Home » Smartphones-Tablets » Προσφορά στο Πανίσχυρο TV Box H96 Pro+ στα €60.51

Προσφορά στο Πανίσχυρο TV Box H96 Pro+ στα €60.51

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι εκπτώσεις από το GearBest θα συνεχίζονται ακάθεκτες όλο τον Ιούλιο, και το διεθνές e-shop θα μας προσφέρει καθημερινά μια έξυπνη ηλεκτρονική συσκευή στην χαμηλότερη τιμή που είχε ποτέ. Δείτε το πανίσχυρο TV Box Alfawise H96 Pro+ με Android 7.1, το “μεγάλο αδερφό” του εξαιρετικού Alfawise S92, σε χαμηλή πτήση τιμής για ελάχιστες μόνο ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Alfawise

H Alfawise είναι μία εταιρία με έδρα την Κίνα, η οποία προσφέρει μία συναρπαστική και δυναμική τεχνολογία για οικιακούς χρήστες.

Η γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει από Android TV Box, μέχρι και αυτόματες ρομποτικές σκούπες, προσφέροντας προσιτή τεχνολογία σε ένα μεγάλο εύρος τιμών.

‘Όλες οι συσκευές της εταιρείας συνδυάζουν premium και έξυπνο σχεδιασμό, καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες κάθε χρήστη.

Γιατί να αγοράσω το H96 Pro+

Το κινέζικο TV Box έχει πανίσχυρο επεξεργαστή και μνήμη στα 3GB που το καθιστά ιδανικό για τις ταινίες υψηλής ανάλυσης στο Kodi.

Επιπλέον υποστηρίζει Ultra HD, για να απογειώσουμε ακόμη περισσότερο τον οικιακό μας σινεμά.

Πως μπορώ να αγοράσω το H96 Pro+

Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς είναι διαθέσιμο σε ένα ελληνικό κατάστημα σε πολύ υψηλότερη τιμή.

Σε τέτοια κινέζικα μοντέλα, όμως, είναι πάντα πιο έξυπνη ιδέα να παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα, καθώς θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Πριν αγοράσετε συσκευές από το εξωτερικό, δείτε πρώτα τον οδηγό μας για το πώς να παρακάμψουμε τα Capital Controls – αν και το τελευταίο διάστημα έχουν χαλαρώσει, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε απευθείας με πιστωτική.

Είναι όμως πάντοτε σημαντικό να γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε κινητό και tablet από την Κίνα, για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Οι προσφορές στα προϊόντα της Alfawise

Οι τρέχουσες προσφορές στις συσκευές της εταιρείας είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Alfawise H96 Pro+

Το H96 Pro+ είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο όμορφα και ισχυρά TV Box της κινεζικής αγοράς.

Η αναβάθμιση της συσκευής τρέχει το νεότατο Android 7.0 Nougat και έτσι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google.

Το κινεζικό TV Box έχει πανίσχυρη μνήμη στα 3GB DDR3 που όπως προείπαμε το καθιστά ιδανική για το Kodi.

Έχει eMMC αποθηκευτικό στα 32GB επεκτάσιμο με SD κάρτα. Δέχεται εξωτερικό σκληρό δίσκο έως 2TB.

Η συσκευή διαθέτει τον υψηλής απόδοσης οκταπύρηνο επεξεργαστή Amlogic S912 στα 2.0GHz, και μπορεί να παίξει ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών.

Το H96 Pro+ επίσης υποστηρίζει Ultra HD ανάλυση, και είναι συμβατό με τις νέες τηλεοράσεις με αυτή την υψηλότατη ευκρίνεια.

Η πανίσχυρη συσκευή υποστηρίζει και ήχο 5.1 Surround και δεν χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα για να ξεκινήσει. Το συνδέουμε στην TV και στο Wi-Fi του σπιτιού και είμαστε έτοιμοι.

Η μικρή αλλά πανίσχυρη συσκευή έχει όλες τις απαραίτητες θύρες που την καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστη.

Η τιμή του TV Box θα βρίσκεται σε πτώση για λίγες ημέρες στα €60.51. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Μόνο να προσέξουμε να επιλέξουμε την ευρωπαϊκή πρίζα.

Σας άρεσε το H96 Pro+?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο ισχυρό TV Box της πολύ γνωστής κινέζικης εταιρείας Alfawise.

Αν έχετε αγοράσει προϊόντα της εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#319 - Πλήρη Αποσύνδεση Λογαριασμού Google, Dynamic Island Στα Windows 11, Παιχνίδι Google I/O 2024
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps