Home » Hardware » Αναβάθμιση Υπολογιστή » Οι Νέες Οθόνες AOC Και Philips Με Τεχνολογίες Αιχμής - Πολλαπλών Χρήσεων
Οι Νέες Οθόνες AOC Και Philips Πολλαπλών Χρήσεων Κατακτούν Την Ελληνική Αγορά

Οι Νέες Οθόνες AOC Και Philips Με Τεχνολογίες Αιχμής – Πολλαπλών Χρήσεων

Οι οθόνες είναι παντού γύρω μας, από τη χρήση στο σπίτι μέχρι και σε περιβάλλοντα εργασίας και δημόσιους χώρους. Όλες καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες, έχουν διαφορετικές απαιτήσεις, και διαφορετικές εφαρμογές. Δείτε τα νέα monitor της MMD (Philips) και AOC με όλες τις νέες τεχνολογίες αιχμής, που απευθύνονται σε οικιακούς χρήστες και μαθητές, αλλά και σε επαγγελματίες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Philips 34″ UWQHD 100Hz – Ιδανική για τηλεργασία

Η νέα ultrawide οθόνη της Philips στις 34″ έχει σχεδιαστεί ειδικά για περιβάλλοντα τηλεργασίας. Η ενσωματωμένη web κάμερα 5MP παρέχει ευκρινείς εικόνες, ενώ το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου βοηθά τους συνεργάτες να μας ακούν δυνατά και καθαρά.

Η κάμερα που είναι πιστοποιημένη με Windows Hello προσφέρει γρήγορη πρόσβαση και ισχυρή ασφάλεια.

Η Philips 34E1C5600HE καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες και προκλήσεις που δημιουργούνται από υβριδικά μοντέλα εργασίας, επιτρέποντας στους χρήστες να εργάζονται το ίδιο παραγωγικά από το σπίτι όσο και στο γραφείο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

• Τεχνολογία VA LCD 34-ιντσών (86.36 εκ.) για εντυπωσιακές εικόνες με ευρείες γωνίες προβολής
• Ανάλυση CrystalClear UltraWide Quad HD (3440×1440) για εξαιρετική ακρίβεια
• Τεχνολογία USB type-C για εύκολες συνδέσεις με ένα μόνο καλώδιο
• Ενσωματωμένη webcam 5MP με μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου για άψογη απομακρυσμένη εργασία
• Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία για πλούσια πολυμέσα
• MultiView για απρόσκοπτη συνδεσιμότητα πολλών συσκευών
• Λειτουργία LowBlue και τεχνολογία Flicker-free για ξεκούραστη θέαση.

Η Philips 34E1C5600HE διατίθεται από τον Ιούλιο 2022 στην τιμή των 619 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για το monitor στη γλώσσα μας, μπορούμε να δούμε εδώ.

Φορητή οθόνη Philips 16″ FHD 75Hz

Η ολοκαίνουργια, ελαφριά φορητή οθόνη Philips 16B1P3302 στις 16 ίντσες, (15,6″ / διάμετρος 39,6 εκ.), μεταφέρεται παντού και υποστηρίζει την καθημερινή μας παραγωγικότητα.

Ένα καλώδιο USB dual-mesh με DisplayLink μας δίνει τη δυνατότητα να μοιραζόμαστε και να παρουσιάζουμε περιεχόμενο, καθώς και να χρησιμοποιούμε εν κινήσει ένα σταθμό εργασίας διπλής οθόνης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

• Τεχνολογία IPS LED ευρείας θέασης για αυθεντικά, ακριβή χρώματα
• Οθόνη FHD (1920×1080) με αναλογία 16:9
• Ένα καλώδιο USB dual-mesh, για περισσότερη ευελιξία και λιγότερη ακαταστασία καλωδίων
• Διπλή οθόνη θέασης για μεγαλύτερη παραγωγικότητα
• USB-A με DisplayLink για παρουσιάσεις και κοινή χρήση χωρίς προβλήματα
• Ελαφρύς, αναδιπλούμενος, βραβευμένος σχεδιασμός για ευελιξία με στυλ

Η Philips 16B1P3302 είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Ιούλιο 2022 στην τιμή των 239 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για το monitor στη γλώσσα μας, μπορούμε να δούμε εδώ, αλλά και στο YouTube.

Η νέα σειρά V5 της AOC – Για οικιακούς χρήστες και μαθητές

Η AOC, διαθέτει ήδη τις τρείς νέες οθόνες πολλαπλών χρήσεων της σειράς V5, που απευθύνονται σε οικιακούς χρήστες και μαθητές.

Και τα τρία μεγέθη οθονών (24″, 27″, 34″ ultrawide) διαθέτουν ενσωματωμένη webcam 2MP με υποστήριξη Windows Hello για εύκολη πρόσβαση και αυξημένη ασφάλεια, ενώ παράλληλα πληρούν τις σημερινές απαιτήσεις για βιντεοκλήσεις και τηλεδιασκέψεις.

Τα μοντέλα τριών πλευρών χωρίς πλαίσιο της σειράς V5, είναι λεπτές οθόνες με ευέλικτη συνδεσιμότητα USB-C, που προσφέρουν παροχή ισχύος 65W για φόρτιση και τροφοδοσία σε laptop ή tablets, με ένα μόνον καλώδιο, ενώ ταυτόχρονα μεταφέρουν το σήμα της οθόνης.

Μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη εικόνα των νέων μοντέλων της σειράς V5  στο ακόλουθο βίντεο.

AOC 24″ FHD IPS

Η AOC 24V5CW είναι η μικρότερη της σειράς V5, και πρόκειται για ένα πάνελ IPS 23,8” με ανάλυση FHD και εργονομική βάση για άνετη εμπειρία 360°.

Έρχεται με USB-C με ισχύ έως 65W, 4 θύρες USB & HDMI, ενώ προσφέρει επίσης όλα όσα χρειαζόμαστε για τον ελεύθερο χρόνο μας, Επιπλέον, είναι πιστοποιημένη με Windows Hello προσφέροντας γρήγορη πρόσβαση και ισχυρή ασφάλεια.

H AOC 24V5CW διατίθεται στην αγορά από τον Αύγουστο του 2022 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 319 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για το monitor μπορούμε να δούμε εδώ.

AOC 27″ QHD IPS 75Hz

Η AOC Q27V5CW είναι ένα πάνελ IPS 27 ιντσών με ανάλυση QHD και εργονομική βάση για πιο άνετη εμπειρία χρήστη. Με την ανάλυση 2560×1440 και τον ρυθμό ανανέωσης στα 75Hz, η οθόνη προσφέρει ανώτερη ποιότητα εικόνας.

Επιπλέον, χάρη στην αναλογία διαστάσεων 16:9 παρέχει άφθονο χώρο για να εργαστούμε, ενώ μας επιτρέπει να παίζουμε τα games στην καλύτερη δυνατή ανάλυση.

H AOC Q27V5CW είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο του 2022 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 429 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για το monitor μπορούμε να δούμε εδώ.

AOC 34″ UWQHD 75Hz

Η AOC CU34V5CW είναι η ναυαρχίδα της σειράς V5. Πρόκειται για μια καμπύλη οθόνη χωρίς πλαίσιο τριών πλευρών, εξοπλισμένη με πάνελ VA 34” ανάλυσης QHD UltraWide 21:9 για ξεκούραστη και καθηλωτική εμπειρία θέασης.

Υποστηρίζει κάθε περίπλοκη εργασία με το Picture by Picture MultiView, και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών συνδεσιμότητας χάρη στο USB-C με παροχή ισχύος έως 65W, 4 θύρες USB, και HDMI.

Η κάμερα που είναι πιστοποιημένη με Windows Hello προσφέρει γρήγορη πρόσβαση και ισχυρή ασφάλεια.

H AOC CU34V5CW είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο του 2022 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 609 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για το monitor μπορούμε να δούμε εδώ.

Curved AOC 34″ UWQHD 100Hz – Για ενθουσιώδεις χρήστες & επαγγελματίες

Η καμπύλη ultrawide οθόνη της AOC (1500R) συγκεντρώνει όλες τις νέες τεχνολογίες και έρχεται με αναλογία διαστάσεων 21:9. Προσφέρει έντονα και ζωντανά χρώματα, αλλά και μια πολύ υψηλή ανάλυση UWQHD (3440×1440 pixels).

 Οι Νέες Οθόνες AOC Και Philips Πολλαπλών Χρήσεων Κατακτούν Την Ελληνική Αγορά

Με την ενσωματωμένη σύνδεση USB-C, η AOC CU34P2C μπορεί να φορτίζει και να τροφοδοτεί laptop στα 65W, ενώ παράλληλα δίνει τη δυνατότητα επέκτασης του περιβάλλοντος εργασίας με τον φορητό.

Επιπλέον, το USB 3.2 hub τεσσάρων θυρών παρέχει πρόσβαση σε άλλες συσκευές (όπως το πληκτρολόγιο, το ποντίκι κ.λπ.), μέσω καλωδίου USB-C.

Ο ρυθμός ανανέωσης 100Hz, στο Adaptive-Sync, και ο χρόνος απόκρισης 1ms MPRT / 4ms GtG, η CU34P2C, την καθιστούν μια ανταγωνιστική gaming οθόνη. Επιπλέον, μια ποιοτική λύση για τους σινεφίλ, καθώς με την επιφάνεια 21:9. προσφέρει μια ολοκληρωμένη οπτικοακουστική εμπειρία.

Το καμπύλο monitor είναι εξοπλισμένο με δύο ηχεία 3W και υποδοχή ακουστικών, διαθέτει μέγιστη φωτεινότητα 300 nits, και μπορεί να αποδώσει το ίδιο καλά σε έντονο φωτισμό χώρου και έμμεσο ηλιακό φως.

H AOC CU34P2C είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο του 2022 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 619 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για το monitor μπορούμε να δούμε εδώ.

Ποια είναι η γνώμη σας για τις νέες οθόνες AOC και Philips?

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps