Home » Hardware » Οδηγοί Αγοράς » Μεγάλη Έκπτωση στο "Κόσμημα" Xiaomi Air 12, €312 Φθηνότερα

Μεγάλη Έκπτωση στο “Κόσμημα” Xiaomi Air 12, €312 Φθηνότερα

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι υπολογιστές βρίσκονται παντού στην καθημερινότητα μας. Στο σπίτι και στο γραφείο έχουμε επιτραπέζιους, εν κινήσει κρατάμε φορητούς. Δείτε την μεγάλη προσφορά στο ισχυρό και πολύ λεπτό μεταλλικό Laptop, το Air 12 της Xiaomi, με βάρος λιγότερο από ένα κιλό, 4GB μνήμη και 128GB SSD, και εξοικονομήστε 312 ευρώ στην αγορά από το Gearbest.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Για να αποφύγετε 100% οποιαδήποτε χρέωση τελωνείου κατά την παραλαβή του προϊόντος, δείτε τον οδηγό μας:

Κινέζικα Κινητά & Τι Αλλάζει Στην Αγορά Από Κίνα Χωρίς Τελωνείο

Από την 1η Ιουλίου 2021 αλλάζει το καθεστώς ΦΠΑ για ηλεκτρονικές αγορές μικρής αξίας που κάνουμε από την Κίνα καθώς και για αγορές προϊόντων υψηλότερης…

Ποια είναι η Xiaomi

Προφέρεται “Σιάο-μί” και είναι αναμφίβολα μια από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας.

Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα επιχειρηματιών που είχαν ως γνώμονα ότι η υψηλής ποιότητας τεχνολογία δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία.

H τεράστια επιτυχία της κινέζικης εταιρείας οφείλεται στη διαφορετική προσέγγισή στο μάρκετινγκ και την στρατηγική πωλήσεων από τις καθιερωμένες των γιγάντων Samsung και Apple.

Η στρατηγική της Xiaomi είναι να υπάρχουν πολύ λίγα φυσικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, προτιμώντας να πωλούν τα προϊόντα τους από ηλεκτρονικό κατάστημα όπως αυτό του Gearbest, μειώνοντας έτσι περαιτέρω το κόστος των συσκευών.

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 8.000 υπαλλήλους, κυρίως στην ηπειρωτική Κίνα, την Ινδία, τη Μαλαισία, και τη Σιγκαπούρη. Επεκτείνεται σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και σε άλλες χώρες όπως η Ινδονησία, οι Φιλιππίνες και η Βραζιλία.

Γιατί να αγοράσω το Air 12

Είναι αλήθεια ότι αν θέλουμε να αγοράσουμε ένα μεταλλικό Windows laptop με ισχυρά χαρακτηριστικά για να μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τα πάντα, θα χρειαστεί να καταβάλουμε τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα.

Συν τοις άλλοις, η συσκευή δεν θα είναι τόσο ελαφριά, λεπτή, και με τόσο μεγάλη αυτονομία που ξεπερνά τις 9 ώρες.

Το πανάλαφρο Xiaomi Air 12 τα διαθέτει σχεδόν όλα, με ταχύτατο SSD αποθηκευτικό, και το βασικότερο όλων είναι ότι πρόκειται για ένα απόλυτα φορητό laptop, που εντυπωσιάζει με την όμορφη εμφάνιση και την πλήρως μεταλλική κατασκευή.

Με βάρος μόλις 1.07 κιλά και τόσο λεπτό και καλαίσθητο σχεδιασμό, αναμφίβολα θα μπορούμε να το παίρνουμε παντού μαζί μας.

Τεράστια διαφορά κόστους

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, ο φορητός της Xiaomi είναι διαθέσιμος στα ελληνικά καταστήματα σε ιδιαίτερα μεγαλύτερες τιμές που ξεκινούν από 714 ευρώ.

Η τεράστια διαφορά στο κόστος αγοράς και οι θετικές κριτικές των χρηστών, είναι αναμφίβολα ο βασικότερος λόγος να προτιμήσουμε την ολιγοήμερη προσφορά του Gearbest.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Πριν αγοράσετε συσκευές από το εξωτερικό, δείτε πρώτα τον οδηγό μας για το πώς να παρακάμψουμε τα Capital Controls – αν και το τελευταίο διάστημα έχουν χαλαρώσει, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε απευθείας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Είναι όμως πάντοτε σημαντικό να γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε κινητό και tablet από την Κίνα, για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Οι προσφορές στις συσκευές Xiaomi

Οι τρέχουσες προσφορές για τα προϊόντα τις Xiaomi είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Xiaomi Air 12

Το εντυπωσιακό notebook της Xiaomi, διακρίνεται για το φινετσάτο χρυσό χρώμα και την εξαιρετικά λεπτή και μεταλλική κατασκευή.

Ο φορητός ξεχωρίζει επίσης για την τεράστια αυτονομία του, που υπερβαίνει τις 9 ώρες διάρκειας της λειτουργίας της συσκευής. Το εξαιρετικό Air 12 είναι πολύ λεπτό και ιδιαίτερα ελαφρύ, με βάρος μόλις 1.075 κιλά.

Διαθέτει νέα θύρα USB Type-C και έχει εντυπωσιακό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, και μεγαλύτερα πλήκτρα από ό, τι το MacBook Pro (16 χιλιοστά σε σύγκριση με 15 χιλιοστά).

Οι διαστάσεις του touchpad (103 x 62mm) το καθιστούν ιδανικό για κάθε εργασία.

Το Air 12 έχει μέγεθος οθόνης στις 12,5 ίντσες ανάλυσης 1920 x 1080 και δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά, που τα παραθέτουμε αναλυτικά στην συνέχεια. Η συσκευή έρχεται με τα Windows 10 home.

Το Laptop φοράει τον επεξεργαστή Intel Core M, που βασίζεται στο Skylake m3-6Y30. Η βασική συχνότητα του επεξεργαστή είναι στα 900MHz, με τεχνολογία Turbo Boost που προσφέρει επιπλέον ισχύ μέχρι τα 2.2GHz.

Η πλατφόρμα εξαιρετικά χαμηλής τάσης και η επεξεργασία διπλού πυρήνα παρέχουν τη μέγιστη δυνατή ισχύ.

Το Xiaomi Air 12 κοστίζει €403.27 για ελάχιστες ημέρες και μπορούμε να το αγοράσουμε εδώ, με το ακόλουθο κουπόνι. Υπάρχει και μια μικρή χρέωση μεταφορικών στα €1.81.

KAir12L

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: IPS 12.5 ιντσών
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Διπύρηνος επεξεργαστής Intel Core m3-6Y30 Dual Core 0.9GHz με turbo boost έως 2.2GHz
  • Caching: 4MB L3 Cache
  • Κάρτα γραφικών: Ενσωματωμένη Intel HD Graphics 515
  • RAM: 4GB DDR3 RAM
  • 128GB SSD αποθηκευτικός
  • 1 κάμερα 1.0MP
  • Έκδοση Bluetooth: V4.1
  • Υποδοχή Micro HDMI: Ναι
  • Type-C: Ναι
  • Ηχεία με Dolby Surround Sound
  • Μπαταρία: 7.4V / 5000mAh 37Wh. Υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση
  • Λειτουργικό σύστημα: Windows 10
  • WLAN Card: Ναι
  • Βάρος: 1.075 kg
  • Διαστάσεις: 29,20 x 20,20 x 1,29 εκατοστά
  • Χρώμα: Χρυσό μεταλλικό
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το laptop και το τροφοδοτικό

Σας άρεσε το Air 12?

Αν έχετε αγοράσει προϊόντα της Xiaomi και θέλετε να μοιραστείτε τις εντυπώσεις σας, ή έχετε κάποια απορία σχετικά με τις αγορές από το GearBest, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps