Home » Software » Λειτουργικά Συστήματα » Windows » Λήψη Του Νέου Microsoft Paint Και Ενεργοποίηση Σκοτεινής Λειτουργίας 
Featured Microsoft Paint Ενεργοποίηση Σκοτεινής Λειτουργίας Στη Ζωγραφική Windows

Λήψη Του Νέου Microsoft Paint Και Ενεργοποίηση Σκοτεινής Λειτουργίας 

Μετά από 37 χρόνια, το Microsoft Paint ανανεώνεται και λαμβάνει τη σκοτεινή λειτουργία. Η Microsoft επιβεβαίωσε επίσημα τον επανασχεδιασμό της εφαρμογής που γίνεται πιο μοντέρνα και με περισσότερες δυνατότητες. Στον σύντομο οδηγό θα δούμε πώς ενεργοποιούμε με ένα κλικ τη νέα Ζωγραφική και το σκούρο θέμα της σε όλους τους υπολογιστές που τρέχουν τα Windows 11.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Η νέα Ζωγραφική Microsoft

Η Microsoft ανακοίνωσε μια δέσμη νέων λειτουργιών που έρχονται σύντομα στα Windows 11, συμπεριλαμβανομένης της νέας Ζωγραφικής, της υποστήριξης AI Copilot, 7zip και RAR στην Εξερεύνηση αρχείων, καθώς και της δυνατότητας προσαρμογής συσκευών RGB, μεταξύ πολλών άλλων.

Αυτά τα χαρακτηριστικά πρόκειται να ενσωματωθούν στην έκδοση 23H2 των Windows 11 που αναμένεται το φθινόπωρο. Ωστόσο, μπορούμε από σήμερα να έχουμε το νέο Microsoft Paint και τη σκοτεινή λειτουργία του.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κατεβάσουμε την ενημέρωση από το Microsoft Store διαμέσου του PCsteps cloud όπου την έχουμε ανεβάσει, καθώς η ενημερωμένη εφαρμογή διατίθεται μόνο για τους Insiders στο κανάλι Dev και Canary.

Microsoft Paint MS Paint - Windows paint

Microsoft Paint MS Paint - Windows paint 2

Όπως είναι φυσικό, το μικρό αρχείο .msixbundle (8MB) είναι απόλυτα ασφαλές.

Μόλις κατέβει, απλά του κάνουμε δεξί κλικ και πατάμε στην Εγκατάσταση

…και μετά κάνουμε κλικ στο κουμπί Ενημέρωση κάτω δεξιά..

Από εδώ και μετά, ανοίγουμε το Microsoft Paint και αμέσως θα δούμε τη νέα σκοτεινή λειτουργία, εφόσον είναι ήδη η προεπιλογή στο σύστημα μας.

Επιπλέον, θα δούμε και το νέο κουμπί των ρυθμίσεων, όπου η Ζωγραφική των Windows μας επιτρέπει να κάνουμε εναλλαγή μεταξύ των θεμάτων.

Microsoft Paint MS Paint - Windows paint 2αα

Εσείς χρησιμοποιείτε το MS Paint;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps