Οι σουίτες της Bitdefender έχουν κατακτήσει τα κορυφαία βραβεία στις δοκιμές των μεγαλύτερων ανεξάρτητων εργαστηρίων. Στη νέα προσφορά της Bitdefender, μπορείτε να αποκτήσετε το Family Pack για έως 15 συσκευές με Windows, macOS, Android Smartphone και Tablet, iOS Smartphone και Tablet, με έκπτωση αποκλειστικά με το κουπόνι του PCsteps και μόνο μέχρι την Τετάρτη 15/9.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Διαφημίστε την επιχειρησή σας στο site του PCsteps, ή και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη διαβάζουν όλα μας τα άρθρα χωρίς διαφημίσεις, και έχουν επιπλέον μοναδικά προνόμια.

Συμμετοχή

Το κουπόνι της προσφοράς

Για την τρέχουσα προσφορά της Bitdefender, αρκεί στο καλάθι αγορών για το Family Pack να προσθέσετε τον κωδικό κουπονιού:

BTS2021

Ο κωδικός ισχύει είτε για αγορές με αντικαταβολή, είτε με πιστωτική κάρτα ή PayPal.

Το κουπόνι θα ισχύει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, στις 23:59. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για ανανέωση μίας συνδρομής που λήγει.

Να σημειωθεί επίσης πως αν θέλετε μεγαλύτερη διάρκεια συνδρομής, δύο ή τριών ετών, το ίδιο κουπόνι θα λειτουργήσει και εκεί.

Αν έχετε ήδη ενεργή συνδρομή Bitdefender Family Pack που δεν λήγει άμεσα, μπορείτε και πάλι να εκμεταλλευτείτε την προσφορά.

Απλά κρατήστε τον κωδικό που θα αποκτήσετε με την αγορά, και ενεργοποιήστε τον όταν λήξει η προηγούμενη συνδρομή. Οι ημέρες της συνδρομής ξεκινούν να μετράνε μόνο μετά την ενεργοποίηση.

Bitdefender Family Pack:
Πλήρης προστασία από κάθε απειλή

Είναι γεγονός πως με τους πολλούς τύπους διαφορετικών απειλών για τον υπολογιστή μας, συχνά ένα απλό antivirus δεν αρκεί. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με ransomware, που κρυπτογραφούν τα αρχεία μας, και ζητούν να πληρώσουμε για να τα ανακτήσουμε.

Η σουίτα Bitdefender Family Pack συνδυάζει πολλαπλές εφαρμογές, για την θωράκιση κάθε συσκευής μας από κάθε απειλή, καθώς καλύπτει μέχρι και 15 συσκευές με Windows, macOS, Android, και iOS.

Για να δείτε τις πλήρεις δυνατότητες των προϊόντων της Bitdefender, μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική μας παρουσίαση.

Bitdefender-2021-Review-Total-Security-amp-Family-Pack
Παρουσίαση: Νέο Bitdefender Total Security & Family Pack

Τα τελευταία χρόνια, τα προϊόντα της Bitdefender σαρώνουν τις διακρίσεις στις δοκιμές των ανεξάρτητων εργαστηρίων. Πλέον είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά η νεότερη έκδοση Bitdefender με…

Για να δείτε τα βραβεία που έχει κατακτήσει η Bitdefender από ανεξάρτητα εργαστήρια για την απόδοση όλων των προϊόντων, επισκεφθείτε τον οδηγό μας:

Δωρεάν Antivirus 2019: Η Καλύτερη Προστασία στα Windows
Δωρεάν Antivirus 2019: Η Καλύτερη Προστασία στα Windows

Στην εποχή του ίντερνετ που ζούμε, δε νοείται να μη χρησιμοποιούμε ένα λογισμικό για την απαραίτητη προστασία από ιούς στο PC. Μια μόλυνση από ιό…

Εσείς θα εκμεταλλευτείτε την προσφορά Family Pack?

Αν αγοράσατε το Bitdefender Family Pack με την προσφορά, αν θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας την εμπειρία σας με τα προϊόντα της Bitdefender, ή αν έχετε οποιαδήποτε σχετική ερώτηση, γράψτε μας στα σχόλια.