Home » Smartphones-Tablets » Vernee Thor E με Android Ν, 3GB/16GB και 5020mAh, €93.65

Vernee Thor E με Android Ν, 3GB/16GB και 5020mAh, €93.65

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει ένα κινητό που δεν απαιτεί φόρτιση για όλη την ημέρα. Πόσο μάλιστα αν είναι λεπτό με δυνατά χαρακτηριστικά και είναι και φθηνό. Δείτε το όμορφο Vernee Thor E με πανίσχυρη μπαταρία στα 5020mAh, 3GB μνήμη και Android 7.0, σε φιλική τιμή για λίγες μόνο ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Vernee

Η Vernee είναι μία νεοσύστατη κινέζικη εταιρεία ηλεκτρονικών, που διαθέτει κινητές συσκευές με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες. Ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2016, από ενθουσιώδεις νέους ανθρώπους.

Η εταιρεία έχει εισέλθει δυναμικά στην τεράστια αγορά της Κίνας και παράγει smartphones και αξεσουάρ που διακρίνονται από την υψηλή ποιότητα και αισθητική.

Η Vernee είναι ήδη δημοφιλής στην ασιατική χώρα, και όχι μόνο, για τα ισχυρά και οικονομικά κινητά που κατασκευάζει.

Γιατί να αγοράσω το Thor E

Το Vernee Thor E είναι αναμφίβολα ένα δυνατό mid-range κινητό, με δυνατότητες και χαρακτηριστικά που τα συναντάμε σε ακριβότερες επώνυμες συσκευές.

Επιπλέον ο λεπτός και όμορφος σχεδιασμός, το μεταλλικό φινίρισμα, η μεγάλη μπαταρία με την ταχύτατη φόρτιση, σε συνδυασμό με τις πολύ θετικές γνώμες των χρηστών, το καθιστούν αναμφίβολα ένα πολύ ελκυστικό Value for money κινητό.

Τι είπαν οι Έλληνες χρήστες

Τα σχόλια των Ελλήνων χρηστών αφορούν το Vernee Thor χωρίς το “E”, που δεν έχει αυτή την ισχυρή μπαταρία, αλλά την μικρότερη στα 2800 mAh. Ωστόσο, πρόκειται για την ίδια συσκευή σε ότι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Πως μπορώ να αγοράσω το κινέζικο smartphone

Υπάρχουν ελάχιστα ελληνικά καταστήματα που εισάγουν πολύ λίγες συσκευές και αξεσουάρ της Vernee. Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υπάρχει στα ελληνικά καταστήματα.

Το κατώτερο μοντέλο με την μικρότερη μπαταρία διατίθεται σε υψηλότερη τιμή.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Vernee Thor Ε 4G

To Vernee Thor διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MTK6753 64-bit Octa Core 1.3GHz και έχει οθόνη 5 ιντσών, ανάλυσης 1280 x 720 (HD 720), με το ανθεκτικό Gorilla Glass 3.

Διαθέτει μνήμη RAM στα 3GB και αποθηκευτική μνήμη στα 16GB, που το Gearbest αλλά και η Vernee, ποιητική αδεία και χάριν συντομίας την αποκαλούν ROM σε όλες ανεξαιρέτως τις επίσημες παρουσιάσεις των κινητών, όπως άλλωστε συμβαίνει και με άλλες επώνυμες κατασκευάστριες εταιρείες.

Το Vernee Thor Ε διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων και έχει δυο κάμερες, 8.0MP (SW 13.0MP) η οπίσθια, και 2.0MP (SW 5.0MP) η μπροστινή. Διαθέτει led flash και AF.

Το smartphone είναι dual SIM-dual standby και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano SIM, ειδάλλως μια micro SD και μια SIM.

Παρότι η αντοχή της μπαταρίας είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αν κάνουμε βαριά χρήση το Vernee Thor E διαθέτει ειδική λειτουργία που τοποθετεί το τηλέφωνο σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας.

Επιπλέον η Vernee αναφέρει στο διαφημιστικό της, ότι η συσκευή διαθέτει ταχύτατη φόρτιση με την οποία μέσα σε δύο ώρες το κινητό αποκτά ενέργεια ικανή να του δώσει αυτονομία για δυο ημέρες χρήσης.

Η συσκευή τρέχει το Android 7.0 Nougat, και μπορούμε να έχουμε πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον, και βέβαια όλες τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google. Διαθέτει GPS και Glonass για ακριβέστερη πλοήγηση.

Το Vernee Thor Ε κοστίζει €93.65 μόνο για λίγες ημέρες και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Το Gearbest μας δίνει και την δυνατότητα να αγοράσουμε το Vernee Thor E με ταχύτατη αποστολή από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες, και να αποφύγουμε τυχόν επιβαρύνσεις και θέματα με το τελωνείο.

Η τιμή της συσκευής σε αυτή την περίπτωση ανέρχεται στα €120.63 συν €2.21 έξοδα αποστολής. Μπορούμε να την αγοράσουμε από εδώ. Συνοδεύεται από δυο δώρα του καταστήματος.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.0 ίντσες
  • Ανάλυση οθόνης: 1280 x 720 (HD 720)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Mediatek MTK6753 στα 1.3GHz
  • RAM: 3GB
  • Αποθηκευτικός στα 16GB επεκτάσιμος
  • Scanner δακτυλικού αποτυπώματος
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες nano SIM
  • 2 κάμερες 8.0MP ( SW 13.0MP πίσω με φλας, και 2.0MP ( SW 5.0MP ) μπροστά
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 5020mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0
  • Δίκτυα: GSM+WCDMA+FDD-LTE
    2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
    3G: WCDMA 900/2100MHz
    4G: FDD-LTE 800/1800/2100/2600MHz
  • Διαστάσεις: 14.40 x 7.10 x 0.89 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 0,167 kg
  • Χρώμα: Μαύρο, Γκρι
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, Φορτιστή, καλώδιο micro usb, βελόνα εξαγωγής SIM και 1 εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το Vernee Thor E?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο Value for money κινητό Vernee Thor E.

Η ωραία κατασκευή, η μεγάλη μπαταρία, και τα αξιοπρεπή χαρακτηριστικά του Thor E, καλύπτουν όλες σχεδόν τις ανάγκες μας, χωρίς να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της Vernee, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps