Home » Smartphones-Tablets » Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Μηνύματα στο Android

Οι Καλύτερες Εφαρμογές για Μηνύματα στο Android

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Στις μέρες μας τα γραπτά μηνύματα έχουν γίνει ο πιο δημοφιλής τρόπος επικοινωνίας. Είναι γρήγορα, στέλνουν σχεδόν τα πάντα, και πάνω από όλα δεν κοστίζουν. Επειδή εκτός από το παλιό πρωτόκολλο SMS, υπάρχει και το ίντερνετ που βρίσκεται παντού, δείτε τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για μηνύματα στο Android.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Η διαφορά του SMS με το instant messaging

Το SMS (Short Message Service) καθιερώθηκε για πρώτη φορά από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας το 1992.

Ένα τέτοιο γραπτό μήνυμα μπορεί να περιλαμβάνει έως 160 αλφαριθμητικούς χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων και των κενών διαστημάτων.

Στα περισσότερα κινητά μόλις υπερβούμε το όριο των χαρακτήρων έχουμε το δικαίωμα να συνεχίσουμε όσο θέλουμε, αλλά με χρέωση ως δεύτερο μήνυμα, και ούτω καθεξής.

Εφαρμογές για Μηνύματα

Με το στιγμιαίο μήνυμα (instant messaging) επικοινωνούμε άμεσα, χωρίς να περιμένουμε κάποιο χρόνο για να φτάσει το μήνυμα στον παραλήπτη.

Επιπλέον, μπορούμε να στείλουμε αρχεία, όπως φωτογραφίες και βίντεο, το ίδιο άμεσα χωρίς σύνθετες κινήσεις.

Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα αυτών των μηνυμάτων είναι ότι δεν υπάρχει περιορισμός στους αλφαριθμητικούς χαρακτήρες και ταυτόχρονα καμία χρέωση, καθότι χρησιμοποιούμε το WiFi και 3G/4G για την αποστολή και τη λήψη τους.

Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό (HTTP Injector, Ιούλιος 2018)

Τα σημερινά smartphones μας προσφέρουν πληθώρα δυνατοτήτων. Μεταξύ άλλων, μπορούμε να δούμε τα email μας και να πλοηγηθούμε στο διαδίκτυο χωρίς την ανάγκη σταθερής γραμμής. Δυστυχώς, το ίντερνετ…

Όταν πρωτοεμφανίστηκαν αυτές οι εφαρμογές της επικοινωνίας πραγματικού χρόνου, δημιούργησαν ιδιαίτερη ανησυχία στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας και θεωρήθηκαν απειλή.

Ο όρος instant messaging χρονολογείται από τη δεκαετία του 1990, και λόγω της εξάπλωσης του ίντερνετ θεωρείται πλέον ως η φυσική εξέλιξη του SMS και το μέλλον των μηνυμάτων.

Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές και των δύο υπηρεσιών, έτσι ώστε να καλύψουμε τις περισσότερες ανάγκες.

Η επιλογή των εφαρμογών για μηνύματα έγινε βάσει της έρευνας, της προσωπικής μας εμπειρίας, και κυρίως με γνώμονα την παροχή της ελληνικής γλώσσας στο περιβάλλον των apps.

To ιδανικότερο για την ασφάλεια: Signal

Το Signal είναι αναμφίβολα το ιδανικότερο για όσους επιθυμούν αυξημένη ασφάλεια και στα μηνύματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή ανοικτού κώδικα δεν επιτρέπει ούτε τα screenshots, αφού μας απέτρεψε στην αρχή να συλλάβουμε εικόνες που την αφορούν.

Πρόκειται ομολογουμένως για την ασφαλέστερη από τις εφαρμογές για μηνύματα, καθιστώντας αρκετά δύσκολη την παρουσίαση, έως ότου ανακαλύψουμε στις ρυθμίσεις την απενεργοποίηση στην ασφάλεια της οθόνης.

Εγκατάσταση και βασικές λειτουργίες

Πριν την εγκατάσταση της από το Play Store, η εφαρμογή θα ζητήσει τις περισσότερες άδειες από όλα τα apps του οδηγού. Αυτό είναι εν μέρει φυσιολογικό για ένα app που παρέχει τέτοιου είδους ασφάλεια.

Άλλωστε, όπως είδαμε στον οδηγό για τα δικαιώματα των εφαρμογών στο Android, στο Marshmallow έχουμε τη δυνατότητα να διαχειριστούμε κατά το δοκούν αυτές τις άδειες.

Το Signal το πρώτο πράγμα που θα μας ζητήσει είναι ο τηλεφωνικός μας αριθμός.

Κατόπιν θα επιβεβαιώσει την εγγραφή με ένα SMS, και στη συνέχεια θα μας ρωτήσει αν θέλουμε να το χρησιμοποιούμε ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή μηνυμάτων.

Το app προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό χρηστικότητας και ασφάλειας, παρέχοντας κρυπτογράφηση σε όλα τα προσωπικά δεδομένα. Αυτό γίνεται αμέσως μόλις κάνουμε την εγγραφή με τον αριθμό του τηλεφώνου μας.

Επιπλέον, η αναμφίβολα ασφαλέστερη από τις εφαρμογές για μηνύματα, διακρίνεται επίσης και από τα πολλά και ωραία χρώματα που εμφανίζει σε κάθε επαφή ξεχωριστά.

Οτιδήποτε στέλνουμε μέσα από το app, ακόμη και τα συνημμένα αρχεία, είναι όλα κρυπτογραφημένα. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει πολύ χρήσιμες υπηρεσίες, όπως βιντεοκλήσεις και άμεση αποστολή πολυμέσων.

Αξιολογήσεις και βαθμολογία

Η εφαρμογή έχει στο κατάστημα της Google την τιμητική ένδειξη του κορυφαίου προγραμματιστή, που την καθιστούν στο Play Store ως μια από τις κορυφαίες εφαρμογές για μηνύματα.

Η έκδοση που δοκιμάσαμε είχε ενημερωθεί πολύ πρόσφατα, στις 24 Μαρτίου του 2017.

Το καλύτερο για νέες υπηρεσίες: Google Allo

Πρόκειται για μία από τις πιο πρόσφατες εφαρμογές για μηνύματα της Google, που προσφέρει νέες λειτουργίες και δυνατότητες, που ίσως δεν τις βρούμε σε άλλα σχετικά apps.

Εγκατάσταση και βασικές λειτουργίες

Το Google Allo δεν ζητά τις καθιερωμένες άδειες πριν την εγκατάσταση. Αυτό συμβαίνει γιατί όλες οι εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί για το Android 6.0 ζητούν τα δικαιώματα μόλις ξεκινήσουμε τη χρήση τους.

Αυτό επιβεβαιώνεται όταν εκκινήσουμε για πρώτη φορά την εφαρμογή, όπου θα μας ζητηθούν όλες οι σχετικές άδειες που απαιτούνται για να λειτουργήσει απρόσκοπτα το app.

Το Google Allo έχει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά με τις παρόμοιες εφαρμογές για μηνύματα. Συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τα SMS και το instant messaging.

Η εφαρμογή παρέχει μηνύματα με εικόνες, αυτοκόλλητα, και διαθέτει ένα ειδικό εργαλείο για σχόλια στις φωτογραφίες.

Η λειτουργία που ξεχωρίζει είναι η χρήση του Google Assistant, κάτι παρόμοιο με το Siri του iOS και την Cortana των Windows.

Επιπλέον, το app της Google προσφέρει και αυτό ισχυρή ασφάλεια. Παρέχει μία λειτουργία συνομιλίας, που διαθέτει κρυπτογράφηση των μηνυμάτων. Ταυτόχρονα έχει την πρωτότυπη δυνατότητα της αυτόματης καταστροφής (self-destructing messages).

Οι ρυθμίσεις της εφαρμογής είναι λιγοστές. Το πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον καθιστά το app ιδανικό για όλους τους χρήστες, αρχάριους και μη.

Αναλυτικότερη παρουσίαση θα βρείτε στον οδηγό μας:

Google Allo – Η Νέα Έξυπνη Εφαρμογή Μηνυμάτων από την Google

Στις 20 Σεπτεμβρίου, η Google διέθεσε στο κοινό τη νέα της έξυπνη εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων που συνοδεύει το Google Duo, την εφαρμογή για εύκολες βιντεοκλήσεις….

Κριτικές και βαθμολογία

Η εφαρμογή έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 204.587 κριτικές, και έχει από τις υψηλότερες βαθμολογίες στις εφαρμογές για μηνύματα στο Android μέσα στο Play Store.

Το app ενημερώθηκε στις 20 Μαρτίου 2017 και απαιτεί Android 4.1 και νεότερες εκδόσεις.

Το Ιδανικό για κοινωνικοποίηση: Viber

Για το Viber ίσως δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται ήδη στα κινητά των περισσότερων χρηστών. To γνωστό app θεωρείται ως μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές για μηνύματα.

Εγκατάσταση και βασικές λειτουργίες

Τα δικαιώματα της εφαρμογής και οι άδειες που προκύπτουν από αυτά είναι απολύτως δικαιολογημένα, και έχουν να κάνουν με τις λειτουργίες αλλά και τις συγκεκριμένες δυνατότητες που προσφέρει το app.

Η εφαρμογή προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών. Χρησιμοποιεί τον αριθμό του τηλεφώνου μας για να ενσωματώσει κατόπιν όλες τις επαφές που βρίσκονται μέσα στην συσκευή.

Όπως και οι περισσότερες εφαρμογές για μηνύματα, έτσι και το Viber απαιτεί μία κάρτα SIM για να λειτουργήσει.

Με την εφαρμογή μπορούμε να στείλουμε στιγμιαία μηνύματα κείμενου, αυτοκόλλητα, φωτογραφίες και βίντεο δωρεάν σε άλλους χρήστες του Viber.

Με τη λειτουργία Viber Out μπορούμε να καλέσουμε και επαφές που δεν είναι ενσωματωμένες στο Viber. Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα για κλήσεις σε σταθερά τηλέφωνα σε όλο τον κόσμο, με σχετικά μικρή χρέωση.

Η εφαρμογή διαθέτει κρυπτογραφημένη ανταλλαγή μηνυμάτων με σχετικό εικονίδιο που δείχνει την ασφάλεια του chat. Ίσως σε κάποιους χρήστες φανεί λίγο ενοχλητικό το ότι κάθε λίγο και λιγάκι ειδοποιεί για ενημερώσεις.

Αξιολογήσεις και βαθμολογία

Η εφαρμογή έχει δεχτεί 10.101.941 αξιολογήσεις, και έχει από τις υψηλότερες βαθμολογίες στις εφαρμογές για μηνύματα στο Android μέσα στο Play Store.

Το app έχει την ένδειξη του κορυφαίου προγραμματιστή, και οι λήψεις της εφαρμογής πλησιάζουν στο ένα δισεκατομμύριο. Η έκδοση που δοκιμάσαμε κυκλοφόρησε στις 27 Μαρτίου 2017.

Για απλές και γρήγορες υπηρεσίες: Chomp SMS

Το chomp SMS είναι από τις παλαιότερες εφαρμογές για μηνύματα και παραμένει πολύ δημοφιλές.

Εγκατάσταση και βασικές λειτουργίες

Η εφαρμογή ζητά τις λιγότερες άδειες από τις αντίστοιχες εφαρμογές για μηνύματα, τέσσερις όλες και όλες, που έχουν να κάνουν με τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Το app έχει πολύ εύκολο περιβάλλον που δεν διαφέρει πολύ από την προεπιλεγμένη εφαρμογή του κατασκευαστή της συσκευής.

Στο περιβάλλον της κυριαρχεί το πράσινο χρώμα, όμως από τις ρυθμίσεις μπορούμε να αλλάξουμε τα χρώματα και το φόντο.

Το chomp SMS προσφέρει με τον απλούστερο τρόπο τη δυνατότητα της άμεσης εναλλαγής από SMS σε instant Messenger.

Μπορούμε έτσι να παρακολουθούμε ταυτόχρονα τα μηνύματα της κινητής τηλεφωνίας, αλλά και τα αντίστοιχα των φίλων που βρίσκονται εκείνη την ώρα online στο chat.

Επιπλέον, τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής περιλαμβάνουν ποικιλία από επιλογές, όπως emoticons, ρυθμίσεις ιδιωτικότητας, ακόμη και μαύρες λίστες για ανεπιθύμητους.

Αξιολογήσεις και βαθμολογία

Η εφαρμογή έχει δεχτεί 328.823 αξιολογήσεις και έχει μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες στις εφαρμογές για μηνύματα.

Το app το έχουν κατεβάσει πάνω από πέντε εκατομμύρια χρήστες. Η έκδοση που δοκιμάσαμε ανανεώθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2016.

Για πολύχρωμο περιβάλλον: Android Messages

Η Google διαθέτει τέσσερις εφαρμογές για μηνύματα. Το νεότερο Google Allo το αναφέραμε ήδη. Το Hangouts είναι βαρύ και δύστροπο, και το Messenger είναι ανεπαρκές.

Όμως, το Android Messages είναι ελαφρύ και χρωματιστό, διορθώνοντας και την ακαταστασία των δύο προηγούμενων.

Εγκατάσταση και βασικές λειτουργίες

Βέβαια για τους χρήστες που έχουν αποφασίσει να έχουν Android χωρίς Google, ίσως αυτή η εφαρμογή δεν είναι η πλέον ενδεδειγμένη.

Το app ζητά επτά δικαιώματα. Ωστόσο, αν το θελήσουμε μπορούμε να του απαγορεύσουμε μερικές άδειες, καθότι η άρση μερικών από αυτών δεν πρόκειται να επηρεάσει τη λειτουργία του.

Το app είναι το πιο ελαφρύ από όλες τις εφαρμογές για μηνύματα και διακρίνεται ιδίως για το πολύχρωμο και απλό περιβάλλον του. Θα λέγαμε ότι είναι ιδανικό για τους χρήστες που τους αρέσουν οι εναλλαγές στα χρώματα.

Επιπλέον, το Android messages διαθέτει την ωραιότερη ίσως αισθητική από όλα τα apps του οδηγού. Η εμφάνισή του μας παραπέμπει στο γνωστό περιβάλλον των προϊόντων της Google.

Στις απλές ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τις χρήσιμες αναφορές παράδοσης των SMS, τη δόνηση, και αρκετές άλλες λειτουργίες.

Κριτικές και βαθμολογία

Η εφαρμογή έχει συγκεντρώσει 402.553 κριτικές και έχει από τις υψηλότερες βαθμολογίες στις εφαρμογές για μηνύματα στο Android.

Το app οδεύει προς τα εκατό εκατομμύρια λήψεις. Η έκδοση που δοκιμάσαμε κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου 2017.

Ιδανικό για συμβατότητα: Skype

Αν και το Skype είναι γνωστό μόνο για τις βιντεοκλήσεις, οι περισσότεροι από εμάς δεν γνωρίζουμε ότι η εφαρμογή της Microsoft διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα άμεσων μηνυμάτων.

Από την ημέρα που η εφαρμογή περιήλθε στα χέρια του αμερικάνικου κολοσσού, έχει βελτιώσει εντυπωσιακά τις δυνατότητές της. Μια από αυτές είναι ότι επιτρέπει μηνύματα σε άλλους χρήστες Skype, χωρίς να είναι συνδεδεμένοι στο ίντερνετ.

Βέβαια αυτό το χαρακτηριστικό διατίθεται μόνο στην πληρωμένη υπηρεσία “Skype for Business”, όπου δεν χρειάζεται να περιμένουμε να συνδεθεί ο παραλήπτης για να αποσταλεί το μήνυμα. Κάτι παρόμοιο δηλαδή με το sms.

Εγκατάσταση και βασικές λειτουργίες

Οι άδειες που ζητά η εφαρμογή είναι συγκεκριμένες και όλες αφορούν τον πυρήνα των λειτουργιών της. Μπορούμε αν το θέλουμε να αναιρέσουμε την άδεια της τοποθεσίας, καθότι δεν πρόκειται να επηρεάσει τη λειτουργία του.

Στην εφαρμογή κυριαρχεί το σύνηθες μπλε χρώμα. Έχουμε τη δυνατότητα να προσθέσουμε τις επαφές από όλα ανεξαιρέτως τα chat rooms και από τις αντίστοιχες εφαρμογές για μηνύματα.

Ως καθαρό προϊόν της Microsoft πλέον, το app προσφέρει υποδείξεις και συμβουλές καθοδηγώντας τον χρήστη με ιδιαίτερα φιλικό τρόπο.

Η Microsoft προσπαθεί να προσελκύσει νέο κοινό και έχει αυξήσει τις δυνατότητες των bots στο Skype (Chatbots), δημιουργώντας λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Η εφαρμογή έχει γίνει πολύ φιλική, όχι μόνο για την αποστολή μηνυμάτων, αλλά και για να διαχειριστεί εργασίες όπως είναι οι κρατήσεις εισιτηρίων και ξενοδοχείων διαμέσου instant messaging.

Το Skype συνεργάζεται πολύ καλά με τους υπολογιστές μας και με όλες σχεδόν τις κινητές συσκευές. Η εφαρμογή έχει αρκετές ρυθμίσεις. Ωστόσο έχει πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον και είναι πολύ εύκολο να τις διαχειριστούμε.

Αξιολογήσεις και βαθμολογία

Η εφαρμογή έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 9.733.620 αξιολογήσεις και έχει μέσα στο Play Store θετικά και αρνητικά σχόλια.

Οι εγκαταστάσεις του Skype πλησιάζουν το ένα δισεκατομμύριο. Η έκδοση που δοκιμάσαμε ανανεώθηκε στις 29 Μαρτίου 2017.

Το καλύτερο για δωρεάν SMS: Web2SMS GR

Το Web2SMS GR είναι μία υβριδική εφαρμογή, η οποία μπορεί να στείλει δωρεάν SMS μηνύματα σε οποιοδήποτε κινητό στην Ελλάδα.

Εγκατάσταση και βασικές λειτουργίες

Το Web2SMS GR μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως το προεπιλεγμένο app για τα μηνύματά μας, και να περιλαμβάνει όλα τα αποθηκευμένα μηνύματα που υπήρχαν στην προηγούμενη εφαρμογή που χρησιμοποιούσαμε.

Το περιβάλλον της εφαρμογής σίγουρα δεν είναι το ωραιότερο. Ωστόσο, αυτά που προσφέρει ενδεχομένως να οδηγήσουν πολλούς χρήστες στην απόφαση να το ορίσουν ως το προεπιλεγμένο ή το δευτερεύον πρόγραμμα μηνυμάτων.

Η φιλοσοφία της εφαρμογής βρίσκεται στις σταθερές συνδέσεις του internet που έχουμε στους μεγάλους παρόχους, όπως είναι ο ΟΤΕ (Cosmote-Otenet), η Forthnet, και η Vodafone.

Οι συγκεκριμένες εταιρείες προσφέρουν στους συνδρομητές τους έναν μεγάλο αριθμό δωρεάν SMS μηνιαίως.

Για παράδειγμα, εμείς που είμαστε συνδρομητές του ΟΤΕ, έχουμε το δικαίωμα 100 δωρεάν SMS κάθε μήνα.

Ωστόσο, αυτά τα μηνύματα μπορούμε να τα στείλουμε μόνο μέσα από τον υπολογιστή και κάποιον browser, και μόνο από το συγκεκριμένο online εργαλείο της εταιρείας. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις υπόλοιπες εταιρείες.

Αυτό που κάνει το Web2SMS GR, είναι ότι μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα εργαλεία των εταιρειών μέσα από το app.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κάνουμε εν κινήσει και ταχύτατα την αποστολή των SMS, απευθείας από το κινητό μας και χωρίς την ανάγκη του υπολογιστή.

Το μόνο που κάνουμε είναι να προσθέσουμε στις ρυθμίσεις του app το λογαριασμό που διατηρούμε στον πάροχο. Από κει και μετά, έχουμε μέσα όλα τα δωρεάν SMS που μας προσφέρουν οι εταιρείες μέσα από το κινητό μας.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι οι λειτουργίες της εφαρμογής είναι ακριβώς οι ίδιες που θα είχαμε από το προεπιλεγμένο app του κατασκευαστή της συσκευής, ή από τις παρόμοιες σχετικές εφαρμογές για μηνύματα που αναφερθήκαμε στον οδηγό.

Οι άδειες που ζητά το εξαιρετικό ελληνικό app είναι τρεις όλες κι όλες, και εστιάζουν στις βασικές λειτουργίες του.

Αν σας ενδιαφέρουν περισσότερες επιλογές για δωρεάν SMS, δείτε τον οδηγό μας:

Πώς να Στείλω Δωρεάν SMS Μέσω Ίντερνετ

Τα SMS ήταν κάποτε ένας από τους βασικούς τρόπους επικοινωνίας μέσω κινητού τηλεφώνου. Πέρα από τα κινητά τηλέφωνα, υπάρχουν και ιστοσελίδες από τις οποίες μπορούμε να…

Κριτικές και βαθμολογία

Η εφαρμογή έχει μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες στο κατάστημα της Google. Η έκδοση που παρουσιάσαμε είχε ανανεωθεί στις 20 Σεπτεμβρίου 2016.

Το ιδανικότερο για έφηβους: WhatsApp

Όπως το Viber και το Skype, έτσι και το WhatsApp είναι μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές για μηνύματα, ιδίως στους νέους.

Εγκατάσταση και βασικές λειτουργίες

Το app απαιτεί επτά άδειες και πρόκειται για τα συνήθη δικαιώματα όλων των σχετικών εφαρμογών για μηνύματα.

Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι σχετικά απλό. Ωστόσο, με τις νέες αναβαθμίσεις της εφαρμογής έχουν ανακύψει προβλήματα και υπάρχουν παράπονα από τους χρήστες.

Με την εφαρμογή μπορούμε να στείλουμε κείμενα, φωτογραφίες, και βίντεο.

Συνεχώς προστίθενται νέα χαρακτηριστικά στην εργαλειοθήκη του, όπως είναι τα emoticon. Πρόσφατα διατίθεται και πλήρως κρυπτογραφημένη ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών WhatsApp.

Αξιολογήσεις και βαθμολογία

Η εφαρμογή έχει στο κατάστημα της Google την τιμητική ένδειξη του κορυφαίου προγραμματιστή. Θεωρείται ως μια από τις κορυφαίες εφαρμογές για μηνύματα.

Η έκδοση που δοκιμάσαμε είχε ενημερωθεί πολύ πρόσφατα, στις 20 Μαρτίου 2017.

Εσείς έχετε να προτείνετε άλλες εφαρμογές για μηνύματα στο Android?

Οι εφαρμογές για μηνύματα στο Android είναι εκατοντάδες. Σίγουρα θα υπάρχουν πολλά ακόμη σχετικά apps μέσα στο Play Store, που προσφέρουν εξίσου καλές λειτουργίες για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων.

Το SMS καλά κρατεί, ωστόσο, το instant messaging είναι πιο βολικό, άμεσο, και εντελώς δωρεάν.

Αν σας γεννήθηκαν απορίες ή θέλετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας και να προτείνετε άλλες παρόμοιες εφαρμογές για μηνύματα στο Android, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά Laptop €449-€3.955: Τα Καλύτερα Της Εβδομάδας 25/10-31/10
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#318 - Κουμπί Πανικού Στο Android, Κρυφό Παιχνίδι Στο Instagram, Μετάφραση PDF Αρχείων
QuickSteps
GamingSteps#20240316 - Bug Διαγράφει Κόσμους Στο Minecraft, Νεότερα Για το PlayStation Pro, Summer Game Fest 2024
GamingSteps