Home » Smartphones-Tablets » Λεπτό Windows/Android Tablet 8.0'' FHD, 2GB/32GB, €73.77

Λεπτό Windows/Android Tablet 8.0” FHD, 2GB/32GB, €73.77

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα tablet σε πολλούς από εμάς έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, και βοηθούν στην εργασία και στην ψυχαγωγία μας. Στην αρχή της εβδομάδας, το διεθνές e-shop GearBest φέρνει προσφορά σε ένα λεπτό κινέζικο tablet, το Teclast X80 Pro, που τρέχει Windows και Android, και θα κοστίζει φθηνά για πολύ λίγες ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Teclast

Η Teclast ιδρύθηκε το 1999 και είναι κινέζικη εταιρεία που έχει επενδύσει μεγάλα κεφάλαια για την δημιουργία κέντρου έρευνας και αξιοποίησης των προϊόντων της.

Έχει πάρει πολλά βραβεία στην κινεζική αγορά και την εμπιστεύονται πάνω από ογδόντα εκατομμύρια χρήστες της αχανούς χώρας.

Η ισχυρή δύναμη του ερευνητικού της κέντρου και η ραγδαία ανάπτυξη της Teclast στον τομέα των ηλεκτρονικών και τεχνολογίας, της επιτρέπει να κυκλοφορεί ένα νέο προϊόν κάθε 1,5 μήνα κατά μέσο όρο.

Είναι πολύ γνωστή στην Κίνα και έχει ηγετική θέση στην αγορά ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης.

Γιατί να αγοράσω το X80 Pro

Είναι αλήθεια ότι δεν συναντάμε συχνά tablet που να μας δίνει την δυνατότητα μέσα από την ίδια φορητή συσκευή, να εργαστούμε ταυτόχρονα είτε σε Windows, είτε σε Android.

Το Teclast X80 Pro, εκτός από αυτήν την δυνατότητα των δυο σε ένα, έχει όμορφο σχεδιασμό και είναι πολύ ελαφρύ και ιδιαίτερα λεπτό.

Πως μπορώ να αγοράσω το Tablet

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, δεν υπάρχουν ελληνικά καταστήματα που να διαθέτουν το Teclast X80 Pro.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Πριν αγοράσετε συσκευές από το εξωτερικό, δείτε πρώτα τον οδηγό μας για το πώς να παρακάμψουμε τα Capital Controls – αν και το τελευταίο διάστημα έχουν χαλαρώσει, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε απευθείας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Είναι όμως πάντοτε σημαντικό να γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε κινητό και tablet από την Κίνα, για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Οι προσφορές στις συσκευές Teclast

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα τις Teclast είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Teclast X80 Pro

Το Teclast X80 Pro ξεχωρίζει από το λεπτό και πολύ ελαφρύ σχεδιασμό. Έχει capacitive οθόνη αφής IPS 5 σημείων στις 8.0 ίντσες, και με ανάλυση στα 1920 x 1200.

Η δυνατότητα της εναλλαγής μεταξύ Windows 10 και Android 5.1 Lollipop, μας δίνει το μάξιμουμ των επιλογών. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τέτοιες δυνατότητες από μια και μόνο συσκευή.

Το X80 Pro διαθέτει αποθηκευτικό στα 32GB. Η χωρητικότητα είναι επεκτάσιμη πάνω από 128GB με την υποδοχή για κάρτα micro SD που διαθέτει.

Υπάρχουν ακόμη και micro HDMI υποδοχή για αναπαραγωγή στην TV, και 3.5mm για τα ακουστικά, μαζί με την υποδοχή micro USB.

Η συσκευή διαθέτει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της Intel Cherry Trail x5-Z8350 στα 1.44GHz.

H μνήμη RAM του Teclast X80 Pro ανέρχεται στα 2GB. Το tablet διαθέτει δυο κάμερες αμφότερες στα 2.0MP.

Χάρη στην τεχνολογία Turbo Boost και Gen 8 HD graphics της Intel, η συσκευή μπορεί να ανταποκριθεί και να αποδώσει σε παιχνίδια. Όχι βέβαια στα πολύ απαιτητικά.

Το X80 Pro κοστίζει €73.77 και μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ, Για να πετύχουμε την χαμηλότερη τιμή πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το ακόλουθο κουπόνι:

X80Pro

  • Μέγεθος Οθόνης: 8.0 ίντσες IPS
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1200 (WUXGA)
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής Intel Cherry Trail x5-Z8350
  • GPU: Intel HD Graphic(Gen8)
  • RAM: 2GB DDR3
  • 32GB αποθηκευτικός
  • 2 κάμερες αμφότερες στα 2.0MP.
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Υποδοχές: micro SD, micro USB, micro HDMI
  • Μπαταρία λιθίου πολυμερούς 3.8V / 3800mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 5.1 και Windows 10
  • Βάρος: 0.309 kg
  • Διαστάσεις: 20.80 x 12.60 x 1.00 εκατοστά
  • Χρώμα: Λευκό
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το tablet, φορτιστή, καλώδιο usb, εγχειρίδιο χρήσης σε Αγγλικά.

Σας άρεσε το tablet της Teclast ?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά στο tablet της Teclast. Ο λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός, μαζί με τα αξιοπρεπή χαρακτηριστικά του X80 Pro, καλύπτουν όλες σχεδόν τις ανάγκες μας. Δεν θα χρειαστεί να έχουμε δυο συσκευές και να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει συσκευή της Teclast μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο φαίνεται.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps