Home » Hardware » Reviews » Auvril Audiobooks: Η Ελληνική Πλατφόρμα Με Πρόσβαση σε 200+ Ηχητικά Βιβλία
FEATURED Auvril Audiobooks Η Ελληνική Πλατφόρμα Με Πρόσβαση σε 200+ Ηχητικά Βιβλία

Auvril Audiobooks: Η Ελληνική Πλατφόρμα Με Πρόσβαση σε 200+ Ηχητικά Βιβλία

Τα audiobooks είναι ό,τι πιο σύγχρονο στον χώρο της εκπαίδευσης, και όχι μόνο. Προσφέρουν έναν εναλλακτικό τρόπο διαβάσματος που δεν απαιτεί ιδιαίτερη συγκέντρωση και μας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια. Δείτε την Auvril Audiobooks, την πρώτη ελληνική πλατφόρμα με ηχητικά βιβλία η οποία έχει ήδη επεκταθεί σε πολύ ευρύτερη γκάμα non-fiction τίτλων.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Η πρώτη ελληνική πλατφόρμα για audiobooks

Η Auvril Audiobooks είναι η πρώτη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο των ηχητικών βιβλίων στην Ελλάδα. Ιδρυτής της είναι ο 22χρονος φοιτητής Αλέξης Τζαμπρής από τη Θεσσαλονίκη.

Η πλατφόρμα καλύπτει διάφορες κατηγορίες βιβλίων και στοχεύει κυρίως σε περιεχόμενο εκπαίδευσης, αυτοβελτίωσης, spiritual, motivation, σχολικά, παραμύθια, και γενικότερα non fiction κατηγορίες (μη λογοτεχνικά).

Auvril Audiobooks 1

Επιπλέον, στην πλατφόρμα θα βρούμε audiobooks γύρω από την ψυχολογία, την οικονομία, το μάρκετινγκ, καθώς και βιογραφίες, λογοτεχνικά, μυθιστορήματα, και διάφορα άλλα ηχητικά βιβλία ελληνικού και αγγλικού περιεχομένου.

Auvril Audiobooks 10κλ

Στόχος της πλατφόρμας είναι όταν κάποιος τελειώσει ένα audiobook να έχει πάρει κάτι από αυτό και να τον κάνει καλύτερο άνθρωπο. Όπως είναι φυσικό, ο στόχος των audiobook δεν είναι να αντικαταστήσουν πλήρως το έντυπο βιβλίο, αλλά να κάνουν πιο ελκυστικό και πιο εύκολο το διάβασμα.

Για παράδειγμα, μπορούμε να ακούμε το βιβλίο ακόμη και όταν κάνουμε κάποια δουλειά στο σπίτι, όταν περπατάμε ή γυμναζόμαστε, περιμένοντας σε κάποια υπηρεσία, και πολλά άλλα.

Auvril Audiobooks 2αμA

Έτσι, ακόμα και για αυτούς που δεν τους αρέσει να διαβάζουν και δεν είναι φίλοι του βιβλίου, τα ηχητικά βιβλία της πλατφόρμας μπορεί να δώσουν τη λύση.

Τα audiobooks της Auvril είναι διαθέσιμα από όλες τις συσκευές μας, όπως κινητό, tablet, και PC. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να τα ακούμε από παντού μέσω της πλατφόρμας και των Android και iOS εφαρμογών της Auvril.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούμε να ακούμε τα ηχητικά βιβλία μας όσες φορές επιθυμούμε χωρίς κανένα περιορισμό. Όλα θα βρίσκονται στην ενότητα “Βιβλιοθήκη” που μας παρέχει η εφαρμογή στο κινητό και tablet…

…καθώς και η πλατφόρμα στον browser του PC.

Auvril Audiobooks 2αμλλ

Ειδική προσφορά της Auvril Audiobooks με κουπόνι του PCsteps

Για τους αναγνώστες του PCsteps η εταιρεία διαθέτει μια ειδική προσφορά που κατεβάζει το ετήσιο κόστος από τα 107 ευρώ στα 24 ευρώ.

Με την ετήσια συνδρομή των 24 ευρώ αποκτούμε τα ακόλουθα:

  • 200+ τίτλους audiobooks συνολικά
  • Πολλά παγκόσμια bestsellers
  • 18 Quick Learns (25λεπτη συγκέντρωση των κύριων σημείων από παγκοσμίως σημαντικά βιβλία)
  • Προσθήκη κάθε εβδομάδα νέων Audiobooks και QuickLearns

Αρκεί να πατήσουμε εδώ για να ενεργοποιηθεί αυτόματα το κουπόνι του PCsteps, και η προσφορά “All In One (1 Year)” θα προστεθεί στο καλάθι μας. Από εκεί και μετά, συμπληρώνουμε τα στοιχεία μας και ολοκληρώνουμε την παραγγελία με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή PayPal.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα ηχητικά βιβλία της Auvril Audiobooks?

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στο Questions.pcsteps.gr. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps