Home » Software » Προσφορά στο Νέο Vernee Mars Pro με 6GB Μνήμη

Προσφορά στο Νέο Vernee Mars Pro με 6GB Μνήμη

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα κινέζικα smartphone είναι ιδανικά για όσους θέλουν ένα κινητό με εξελιγμένα χαρακτηριστικά χωρίς να μπει το χέρι βαθιά στην τσέπη. Οι εταιρείες της ασιατικής χώρας παράγουν αξιόλογα κινητά, με προδιαγραφές που συναντάμε μόνο σε πανάκριβες συσκευές. Δείτε την προσφορά του Gearbest στο νέο θηρίο της Vernee σε χαμηλή τιμή για λίγες ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Vernee

Η Vernee είναι μία νεοσύστατη κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικών, που διαθέτει κινητές συσκευές με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες. Ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2016, από ενθουσιώδεις νέους ανθρώπους.

Η εταιρεία έχει εισέλθει δυναμικά στην τεράστια αγορά της Κίνας και παράγει smartphones και αξεσουάρ που διακρίνονται από την υψηλή ποιότητα και αισθητική.

Γιατί να αγοράσω το Mars Pro

Το Vernee Mars Pro διαθέτει εξαιρετικές προδιαγραφές, όπως τα θηριώδη 6GB μνήμης, και τα ελάχιστα bezels με το ακόμη πιο εντυπωσιακό Screen-to-body ratio.

Η κινέζικη συσκευή διαθέτει premium μεταλλική κατασκευή σε όλο το σώμα της. Επιπλέον και σημαντικό, το Vernee Mars έρχεται με το νέο λειτουργικό της Google, Android 7.0 Nougat.

Αυτά είναι χαρακτηριστικά που τα συναντάμε μόνο σε ακριβότερες επώνυμες συσκευές, και σε τιμές της τάξης των 400-600 ευρώ.

Οι προσφορές στα κινητά της Vernee

Οι τρέχουσες προσφορές του για τα προϊόντα τις Vernee είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Πως μπορώ να αγοράσω το phablet

Υπάρχουν λίγα ελληνικά καταστήματα που εισάγουν κάποιες ελάχιστες συσκευές της Vernee. Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα κατάστημα της χώρας μας.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Πριν αγοράσετε tablet από το εξωτερικό, δείτε πρώτα τον οδηγό μας για το πώς να παρακάμψουμε τα Capital Controls, καθώς και τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε κινητό και tablet από την Κίνα.

Vernee Mars Pro

Το phablet διακρίνεται για την μνήμη RAM στα 6GB και την πλήρως μεταλλική κατασκευή. Το πάχος του Vernee Mars Pro είναι 7.6mm, ενώ τα bezels είναι μόλις 1mm.

Σύγκριση με OnePlus 3Τ

Tο Vernee Mars Pro μοιάζει πολύ με το OnePlus 3Τ και αντιπαρατίθεται στα ίσια μαζί του. Σε κάποια χαρακτηριστικά υπερτερεί. Ταυτόχρονα κοστίζει λιγότερο και από τα μισά χρήματα που απαιτεί η αγορά του OnePlus.

Έχει οθόνη 5,5 ιντσών, ανάλυσης 1920 x 1080 (FHD), με το ανθεκτικότατο Gorilla Glass 3 και διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στα πλαϊνά της συσκευής.

Το phablet διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή της γνωστής Mediatek, Helio P25 στα 2.5GHz.

Στην συνδεσιμότητα, η συσκευή υποστηρίζει το νέο και ταχύτατο Usb Type-C και η χωρητικότητα του είναι στα 64GB επεκτάσιμη με micro SD στα 256GB.

Το phablet δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες micro και nano SIM αντίστοιχα, ειδάλλως μια micro SD και μια SIM.

Έχει δυο κάμερες, 13.0 ΜΡ η οπίσθια από την Sony και 5.0 ΜΡ η μπροστινή. Διαθέτει dual tone led flash.

Η μπαταρία του Vernee Mars Pro είναι στα 3500mAh και υποστηρίζει την ταχύτατη φόρτιση που ανέρχεται στο 80% μέσα σε μισή ώρα. Η τεχνολογία φόρτισης του κινητού προσφέρει προστασία από υπερθέρμανση και υπερφόρτωση.

Η συσκευή ξεχωρίζει ιδιαιτέρα για τον πολύ κομψό και καλαίσθητο σχεδιασμό της.

Tο μεταλλικό phablet τρέχει το Android 7.0 Nougat, και μπορούμε να έχουμε όλες τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού της Google, και βέβαια πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον.

Υποστηρίζει και το over-the-air update, για τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού.

Το Vernee Mars Pro 4G διατίθεται χαμηλά σε τιμή που ανέρχεται στα €160.19. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Οι αποστολές στην χώρα μας θα ξεκινήσουν στις 8 Ιουλίου.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.5 ίντσες με Gorilla Glass 3.
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής MTK Helio P25 Octa Core 2.5GHz
  • Επεξεργαστής γραφικών ARM Mali-T880 GPU
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στα πλαϊνά
  • RAM: 6GB
  • 64GB αποθηκευτικός χώρος, επεκτάσιμος στα 256GB
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες micro και nano SIM αντίστοιχα.
  • Υποδοχή USB Type-C
  • 2 κάμερες με 13.0 MP από την Sony και 5.0 MP αντίστοιχα, με dual tone φλας
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 3500mAh με γρήγορη φόρτιση στο 80% σε 30 λεπτά
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.0
  • Δίκτυα: FDD-LTE, GPS, Compass, GSM, WiFi
  • Διαστάσεις: 15.10 x 7,40 x 0,76 εκατοστά
  • Βάρος: 0.161 kg
  • Χρώμα: Γκρι, Μαύρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, Φορτιστή, καλώδιο micro usb, εγχειρίδιο χρήσης, βελόνα εξαγωγής για την SIM

Σας άρεσε το Vernee Mars Pro?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά στο πανίσχυρο phablet της πολλά υποσχόμενης Vernee.

Η μεταλλική premium κατασκευή, και τα πολύ δυνατά χαρακτηριστικά του Vernee Mars Pro, καλύπτουν όλες ανεξαιρέτως τις ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε πολλά χρήματα..

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της Vernee μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps