Home » Διάφορα » Διαγωνισμοί » Κερδίστε Ένα Τριήμερο Για 2 Άτομα σε Πήλιο και Εύβοια

Κερδίστε Ένα Τριήμερο Για 2 Άτομα σε Πήλιο και Εύβοια

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Μπορεί να βρισκόμαστε στο φθινόπωρο, αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα πως τελείωσαν οι ευκαιρίες για διακοπές. Η δημοφιλής ιστοσελίδα προσφορών Xenodoxeio.gr μας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουμε ένα φθινοπωρινό τριήμερο με δύο διανυκτερεύσεις και πρωινό για δύο άτομα, σε όμορφα ξενοδοχεία στη Πορταριά Πηλίου και την Κύμη Ευβοίας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι πρέπει να κάνω για να συμμετάσχω στο διαγωνισμό

Δεν είναι πολλές οι ενέργειες που χρειάζονται για να διεκδικήσουμε τις δυο δωρεάν  διανυκτερεύσεις σε κάποιο από τα δυο ξενοδοχεία του διαγωνισμού.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πατήσουμε εδώ και να συμπληρώσουμε ένα έγκυρο email.

Επιπλέον μπορούμε να αυξήσουμε κι άλλο τις πιθανότητες μας να κερδίσουμε δωρεάν διακοπές.

Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να κερδίσουμε μια επιπλέον συμμετοχή στον διαγωνισμό, είναι το “Like” στη σελίδα του Xenodoxeio.gr στο Facebook, κάνοντας κλικ εδώ.

Ο διαγωνισμός έχει ως έπαθλο την παροχή δυο πακέτων δωρεάν διαμονής στα ξενοδοχεία για δύο άτομα. Οι νικητές θα αναδειχθούν κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα διεξαχθεί στις 01/12/2017 στις 10:00 π.μ. μέσω της πλατφόρμας random.org.

Οι τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν με μήνυμα στο email που χρησιμοποίησαν κατά τη διαδικασία συμμετοχής τους. Επίσης τα ονόματά τους θα δημοσιευθούν στη σελίδα του Xenodoxeio.gr με τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Το διάστημα της εξαργύρωσης των δώρων είναι από 01/12/2017 έως 28/02/2018. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Ποιο είναι το Xenodoxeio.gr

Το Xenodoxeio.gr είναι μια δυναμική υπηρεσία που παρέχει πρόσβαση σε ασυναγώνιστες προσφορές σε ξενοδοχεία, και όμορφα καταλύματα σε όλες τις περιοχές της χώρας μας.

Έχουμε συναντήσει τη συγκεκριμένη σελίδα στον οδηγό για το σχεδιασμό ταξιδιού…

Οργάνωση Ταξιδιού: Σχεδιάστε Διακοπές Οικονομικά Με Λίγα Κλικ

Σε πολλούς από εμάς αρέσουν τα ταξίδια, σαν ένα απαραίτητο διάλειμμα από την καθημερινότητα. Όμως, ο σχεδιασμός του ταξιδιού μας δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκη…

..αλλά και στον οδηγό με τα καλύτερα site προσφορών.

Τα Καλύτερα Site Προσφορών Κάθε Είδους

Διάφορα προϊόντα βγαίνουν κάθε μέρα σε προσφορά. Χάρη στις ιστοσελίδες που εξασφαλίζουν καλύτερες τιμές για εμάς, μπορούμε να τα αποκτήσουμε αρκετά φθηνότερα. Ηλεκτρονικές συσκευές και…

Τις προσφορές αυτές μπορούμε και τις πετυχαίνουμε χρησιμοποιώντας το καλύτερό όπλο του Xenodoxeio.gr, που δεν είναι άλλο από την μαζική αγοραστική δύναμη που προκύπτει μέσα από τους χιλιάδες εγγεγραμμένους στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας.

Τα ξενοδοχεία του διαγωνισμού

Το πρώτο πακέτο περιλαμβάνει διαμονή στο παραδοσιακό Triantafillies Country Hotel, για 3 μέρες-2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια ξεχωριστή θέση στη πανέμορφη Πορταριά στο Πήλιο και περιβάλλεται από κήπο με αμπέλια και τριανταφυλλιές. Στεγάζεται σε ένα πέτρινο κτήριο του 19ου αιώνα προσφέροντας δωμάτια με δωρεάν Wi-Fi.

Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με ένα παραδοσιακό πρωινό, εμπλουτισμένο με τοπικές λιχουδιές, όπως το μέλι, το τυρί και τις πίτες.

Το Country Hotel Triantafillies απέχει 300 μ. από το κέντρο της Πορταριάς και 3 χλμ. από το χωριό Μακρινίτσα. Το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες και η πόλη του Βόλου είναι προσβάσιμα στα 13 χλμ. Λειτουργεί δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

Το δεύτερο πακέτο περιλαμβάνει διαμονή στο Kymi Palace στην Κύμη Εύβοιας, για 3 μέρες – 2 νύχτες για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη γραφική παραλία της Κύμης. Είναι χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω στην πλαγιά του λόφου με θέα προς το λιμάνι της Κύμης και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Θεωρείται στην Εύβοια ως ένα ξενοδοχείο κόσμημα, συνώνυμο της πολυτέλειας και της κομψότητας. Το Kymi Palace έχει άνετα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με θέα στη θάλασσα.

Σας άρεσε η προσφορά του Xenodoxeio.gr?

Ποιος δεν θα ήθελε απλά με μία συμπλήρωση του e-mail, να διεκδικήσει ένα δωρεάν διήμερο με το αγαπημένο του πρόσωπο σε ένα πολυτελές κατάλυμα?

Αν σας αρέσει ο διαγωνισμός, ή αν έχετε αγοράσει κάποια προσφορά του Xenodoxeio.gr στο παρελθόν, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps