Home » Hardware » Προσφορά στο Πτυσσόμενο Ηλεκτρικό Σκούτερ της Xiaomi

Προσφορά στο Πτυσσόμενο Ηλεκτρικό Σκούτερ της Xiaomi

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η κινέζικη αγορά μας έχει συνηθίσει σε πληθώρα προσφορών από έξυπνες συσκευές και είδη τεχνολογίας. Όμως υπάρχουν και οι πρωτότυπες προτάσεις σε προϊόντα που διαφέρουν. Δείτε την εκπτωτική προσφορά του Gearbest στο πτυσσόμενο και πανάλαφρο ηλεκτρικό σκούτερ της Xiaomi, με το σύστημα κινητικής ενέργειας, το μηχανικό δισκόφρενο, και την αυτονομία 30 χιλιομέτρων.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Xiaomi

Προφέρεται “Σιάο-μί” και είναι αναμφίβολα μια από τις γνωστότερες και μεγαλύτερες κινέζικες εταιρείες τεχνολογίας.

Η Xiaomi ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα επιχειρηματιών που είχαν ως γνώμονα ότι η υψηλής ποιότητας τεχνολογία δεν χρειάζεται να κοστίζει μια περιουσία.

Το λογότυπο της εταιρείας είναι το “ΜΙ” που σημαίνει “Mobile Internet”. Έχει επίσης και άλλες έννοιες, όπως το “Mission Impossible”, επειδή η Xiaomi αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις, που φαινόταν αδύνατο να υλοποιηθούν τον πρώτο καιρό λειτουργίας της.

Γιατί να αγοράσω το ηλεκτρικό σκούτερ της Xiaomi

Είναι αλήθεια ότι δεν είναι εύκολο να περιγράψει κάποιος, τους λόγους που θα μας ωθήσουν στην απόφαση να αγοράσουμε ένα ηλεκτρικό σκούτερ στην Ελλάδα.

Αν μετακινούμαστε πολύ με τις συγκοινωνίες λόγω της εργασίας μας, ενδεχομένως να ξοδεύουμε ημερησίως κάποια χρήματα και να ταλαιπωρούμαστε αρκετά, είτε στην κίνηση, είτε στο στριμωξίδι.

Λογικά με το στεγανοποιημένο ηλεκτρικό σκούτερ της Xiaomi η μετακίνηση θα γίνεται πολύ καλύτερα. Ταυτόχρονα το φιλικό προς το περιβάλλον σκούτερ της Xiaomi δεν υπερβαίνει τα 25 km / h, και συνεπώς δεν απαιτείται άδεια οδήγησης.

Επιπλέον ενδέχεται μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, λόγω του μηδαμινού κόστους κίνησης και συντήρησης, να γίνει και η απόσβεση του κόστους αγοράς λόγω της κατάργησης των μεταφορικών εξόδων.

Πως μπορώ να αγοράσω το πτυσσόμενο ηλεκτρικό σκούτερ

Την ώρα που γράφουμε αυτήν την προσφορά, δεν υπάρχουν ελληνικά καταστήματα που να διαθέτουν το ηλεκτρικό σκούτερ της Xioami.

Στην ελληνική αγορά διατίθενται ηλεκτρικά scooter, σε πολύ ακριβότερες τιμές που κυμαίνονται έως και 925 ευρώ.

Πριν αγοράσετε συσκευές από το εξωτερικό, δείτε πρώτα τον οδηγό μας για το πώς να παρακάμψουμε τα Capital Controls – αν και το τελευταίο διάστημα έχουν χαλαρώσει, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε απευθείας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Είναι όμως πάντοτε σημαντικό να γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε κινητό και tablet από την Κίνα, για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Original Xiaomi M365 Folding Electric Scooter

Το scooter της Xiaomi διακρίνεται για τον εξαιρετικό μινιμαλιστικό σχεδιασμό χωρίς φανταχτερές προσθήκες. Έρχεται σε δύο χρώματα, μαύρο και άσπρο.

Ολόκληρο το σώμα του σκούτερ είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου βιομηχανικής ποιότητας, που χρησιμοποιείται στα αεροσκάφη.

Το πρωτότυπο σκούτερ ζυγίζει μόνο 12.5 κιλά και χάριν τις πτυσσόμενες ιδιότητες του μεταφέρεται παντού. Δέχεται βάρος αναβάτη έως 100 κιλά.

Μηχανικό δισκόφρενο

Όπως κάθε αξιόπιστο όχημα διαθέτει πλήρη ασφάλεια, ιδίως στο σύστημα πέδησης. Έρχεται με E-ABS στο μπροστινό μέρος και ένα μηχανικό δισκόφρενο στο πίσω τμήμα.

Kinetic Energy Recovery System

Τι πιο έξυπνο χαρακτηριστικό του σκούτερ είναι το KERS. Πρόκειται για ένα μοναδικό σύστημα ανάκτησης της ενέργειας, η οποία αποθηκεύεται σε μια δεξαμενή (για παράδειγμα, ένας σφόνδυλος ή μια μπαταρία ), για μεταγενέστερη χρήση.

Το KERS μετατρέπει την κινητική ενέργεια σε ηλεκτρική, προσφέροντας έτσι πολύ μεγαλύτερη διάρκεια στην μπαταρία. Εν ολίγοις όταν οδηγούμε το σκούτερ, καταναλώνεται μεν μπαταρία αλλά ταυτόχρονα γίνεται φόρτιση που επιφέρει μεγαλύτερη διάρκεια διαδρομής.

Άλλα έξυπνα χαρακτηριστικά του σκούτερ της Xiaomi είναι το σύστημα ελέγχου της ταχύτητας ταξιδιού (Cruise Control), και το έξυπνο σύστημα BMS.

Έρχεται με μια πολύ μεγάλη μπαταρία ιόντων λιθίου 18650 mAh που έχει χωρητικότητα 280 Wh.

Η Xiaomi φαίνεται να μην έχει κάνει συμβιβασμούς. Μια πλήρη φόρτιση μπορεί να μας δώσει μέγιστη απόσταση 30 χιλιομέτρων, η οποία είναι πολύ καλή λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος.

Υπάρχουν φώτα LED που λειτουργούν ως ενδεικτική λυχνία για την μπαταρία.

App για Android και iOS

Η Xiaomi διαθέτει app για το iOS και Android. Δείχνει όλες τις πληροφορίες όπως την κατάσταση της μπαταρίας, τις συνήθειες οδήγησης, τις ταχύτητες και πολλά ακόμη.

Το ηλεκτρικό σκούτερ είναι αδιάβροχο με πιστοποίηση IP54. Όλα τα ηλεκτρονικά εξαρτήματα και κυρίως η μπαταρία είναι πλήρως στεγανοποιημένα.

Τα φουσκωτά ελαστικά των 8.5 ιντσών του σκούτερ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά στην ολίσθηση και στους κραδασμούς.

Μέγιστη ταχύτητα

Η μέγιστη ταχύτητα του είναι τα 25 χιλιόμετρα την ώρα σε κανονική λειτουργία. Σε κατάσταση εξοικονόμησης ενέργειας, η ταχύτητα μειώνεται στα 18 χιλιόμετρα την ώρα.

Ο μέγιστος χρόνος φόρτισης είναι 5,5 ώρες, ο οποίος θεωρείται πολύ γρήγορος.

Άλλα πρόσθετα και σημαντικά χαρακτηριστικά ασφαλείας του σκούτερ, είναι ο φανός πορείας και η ενδεικτική λυχνία οπίσθιου φωτός.

Το Xiaomi M365 μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ και χωρίς έξοδα αποστολής.

Θα το βρούμε πολύ πιο χαμηλά από την κανονική του τιμή, στα €410.77 μόνο για λίγες ημέρες, με την χρήση του ακόλουθου κουπονιού:

M365GBEU

Σας άρεσε το πρωτότυπο σκούτερ της Xiaomi?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια πρωτότυπη προσφορά στο ηλεκτρικό scooter της Xiaomi. Αν έχετε αγοράσει άλλα προϊόντα της μεγάλης κινέζικης εταιρείας μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps