Home » Smartphones-Tablets » Προσφορά στο Ulefone Gemini Pro με Android 7.1

Προσφορά στο Ulefone Gemini Pro με Android 7.1

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα κινέζικα smartphones έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας. Οι εταιρείες της ασιατικής χώρας παράγουν ολοένα και περισσότερο αξιόλογα κινητά, ανεβάζοντας αισθητά τον πήχη. Γνωρίστε το όμορφο Ulefone Gemini Pro, με Android 7.1, 4GB μνήμη και τρεις καινοτόμες monochrome-chromatic κάμερες, σε φιλική τιμή για λίγες μόνο ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Ulefone

H Ulefone Mobile θεωρείται ως ένας από τους ανερχόμενους κατασκευαστές κινητών συσκευών υψηλής ποιότητας και αξεσουάρ στην Κίνα.

H κινέζικη εταιρεία δημιουργήθηκε στα τέλη Αυγούστου του 2012. Διαθέτει μονάδα μαζικής παραγωγής επιτρέποντας στους χρήστες να αποκτήσουν προηγμένες συσκευές σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται η Ulefone προσφέρει Smartphones για όλους, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Γιατί να αγοράσω το phablet της Ulefone

Τα περισσότερα κινητά της Ulefone διαθέτουν πολύ καλές προδιαγραφές, και ιδίως ανθεκτική κατασκευή που την συναντάμε μόνο σε ακριβότερες επώνυμες συσκευές, και σε τιμές της τάξης των 250-300 ευρώ.

Επιπλέον το Ulefone Gemini Pro είναι ένα πολύ δυνατό phablet με τρεις εξαιρετικές κάμερες, πανίσχυρο δεκαπύρηνο επεξεργαστή στα 2.6GHz και έχει 4GB μνήμη.

Πως μπορώ να αγοράσω το Gemini Pro

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν υπάρχουν ελληνικά καταστήματα που να διαθέτουν το smartphone της Ulefone.

Καλό είναι να θυμόμαστε ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Πριν αγοράσετε tablet από το εξωτερικό, δείτε πρώτα τον οδηγό μας για το πώς να παρακάμψουμε τα Capital Controls – αν και το τελευταίο διάστημα έχουν χαλαρώσει, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε απευθείας με πιστωτική.

Είναι όμως πάντοτε σημαντικό να γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε κινητό και tablet από την Κίνα, για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Οι προσφορές στα κινητά της Ulefone

Οι τρέχουσες προσφορές για τα smartphone της Ulefone είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Ulefone Gemini Pro 4G

Το phablet διακρίνεται για την οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080 (FHD), με το ανθεκτικότατο Gorilla Glass 3.

Η συσκευή διαθέτει τον δεκαπύρηνο επεξεργαστή της γνωστής Mediatek, Helio X27 στα 2.6GHz. Έχει ισχυρή μνήμη RAM στα 4GB και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB επεκτάσιμο στα 256GB με SD κάρτα.

To Ulefone Gemini Pro έχει τρεις κάμερες, 13.0 ΜΡ και 13.0 ΜΡ οι οπίσθιες, από την Sony και 8.0 ΜΡ η μπροστινή. Διαθέτει φλας.

To phablet διαθέτει το καινοτόμο σύστημα “Dualistic” IMX258 της Sony, που αποτελείται από μια μονόχρωμη κάμερα για να καταγράφει λεπτομέρειες, και μια χρωματική για την καταγραφή αληθινών και ζωντανών χρωμάτων.

Τα ωραία χρώματα και η καμπύλη “nano injection” σχεδίαση του κινητού μαζί με την στιβαρή κατασκευή, φαίνονται να δίνουν απολαυστικό κράτημα στο χέρι. Η συσκευή διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος.

Στην συνδεσιμότητα, η κομψή συσκευή υποστηρίζει το νέο και ταχύτατο Usb Type-C.

Το κινέζικο phablet δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano SIM, ειδάλλως μια micro SD και μια SIM. Η μπαταρία του Gemini είναι στα 3680mAh, και είναι μη αποσπώμενη.

Η συσκευή τρέχει το τελευταίο Android 7.1.1 και μπορούμε να έχουμε πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον. Υποστηρίζει και το over-the-air update, για τις επερχόμενες αναβαθμίσεις.

Η φιλική τιμή του Ulefone Gemini Pro θα διαρκέσει ελάχιστες ήμερες και ανέρχεται στα €231.39. Μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ. Διατίθεται σε κόκκινο και μαύρο χρώμα.

Η συσκευή συνοδεύεται από γυάλινο προστατευτικό οθόνης (Tempered Glass Screen Protector), και μια θήκη πλάτης. Οι αποστολές στην χώρα μας θα ξεκινήσουν μετά τις 24 Ιουνίου.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.5 ίντσες με Gorilla Glass 3
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Δεκαπύρηνος επεξεργαστής Mediatek, MTK6797 Helio X27 στα 2.6GHz
  • GPU: Mali T880
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • RAM: 4GB
  • 64GB αποθηκευτικός χώρος, επεκτάσιμος στα 256GB
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες nano SIM
  • Τρεις κάμερες, 13.0 ΜΡ και 13.0 ΜΡ οι οπίσθιες από την Sony με φλας, και 8.0 ΜΡ η μπροστινή.
  • Έκδοση Bluetooth: V4.1
  • Μπαταρία: 3680mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 7.1.1 Nougat
  • Δίκτυα και αισθητήρες: FDD-LTE, GPS, Glonass, Gravity Sensor, Gyro Sensor, E-compass, Finger Touch Sensor
  • Διαστάσεις: 5.50 x 7.69 x 0.84 εκατοστά
  • Βάρος:0.181 kg
  • Χρώμα: Μαύρο, κόκκινο
  • Περιεχόμενα συσκευασίας : Κινητό Τηλέφωνο, Τροφοδοτικό, 1 Καλώδιο USB, προστατευτικό οθόνης, θήκη πλάτης, εγχειρίδιο χρήσης και μια βελόνα εξαγωγής της SIM.

Σας άρεσε το ισχυρό phablet Gemini Pro?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο phablet της κινέζικης Ulefone.

Η ωραία κατασκευή, οι τρεις καινοτόμες κάμερες, και τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του Gemini Pro, καλύπτουν όλες σχεδόν τις ανάγκες μας.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της Ulefone μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps