Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Πώς Συμμετέχω Στο Μεγάλο Εορταστικό Giveaway Του BestPrice Santa
FEATURED Πάρε μέρος στην εορταστική κλήρωση του BestPrice 4

Πώς Συμμετέχω Στο Μεγάλο Εορταστικό Giveaway Του BestPrice Santa

Το BestPrice, η πρώτη και μεγαλύτερη υπηρεσία σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα προσφέρει μεγάλα εορταστικά δώρα. Όλοι οι χρήστες μπορούν να διεκδικήσουν ένα iPhone 15 Plus, ένα PlayStation 5, και μια Dyson V15, με ένα μόνο κλικ. Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση του μεγάλου Giveaway που λήγει στις οκτώ Ιανουαρίου και ταυτόχρονα αυξήστε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Συμμετοχή στο Giveaway του BestPrice Santa

Για να μπούμε στην κλήρωση του BestPrice και να διεκδικήσουμε ένα iPhone 15 Plus, ένα PlayStation 5, και μια Dyson V15, θα πρέπει να έχουμε ολοκληρώσει τα βήματα του διαγωνισμού που ακολουθούν, έως και τις 8 Ιανουαρίου 2024 στις 11.59μμ.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ενεργοποιήσουμε με ένα κλικ την αυτόματη Αποθήκευση Παραγγελιών στο BestPrice.gr.

Η Αποθήκευση Παραγγελιών είναι μια δωρεάν υπηρεσία που προσφέρει το BestPrice.gr για να έχουμε συγκεντρωμένες τις παραγγελίες μας από διαφορετικά καταστήματα σε ένα σημείο. Έτσι θα μπορούμε εύκολα να ανατρέξουμε για να θυμηθούμε από ποια καταστήματα και ποια προϊόντα έχουμε αγοράσει.

Επιπλέον, θα μπορούμε εύκολα και γρήγορα να αξιολογούμε τα προϊόντα και τα καταστήματα στο BestPrice.gr, ώστε να βοηθάμε με την εμπειρία μας και τους υπόλοιπους χρήστες.

Έτσι, απλά πατάμε εδώ, και μετά στην Ενεργοποίηση αποθήκευσης παραγγελιών.

Κατόπιν, αποδεχόμαστε τους όρους και έχουμε πλέον δηλώσει συμμετοχή στη μεγάλη κλήρωση.

Αυτή η ενέργεια θα μας δώσει μία βασική συμμετοχή στην κλήρωση. Για να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε, μπορούμε να αξιολογήσουμε προϊόντα που έχουμε παραλάβει από τις αποθηκευμένες παραγγελίες μας.

Για κάθε έγκυρη αξιολόγηση προϊόντος από αποθηκευμένη παραγγελία στον λογαριασμό μας στο BestPrice.gr, κερδίζουμε και μία επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση με μέγιστο όριο τις τρεις έξτρα συμμετοχές.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου 2024 μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής, που εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση.

Με βάση τη σειρά ανάδειξης των τυχερών:

Εάν είμαστε ένας από τους τρεις τυχερούς, θα λάβουμε μήνυμα στο e-mail που χρησιμοποιούμε για να συνδεθούμε στον λογαριασμό μας στο BestPrice.gr.

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν εντός έξι ημερών μετά την κλήρωση, αφού ολοκληρωθεί η φάση ταυτοποίησης των στοιχείων των τυχερών.

Εσείς θα λάβετε μέρος στο Giveaway του BestPrice;

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps