Home » Software » Νέο "All Screen" 5.5" FHD Android N, 4GB/64GB, Σε Τιμή Για Όλους

Νέο “All Screen” 5.5″ FHD Android N, 4GB/64GB, Σε Τιμή Για Όλους

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Όπως θα έχουμε αντιληφθεί η νέα τάση στην κινεζική αγορά είναι τα “All-Screen” κινητά με οθόνη χωρίς περιθώρια. Δείτε το νεότατο bezel-less UMIDIGI Crystal 4G με premium σχεδιασμό και δυνατά χαρακτηριστικά, όπως οθόνη 5,5” FHD, 4GB μνήμη, Android 7.0, οκταπύρηνη CPU, Fingerprint, μεταλλικό φινίρισμα και τρεις κάμερες, σε προσιτή τιμή αγοράς για όλους.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η UMI

Η UMI network Technology είναι μία κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικών, που διαθέτει κινητές συσκευές με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες.

Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, τη Νοτιοανατολικής και Νότιας Ασίας, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Η εταιρεία είναι δημοφιλής στην Κίνα γιατί διακρίνεται για τον καλαίσθητο και λεπτομερή σχεδιασμό των κινητών τηλεφώνων, στα οποία ενσωματώνει τις έξυπνες και καινοτόμες τεχνολογίες επώνυμων εταιρειών.

Ο απόλυτος κλώνος του Galaxy S8

Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε την νέα συσκευή S2 Pro στις 5.99 ίντσες, που είναι σωσίας της νέας ναυαρχίδας της Samsung, και θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Οκτώβριο.

Στο διαφημιστικό της UMI αναφέρεται ότι το κινητό έχει πανίσχυρα χαρακτηριστικά που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Όλα αυτά σε πολύ φιλική τιμή που θα πέσει και άλλο σε επερχόμενη προσφορά για προ-παραγγελία από το Gearbest. Θα έχουμε σύντομα την παρουσίαση από το διεθνές e-shop, για να γράψουμε το promo του Full-Screen phablet της UMI.

Γιατί να αγοράσω το bezel-less phablet

Το UMIDIGI Crystal 4G έχει μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης με Corning Gorilla Glass 4. Έχει ομολογουμένως όμορφη εμφάνιση και τρέχει το Android 7.0.

Επιπλέον τα 4GB μνήμης μαζί με τα 64GB αποθηκευτικού, οι τρεις δυνατές κάμερες από την Samsung, καθώς επίσης ο premium σχεδιασμός και το μεταλλικό φινίρισμα σε συνδυασμό με την ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, το καθιστούν αναμφίβολα πολύ ελκυστικό.

Πως μπορώ να αγοράσω το UMIDIGI Crystal 4G

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το UMIDIGI Crystal δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα.

Πρόκειται για νεότατο προϊόν που θα έχει αυτή την φιλική τιμή έως ότου λήξει η προσφορά των προ-παραγγελιών στο Gearbest. Κατόπιν θα έχει αρκετά ακριβότερη τιμή στο διεθνές κατάστημα.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στα κινητά UMIDIGI

Οι τρέχουσες προσφορές για όλα τα προϊόντα της κινέζικης εταιρείας είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

UMIDIGI Crystal 4G

Το Bazel-less phablet διακρίνεται όπως είδαμε για τα ελάχιστα περιθώρια και την πολύ φθηνή τιμή. Έχει οθόνη 5,5 ιντσών με Gorilla Glass 4, ανάλυσης 1920 x 1080 (FHD).

Η συσκευή διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της γνωστής Mediatek, τον MTK6750T Octa Core στα 1.5GHz. Διαθέτει στην πλάτη ταχύτατο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Έχει μνήμη στα 4GB RAM και 64GB αποθηκευτική μνήμη επεκτάσιμη με micro SD κάρτα. Είναι dual SIM dual standby και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano SIM.

Το UMIDIGI Crystal τρέχει το Android 7.0 Nougat, και μπορούμε να έχουμε όλες τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google, και βέβαια πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα στα 3000mAh .

Είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσουμε ένα τέτοιο δυνατό και όμορφο phablet με τρεις κάμερες 13.0ΜΡ + 5.0ΜΡ από την Samsung, και 5.0ΜΡ αντίστοιχα, σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος αγοράς.

Η τιμή του UMIDIGI Crystal 4G ανέρχεται στα €136.10 για προπαραγγελία. Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ.

Το phablet συνοδεύεται με θήκη της εταιρείας και προστασία οθόνης. Οι αποστολές στην χώρα μας θα ξεκινήσουν στις 5 Σεπτεμβρίου.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.5 ίντσες με Gorilla Glass 4
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Mediatek MTK6750T στα 1.5GHz
  • GPU: Mali T860MP2
  • RAM: 4GB
  • 64GB αποθηκευτικός
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες nano SIM (Dual SIM,Dual Standby)
  • 3 κάμερες 13.0ΜΡ + 5.0ΜΡ με φλας πίσω, και 5.0MP μπροστά
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 3000mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0
  • GPS, Glonass, E-compass
  • Δίκτυα: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
    3G: WCDMA 900/2100MHz
    4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz
  • Αισθητήρες: επιταχυνσιόμετρο, αισθητήρας φωτισμού, E-Compass, Gravity
  • OTG: Ναι
  • Διαστάσεις: 14.13 x 7.48 x 0.81 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 0,1800 kg
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, φορτιστή, καλώδιο micro usb, θήκη της εταιρείας και προστασία οθόνης, βελόνα εξαγωγής SIM, εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το UMIDIGI Crystal 4G?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο Bazel-less phablet της κινέζικης UMI.

Η ωραία εμφάνιση, η premium κατασκευή, και τα καλά χαρακτηριστικά του UMIDIGI Crystal 4G, καλύπτουν όλες σχεδόν τις ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της εταιρείας, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps