Home » Smartphones-Tablets » Ισχυρό Leagoo T5 με 5.5'' FHD και Android N, 4GB/64GB, €111.69

Ισχυρό Leagoo T5 με 5.5” FHD και Android N, 4GB/64GB, €111.69

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα κινέζικα smartphone είναι μια καλή εναλλακτική λύση όταν θέλουμε ένα αξιοπρεπές και όμορφο κινητό για να κάνουμε όλες τις δουλειές μας, χωρίς να πληρώσουμε πολλά χρήματα. Δείτε την προσφορά του Gearbest στο δυνατό Leagoo T5 4G με τρεις κάμερες και Selfie 13.0MP, και άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, σε φθηνή τιμή για ελάχιστες ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η LEAGOO

Η Leagoo είναι κινέζικη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό έξυπνων φορητών συσκευών, και θεωρείται ως το πλέον ανερχόμενο brand στην ασιατική χώρα.

Ιδρύθηκε στο Shenzhen της Κίνας, τον Απρίλιο του 2014. Ασχολείται με την έρευνα, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών, τόσο στην ηπειρωτική Κίνα όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, με έμφαση στο νεανικό κοινό, και οι περισσότεροι εργαζόμενοι στην εταιρεία είναι νέοι και δημιουργικοί άνθρωποι.

Γιατί να αγοράσω το phablet

Το Leagoo T5 διαθέτει μεγάλη οθόνη IPS 5, ιντσών FHD με το ανθεκτικότατο Corning Gorilla Glass 4.

Tο phablet της LEAGOO έχει αξιοπρεπέστατες προδιαγραφές όπως ο οκταπύρηνος επεξεργαστής και τα 4GB μνήμης RAM από την Samsung.

Επιπλέον σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του καταστήματος, έχει μεγάλη αποθηκευτική μνήμη που μπορεί να επεκταθεί με MicroSD έως 256GB, όπως παρατηρούμε στην παρακάτω φωτογραφία.

Ταυτόχρονα,  η ωραία εμφάνιση, οι τρεις κάμερες από την Sony, με την μπροστινή στα 13MP, το Android 7.0 και η χαμηλή τιμή, το καθιστούν αναμφίβολα πολύ ελκυστικό.

Πως μπορώ να αγοράσω το Leagoo T5 4G

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα.

Σε τέτοια κινέζικα μοντέλα, όμως, είναι πάντα πιο έξυπνη ιδέα να παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα, καθώς θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Οι προσφορές στα κινητά της Leagoo

Οι τρέχουσες προσφορές για όλα τα προϊόντα τις Leagoo είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Leagoo T5 4G

Tο phablet διακρίνεται όπως αναφέραμε για την πολύ φθηνή τιμή, και έχει οθόνη IPS 5,5 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080 (FHD) με Corning Gorilla Glass 4.

Η συσκευή διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της γνωστής Mediatek, τον MTK6750T στα 1.5GHz.

Έχει μνήμη RAM στα 4GB και 64GB αποθηκευτική μνήμη, που το Gearbest την αποκαλεί ROM σε όλες ανεξαιρέτως τις επίσημες περιγραφές των κινητών.

Πρόκειται για ένα όρο, που αν και αδόκιμος έχει επικρατήσει σε πολλές επίσημες περιγραφές, καθότι το ίδιο συμβαίνει και στις επίσημες φωτογραφίες των κατασκευαστών της ασιατικής χώρας…

…αλλά και στις επίσημες ιστοσελίδες επώνυμων και μεγάλων εταιρειών όπως η HTC, και σε άλλα μεγάλα και έγκυρα site όπως το αμερικάνικο και γερμανικό Amazon.

To Leagoo T5 έχει τρεις κάμερες, 13.0MP εμπρός και 13.0MP + 5.0MP πίσω. Η συσκευή διαθέτει φλας. To κινητό έχει ταχύτατο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Η συσκευή είναι Dual SIM,Dual Standby και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano SIM, ειδάλλως μια micro SD και μια SIM. Το Leagoo T5 έχει μπαταρία στα 3000mAh.

Το phablet τρέχει το Android 7.0 Nougat, και μπορούμε να έχουμε πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον, και βέβαια όλες τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google.

Η φιλική τιμή της συσκευής θα διαρκέσει ελάχιστες ήμερες και ανέρχεται στα €128.88. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Για να πετύχουμε την χαμηλότερη τιμή των €111.69 της ολιγοήμερης προσφοράς, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι.

LT5GB

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.5 ίντσες
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Mediatek MTK6750T στα 1.5GHz
  • RAM: 4GB
  • Αποθηκευτικός στα 64GB επεκτάσιμος
  • Scanner δακτυλικού αποτυπώματος
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες nano SIM
  • 3 κάμερες 13.0MP εμπρός και 13.0MP + 5.0MP πίσω με φλας,
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 3000mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0
  • Δίκτυα: FDD-LTE,GSM,TDD-LTE,WCDMA
    2G: GSM 1800MHz,GSM 1900MHz,GSM 850MHz,GSM 900MHz
    3G: WCDMA B1 2100MHz,WCDMA B5 850MHz,WCDMA B8 900MHz
    4G LTE: FDD B1 2100MHz,FDD B20 800MHz,FDD B3 1800MHz,FDD B5 850MHz,FDD B7 2600MHz,FDD B8 900MHz,TDD B40 2300MHz
  • Διαστάσεις: 15.30 x 7.61 x 0.79 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 0,160 kg
  • Χρώμα: Χρυσό σαμπανιζέ, Μαύρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, Φορτιστή, θήκη σιλικόνης, καλώδιο micro usb, βελόνα εξαγωγής SIM και 1 εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το phablet της LEAGOO?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο πάμφθηνο phablet Leagoo T5.

Η ωραία κατασκευή, η μεγάλη οθόνη, και τα αξιοπρεπή χαρακτηριστικά του T5, καλύπτουν όλες σχεδόν τις ανάγκες μας, χωρίς να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της Leagoo, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps