Home » Smartphones-Tablets » Πιο Κάτω Δεν Γίνεται: OnePlus 3T 6GB/64GB στα €338.48

Πιο Κάτω Δεν Γίνεται: OnePlus 3T 6GB/64GB στα €338.48

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Παρότι πρόκειται για μια εταιρεία που είναι στην αγορά μόνο λίγα χρόνια, η OnePlus είναι από τους πιο γνωστούς Κινέζους κατασκευαστές κινητών και προξενεί αίσθηση με τις συσκευές της. Δείτε τo γνωστό μας OnePlus 3T με τα 6GB μνήμης στην προσφορά του Gearbest για το κινέζικο θηρίο, που θα διαρκέσει ελάχιστες ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η OnePlus

H OnePlus ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2013, από τον Pete Lau, αντιπρόεδρο της επίσης κινεζικής Oppo Electronics, και τον μηχανικό Carl Pei, ο οποίος είχε κλείσει τα 24 το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς.

Ενώ η Oppo παράγει τις δικές της συσκευές κινητών, η αποστολή της OnePlus ήταν εξ' αρχής να παράγουν κινητά με υψηλές επιδόσεις, εφάμιλλα των κορυφαίων μοντέλων της Samsung, της HTC, αλλά και της Apple, με σημαντικά χαμηλότερο κόστος.

Από την ίδρυση της εταιρείας πέρασαν έξι μήνες, μέχρι το Μάιο του 2014, για να κυκλοφορήσει το πρώτο μοντέλο, OnePlus One. Η εταιρεία το χαρακτήριζε ως “Flagship Killer”, σε ελεύθερη μετάφραση “Ο φονιάς της ναυαρχίδας”.

Γιατί να αγοράσω το OnePlus 3T

Τα κινητά της OnePlus αναμφίβολα έχουν γίνει ο ευσεβής πόθος των περισσοτέρων από εμάς.

Είναι αλήθεια ότι έχουμε να κάνουμε με μια συσκευή που διαθέτει εξαιρετικές προδιαγραφές, και παραμένει κορυφαία στις επιδόσεις. Ταυτόχρονα δεν χωρά αμφιβολία ότι το OnePlus 3T έχει ωραία εμφάνιση και στιβαρό σχεδιασμό.

Επιπλέον η κινέζικη συσκευή διαθέτει και premium μεταλλική κατασκευή σε όλο το σώμα της, μαζί με δυο υπέρ-κάμερες. Τι παραπάνω άραγε να ζητήσει κάποιος από ένα κινητό.

Πανάκριβο στα ελληνικά καταστήματα

Η συσκευή είναι διαθέσιμη στα ελληνικά καταστήματα σε τιμές που ξεκινούν από 479 ευρώ. Η τεράστια διαφορά στο κόστος αγοράς, είναι αναμφίβολα ο βασικότερος λόγος να προτιμήσουμε την ολιγοήμερη προσφορά του Gearbest.

Εξαντλημένο στο επίσημο κατάστημα της OnePlus

Η συσκευή έχει εξαντληθεί και δεν είναι διαθέσιμη προς το παρόν από το επίσημο e-shop της OnePlus, όπου η τιμή της βρισκόταν στα €439,00.

Τι είπαν οι Έλληνες χρήστες

Πώς μπορώ να αγοράσω το θηρίο

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μεγάλο μοντέλο της προσφοράς όπως είδαμε, διατίθεται στα ελληνικά καταστήματα σε πολύ ακριβότερες τιμές.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Πριν αγοράσετε συσκευές από το εξωτερικό, δείτε πρώτα τον οδηγό μας για το πώς να παρακάμψουμε τα Capital Controls – αν και το τελευταίο διάστημα έχουν χαλαρώσει, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε απευθείας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Είναι όμως πάντοτε σημαντικό να γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε κινητό και tablet από την Κίνα, για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Τι προσέχουμε

Σε περίπτωση που θα προχωρήσετε στην αγορά του κινητού, για να μην πληρώσετε φόρο και τέλη εκτελωνισμού, είναι καλή ιδέα να επιλέξετε το Flat Rate Shipping, και στη συνέχεια το Netherlands Post Registered.

Ίσως είναι καλή ιδέα να επιλέξουμε και την ασφάλιση της συσκευής (Add Shipping Insurance to your order), στη σπάνια περίπτωση που το κινητό κάπου χαθεί στο δρόμο, ή εμφανίσει δραματική καθυστέρηση.

Με αυτό τον τρόπο το κατάστημα θα μας επιστρέψει αμέσως όλο το ποσό που καταβάλαμε, σε περίπτωση που δεν θέλουμε να περιμένουμε πάλι μια νέα αποστολή της συσκευής.

Τι γίνεται με την εγγύηση?

Για θέματα που αφορούν την εγγύηση στις αγορές από Κίνα, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Πάντως, απ' όσο γνωρίζουμε η OnePlus δεν έχει ελληνική αντιπροσωπεία ή εξουσιοδοτημένο service.

Αυτό σημαίνει πως, ακόμα και αν αγοράζαμε από ελληνικό κατάστημα, σε περίπτωση βλάβης εντός της εγγύησης, πάλι στην Κίνα θα πρέπει να πάει το κινητό.

Οι προσφορές στις συσκευές OnePlus

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα τις Xiaomi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

OnePlus 3T- 6GB RAM

Το OnePlus 3Τ ήταν και παραμένει το αντικείμενο του πόθου των περισσοτέρων από εμάς, καθότι πρόκειται για ένα κορυφαίο κινητό, που έχει αποσπάσει πάμπολλες θετικές κριτικές από όλα ανεξαιρέτως τα ξένα σχετικά sites.

Επιπλέον, η συσκευή έχει εξαιρετικές προδιαγραφές. Εμφανίζει στα benchmarks επιδόσεις που δεν αμφισβητούνται από κανέναν ειδικό.

Για το κινέζικο θηρίο με τα 6GB μνήμης έχουμε κάνει αναλυτική παρουσίαση στη προηγούμενη έκδοση του. Το συγκρίναμε με το iPhone 7 Plus, που μπορείτε να την δείτε εδώ.

Το OnePlus 3Τ της προσφοράς είναι ακόμη πιο γρήγορο, καθότι έρχεται με αναβαθμισμένο επεξεργαστή σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, που δεν είναι άλλος από τον ισχυρότατο Snapdragon 821 Quad Core στα 2.35GHz.

2 κάμερες στα 16.0ΜΡ

Το κινέζικο “τούμπανο¨ διαθέτει δύο πανίσχυρες κάμερες στα 16.0 megapixel αμφότερες.

Ο σχεδιασμός του κινητού είναι πολύ ελκυστικός, και το σώμα είναι κατασκευασμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Το OnePlus 3Τ είναι εξοπλισμένο με δυνατή μπαταρία στα 3.400mAh.

Tο μεταλλικό phablet τρέχει το OxygenOS βασισμένο σε Android 7.1 Nougat, ενισχύοντας κατά πολύ την λειτουργικότητα του.

Μπορούμε να αγοράσουμε το OnePlus 3Τ από εδώ. Η εξαιρετική κινέζικη συσκευή θα διατίθεται στην χαμηλότερη τιμή των €338.48 για ελάχιστο χρονικό διάστημα, με το ακόλουθο κουπόνι:

PlusK3T

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.5 ίντσες 401 ppi, Corning Gorilla Glass 4
  • Ανάλυση οθόνης: Optic AMOLED 1920 x 1080 (FHD)
  • Τετραπύρηνος Snapdragon 821 στα 2.35GHz Quad Core, Kryo 2x 2.35 GHz, 2x 1.6 GHz
  • GPU: Adreno™ 530
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • RAM: 6GB LPDDR4
  • 64GB αποθηκευτικός χώρος
  • Δεν έχει υποδοχή για micro SD κάρτα
  • Υποδοχές για δυο κάρτες nano SIM, Dual SIM-Dual Stanby
  • 2 κάμερες με 16.0MP Sony IMX 298 Sensor και 16.0 MP αντίστοιχα, με φλας
  • Κάλυμμα φακού με κρύσταλλο Sapphire
  • Έκδοση Bluetooth: V4.2
  • Αισθητήρες: Fingerprint sensor, Hall sensor, Accelerometor, Gyroscope, Proximity sensor, Ambient light sensor and Electronic Compass
  • Μπαταρία: 3400mAh με γρήγορη φόρτιση
  • Διπλό μικρόφωνο με εξουδετέρωση θορύβου
  • Λειτουργικό σύστημα:OxygenOS με βάση το Android Marshmallow
  • Δίκτυα: FDD-LTE, GPS, GLONASS, BeiDou, NFC, GSM, WiFi
  • Διαστάσεις: 152.7 x 74.7 x 7.35 mm
  • Βάρος: 0.158 kg
  • Χρώμα: Μεταλλικό Γκρι
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, φορτιστή,καλώδιο micro usb, εγχειρίδιο χρήσης, βελόνα εξαγωγής για την SIM

Σας άρεσε το OnePlus 3Τ?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το Gearbest, στο πανίσχυρο κινητό της OnePlus.

Η μεταλλική premium κατασκευή, και τα θηριώδη χαρακτηριστικά του OnePlus 3Τ, καλύπτουν με το παραπάνω όλες ανεξαιρέτως τις ανάγκες μας.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της OnePlus μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν είναι τόσο ισχυρά όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps