Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Το Πιο Έξυπνο Κόλπο Στο YouTube Που Ίσως Μας Διαφεύγει - PC/Κινητό
featured ΤΕΛΙΚΟ UPSCALE 7

Το Πιο Έξυπνο Κόλπο Στο YouTube Που Ίσως Μας Διαφεύγει – PC/Κινητό

Το YouTube είναι μια από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες στον κόσμο και αναμφίβολα η κορυφαία για να βλέπουμε βίντεο. Όσες ώρες και να έχουμε αφιερώσει όμως, πάντα συμβαίνει να υπάρχει κάποιο καλό κόλπο αλλά και κάποια ρύθμιση που ενδεχομένως μας διαφεύγει. Δείτε μια τέτοια χρήσιμη επιλογή που μας βοηθά στην αναπαραγωγή των βίντεο με ένα απλό πάτημα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Αν θέλουμε να δούμε περισσότερα κόλπα και κρυφές ρυθμίσεις του YouTube, μπορούμε να δούμε τον πλήρη οδηγό μας με πολλά tips και tricks για την πλατφόρμα:

Μυστικά Και Κόλπα Για Το YouTube Που Ίσως Δεν Γνωρίζαμε
Μυστικά Και Κόλπα Στο YouTube Που Ίσως Δεν Γνωρίζαμε

Το YouTube είναι η ιδανικότερη πλατφόρμα για να ανεβάζουμε και να παρακολουθούμε με τις ώρες όλα τα βίντεο του κόσμου. Πέρα ​​από το ανέβασμα και την προβολή των βίντεο, υπάρχουν και διάφορα κόλπα που μπορούν να βελτιώσουν αισθητά την εμπειρία μας. Στον οδηγό θα δούμε τα μυστικά της πλατφόρμας, καθώς και τα καλύτερα εργαλεία για να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο το δημοφιλές μέσο ψυχαγωγίας, ενημέρωσης, και μάθησης.

Αν θέλουμε να αποκλείσουμε οριστικά τις διαφημίσεις του YouTube και στο Android smartphone/tablet, μπορούμε να δούμε τον νεότερο οδηγό:

FEATURED Αναβάθμιση Νέων Εκδόσεων YouTube Revanced Και YouTube Music Χωρίς Διαφημίσεις Δ3
Αναβάθμιση Νέων YouTube Revanced Και YouTube Music Χωρίς Διαφημίσεις

Το μπλοκάρισμα διαφημίσεων στο YouTube του Android είναι δύσκολη υπόθεση, επειδή η Google έχει πολύ αυστηρή πολιτική με τα ads στο λειτουργικό της. Το Vanced μας έκανε τη δουλειά στο κινητό αλλά η εφαρμογή είναι πλέον παρελθόν. Δείτε την εύκολη αναβάθμιση των νέων εκδόσεων YouTube ReVanced αλλά και  YouTube Music Extended που φέρνουν νέες λειτουργίες και μας απαλλάσσουν οριστικά από όλες τις βαρετές διαφημίσεις στο smartphone και το tablet.

Ένα έξυπνο κόλπο στην αναπαραγωγή

Όταν παρακολουθούμε βίντεο στο YouTube, μία από τις πιο χρήσιμες επιλογές είναι η αλλαγή της ταχύτητας αναπαραγωγής. Μπορούμε να αυξήσουμε την ταχύτητα των βίντεο έως και 2x, κάτι που είναι εξαιρετικό υπό ορισμένες συνθήκες.

Ωστόσο, αυτή η διαδικασία απαιτεί πολλά κλικ στις Ρυθμίσεις, στη συνέχεια στην ταχύτητα αναπαραγωγής, και κατόπιν στο επιθυμητό επίπεδο ταχύτητας. Εάν θέλουμε να ορίσουμε ένα προσαρμοσμένο επίπεδο, χρειάζονται ακόμη περισσότερες ενέργειες.

Επιπλέον, αν θέλουμε να τα αλλάξουμε ξανά όλα αυτά και να επαναφέρουμε την ταχύτητα αναπαραγωγής στο προεπιλεγμένο επίπεδο, πρέπει να κάνουμε πάλι παρόμοιες βαρετές ενέργειες.

Όμως, ίσως μας διαφεύγει ότι το YouTube υποστηρίζει συντομεύσεις πληκτρολογίου. Μία από αυτές είναι το πλήκτρο Space. Όταν το κρατήσουμε, πατήσουμε δηλαδή παρατεταμένα, το YouTube θα αναπαράγει αυτόματα το βίντεο σε ταχύτητα 2x.

Αυτό, εκτός από γρήγορο και βολικό, είναι και ιδανικό για επιτάχυνση σε ορισμένες ενότητες σε ένα βίντεο. Έτσι, δεν χρειάζεται να χάσουμε κάποια σημεία του βίντεο χρησιμοποιώντας το ποντίκι, τα βελάκια, ή να διαμορφώσουμε διαφορετική ταχύτητα αναπαραγωγής.

Μόλις αφήσουμε το πλήκτρο Space, η ταχύτητα αναπαραγωγής βίντεο επιστρέφει στο προεπιλεγμένο επίπεδο. Με άλλα λόγια, είναι ο πιο βολικός τρόπος αλλαγής της ταχύτητας αναπαραγωγής για ορισμένα μέρη του βίντεο.

Καλό είναι να θυμόμαστε μόνο ότι αυτή η συντόμευση πληκτρολογίου λειτουργεί μόνο για κανονικά βίντεο στο YouTube. Δεν λειτουργεί στα YouTube Shorts. Πατώντας το πλήκτρο διαστήματος κατά την αναπαραγωγή ενός βίντεο Short, γίνεται εναλλαγή Παύσης και Αναπαραγωγής.

Στο κινητό, δεν υπάρχει πλήκτρο διαστήματος που μπορούμε να πατήσουμε για να επιταχύνουμε τα βίντεο. Ωστόσο, υπάρχει μια άλλη παρόμοια επιλογή, η οποία φυσικά λειτουργεί και στο νέο YouTube Revanced που καταργεί τις διαφημίσεις.

Απλά βάζουμε το δάχτυλο μας στο βίντεο που παίζει στην Android συσκευή και το κρατάμε εκεί, ώστε το YouTube να το αναπαράγει αυτόματα σε ταχύτητα 2x. Μόλις αφήσουμε το δάχτυλο, θα το επαναφέρει ξανά την αρχική ταχύτητα αναπαραγωγής.

Χρησιμεύει το Space στα βίντεο του YouTube;

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps