Home » Software » Ηλεκτρονική Ασφάλεια » Τελευταία Μέρα: Bitdefender Family Pack με Έκπτωση

Τελευταία Μέρα: Bitdefender Family Pack με Έκπτωση

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι σουίτες της Bitdefender έχουν κατακτήσει τα κορυφαία βραβεία στις δοκιμές των μεγαλύτερων ανεξάρτητων εργαστηρίων. Στη νέα προσφορά της Bitdefender, μπορείτε να αποκτήσετε το Family Pack για έως 15 συσκευές με Windows, macOS, Android Smartphone και Tablet, iOS Smartphone και Tablet, με έκπτωση αποκλειστικά με το κουπόνι του PCsteps και μόνο μέχρι την Τετάρτη 15/9.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Το κουπόνι της προσφοράς

Για την τρέχουσα προσφορά της Bitdefender, αρκεί στο καλάθι αγορών για το Family Pack να προσθέσετε τον κωδικό κουπονιού:

BTS2021

Ο κωδικός ισχύει είτε για αγορές με αντικαταβολή, είτε με πιστωτική κάρτα ή PayPal.

Το κουπόνι θα ισχύει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, στις 23:59. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για ανανέωση μίας συνδρομής που λήγει.

Να σημειωθεί επίσης πως αν θέλετε μεγαλύτερη διάρκεια συνδρομής, δύο ή τριών ετών, το ίδιο κουπόνι θα λειτουργήσει και εκεί.

Αν έχετε ήδη ενεργή συνδρομή Bitdefender Family Pack που δεν λήγει άμεσα, μπορείτε και πάλι να εκμεταλλευτείτε την προσφορά.

Απλά κρατήστε τον κωδικό που θα αποκτήσετε με την αγορά, και ενεργοποιήστε τον όταν λήξει η προηγούμενη συνδρομή. Οι ημέρες της συνδρομής ξεκινούν να μετράνε μόνο μετά την ενεργοποίηση.

Bitdefender Family Pack:
Πλήρης προστασία από κάθε απειλή

Είναι γεγονός πως με τους πολλούς τύπους διαφορετικών απειλών για τον υπολογιστή μας, συχνά ένα απλό antivirus δεν αρκεί. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ransomware, που κρυπτογραφούν τα αρχεία μας, και ζητούν να πληρώσουμε για να τα ανακτήσουμε.

Η σουίτα Bitdefender Family Pack συνδυάζει πολλαπλές εφαρμογές, για την θωράκιση κάθε συσκευής μας από κάθε απειλή, καθώς καλύπτει μέχρι και 15 συσκευές με Windows, macOS, Android, και iOS.

Για να δείτε τις πλήρεις δυνατότητες των προϊόντων της Bitdefender, μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική μας παρουσίαση.

Bitdefender-2021-Review-Total-Security-amp-Family-Pack
Παρουσίαση: Νέο Bitdefender Total Security & Family Pack

Τα τελευταία χρόνια, τα προϊόντα της Bitdefender σαρώνουν τις διακρίσεις στις δοκιμές των ανεξάρτητων εργαστηρίων. Πλέον είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά η νεότερη έκδοση Bitdefender με…

Για να δείτε τα βραβεία που έχει κατακτήσει η Bitdefender από ανεξάρτητα εργαστήρια για την απόδοση όλων των προϊόντων, επισκεφθείτε τον οδηγό μας:

Εσείς θα εκμεταλλευτείτε την προσφορά Family Pack?

Αν αγοράσατε το Bitdefender Family Pack με την προσφορά, αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας με τα προϊόντα της Bitdefender, ή αν έχετε οποιαδήποτε σχετική ερώτηση, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps