Home » Smartphones-Tablets » Ειδικές Προσφορές με Μεγάλη Πτώση Τιμών Μόνο Για την Ελλάδα

Ειδικές Προσφορές με Μεγάλη Πτώση Τιμών Μόνο Για την Ελλάδα

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το δημοφιλές e-shop GearBest συνεχίζει να εστιάζει την προσοχή του στη χώρα μας, προσφέροντας μεγάλες ευκαιρίες αποκλειστικά για εμάς τους Έλληνες. Δείτε την εντυπωσιακή έκπτωση του Mi 6 στα €373.79, μαζί με την θεαματική πτώση τιμών σε κινητά της Xiaomi, και στα TV Box διαφόρων εταιρειών. Η προσφορά θα διαρκέσει μόνο λίγες ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Πριν αγοράσετε προϊόντα από το εξωτερικό, δείτε πρώτα τον οδηγό μας για το πώς να παρακάμψουμε τα Capital Controls – αν και το τελευταίο διάστημα έχουν χαλαρώσει, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε απευθείας με πιστωτική.

Είναι όμως πάντοτε σημαντικό να γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε συσκευές από την Κίνα, για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Hot Coupon

Η εκπτωτική προσφορά του Gearbest αποκλειστικά για την Ελλάδα, ξεκινά με την διάθεση κουπονιών που προσφέρουν την μεγάλη πτώση τιμής στις κορυφαίες έξυπνες ηλεκτρονικές συσκευές της Χiaomi.

Xiaomi Mi 6 – INTERNATIONAL VERSION 6GB RAM

Πρόκειται για την νέα ναυαρχίδα της Xiaomi, που διαθέτει εξαιρετικές προδιαγραφές, και πρωτίστως τον νέο κορυφαίο επεξεργαστή της Qualcomm Snapdragon 835 Octa Core στα 2.45GHz, και την θηριώδη μνήμη στα 6GB.

Εδώ και μερικά χρόνια, η Xiaomi προσφέρει υψηλή τεχνολογία σε λογικές τιμές, καθιστώντας τα προϊόντα της πολύ δημοφιλή.

Εξοικονομούμε περισσότερα από 220 ευρώ

Το Gearbest σε αυτή την ειδική προσφορά μας δίνει την ευκαιρία  να αγοράσουμε την καλύτερη συσκευή της Xiaomi στην χαμηλότερη δυνατή τιμή των €373.79, με δωρεάν αποστολή και με το ακόλουθο κουπόνι:

GRMi64G

Την ώρα που γράφουμε την προσφορά η συσκευή είναι διαθέσιμη στα ελληνικά καταστήματα σε τιμές που ξεκινούν από 604 ευρώ.

Η τεράστια διαφορά στο κόστος αγοράς, είναι αναμφίβολα ο βασικότερος λόγος να προτιμήσουμε την ολιγοήμερη προσφορά του Gearbest για την Ελλάδα.

Το Xiaomi Mi 6 έχει πολύ φωτεινή οθόνη 5,15 ιντσών, ανάλυσης 1920 x 1080 (FHD) στα 428 PPI. Το interface της συσκευής είναι πολύ όμορφο.

H συσκευή δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες nano SIM. Διαθέτει υποδοχή USB Type-C. Το smartphone τρέχει στο νέο MIUI 8 που είναι ενημερωμένο με το Android 7.0 Nougat.

Η κατασκευή της συσκευής είναι από γυαλί και έχει μεταλλικό περίβλημα όχι από αλουμίνιο, αλλά από γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι. Ζυγίζει 168 γραμμάρια.

Στο πίσω τμήμα της συσκευής το γυαλί είναι καμπύλο και στις τέσσερις γωνίες. Το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς διαθέτει μεγάλο αποθηκευτικό στα 64GB μη επεκτάσιμο. Το Mi 6 έχει στερεοφωνικά ηχεία.

Η νέα συσκευή της Xiaomi διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων για το άμεσο ξεκλείδωμα του κινητού.

Το Xiaomi Mi 6 έχει τρεις κάμερες. Οι δυο οπίσθιες έχουν 12.0MP + 12.0MP με PDAF και διάφραγμα f / 1.8 και f / 2.6 αντίστοιχα, και 8.0ΜΡ η μπροστινή. Διαθέτει led flash και δυο ηχεία.

Το Xiaomi Mi 6 μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Η συσκευή συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα καλώδια, μαζί με μια θήκη της εταιρείας.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.15 ίντσες 428PPI
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 835 στα 2.45GHz
  • Επεξεργαστής γραφικών Adreno 540 653MHz
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και NFC
  • RAM: 6GB
  • 64GB αποθηκευτικός χώρος
  • Δεν έχει υποδοχή για micro SD κάρτα
  • Υποδοχή για δυο κάρτες nano SIM
  • 3 κάμερες με 12.0MP + 12.0MP και 8.0 MP αντίστοιχα, με φλας
  • Έκδοση Bluetooth: V5.0 Bluetooth HID
  • Μπαταρία: 3250mAh με γρήγορη φόρτιση
  • Λειτουργικό σύστημα: MIUI 8
  • Δίκτυα: FDD-LTE, GPS, Compass, GSM, WiFi
  • Διαστάσεις: 14,51 χ 7,04 χ 0,75 εκατοστά
  • Βάρος: 0.171 kg
  • Χρώμα: Γυαλιστερό Μαύρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, φορτιστή, καλώδιο Type-C, Micro USB,θήκη πλάτης, εγχειρίδιο χρήσης, βελόνα εξαγωγής για την SIM

Xiaomi Redmi Note 4

Το Redmi Note 4 διακρίνεται για τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 625 Octa Core στα 2.0GHz, την πλήρη μεταλλική κατασκευή του και την μεγάλη μπαταρία στα 4100mAh.

To Xiaomi Redmi Note 4 έχει οθόνη IPS 5,5 ιντσών, ανάλυσης FHD (1920×1080 pixels).

H συσκευή της Xiaomi διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων για το άμεσο ξεκλείδωμα του κινητού.

Το μεταλλικό phablet της Xiaomi μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Διατίθεται μόνο για ελάχιστες ημέρες στη τιμή των €127.26, με δωρεάν αποστολή και με το ακόλουθο κουπόνι:

GDNote4

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.5 ίντσες
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon 625 Octa Core 2.0GHz
  • GPU: Adreno 506
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • RAM: 3GB
  • 32GB αποθηκευτικός χώρος επεκτάσιμος στα 128GB
  • Έχει υποδοχή για micro SD κάρτα
  • Υποδοχή για δυο κάρτες nano και micro SIM αντίστοιχα
  • 2 κάμερες με 13.0 MP και 5.0 MP αντίστοιχα, με φλας
  • Έκδοση Bluetooth: V4.2
  • Μπαταρία: 4100mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0 (MIUI 8.1)
  • Δίκτυα: FDD-LTE, GPS, Compass, GSM, WiFi
  • Διαστάσεις: 151 x 76 x 8,35 χιλιοστά
  • Βάρος: 171g
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, φορτιστή,καλώδιο micro usb, εγχειρίδιο χρήσης, βελόνα εξαγωγής για την SIM.

Original Xiaomi Mi 3S TV Box

Το κορυφαίο και αναβαθμισμένο Xiaomi Mi 3S διακρίνεται για τα ισχυρά χαρακτηριστικά του και για την νέα μεγάλη πτώση τιμής.

Τρέχει το Andoid 6.0 Marshmallow, και είναι ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση. Το κινεζικό TV Box έχει μνήμη DDR3 στα 2GB, και eMMC αποθηκευτικό στα 8GB.

Η μικρή και πολύ χρήσιμη συσκευή διαθέτει όλες τις απαραίτητες θύρες, που την καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστη.

Η κομψή συσκευή της Xiaomi υποστηρίζει 4Κ ανάλυση, και είναι συμβατή με αυτή την υψηλότατη ευκρίνεια.

Το TV Box διαθέτει επεξεργαστή υψηλής απόδοσης, τον τετραπύρηνο Amlogic S905X στα 2.0GHz. Μπορεί να παίξει ένα ευρύ φάσμα των παιχνιδιών.

Η τιμή της εξαιρετικής κινέζικης συσκευής θα βρίσκεται στο χαμηλότερο εύρος τιμής που είχε ποτέ. Διατίθεται μόνο για ελάχιστες ημέρες στη τιμή των €53.39. Το TV Box μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

EU warehouse

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει ηλεκτρονικά προϊόντα από τις ευρωπαϊκές αποθήκες, που θα αποσταλούν στη χώρα μας μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Επιπλέον δεν υπόκεινται σε τυχόν έξτρα δασμολογικές επιβαρύνσεις τελωνείου.

Mini M8S II 4K Smart TV Box

Το Mini M8S τρέχει 64bit Android 6.0 Marshmallow και υποστηρίζει WiFi 2.4GHz . Έχει 2GB μνήμη DDR3 και 8GB ROM επεκτάσιμη με micro SD.

Διαθέτει τετραπύρηνο τον επεξεργαστή Amlogic S905X στα 2.0GHz. Υποστηρίζει Bluetooth 4.0.

Η συσκευή διαθέτει όλες τις απαραίτητες θύρες που την καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστη.

Το Mini M8S υποστηρίζει Ultra HD ανάλυση και είναι συμβατό με τις νέες τηλεοράσεις με αυτή την υψηλότατη ευκρίνεια.

Η τιμή του TV Box θα βρίσκεται σε πτώση για λίγες ημέρες με κόστος που ανέρχεται στα €39.06. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ. Θα έχουμε ταχύτατη παραλαβή από τις ευρωπαϊκές αποθήκες με μικρό κόστος αποστολής στα €2.66.

Summer Sale

Πρόκειται για ένα εκπτωτικό πακέτο του GearBest που δεν περιλαμβάνει προϊόντα τεχνολογίας, αλλά πρωτότυπα και πολύ χρήσιμα είδη ταξιδιού και θαλάσσης.

Cellphone & PC

Σε αυτή την προσφορά θα βρούμε αρκετά κινητά και tablet διαφόρων κινέζικων εταιρειών σημειώνουν πτώση τιμών για την Ελληνική αγορά.

Hot FlashSale

Σε αυτό το εκπτωτικό πακέτο θα βρούμε διάφορα είδη τεχνολογίας, και όχι μόνο, από πολλές κινέζικες εταιρείες.

Mi Brand

Αυτό το πακέτο της προσφοράς του GearBest για την Ελλάδα περιλαμβάνει και άλλα πολλά προϊόντα τεχνολογίας της Xiaomi.

Entertainment

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει προσφορές που αφορούν πολλά και διάφορα προϊόντα τεχνολογίας, των πιο γνωστών κινέζικων εταιρειών, με έμφαση στις περιφερειακές συσκευές για το PC.

Home

Οι προσφορές για το σπίτι περιλαμβάνουν πολλά ηλεκτρονικά προϊόντα όπως TV Box, ξυπνητήρι και καθαριστές αέρα της Xiaomi, έξυπνα ρολόγια και πολλά ακόμη.

Οι προσφορές αποκλειστικά για την Ελλάδα συνεχίζονται…

Αν κάνουμε μια απλή δωρεάν εγγραφή στο GearBest, μπορούμε να αποκτήσουμε ακόμη φθηνότερες τιμές. Μοναδική προϋπόθεση να κοινοποιήσουμε στους φίλους μας τις προσφορές, πατώντας στα αντίστοιχα εικονίδια των social media.

Επιπλέον, αν επισκεφτούμε το Facebook του GearBest, ή στο ελληνικό blog του διεθνούς e-shop, θα ενημερωθούμε για πολλές ακόμα επερχόμενες προσφορές ειδικά για μας τους Έλληνες.

Εσείς ξεχωρίσατε κάποιο προϊόν στις ελληνικές προσφορές του GearBest?

Αν βρήκατε κάποιο ενδιαφέρον προϊόν στην εκπτωτική προσφορά Special Deals for Greece, ή αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τις αγορές από το GearBest, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps