Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Πολυεθνικές & Site Που Προσφέρουν Εργασία Από το Σπίτι Μέσω Ίντερνετ
15 Υπηρεσίες Που Προσφέρουν Εργασία Από το Σπίτι Μέσω Ίντερνετ

Πολυεθνικές & Site Που Προσφέρουν Εργασία Από το Σπίτι Μέσω Ίντερνετ

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το προνόμιο της εργασίας από το σπίτι είναι ο διακαής πόθος των περισσοτέρων εργαζομένων. Το γεγονός ότι έχουμε τη δυνατότητα να αμειβόμαστε δουλεύοντας online από την άνεση του χώρου μας, αναμφίβολα είναι βολικό και ενδιαφέρει πολλούς από εμάς. Στον οδηγό θα δούμε μερικές από τις δεκάδες υπηρεσίες εταιρειών που προσφέρουν εργασία από το σπίτι, ακόμη και για όλους εμάς που ζούμε στην Ελλάδα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι ΔΕΝ εννοούμε όταν λέμε για “εργασία από το σπίτι”

Δυστυχώς, ο όρος “εργασία από το σπίτι” εδώ και μερικά χρόνια συνδέεται με το “όχι πωλητές ή πλασιέ”. Με άλλα λόγια, κάποια εταιρεία δικτυακού μάρκετινγκ/MLM.

Σε αυτόν τον οδηγό, δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με τις σχετικές εταιρείες και τις αμφιλεγόμενες υποσχέσεις τους.

Μπορώ να βγάλω χρήματα δουλεύοντας online?

Στη σημερινή εποχή, με τη συνεχή ανάπτυξη του διαδικτύου, οι ευκαιρίες έχουν αυξηθεί. Μια από αυτές είναι και το να βγάζεις χρήματα δουλεύοντας online, ενώ είσαι σε έναν χώρο τον οποίο εσύ έχεις επιλέξει.

Ως εκ τούτου, η online εργασία μέσω διαδικτύου σε διεθνές επίπεδο είναι εφικτή πλέον. Φυσικά, δεν είναι ντροπή, ούτε τεμπελιά, να δουλεύεις από το σπίτι έχοντας τις ανέσεις σου.

Αντιθέτως, είναι γεγονός ότι το να δουλεύεις σε έναν χώρο που νιώθεις πιο άνετα σε κάνει περισσότερο αποδοτικό στη δουλειά σου.

Εργασία Από το Σπίτι

Τι είδους δουλειά μπορώ να κάνω online μέσω ίντερνετ?

Οποιαδήποτε εργασία μπορεί να γίνει αποκλειστικά μέσω υπολογιστή, μπορεί πρακτικά να γίνει εξ' αποστάσεως.

Μερικές από αυτές τις εργασίες είναι η δημιουργία blog, ιστοσελίδων, λογισμικού, animation, η συγγραφή άρθρων, μεταφράσεις, η χρήση του Photoshop για τη δημιουργία Graphic design, Banner design, Logo design, Illustration, και αμέτρητες άλλες επιλογές.

Εργασία Από το Σπίτι

Επίσης, να αναφέρουμε ότι υπάρχουν ιστοσελίδες που συνδέουν εργοδότες και υπαλλήλους. Οι δουλειές που αναζητούν οι εργοδότες ή που αντίστοιχα προσφέρουν να κάνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες είναι πολλών και διαφορετικών ειδών.

Το μεγαλύτερο από αυτά τα site είναι το freelancer. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας.

Εύρεση Επαγγελματία με το Freelancer.gr

Το Freelancer είναι μια ιστοσελίδα που φέρνει σε επαφή εργοδότες και ελεύθερους επαγγελματίες. Αν ψάχνουμε για μεταφραστή, προγραμματιστή, web designer, ή δεκάδες άλλες ειδικότητες, το…

Εταιρείες που προσλαμβάνουν υπαλλήλους για εργασία από το σπίτι

Έρευνες έχουν δείξει ότι η “απομακρυσμένη εργασία” είναι το μέλλον, αφού όλο και περισσότερες εταιρείες δείχνουν το ενδιαφέρον τους γι’ αυτή.

Εταιρείες μεγάλου βεληνεκούς (όπως Microsoft, Apple, Google, κ.α) έχουν δείξει την πρόθεσή τους στο να προσφέρουν εργασία από το σπίτι.

Αυτό βέβαια είναι λογικό, αν σκεφτεί κανείς το πόσα χρήματα εξοικονομούν κάθε χρόνο από τους απομακρυσμένους εργαζόμενους, καθώς δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούνται ή να πληρώνουν για τη μεταφορά τους στον χώρο εργασίας τους, κ.τ.λ.

Δυστυχώς, αυτή τη φαινομενικά νέα δυνατότητα δεν την υποστηρίζουν όλες οι εταιρείες ακόμα, πόσο μάλλον για ενδιαφερόμενους από Ελλάδα. Παρακάτω παραθέτουμε 15 από αυτές που μας προσφέρουν αυτήν την επιλογή και προσλαμβάνουν άτομα από Ελλάδα.

VIPKID

Το VIPKID εδρεύει στο Πεκίνο της Κίνας αλλά παρέχει ευκαιρίες για εργασία από το σπίτι σε 130 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία εστιάζει αποκλειστικά στη διδασκαλία των Αγγλικών στους μαθητές της Κίνας, μέχρι την ηλικία των οκτώ ετών.

Οι θέσεις που είναι διαθέσιμες λειτουργούν εξ αποστάσεως, είτε με μερική απασχόληση, είτε με πλήρη. Ο δικτυακός τόπος πληρώνει από 14 έως 22 δολάρια ανά ώρα στους απομακρυσμένους δασκάλους των Αγγλικών.

εργασία από το σπίτι 1α

Η υπηρεσία υποστηρίζει την εγγραφή από την τοποθεσία μας και επιτρέπει να επιλέξουμε το δικό μας πρόγραμμα στην εργασία από το σπίτι. Όπως είναι φυσικό, πρέπει να έχουμε το κατάλληλο πτυχίο, αλλά και κάποια σχετική εμπειρία στη διδασκαλία των Αγγλικών.

εργασία από το σπίτι 1αα

Για αυτό τον λόγο, εντός μιας εργάσιμης ημέρας μετά την εγγραφή, θα μας στείλουν ένα δοκιμαστικό μάθημα και στη συνέχεια κάποια τεστ αξιολόγησης που πιστοποιούν ότι είμαστε σε θέση να παρέχουμε μαθήματα αγγλικών στους ενδιαφερόμενους μαθητές της Κίνας.

Photoshop Tutorials

Το Photoshop Tutorials είναι μια online υπηρεσία που αμείβει την εργασία από το σπίτι αν έχουμε γνώσεις και εμπειρία στο σχεδιασμό γραφικών με εργαλεία όπως το Photoshop.

Η υπηρεσία μας δίνει την ευκαιρία να προωθήσουμε τον εαυτό μας, ενώ εκπαιδεύουμε χιλιάδες χρήστες του Photoshop. Οι αμοιβές κυμαίνονται από 25 έως 50 δολάρια για κάθε άρθρο μας.

Μπορούμε επίσης να κερδίσουμε από 150 έως 300 δολάρια για ένα πλήρες σεμινάριο μας. Η εκκίνηση είναι εύκολη και δεν χρειάζεται καν να έχουμε έτοιμο το σεμινάριο μας.

εργασία από το σπίτι 2αα

Απλά συμπληρώνουμε τη σχετική φόρμα με τις ιδέες που έχουμε κατά νου για τους αναγνώστες, μαζί με τρία δείγματα εργασίας και θα μας ενημερώσουν εάν πληρούμε τις προϋποθέσεις.

Knitty

Αν θεωρούμε ότι έχουμε ταλέντο και έφεση στο σχέδιο ρούχων και κυρίως καινοτόμες ιδέες στα πλεκτά, το Knitty παρέχει εργασία από το σπίτι και αμοιβές που κυμαίνονται από 120 έως 200 δολάρια για κάθε σχετικό άρθρο μας.

εργασία από το σπίτι 4α

Οι ιδέες μας πρέπει να είναι καθαρά δικές μας. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουν δημοσιευτεί προηγουμένως με οποιαδήποτε μορφή σε κάποια άλλη ιστοσελίδα.

Το Knitty είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσουμε ένα ακροατήριο και να ξεκινήσουμε πωλήσεις με τα σχέδια μας ή κάποιο άλλο προϊόν σχετικό με το πλέξιμο. Τα πνευματικά δικαιώματα για την εργασία μας παραμένουν στην κατοχή μας.

Two Plus Two

Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο site που προσφέρει εργασία από το σπίτι σε όσους τους αρέσει ο τζόγος και κυρίως σε εκείνους που γνωρίζουν το πόκερ απ' έξω κι ανακατωτά.

εργασία από το σπίτι 10αα

Οι αμοιβές στο Two Plus Two κυμαίνονται περίπου στα 200 δολάρια και τα άρθρα πρέπει να είναι περίπου 1.000-2.000 λέξεις. Όπως είναι φυσικό, πρέπει να αφορούν συζητήσεις στο επίπεδο της στρατηγικής του πόκερ και σε άλλα τυχερά παιχνίδια.

Automattic

Μπορεί να μην έχουμε ακουστά την εταιρεία Automattic, αλλά σίγουρα γνωρίζουμε κάποιες από τις δημιουργίες της, όπως τα WordPress, Longreads, Simplenote, Gravatar, και άλλα.

Η εταιρεία αυτή προσφέρει εργασία από το σπίτι  καθώς λειτουργεί πλήρως με απομακρυσμένους υπάλληλους από 50 διαφορετικές χώρες.

Όλοι οι υπάλληλοι μαζεύονται μια φορά τον χρόνο για πέντε έως επτά ημέρες σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, ώστε να δεθούν σαν ομάδα.

Η εταιρεία προσλαμβάνει υπαλλήλους για διάφορες θέσεις, όπως για μάρκετινγκ, μηχανικούς λογισμικού, και λοιπά. Στην ιστοσελίδα τους μπορούμε να δούμε ποιες θέσεις είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή.

Arkency

Η Arkency είναι μια εταιρεία, η οποία αναπτύσσει επιχειρηματικό λογισμικό, εκπαιδεύει προγραμματιστές, και παράγει βιβλία και webinars. Παρέχει τη δυνατότητα για ευέλικτη εργασία από το σπίτι χωρίς την ανάγκη συναντήσεων και ατέρμονων συζητήσεων.

Η εταιρεία προσλαμβάνει προγραμματιστές, οι οποίοι είναι καλοί στην επικοινωνία, αλλά και στο να δίνουν την προτεραιότητα και την προσοχή τους στη δουλειά τους. Αν θέλετε να γίνετε μέρος της Arkency, τότε πατήστε εδώ.

Buffer

Η Buffer είναι μια εταιρεία, η οποία προσφέρει εργασία από το σπίτι καθώς λειτουργεί μόνο με απομακρυσμένους υπαλλήλους. Πλέον αποτελείται από 80 άτομα, διασκορπισμένα σε πολλές διαφορετικές χώρες ανά την υφήλιο.

Τα εργαλεία διαχείρισης των κοινωνικών μέσων της χρησιμοποιούνται από περισσότερους από 60.000 πελάτες, που πληρώνουν αδρά για την παροχή των υπηρεσιών της εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Buffer και τα εργαλεία της θα βρείτε στον οδηγό μας:

Πλήρης και Δωρεάν Διαχείριση Λογαριασμών Social Media

Η ισχυρή παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα αποτελεί ζωτικό κομμάτι της επιτυχίας οποιασδήποτε ιστοσελίδας, προσωπικής ή εταιρικής. Στον οδηγό θα δούμε μια δωρεάν υπηρεσία για να κάνουμε δημοσιεύσεις…

CleverTech

Όπως και οι προηγούμενες εταιρείες, έτσι και η CleverTech υποστηρίζει αποκλειστικά την εργασία από το σπίτι για τους υπαλλήλους της.

Όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία, πάντα έχει χώρο για έξυπνους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν καινούργιες και πρωτότυπες ιδέες, και τους αρέσει να δουλεύουν από απόσταση.

Οι θέσεις που προσφέρουν επικεντρώνονται περισσότερο στο προγραμματιστικό κομμάτι. Για να δείτε πιο συγκεκριμένα τις θέσεις εργασίας που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους.

Flexjobs

Η Flexjobs συνεργάζεται αποκλειστικά (και μάλιστα από την έναρξή της) με απομακρυσμένους υπαλλήλους. Σκοπός της είναι να βρίσκει τις καλύτερες ευέλικτες θέσεις εργασίας που είναι διαθέσιμες, με ασφάλεια και ευκολία.

Η Flexjobs δεν επικεντρώνεται μόνο σε τεχνολογικούς ρόλους, αλλά και σε άλλους που δεν ταυτίζονται με τον χώρο της τεχνολογίας. Οπότε, αν δεν είμαστε προγραμματιστές, μπορούμε να ελέγξουμε τις άλλες 50 κατηγορίες εργασίας.

Fire Engine RED

Η Fire Engine RED είναι μια εταιρεία μάρκετινγκ και τεχνολογίας που παρέχει δεδομένα και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την αγορά εκπαίδευσης από το 2001.

εργασία από το σπίτι 10α

Από την ίδρυσή της λειτουργεί πλήρως με απομακρυσμένους συνεργάτες. Δεν την ενδιαφέρει το πού μένουμε, καθώς προσλαμβάνει ανθρώπους από οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου, με αποκλειστικό κριτήριο να είναι αποδοτικοί στη δουλειά τους.

Άρθρα επί πληρωμή

Αν το ταλέντο μας είναι στη συγγραφή άρθρων και δεν διαθέτουμε δικό μας blog, υπάρχουν διάφορες ιστοσελίδες που πληρώνουν για να γράφουμε άρθρα και reviews. Είναι τα λεγόμενα Pay Per Post Sites (πληρωμή ανά δημοσίευση).

Όταν οι απολαβές μας δεν επαρκούν, μπορούμε να γράφουμε άρθρα επί πληρωμή για να αυξήσουμε το εισόδημά μας.

Παρακάτω αναφέρουμε μερικές ιστοσελίδες για συγγραφή άρθρων.

PCsteps

Στο PCsteps γράφουμε καθημερινά αναλυτικούς και τεκμηριωμένους οδηγούς για την τεχνολογία. Βοηθούν τον μέσο χρήστη να λύσει προβλήματα και απορίες που έχει σχετικά με τον υπολογιστή του, τις φορητές συσκευές, το ίντερνετ, και άλλα.

Στο PCsteps δεν μας ενδιαφέρουν σε κανένα βαθμό οι σπουδές, τα πτυχία, και λοιπά ακαδημαϊκά διαπιστευτήρια. Ένας συνεργάτης στο PCsteps μπορεί να είναι από έφηβος μέχρι συνταξιούχος, και από απόφοιτος του δημοτικού μέχρι κάτοχος διδακτορικού.

Ανά περιόδους αναζητάμε νέους συνεργάτες για εργασία από το σπίτι, οι οποίοι έχουν το ίδιο πάθος με εμάς για την τεχνολογία. Για να ενημερωθείτε σχετικά, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Έχεις Πάθος με την Τεχνολογία? Γράψε στο PCsteps

Είσαι “ψαγμένος” χρήστης? Κάνεις αναλυτική έρευνα πριν χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε υπηρεσία στο Internet? Ανακαλύπτεις άγνωστα χρήσιμα προγράμματα? Γνωρίζεις προχωρημένα κόλπα για τα Windows? Μπορείς να γράψεις…

How-To Geek

Το How-To Geek είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που έχει δημιουργηθεί από geeks για geeks.

Παρόλο που αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο, το site δεν βρίσκεται σε διαδικασία πρόσληψης κάποιου αρθρογράφου. Οι υπεύθυνοι αναφέρουν συνέχεια είναι σε επιφυλακή για πιθανές νέες προσλήψεις.

Αν καταφέρετε να ενταχθείτε στην ομάδα, θα έχετε ένα ελαστικό πρόγραμμα, ικανοποιητικό χρόνο για διακοπές, καθώς και πολλά άλλα. Αν θελήσετε να δήλωσετε ενδιαφέρον για τη δουλειά, ακολουθήστε τις οδηγίες που περιγράφονται εδώ.

Εργασία από το σπίτι: αξίζει τελικά ή όχι?

H εργασία από το σπίτι μέσω διαδικτύου αποτελεί μια εναλλακτική λύση για τα άτομα που δεν συμβιβάζονται με τη ρουτίνα μιας υπαλληλικής σχέσης, και φαίνεται ότι προτιμάται από όλο και πιο πολλούς εργαζόμενους και εταιρείες ανά τον κόσμο.

Εσείς εργάζεστε ή θα εργαζόσασταν ποτέ από την άνεση του σπιτιού σας? Σας βοήθησε ο οδηγός να επιλέξετε κάποια εταιρεία για εργασία από το σπίτι? Γράψτε μας τις εμπειρίες σας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps