Home » Software » Λειτουργικά Συστήματα » Windows » Ασφαλής Λειτουργία Windows: Εύκολη Προσθήκη Safe Mode Στο Δεξί Κλικ
FEATURED Ασφαλής Λειτουργία Windows Προσθέστε Τις Επιλογές Του Safe Mode Στο Δεξί Κλικ x4 Α1

Ασφαλής Λειτουργία Windows: Εύκολη Προσθήκη Safe Mode Στο Δεξί Κλικ

Η Ασφαλής λειτουργία των Windows είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για διάγνωση και επιδιόρθωση προβλημάτων. Αν τα Windows δυσλειτουργούν, το Safe Mode μπορεί να βοηθήσει να φέρουμε το σύστημα σε λειτουργική κατάσταση χωρίς να καταφύγουμε σε format και επανεγκατάσταση. Δείτε πώς βάζουμε το Safe Mode στο μενού στο δεξί κλικ, για να μπαίνουμε αμέσως όταν το χρειαστούμε.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Αυτόματη προσθήκη του Safe Mode στο μενού στο δεξί κλικ

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι το διαγνωστικό εργαλείο του Safe Mode των Windows διαθέτει τρεις διαφορετικούς τρόπους για να το χρησιμοποιήσουμε. Την ασφαλή λειτουργία, την ασφαλή λειτουργία με υποστήριξη δικτύου, και την ασφαλή λειτουργία με γραμμή εντολών.

Safe Mode Ασφαλής-Λειτουργία-Windows 1

Όμως, για να φτάσουμε σε αυτή την καρτέλα αποκατάστασης με τις επιλογές του Safe Mode που παρατηρούμε παραπάνω, χρειάζεται να κάνουμε έξτρα ενέργειες, συν του ότι πρέπει να τις θυμόμαστε κιόλας.

Έτσι, για να απλοποιήσουμε αυτές τις δυνατότητες που μας προσφέρει η Ασφαλής λειτουργία των Windows 11/10, δεν έχουμε παρά να τις βάλουμε στο μενού στο δεξί κλικ.

Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούμε αμέσως με ένα κλικ να μπούμε στις επιλογές του Safe Mode χωρίς να χανόμαστε στο ψάξιμο. Για παράδειγμα, πατώντας στο Safe Mode, θα δούμε αμέσως τις τρεις επιλογές του. Τόσο στα Windows 11, όσο και στα Windows 10.

Safe Mode Ασφαλής-Λειτουργία-Windows ααα

Safe Mode Ασφαλής-Λειτουργία-Windows abbbb

Από εκεί και μετά, μόλις ολοκληρώσουμε τις ενέργειες μας στην Ασφαλή λειτουργία, απλά πάλι με δεξί κλικ επιλέγουμε το Restart in Normal Mode.

Φυσικά, αν τα Windows έχουν σοβαρότερο πρόβλημα και δεν εκκινούν μετά από τις επανειλημμένες προσπάθειες μας, ή αντιμετωπίζουμε μαύρη οθόνη, τότε πρέπει να εισέλθουμε στο Safe Mode μέσα από το περιβάλλον αποκατάστασης των Windows (WinRE). Αυτή τη διαδικασία τη δείχνουμε στην επόμενη ενότητα.

Έτσι, το μόνο που πρέπει να κάνουμε για να προσθέσουμε στο μενού στο δεξί κλικ τα χρήσιμα εργαλεία του Safe Mode, είναι να πατήσουμε εδώ για να μας κατέβει το μικρό αρχείο reg. Είναι απόλυτα ασφαλές καθώς προέρχεται από την κοινότητα των Windows, και αυτό είναι κάτι που το εγγυόμαστε και εμείς.

Αν χρησιμοποιούμε τον Edge, ενδέχεται να δούμε μια ειδοποίηση λόγω του ότι τροποποιεί αυτόματα το μητρώο, αλλά όπως αναφέραμε, δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς τα αρχεία είναι ασφαλή.

Μετά τη λήψη, μπορούμε να σύρουμε και να αποθηκεύσουμε το μικρό αρχείο στην επιφάνεια εργασίας, ή όπου αλλού θέλουμε. Κατόπιν, πατάμε στο αρχείο, και μετά εκτελούμε με Ναι και με ΟΚ αντίστοιχα, τις καρτέλες που θα εμφανιστούν.

Από εκεί και μετά, αν έχουμε επαναφέρει το πλήρες μενού στο δεξί κλικ στα Windows 11, όπως περιγράφουμε σε παλαιότερο οδηγό, θα δούμε αμέσως τα εργαλεία του Safe Mode.

Ειδάλλως, πρέπει πρώτα να πατήσουμε στην Εμφάνιση περισσότερων επιλογών, μόλις κάνουμε το δεξί κλικ.

Σε περίπτωση που θέλουμε να τα αφαιρέσουμε από το μενού στο δεξί κλικ, απλά κατεβάζουμε αυτό το αρχείο .reg. Μετά, απλά του κάνουμε κλικ, και το Safe Mode θα καταργηθεί από το μενού.

Αν το επιθυμούμε, με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να προσθέσουμε αυτόματα στο μενού στο δεξί κλικ τα πέντε χρήσιμα εργαλεία που σχετίζονται με την επαναφορά συστήματος στα Windows 11/10.

featured Προσθέστε Στο Δεξί Κλικ Τη Δημιουργία Σημείου Επαναφοράς ή Το System Restore UPSCALE A5
System Restore: Προσθέστε Τα Εργαλεία Προστασίας Συστήματος Στο Δεξί Κλικ

Η δημιουργία σημείου επαναφοράς καθώς και το System Restore είναι από τις πιο χρήσιμες δυνατότητες των Windows. Όμως, όταν τις χρειαστούμε, πρέπει να ψάχνουμε από εδώ και από εκεί για να τις εντοπίσουμε. Στον σύντομο οδηγό θα δούμε πώς να προσθέσουμε αυτόματα στο μενού του δεξί κλικ τα πέντε χρήσιμα εργαλεία που σχετίζονται με την επαναφορά συστήματος στα Windows 11/10.

Παρομοίως, μπορούμε να προσθέσουμε αυτόματα στο μενού στο δεξί κλικ τη χρήσιμη δυνατότητα για να εισέλθουμε στο UEFI BIOS του υπολογιστή με Windows, χωρίς να κάνουμε πολλές περιττές ενέργειες.

FEATURED Είσοδος Σε UEFI BIOS Με Μόνο Ένα Κλικ - Αυτόματη Μέθοδος α4
Είσοδος Σε UEFI / BIOS Με Μόνο Ένα Κλικ – Αυτόματη Μέθοδος

Στις μέρες μας δε χρειάζεται να μπλέκουμε με πολλές ενέργειες όταν θέλουμε να εισέλθουμε στο UEFI BIOS του υπολογιστή με Windows 11. Αρκεί μόνο να κάνουμε ένα δεξί κλικ για να υλοποιηθεί η είσοδος στις ρυθμίσεις υλικολογισμικού UEFI. Στον σύντομο οδηγό θα δούμε πώς να προσθέσουμε αυτόματα τη χρήσιμη δυνατότητα χωρίς καν να ασχοληθούμε με την επεξεργασία του μητρώου.

Τέλος, αν θέλουμε να προσθέσουμε ακόμη περισσότερα χρήσιμα εργαλεία, συμπεριλαμβανομένου και του Safe mode, μπορούμε να δούμε τον σχετικό οδηγό.

FEATURED Πώς Προσθέτω Εύκολα Στο Δεξί Κλικ Τις Καλύτερες Συντομεύσεις
Πώς Προσθέτω Εύκολα Στο Δεξί Κλικ Τις Καλύτερες Συντομεύσεις & Προγράμματα

Το μενού που εμφανίζεται κάθε φορά που κάνουμε δεξί κλικ μας βοηθάει να κάνουμε πολύ λιγότερες ενέργειες στο PC. Όμως, καθώς οι προεπιλογές είναι λίγες, μπορούμε να του προσθέσουμε γρήγορα και άλλες πιο χρήσιμες επιλογές χωρίς να μπλέξουμε με την επεξεργασία μητρώου. Δείτε πόσο εύκολη είναι η προσθήκη των καλύτερων συντομεύσεων για να τα κάνουμε όλα πιο άνετα και γρήγορα με δεξί κλικ, όχι μόνο στα Windows 10/11, αλλά και στον browser.

Πώς εκκινώ το PC σε ασφαλή λειτουργία όταν δεν εκκινούν τα Windows

Εάν τα Windows δεν εκκινούν ή έχουμε μαύρη – μπλε οθόνη, μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση στο Safe Mode χρησιμοποιώντας την επιλογή εκκίνησης για προχωρημένους, μέσα από το περιβάλλον αποκατάστασης των Windows.

Τα Windows έχουν έναν ενσωματωμένο διακόπτη ασφαλείας που ενεργοποιείται όταν αποτυγχάνουν να εκκινήσουν κανονικά. Έτσι, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διακόψουμε την κανονική διαδικασία εκκίνησης των Windows τρεις συνεχόμενες φορές.

Την τέταρτη φορά που προσπαθεί να εκκινήσει το σύστημα μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, τα Windows φορτώνουν αυτόματα το περιβάλλον αποκατάστασης. Μετά, θα μας δώσουν πρόσβαση στις τρεις επιλογές που διαθέτει η Ασφαλής λειτουργία.

Safe Mode Ασφαλής-Λειτουργία-Windows 1

Έτσι, ακολουθούμε τα κάτωθι βήματα:

  1. Πατάμε παρατεταμένα το φυσικό κουμπί τροφοδοσίας στο κουτί για μερικά δευτερόλεπτα, μέχρι να δούμε ότι έκλεισε ο υπολογιστής.
  2. Πατάμε ξανά το κουμπί στο κουτί για να τον ενεργοποιήσουμε.
  3. Όταν το PC πρόκειται να εκκινήσει το λειτουργικό σύστημα (π.χ. εμφανίζεται το λογότυπο του κατασκευαστή, πατάμε ξανά το κουμπί τροφοδοσίας μερικά δευτερόλεπτα για να του αναγκάσουμε εκ νέου τον τερματισμό.
  4. Επαναλαμβάνουμε ξανά τα ίδια βήματα για να τερματίσουμε απότομα τη λειτουργία του υπολογιστή.
  5. Στην τέταρτη προσπάθεια, πατάμε το φυσικό κουμπί λειτουργίας και αφήνουμε τα Windows να φορτώσουν και να εκκινήσουν πλέον στο περιβάλλον αποκατάστασης. Θα κάνουν πρώτα ένα διαγνωστικό έλεγχο.
  6. Κατόπιν, δεν πατάμε στην Επανεκκίνηση, αλλά κάνουμε κλικ στο διπλανό κουμπί, και μετά διαδοχικά στην Αντιμετώπιση > Επιλογές για προχωρημένους  > Ρυθμίσεις εκκίνησης > Επανεκκίνηση
  7. Ακολουθούμε τις οδηγίες Μετά την επανεκκίνηση, πατώντας κάποιο από τα 4,5, ή 6 για την αντίστοιχη εκκίνηση που επιθυμούμε σε Safe Mode.

ασφαλής λειτουργία windows 10 αααα

Όταν ολοκληρώσουμε τον έλεγχο και την τυχόν κατάργηση των drivers που προκαλούν μαύρες οθόνες κλπ, επανεκκινούμε τον υπολογιστή για να εξέλθουμε από το Safe mode και να ξεκινήσουν τα Windows στην κανονική λειτουργία τους.

Tο σύστημα έχει κολλήσει στο Safe Mode

Όταν επιχειρούμε να εξέλθουμε από το Safe Mode, στην επόμενη επανεκκίνηση υπάρχει το ενδεχόμενο να μας ανοίξει ξανά η ασφαλής λειτουργία και όχι η κανονική λειτουργία των Windows. Σε αυτή την περίπτωση, όσες επανεκκινήσεις και αν κάνουμε, ίσως δούμε ότι η ασφαλής λειτουργία εμφανίζεται συνεχώς.

Για να διευθετήσουμε αυτό το κόλλημα, πατάμε το Shift στο πληκτρολόγιο, και με το ποντίκι κάνουμε κλικ στην Επανεκκίνηση από το μενού λειτουργίας. Αυτή η μέθοδος λειτουργεί τόσο στα Windows 11, όσο και στα Windows 10.

Σε λίγο, στο περιβάλλον αποακατάστασης που θα μας εμφανιστεί, πατάμε στο Αντιμετώπιση και μετά στο Επιλογές για προχωρημένους.

BIOS UEFI 3μ

BIOS UEFI 2ααμμααν

Τέλος, κάνουμε κλικ στη Γραμμή εντολών.

Safe Mode Ασφαλής-Λειτουργία-Windows 2αα

Μόλις μας ανοίξει η γραμμή εντολών, πληκτρολογούμε την ακόλουθη εντολή και πατάμε Enter:

bcdedit / deletevalue {default} safeboot

Κατόπιν, κλείνουμε το παράθυρο της γραμμής εντολών, και η επανεκκίνηση του υπολογιστή θα τον επαναφέρει στην κανονική του λειτουργία.

Τώρα, προαιρετικά, στις επόμενες ενότητες μπορούμε να δούμε και όλες τις πληροφορίες για την Ασφαλή λειτουργία γενικότερα.

Τι είναι η ασφαλής λειτουργία στα Windows;

Τα Windows είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο σύστημα από μόνα τους – πόσο μάλλον αν προσθέσουμε drivers συσκευών, προγράμματα ή και παιχνίδια κάθε είδους, και ενδεχομένως κάποιο περιστασιακό malware.

Ένας λάθος ή μια αστοχία driver, ή διαγραφή ή καταστροφή αρχείων του συστήματος, ένα κακογραμμένο πρόγραμμα, ένας ιός, ή ακόμα και η απεγκατάσταση ενός προγράμματος είναι ικανά να δημιουργήσουν στα Windows αρκετά μεγάλο πρόβλημα.

Η ασφαλής λειτουργία, ή αλλιώς Safe Mode, έχει δημιουργηθεί γι' αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις. Πρόκειται για έναν τρόπο λειτουργίας στον οποίο εκτελούνται μόνο οι απολύτως απαραίτητες εργασίες για να ξεκινήσουν τα Windows.

Με αυτόν τον τρόπο, μένουν απενεργοποιημένα εν δυνάμει ελαττωματικά τμήματα, και εμείς έχουμε πρόσβαση στο γραφικό περιβάλλον, την επιφάνεια εργασίας, τα δεδομένα μας, και σε όλες τις ρυθμίσεις και τα διαγνωστικά των Windows.

Η ασφαλής λειτουργία μας δίνει τη δυνατότητα να βρούμε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα και ενδεχομένως να το επιλύσουμε ή να επαναφέρουμε ένα σημείο επαναφοράς.

Επαναφορά Συστήματος στα Windows – System Restore

Η επαναφορά συστήματος στα Windows είναι μια δυνατότητα που, σε περίπτωση προβλήματος, μπορεί να επαναφέρει το λειτουργικό σύστημα σε μια παλαιότερη, λειτουργική κατάσταση. Αν ο υπολογιστής μας δεν έχει κάποιο πρόβλημα σε επίπεδο υλικού, η επαναφορά συστήματος μπορεί να διορθώσει άμεσα οποιαδήποτε δυσλειτουργία, από καθυστερήσεις του συστήματος μέχρι μπλε οθόνες.

Περιττό να πούμε πως αν η ασφαλής λειτουργία δεν μπορεί να ξεκινήσει τα Windows, τότε τα πράγματα είναι πραγματικά σοβαρά όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, και είναι σχεδόν σίγουρο πως θα χρειαστούμε format.

Τα τρία είδη της Safe Mode

Το διαγνωστικό εργαλείο των Windows διαθέτει τρεις διαφορετικούς τρόπους για να το χρησιμοποιήσουμε. Την ασφαλή λειτουργία, την ασφαλή λειτουργία με υποστήριξη δικτύου, και την ασφαλή λειτουργία με γραμμή εντολών.

Ασφαλής Λειτουργία Windows 10

Η ασφαλής λειτουργία με υποστήριξη δικτύου προσθέτει τα προγράμματα οδήγησης και τις υπηρεσίες δικτύου που θα χρειαστούμε για πρόσβαση στο Internet και σε άλλους υπολογιστές στο δίκτυό μας.

Η ασφαλής λειτουργία με γραμμή εντολών εκκινεί τα Windows με ένα παράθυρο γραμμής εντολών, αντί για το συνηθισμένο περιβάλλον εργασίας του λειτουργικού. Αυτή η επιλογή προορίζεται περισσότερο για επαγγελματίες και διαχειριστές.

Σύγχρονη Γραμμή Εντολών Στα Windows Όλες Οι Χρήσιμες Εντολές
Η Σύγχρονη Γραμμή Εντολών Στα Windows: Οι Πιο Χρήσιμες Εντολές

Η γραμμή εντολών στα Windows παραμένει ένα ισχυρό εργαλείο, καθώς μας δίνει δυνατότητες πέραν από αυτές του γραφικού περιβάλλοντος. Ενώ αρκετούς χρήστες τους τρομάζει και μόνο η ιδέα του να πρέπει να θυμούνται και να γράφουν εντολές, στην πράξη τα πράγματα είναι πιο απλά, ειδικά αν βάλουμε την εφαρμογή Windows Terminal από το Microsoft Store. Δείτε τις βασικές εντολές και μερικά από τα πιο χρήσιμα εργαλεία, στα οποία έχουμε πρόσβαση αποκλειστικά από τη γραμμή εντολών.

Ποιους drivers φορτώνει η ασφαλής λειτουργία

Οι παρακάτω drivers φορτώνονται και είναι διαθέσιμοι στην ασφαλή λειτουργία, σύμφωνα με τη Microsoft.

  • Μονάδες δισκέτας (εσωτερικές και USB)
  • Εσωτερικές μονάδες δίσκου CD-ROM (ATA, SCSI)
  • Εξωτερικές μονάδες δίσκου CD-ROM
  • Εσωτερικές μονάδες δίσκου DVD-ROM (ATA, SCSI)
  • Εξωτερικές μονάδες δίσκου DVD-ROM
  • Εσωτερικές μονάδες σκληρού δίσκου (ATA, SATA, SCSI)
  • Εξωτερικές μονάδες σκληρού δίσκου (USB)
  • Πληκτρολόγια (USB, PS/2, σειριακά)
  • Ποντίκια (USB, PS/2, σειριακά)
  • Κάρτες οθόνης VGA (PCI, AGP)

Δεν μπορούμε να ενημερώσουμε προγράμματα οδήγησης την ώρα που τρέχει η ασφαλής λειτουργία στο PC. Όπως αναφέραμε στην εισαγωγή, είναι μια διαγνωστική λειτουργία των Windows και προορίζεται μόνο για την αντιμετώπιση προβλημάτων.

Μπορούμε να απενεργοποιήσουμε/απεγκαταστήσουμε drivers από τη διαχείριση συσκευών. Έτσι, αν υπάρχει κάποιος κατεστραμμένος driver που δεν αφήνει τα Windows να φορτώσουν, είναι εύκολο να τον ξεφορτωθούμε.

Ποιες συσκευές και υπηρεσίες ξεκινούν σε ασφαλή λειτουργία με δίκτυο

  • Προσαρμογείς δικτύου (ενσύρματοι Ethernet και ασύρματοι )
  • Πρωτόκολλο δυναμικής ρύθμισης παραμέτρων κεντρικών υπολογιστών (DHCP)
  • DNS
  • Συνδέσεις δικτύου
  • Πρόγραμμα βοήθειας TCP/IP-NetBIOS
  • Τείχος προστασίας των Windows

Αν το Safe Mode δεν μας βοηθήσει

Αν δεν καταφέρουμε να διορθώσουμε το πρόβλημά μας μέσω της ασφαλούς λειτουργίας, έχουμε τρεις επιλογές:

Να επαναφέρουμε μια εικόνα συστήματος, αν είχαμε κρατήσει:

Πλήρες Windows Backup Image με το AOMEI Backupper Professional
Πλήρες Windows Backup Image με το AOMEI Backupper Pro

Έχουμε εγκαταστήσει τα Windows, όλα μας τα προγράμματα, και έχουμε ρυθμίσει τα πάντα στην εντέλεια. Ένα πλήρες Windows backup image μας επιτρέπει να αποθηκεύσουμε σε ένα αρχείο όλη την εγκατάσταση των Windows. Έτσι, αν κάτι πάει στραβά στο PC, με το AOMEI Backupper Professional μπορούμε να επαναφέρουμε τα Windows και όλα τα προγράμματα όπως ήταν, με εύκολο τρόπο μέσα σε λίγα λεπτά.

Να επιχειρήσουμε την απόλυτη επισκευή των Windows χωρίς απώλεια αρχείων, εφαρμογών, ρυθμίσεων, και χωρίς format.

Πρόκειται για την επιτόπια αναβάθμιση που μας βοηθά να επαναφέρουμε τα Windows στην τέλεια αρχική κατάσταση τους, αντικαθιστώντας όλα τα τρέχοντα αρχεία εγκατάστασης του λειτουργικού με ένα νέο αντίγραφο, και χωρίς να αφαιρέσουμε οτιδήποτε άλλο από το σύστημά μας.

FEATURED Windows Reset Γρήγορη Επαναφορά Στην Αρχική Κατάσταση Χωρίς Απώλεια Αρχείων Εφαρμογών
Windows Reset: Απόλυτη Επισκευή & Επιτάχυνση Χωρίς Απώλεια Αρχείων/Εφαρμογών/Ρυθμίσεων

Ο πιο εύκολος τρόπος για να επαναφέρουμε το Windows PC στην αρχική του κατάσταση είναι να του περάσουμε ξανά όλα τα αρχεία συστήματος. Αυτή η ισχυρή δυνατότητα επισκευής δεν αγγίζει καθόλου αρχεία, εφαρμογές, και ρυθμίσεις. Στον σύντομο οδηγό θα δούμε πώς κάνουμε το εύκολο Windows reset χωρίς απώλειες για να έχουμε ξανά ένα ανανεωμένο και γρήγορο σύστημα.

Ή, να το πάρουμε απόφαση, και να κάνουμε ένα πλήρες backup των αρχείων μας και να προχωρήσουμε σε format.

Format Υπολογιστή Με Απόλυτη Ασφάλεια, Βήμα Προς Βήμα
Format Υπολογιστή Εύκολα, Με Απόλυτη Ασφάλεια, Βήμα Προς Βήμα

Η διαδικασία του format και της επανεγκατάστασης των Windows 10 είναι εξαιρετικά απλή, και αν την κάνουμε σωστά, απόλυτα ασφαλής. Στον οδηγό αυτόν θα δούμε τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε ότι θα κάνουμε format, πότε πρέπει να το κάνουμε, καθώς και όλα τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσουμε για ένα 100% επιτυχημένο και ασφαλές format υπολογιστή.

Είναι χρήσιμη η ασφαλής λειτουργία;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps