράξη, αλλά και γιατί οι μελέτες μεγάλων και έγκριτων ανεξάρτητων εργαστηρίων το θεωρούν ως το καλύτερο και πιο γρήγορο VPN της αγοράς.

NordVPN 10μλκ

Ταυτόχρονα, δεν καταγράφει και την παραμικρή δραστηριότητα των χρηστών χάρη στους RAM server που χρησιμοποιεί.

Ως εκ τούτου, αν θέλουμε την απόλυτη διασφάλιση των δεδομένων μας, μαζί με τη σύγχρονη ανάγκη για όσο το δυνατόν μεγαλύτερες ταχύτητες, τότε η επιλογή του NordVPN είναι η καλύτερη επένδυση που μπορούμε να κάνουμε για όλες τις συσκευές μας.

Αυτό σημαίνει ότι με την ιδιαίτερα οικονομική συνδρομή που προσφέρει η υπηρεσία, μπορούμε να χρησιμοποιούμε τους server ταυτόχρονα στα PC του δικτύου μας, αλλά και στο κινητό, το tablet, την Android TV, κ.α. Έτσι, μπορούμε να έχουμε το καλύτερο VPN ταυτόχρονα ενεργό σε έξι συσκευές.

Ποιοι server είναι οι καλύτεροι;

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, υπάρχουν διαθέσιμοι 5.590 server από 59 χώρες για όλες τις ανάγκες μας. Ανάμεσά τους είναι και ταχύτατοι ελληνικοί server. Διαθέτει και από την Κύπρο.

Παρουσίαση NordVPN 1ma

Ας δούμε λοιπόν εν τάχει ποιοι είναι οι ιδανικότεροι server για κάθε συσκευή αλλά και ανάγκη μας.

Στον browser του PC

Αν μας ενδιαφέρουν οι υψηλότερες δυνατές ταχύτητες στην πλοήγηση, στο streaming, και οτιδήποτε άλλο κάνουμε μέσα στον browser, τότε είναι ιδανικοί οι RAM server της επέκτασης του NordVPN για Chrome και Firefox. Διαθέτει και ελληνικούς που είναι ταχύτατοι.

NordVPN 7.1α

Εκτός των άλλων, οι server της επέκτασης μας προσφέρουν ταχύτατο streaming περιεχομένου που υπόκειται σε γεωγραφικούς περιορισμούς. Τους προτείνουμε ανεπιφύλακτα αν μας ενδιαφέρει το ξεκλείδωμα του αμερικάνικου Netflix, και πολλών άλλων ξένων δημοφιλών πλατφορμών, όπως BBC iPlayer, ITV, κ.λ.π.

featured Μουντιάλ 2022 Πώς Να Δω Τους Αγώνες Στα Κορυφαία Τηλεοπτικά Δίκτυα
Μουντιάλ 2022: Πώς Να Δω Τους Αγώνες Στα Κορυφαία Τηλεοπτικά Δίκτυα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Μουντιάλ 2022 θα μεταδοθεί στο μεγαλύτερο μέρος του συνδρομητικά. Η είδηση όπως ήταν λογικό προκάλεσε την οργή των φιλάθλων, … Συνεχίστε να διαβάζετε το NordVPN 7.1: Το Κορυφαίο VPN Της Αγοράς Για Όλες Τις Συσκευές.

Σε όλο το περιβάλλον του λειτουργικού

Οι RAM server της μικρής εφαρμογής (client) που διαθέτει το NordVPN για τα Windows μπορούν να καλύψουν όλες τις εφαρμογές που έχουμε στο PC και λειτουργούν μέσω Internet.

Για παράδειγμα, στο Kodi καθώς το NordVPN είναι από τα ελάχιστα VPN που συνεργάζονται άψογα με το Real-Debrid, στο Stremio, στις λήψεις torrent, κ.λ.π. Σε τέτοιες περιπτώσεις προτιμούμε τους P2P servers.

Το NordVPN διαθέτει πληθώρα από P2P server σε πολλές χώρες και με εξαιρετικά μεγάλες ταχύτητες. Δεν έχουν ιδιαίτερη απόκλιση από τις αντίστοιχες που θα είχαμε χωρίς VPN.

Επίσης, οι ελληνικοί server θα μας φανούν πολύ χρήσιμοι, ιδίως αν ζούμε στο εξωτερικό και θέλουμε να δούμε ελληνική Web TV από τα ελάχιστα κανάλια που επιβάλουν γεωγραφικούς περιορισμούς,

Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο θέλουμε να αποκρύψουμε τη χρήση του VPN, τότε αυτό θα μας το κάνουν οι νέοι ειδικοί Obfuscated servers του NordVPN 7.1. Κρύβουν το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε ένα VPN.

NordVPN 7.1ααα

Εάν συνδεθούμε σε έναν κανονικό server VPN, ο ISP ναι μεν δεν μπορεί να δει τη δραστηριότητα μας και την πραγματική μας IP, αλλά μπορεί να καταλάβει ότι χρησιμοποιούμε VPN.

Παρομοίως, τα εργαλεία διαφόρων υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να αποκλείουν την δραστηριότητα μέσω VPN, δεν μπορούν να ανιχνεύσουν ότι έχουμε ενεργό VPN και να μας αποκλείσουν με σχετική ειδοποίηση.

Εάν για κάποιο επαγγελματικό λόγο θέλουμε την μέγιστη δυνατή ιδιωτικότητα με μια σχετική υποχώρηση στο θέμα της ταχύτητας, οι Onion Over VPN και Double VPN server είναι οι ιδανικότεροι.

Τέλος, η αποκλειστική IP που παρέχουν οι Dedicated IP server είναι ιδανικοί για τις ηλεκτρονικές πληρωμές, ή αν για κάποιο λόγο μας εκνευρίζουν τα CAPTCHA και θέλουμε να τα αποφεύγουμε, ή θέλουμε ομαλή πρόσβαση σε δίκτυα με περιορισμούς IP.

Σε γενικές γραμμές, μια αποκλειστική IP είναι λιγότερο πιθανό να μπει στη μαύρη λίστα από ορισμένους ιστότοπους, σε αντίθεση με τις κοινόχρηστες που μας δίνουν οι εκατοντάδες server της τελευταίας ενότητας Countries του client.

Το πλεονέκτημα αυτών των κοινόχρηστων RAM server είναι ότι η ίδια διεύθυνση IP μοιράζεται από μια μεγάλη ομάδα χρηστών, και αυτό προσφέρει μεγαλύτερη ανωνυμία στον τελικό χρήστη αλλά και υψηλές ταχύτητες.

Στο Android

Το NordVPN αποκρύπτει την πραγματική μας IP και στο Android. Μάλιστα, είναι από τα λίγα VPN που διαθέτει εφαρμογή ειδικά για την Android TV και απευθείας μέσα από το Play Store της συσκευής. Σε αυτή την περίπτωση, οι P2P server του NordVPN είναι οι ιδανικότεροι.

NordVPN 7.1ααλλλσσα

​Φυσικά, διατίθεται και για το stock Android που έχουμε στο κινητό και το tablet. Σε όλες τις περιπτώσεις, δεν έχουμε παρά να ανοίξουμε το NordVPN στο Android και αμέσως η υπηρεσία θα μας δώσει με ένα πάτημα (Quick Connect) τον ταχύτερο server.

Και εδώ υπάρχουν οι ειδικευμένοι P2P server, σε περίπτωση που θέλουμε να τρέξουμε κάποιο app που περιέχει torrenting, πειρατικό streaming, κ.λ.π.

Το Traffic routing που παρατηρούμε από πάνω αφορά το NordVPN Meshnet, μια λειτουργία για προχωρημένους χρήστες, που αναλύσαμε σε προηγούμενο οδηγό, η οποία μετατρέπει το PC και κινητό σε προσωπικό server.

Υπάρχουν ρυθμίσεις που πρέπει να προσέξω;

Όπως θα έχουμε καταλάβει, το NordVPN είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Το ίδιο απλές είναι και οι έξτρα λειτουργίες ασφάλειας που προσφέρει η υπηρεσία, καθώς επίσης και οι λιγοστές ρυθμίσεις που διατίθενται στον client. Όλες είναι προαιρετικές, καθώς η υπηρεσία μας δίνει έτοιμες τις βέλτιστες ρυθμίσεις.

Έτσι, αυτές που μπορούμε προαιρετικά να αλλάξουμε είναι το VPN protocol όπου ορίζουμε το NordLynx εάν θέλουμε ακόμη υψηλότερες ταχύτητες σε ορισμένους server.

Αναπτύχθηκε από την ίδια τη Nord Security και είναι μια αναβάθμιση του πρωτοκόλλου WireGuard, προσφέροντας ένα εξαιρετικό συνδυασμό ταχύτητας και ασφάλειας.

Επίσης,, το Auto connect ακριβώς κάτω από το VPN protocol, όπου μπορούμε να ορίσουμε την αυτόματη σύνδεση του NordVPN όταν ξεκινά το laptop σε κάποιο δημόσιο Wi-Fi κ.λ.π.

Το Kill Switch είναι ένα χαρακτηριστικό για δημόσιους χώρους. Αυτό που κάνει είναι, εάν η σύνδεση VPN αποτύχει για οποιονδήποτε λόγο, να σταματάει αυτόματα τη σύνδεση στο Internet, έτσι ώστε ο υπολογιστής να μην συνεχίζει τη χρήση του ανοικτού και ανασφάλιστου Wi-Fi.

Τέλος, το Split tunneling είναι μια προηγμένη λειτουργία που μας επιτρέπει να επιλέξουμε ποιες εφαρμογές μπορούν να επωφεληθούν από την προστασία του NordVPN, και ποιες να έχουν απευθείας πρόσβαση στο Internet χωρίς VPN.

Η συνδρομή στο ΝordVPN

Το NordVPN παραμένει ιδιαίτερα φθηνό για αυτά που προσφέρει σε όλες τις συσκευές μας, και όχι μόνο στο streaming και την άρση των γεωγραφικών περιορισμών.

Aπό τις 18 Οκτωβρίου 2022 έχει ξεκινήσει και τις εκπτωτικές καμπάνιες Black Friday (25 Νοεμβρίου) και Cyber ​​Monday (28 Νοεμβρίου), διάρκειας έξι εβδομάδων.

VPN Server Γιατί Πρέπει Να Χρησιμοποιώ Μόνο VPN Που Διαθέτει RAM Server

Σε αυτή την προσφορά, οι χρήστες που αγοράζουν τα διετή προγράμματα Standard (€3.69 μηνιαίως), Plus (€4.69 μηνιαίως), και Complete (€5.99 μηνιαίως), θα λάβουν επιπλέον 3 μήνες δωρεάν. Το Complete περιλαμβάνει και το NordPass αλλά και 1TB κρυπτογραφημένο cloud.

VPN Server RAM Server 2

Παρομοίως, οι χρήστες που αγοράζουν τα ετήσια προγράμματα Standard (€4.49 μηνιαίως), Plus (€5.49 μηνιαίως), και Complete (€6.79 μηνιαίως), θα λάβουν και αυτοί επιπλέον 3 μήνες δωρεάν.

VPN Server RAM Server 2ααkk

Αν θέλουμε να μάθουμε περισσότερα για όλες τις δυνατότητες του NordVPN αλλά και τη δωρεάν σουίτα προστασίας από ιούς και απειλές που περιλαμβάνει, μπορούμε να δούμε τους ακόλουθους οδηγούς:

Featured NordVPN Πώς Μπορώ Να Δω Το Αμερικάνικο Netflix Με Ελληνικούς Υπότιτλους 2α
Αμερικάνικο Netflix: Πώς Ξεμπλοκάρω Όλες Τις Διεθνείς Ταινίες Netflix Με Ελληνικούς Υπότιτλους

Το περιεχόμενο του Netflix είναι τεράστιο, αλλά το μεγαλύτερο τμήμα του δεν διατίθεται στην Ελλάδα. Πολλά VPN ισχυρίζονται ότι μπορούν να παρακάμψουν τους γεωγραφικούς περιορισμούς…

Featured Αποκλείστε Ads Και Απειλές Με Το NordVPN Threat Protection
NordVPN Threat Protection: Δωρεάν Σουίτα Ασφαλείας & Μπλοκάρισμα Διαφημίσεων

Όσοι από εμάς χρησιμοποιούμε το NordVPN, σίγουρα θα έχουμε παρατηρήσει ότι είναι κάτι περισσότερο από ένα VPN. Εκτός από την εντυπωσιακή ταχύτητα του, προσφέρει πλέον…

Featured VPN Με Ελληνική IP Για Streaming Ταινιών & Ελληνική Τηλεόραση Από Εξωτερικό
VPN Με Ελληνική IP Για Streaming Ταινιών Και Ελληνική Τηλεόραση Από Εξωτερικό

Ένας λογαριασμός VPN είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος να προστατεύσουμε την ιδιωτική μας ζωή και να πλοηγούμαστε ανώνυμα, προσπερνώντας και τον περιορισμό της χώρας σε … Συνεχίστε να διαβάζετε το NordVPN 7.1: Το Κορυφαίο VPN Της Αγοράς Για Όλες Τις Συσκευές.

Featured Αλλαγή IP Γιατί Είναι Σημαντική Και Τι Μπορούν Να Κάνουν Αν Γνωρίζουν Την Πραγματική Μας IP
Αλλαγή IP: Γιατί Είναι Σημαντική Και Τι Μπορούν Να Κάνουν Αν Γνωρίζουν Την Πραγματική Μας IP

Η διεύθυνση IP μας είναι απαραίτητη για την αποστολή και λήψη πληροφοριών στο Internet. Όμως, αν κάποιοι τη γνωρίζουν, μπορούν να την καταχραστούν για να … Συνεχίστε να διαβάζετε το NordVPN 7.1: Το Κορυφαίο VPN Της Αγοράς Για Όλες Τις Συσκευές.

FEATURED NordVPN Meshnet Η Λειτουργία Που Αλλάζει Όλα Όσα Ξέραμε Για Τα VPN
NordVPN Meshnet: Η Νέα Λειτουργία Που Αλλάζει Όλα Όσα Ξέραμε Για Τα VPN

Η NordVPN ξεκίνησε επίσημα την καινοτόμο λειτουργία Meshnet. Διατίθεται δωρεάν στους συνδρομητές του VPN και επιτρέπει σύνδεση με άλλες συσκευές οπουδήποτε στον κόσμο. Μετατρέπει το … Συνεχίστε να διαβάζετε το NordVPN 7.1: Το Κορυφαίο VPN Της Αγοράς Για Όλες Τις Συσκευές.

Αποτελεί επένδυση το NordVPN;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps