Home » Smartphones-Tablets » Προσφορά στο Πρώτο Smartphone με 4 Κάμερες στα €62.29

Προσφορά στο Πρώτο Smartphone με 4 Κάμερες στα €62.29

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα smartphone και τα phablet έχουν γίνει το alter ego μας. Κάποια είναι μικρά αλλά είναι μεγαλύτερα, μερικά έχουν χρώματα και κάποια άλλα μια χούφτα κάμερες. Δείτε την προσφορά του Gearbest στο Oukitel U22 που έχει τέσσερις κάμερες, μεγάλη οθόνη, μεταλλικό σώμα, και Android 7.0 Nougat, σε τιμή που δεν υπάρχει, για ελάχιστες μόνο ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Oukitel

Η Oukitel είναι κινέζικη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, που εξειδικεύεται στον σχεδιασμό έξυπνων φορητών συσκευών. To όνομα της υποδηλώνει το “U & I is OK life”, και είναι το σλόγκαν της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στην εταιρεία.

Ιδρύθηκε στο Shenzhen της Κίνας, στην έναρξη της εποχής των smartphone το 2007. Ασχολείται με την έρευνα, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών, τόσο στην ηπειρωτική Κίνα όσο και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, με έμφαση στο νεανικό κοινό, και οι περισσότεροι εργαζόμενοι στην εταιρεία είναι νέοι και δημιουργικοί άνθρωποι.

Γιατί να αγοράσω το Oukitel U22

Το Oukitel U22 έχει μεγάλη οθόνη 5.5 ιντσών, μεταλλικό περίβλημα, και τρέχει το Android 7.0. Επιπλέον η ωραία κατασκευή και κυρίως οι τέσσερις κάμερες, μαζί με την τιμή χώμα, το καθιστούν αναμφίβολα πολύ ελκυστικό.

Πως μπορώ να αγοράσω το U22

Δεν υπάρχουν προς το παρόν ελληνικά καταστήματα που να διαθέτουν το Oukitel U22. Στην ελληνική αγορά διατίθενται σε περιορισμένη γκάμα μερικά smartphones της Oukitel σε πολύ υψηλότερες τιμές.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Πριν αγοράσετε συσκευές από το εξωτερικό, δείτε πρώτα τον οδηγό μας για το πώς να παρακάμψουμε τα Capital Controls – αν και το τελευταίο διάστημα έχουν χαλαρώσει, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε απευθείας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Είναι όμως πάντοτε σημαντικό να γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε κινητό και tablet από την Κίνα, για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Οι προσφορές στα κινητά της Oukitel

Οι τρέχουσες προσφορές για όλα τα προϊόντα τις Oukitel είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Oukitel U22 3G Phablet

Το phablet διακρίνεται όπως αναφέραμε για την πολύ φθηνή τιμή, και διαθέτει τον τετραπύρηνο επεξεργαστή της γνωστής Mediatek, MTK6580A στα 1.3GHz.

Έχει μνήμη στα 2GB και 16GB ROM επεκτάσιμη με micro SD κάρτα. Δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες micro SIM.

Το phablet διαθέτει την πρωτότυπη λειτουργία των χειρονομιών πάνω στην οθόνη, από αρχικά γράμματα, για την γρήγορη εκκίνηση εφαρμογών. Επιπλέον έχει καινοτόμο και ταχύτατο Fingerprint Scanner.

Είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία για να αποκτήσουμε ένα αξιοπρεπές phablet με κάμερες 8.0ΜΡ και 2.0ΜΡ και 5.0ΜΡ και 2.0ΜΡ αντίστοιχα, (φθάνουν έως 13.0ΜΡ και 8.0ΜΡ με παρεμβολή), σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος αγοράς.

Το Oukitel U22 τρέχει το Android 7.0 Nougat, και μπορούμε να έχουμε όλες τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google, και βέβαια πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον.

Η τιμή του Oukitel ανέρχεται στα €62.29 δυο μόνο ημέρες και μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ. Έχουν μείνει 30 κομμάτια. Το phablet συνοδεύεται με θήκη της εταιρείας.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: IPS 5.5 ίντσες
  • Ανάλυση οθόνης: 1280 x 720 (HD 720)
  • Τετραπύρηνος επεξεργαστής Mediatek, MTK6580A Quad Core στα 1.3GHz
  • RAM: 2GB
  • Αποθηκευτικός χώρος στα 16GB επεκτάσιμος
  • Scanner δακτυλικού αποτυπώματος
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες micro SIM
  • 4 κάμερες 8.0MP ( SW 13.0MP ) + 2.0MP πίσω και 5.0MP ( SW 8MP ) + 2.0MP με φλας
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 2700mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0 Nougat
  • Δίκτυα: 3G: WCDMA B1 2100MHz,WCDMA B2 1900MHz,WCDMA B8 , WiFi, Bluetooth
  • Διαστάσεις: 15.40 x 7.60 x 0.96 εκατοστά
  • Βάρος προϊόντος: 0,187 kg
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, Φορτιστή, Πίσω θήκη, καλώδιο micro usb, βελόνα εξαγωγής SIM και 1 εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το phablet της Oukitel?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο πάμφθηνο phablet της κινέζικης Oukitel.

Η ωραία εμφάνιση, η λεπτή κατασκευή, η μεγάλη οθόνη και οι τέσσερις κάμερες, καλύπτουν πολλές από τις ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της Oukitel, μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps