Home » Software » Λειτουργικά Συστήματα » Windows » Πώς να Έχω Πλήρη Εμφάνιση Mac Os X στα Windows

Πώς να Έχω Πλήρη Εμφάνιση Mac Os X στα Windows

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το macOS Sierra είναι το πιο πρόσφατο λειτουργικό της Apple, και αναμφίβολα οι δημιουργοί του έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά με το design. Αν σας αρέσει η εμφάνιση των Mac, αλλά προτιμάτε τα Windows, δείτε πώς μπορούμε να κάνουμε το λειτουργικό της Microsoft να έxει εμφάνιση Mac, κάνοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

macOS Sierra

Η τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Apple κυκλοφόρησε μόλις μισό χρόνο πριν, τον Σεπτέμβριο του 2016. Πρόκειται για το macOS Sierra, την πρώτη έκδοση που φέρει την νέα ονομασία “macOS”, αντί του “Mac OS X” που μας είχε συνηθίσει η εταιρεία.

Το macOS Sierra λοιπόν είναι ο διάδοχος του OS X El Capitan, και έχει πάρει την ονομασία του από την οροσειρά Σιέρα Νεβάδα της Καλιφόρνιας.

Μάλιστα, στο φόντο της επιφάνειας εργασίας του νέου λειτουργικού απεικονίζεται η κορυφή Lone Pine Peak της εν λόγω οροσειράς. Και αυτή ήταν η άχρηστη πληροφορία της ημέρας.

Σε αυτόν τον οδηγό δεν θα παρουσιάσουμε τα χαρακτηριστικά του macOS Sierra. Για την ακρίβεια, δεν θα ασχοληθούμε καθόλου με τα Mac.

Αντίθετα θα ασχοληθούμε με τα Windows, και θα δούμε πώς μπορούμε να τους δώσουμε εμφάνιση Mac.

Γιατί όχι Hackintosh;

Πολλοί ίσως αναρωτηθούν, γιατί να ξοδέψουμε χρόνο προσπαθώντας να κάνουμε τα Windows να μοιάζουν με Mac, όταν μπορούμε (θεωρητικά) να εγκαταστήσουμε απευθείας το macOS στον υπολογιστή μας;

Η μέθοδος γνωστή και ως “Hackintosh” μας επιτρέπει να τρέξουμε macOS σε ένα τυπικό υπολογιστή, χωρίς να χρειαζόμαστε έναν υπολογιστή Mac.

Ωστόσο το Hackintosh δεν είναι για όλους. Ο μεγαλύτερος περιορισμός του είναι το γεγονός ότι απαιτείται συγκεκριμένος εξοπλισμός και δεν μπορεί να δουλέψει με οποιοδήποτε hardware.

Αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο συνδυασμό επεξεργαστή – μητρικής – RAM – κάρτας γραφικών, το macOS δεν θα λειτουργήσει στον υπολογιστή μας. Επιπλέον, η διαδικασία της εγκατάστασης και των αναβαθμίσεων είναι αρκετά δύσκολη για έναν μέσο χρήστη.

Αν λοιπόν το μόνο που θέλουμε είναι η εμφάνιση Mac, τότε δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να ασχοληθούμε με το Hackintosh. Εάν πάλι θέλουμε να τρέξουμε πλήρως το λειτουργικό σύστημα της Apple, είναι εύκολο και δωρεάν με μια εικονική μηχανή.

Εικονική Μηχανή Mac OS X (macOS High Sierra) στα Windows

Το macOS High Sierra είναι η νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Apple, που φυσικά δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή. Για να το χρησιμοποιήσουμε, θα πρέπει…

Με δεδομένο πως το Hackintosh χρειάζεται αγορά ειδικού εξοπλισμού για τους περισσότερους χρήστες, είναι ένα θέμα με το οποίο πιθανότατα δεν πρόκειται να ασχοληθούμε στο PCsteps.

Κάλλιο γαϊδουρόδενε…

Παρότι θεωρείται αυτονόητο, θα αναφέρουμε το πόσο σημαντικό είναι να πάρουμε backup από το λειτουργικό μας πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία.

Πλήρες Windows Backup Image με το AOMEI Backupper Professional
Πλήρες Windows Backup Image με το AOMEI Backupper Pro

Έχουμε εγκαταστήσει τα Windows, όλα μας τα προγράμματα, και έχουμε ρυθμίσει τα πάντα στην εντέλεια. Ένα πλήρες Windows backup image μας επιτρέπει να αποθηκεύσουμε σε…

Εναλλακτικά, μπορούμε να ορίσουμε ένα σημείο επαναφοράς από τα Windows.

Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε είναι απολύτως ασφαλή. Σε περίπτωση όμως που κάτι δεν μας αρέσει ή κάτι δεν πάει καλά, καλό είναι να έχουμε έτοιμο το backup ή το σημείο επαναφοράς, ώστε να επαναφέρουμε το σύστημά μας στην αρχική του κατάσταση.

Προσοχή σε skinpacks

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δεκάδες skinpacks για διάφορα λειτουργικά συστήματα, τα οποία συγκεντρώνουν όλες τις εμφανισιακές αλλαγές που θα δούμε παρακάτω, σε ένα και μοναδικό εκτελέσιμο αρχείο .exe.

Με άλλα λόγια, εκτελώντας το αρχείο αυτό, εγκαθιστώνται στο σύστημά μας όλα τα απαραίτητα αρχεία και προγράμματα για την αλλαγή εμφάνισης, και εφαρμόζονται αυτόματα όλες οι αλλαγές σε σημαντικά αρχεία συστήματος των Windows.

Το πρόβλημα με αυτά τα πακέτα είναι ότι, εκτός από το skin, ενδέχεται να περιέχουν malware, με αποτέλεσμα να μολύνουν το σύστημά μας.

Πέρα από τους ιούς, αυτού του είδους τα προγράμματα ενδέχεται να βλάψουν τα αρχεία συστήματος των Windows που επιχειρούν να τροποποιήσουν.

Καλό είναι να αποφεύγουμε τέτοιου τύπου αρχεία, παρά την ευκολία που ενδεχομένως προσφέρουν με την εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση του skin.

Πάμε λοιπόν να δούμε πώς θα δώσουμε εμφάνιση Mac στα Windows με τον πατροπαράδοτο χειροκίνητο τρόπο.

Θέματα των Windows

Θα ξεκινήσουμε λοιπόν από τη “βάση” για την εμφάνιση Mac, που είναι φυσικά το βασικό θέμα που θα χρησιμοποιήσουμε στα Windows.

Έπειτα από αρκετές δοκιμές, καταλήξαμε στο Sierra for Windows 10, που μπορούμε να βρούμε δωρεάν στο deviantArt.

Από τον ίδιο δημιουργό μπορούμε να βρούμε και το Sierra for Windows 7. Σε κάθε περίπτωση ελέγχουμε τις οδηγίες εγκατάστασης του δημιουργού, καθώς σε κάθε έκδοση των Windows η διαδικασία μπορεί να διαφέρει ελαφρώς.

Για να κατεβάσουμε το θέμα μας, πατάμε στο κουμπί “Download” από το πάνω δεξιά μέρος της σελίδας.

Φυσικά ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιο skin επιθυμεί για εμφάνιση Mac, καθώς υπάρχουν δεκάδες δωρεάν θέματα στο deviantArt και σε διάφορες άλλες ιστοσελίδες.

Φροντίζουμε ωστόσο το θέμα που θα επιλέξουμε να υποστηρίζει την έκδοση των Windows που έχουμε.

UxStyle

Η Microsoft είναι λίγο περίεργη με τα skin από τρίτες πηγές, καθώς από προεπιλογή δεν επιτρέπει τη χρήση τους.

Για να παρακάμψουμε αυτόν τον περιορισμό, θα πρέπει να πειράξουμε κάποια αρχεία συστήματος.

Με το UxStyle θα γίνει σχετικά αυτόματα αυτό το “πείραγμα”, χωρίς να χρειαστεί να επέμβουμε χειροκίνητα.

Κατεβάζουμε λοιπόν το αντίστοιχο αρχείο απ' τη σελίδα του UxStyle, ανάλογα με το ποια Windows έχουμε στον υπολογιστή μας.

Εμείς που κάνουμε την εγκατάσταση θέματος σε Windows 10, θα χρησιμοποιήσουμε το τρίτο αρχείο.

Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή. Το μόνο που κάνουμε είναι να τρέξουμε το αρχείο και να πατήσουμε “Install”.

Έπειτα κάνουμε κλικ στο “Close”.

Εγκατάσταση θέματος

Το θέμα που κατεβάσαμε προηγουμένως είναι σε συμπιεσμένη μορφή .rar. Επειδή η αποσυμπίεση των Windows δεν υποστηρίζει αρχεία .rar, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάποια εναλλακτική εφαρμογή.

Άνοιγμα RAR στα Windows, με Δωρεάν Εφαρμογές

Τα αρχεία RAR είναι τα δεύτερα πιο δημοφιλή αρχεία συμπιεσμένου φακέλου, μετά τα ZIP. Ενώ όμως τα Windows αναγνωρίζουν πλήρως τα αρχεία ZIP, για το…

Εμείς για τις ανάγκες του οδηγού χρησιμοποιήσαμε το 7zip.

Πατάμε δεξί κλικ στο αρχείο .rar και επιλέγουμε “7zip-> Αποσυμπίεση εδώ”.

Θα προκύψει ο φάκελος “Sierra for Windows 10”. Στο εσωτερικό του θα βρούμε τον φάκελο Themes, ο οποίος με τη σειρά του έχει τρεις υποφακέλους.

Ανάλογα και πάλι με το build των Windows 10 που διαθέτουμε, επιλέγουμε τον κατάλληλο φάκελο.

Για να δούμε το build μας, πηγαίνουμε “Έναρξη-> Ρυθμίσεις-> Σύστημα-> Πληροφορίες”.

Στο πεδίο “Δομή ΛΣ” βρίσκεται το build μας. Δεν μας ενδιαφέρουν τα ψηφία μετά την τελεία, οπότε στην περίπτωσή μας είναι το “14393”.

Αντιγράφουμε τα περιεχόμενα του φακέλου…

…και μεταβαίνουμε στον φάκελο “C:\Windows\Resources\Themes”, όπου κάνουμε επικόλληση.

Τα Windows θα μας ζητήσουν επιβεβαίωση γι' αυτήν την ενέργεια, καθώς όταν πρόκειται για φακέλους συστήματος, χρειαζόμαστε δικαιώματα διαχειριστή για να τους τροποποιήσουμε.

Πατάμε “Συνέχεια”…

…και βλέπουμε ότι τα αρχεία του θέματος Sierra επικολλήθηκαν στον φάκελο.

Με ένα διπλό κλικ στο αρχείο “Sierra”, θα εφαρμοστεί η εμφάνιση Mac.

Αν θέλουμε οποιαδήποτε στιγμή να το αλλάξουμε, αρκεί να κάνουμε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και να επιλέξουμε “Εξατομίκευση”.

Πηγαίνουμε “Θέματα-> Ρυθμίσεις θεμάτων”.

Εκεί βλέπουμε τα νέα μας θέματα, και μπορούμε να τα ενεργοποιήσουμε, να τα επεξεργαστούμε, και γενικότερα να τα προσαρμόσουμε όπως επιθυμούμε.

Όπως παρατηρούμε, υπάρχουν τρεις εκδόσεις, ανάλογα με το χρώμα που θέλουμε να έχουν τα παράθυρα των Windows (γκρι, μαύρο, διάφανο).

Μέχρι στιγμής η εμφάνιση Mac περιορίζεται στο φόντο της επιφάνειας εργασίας και στην αλλαγή του explorer των Windows. Όπως βλέπουμε και στην παρακάτω εικόνα, άλλαξαν ακόμα και τα κουμπιά “Κλείσιμο, Ελαχιστοποίηση, Μεγιστοποίηση”.

Μία πολύ σημαντική πινελιά είναι η αντικατάσταση του εικονιδίου της Έναρξης με το γνωστό δαγκωμένο μήλο.

Explorer

Ως χρήστες των Windows, έχουμε συνηθίσει τα κουμπιά των παραθύρων από τη δεξιά πλευρά. Αναφερόμαστε φυσικά στα κουμπιά Ελαχιστοποίηση, Μεγιστοποίηση, και Κλείσιμο.

Αν θέλουμε όμως να πετύχουμε όσο το δυνατόν πιο πιστή εμφάνιση Mac, θα πρέπει να τα μεταφέρουμε στην αριστερή πλευρά του παραθύρου.

Φυσικά αυτό είναι προαιρετικό. Αν δεν μας βολεύουν τα κουμπιά στην αριστερή πλευρά, μπορούμε να παραλείψουμε αυτό το βήμα.

Leftsider

Θα χρειαστούμε λοιπόν ένα πολύ μικρό πρόγραμμα, το Leftsider. Πρόκειται για μια μικρή portable εφαρμογή, η οποία κάθε φορά που εκτελείται, μεταφέρει τα κουμπιά των παραθύρων στην αριστερή πλευρά

Καθότι η εφαρμογή δεν έχει επίσημη ιστοσελίδα, μπορείτε να την κατεβάσετε από το δικό μας link. Το πρόγραμμα έχει ελεγχθεί με το VirusTotal και είναι απολύτως ασφαλές.

Αφού το κατεβάσουμε και το αποσυμπιέσουμε, το μεταφέρουμε στην τοποθεσία της αρεσκείας μας. Αν για παράδειγμα έχουμε κάποιον φάκελο με όλες τις portable εφαρμογές, μπορούμε να το βάλουμε εκεί.

Εμείς για δική μας ευκολία, δημιουργήσαμε έναν φάκελο “Portables” στον δίσκο C, όπου τοποθετήσαμε το πρόγραμμα.

Έπειτα κάνουμε δεξί κλικ στο Leftsider και επιλέγουμε “Αποστολή προς-> Επιφάνεια εργασίας (δημιουργία συντόμευσης)”.

Πηγαίνουμε στην Έναρξη και πατάμε Εκτέλεση.

Γράφουμε “shell:startup” και πατάμε ΟΚ.

Αποκόπτουμε τη συντόμευση που βάλαμε στην επιφάνεια εργασίας και τη μεταφέρουμε σε αυτόν τον φάκελο.

Τώρα το πρόγραμμα θα ξεκινάει κάθε φορά που ανοίγουμε τον υπολογιστή μας, έτσι ώστε κάθε φορά τα κουμπιά να βρίσκονται στην αριστερή πλευρά.

OldNewExplorer

Στα Windows 8 και 10 έχει αλλάξει η εμφάνιση του explorer, με αποτέλεσμα να εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του Leftsider.

Όπως διαπιστώνουμε αν τρέξουμε το πρόγραμμα σε αυτές τις εκδόσεις των Windows, τα κουμπιά ναι μεν μεταφέρονται αριστερά, όμως πέφτουν πάνω σε άλλα κουμπιά του explorer.

Για να δουλέψει σωστά το Leftsider στα Windows 8 και 10, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το OldNewExplorer για να επαναφέρουμε την εμφάνιση των Windows 7 στον explorer μας.

Προφανώς οι χρήστες των Windows 7 παρακάμπτουν αυτό το βήμα.

Κατεβάζουμε την εφαρμογή από εδώ, πατώντας στον σύνδεσμο για Download του πρώτου post.

Αποσυμπιέζουμε τον φάκελο και τρέχουμε το OldNewExplorerCfg, όπου πατάμε στο κουμπί “Install”.

Αφού επιβεβαιώσουμε ότι το πρόγραμμα έχει την άδειά μας, θα γίνει η εγκατάσταση. Χωρίς να κλείσουμε το παράθυρο, τσεκάρουμε τα κουτιά που φαίνονται στην εικόνα.

Παρότι τα υπόλοιπα κουτάκια δεν είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του Leftsider, είναι στο προσωπικό γούστο του καθενός το αν θα τα χρησιμοποιήσουμε.

Μόλις τελειώσουμε με τις ρυθμίσεις, κλείνουμε απλά το πρόγραμμα. Σε αυτό το σημείο, ο explorer μας έχει πάρει την τελική μορφή.

Dock

Ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του περιβάλλοντος των Mac, είναι το Dock που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης.

Για να κάνουμε κάτι παρόμοιο στα Windows, θα χρησιμοποιήσουμε το RocketDock.

Για να κατεβάσουμε το πρόγραμμα, πηγαίνουμε στη σελίδα του και πατάμε το κουμπί “Download RocketDock!”.

Εκτελούμε το αρχείο που κατεβάσαμε και επιλέγουμε Αγγλικά. Όχι ότι έχουμε και πολλές άλλες επιλογές βέβαια.

Η εγκατάσταση είναι πολύ απλή και δεν χρειάζεται να προσέξουμε τίποτα ιδιαίτερο.

Εικονίδια και εφαρμογή θέματος

Στη συνέχεια επισκεπτόμαστε για άλλη μια φορά το DeviantArt και κατεβάζουμε το αντίστοιχο Sierra θέμα του RocketDock. Εναλλακτικά μπορούμε να επιλέξουμε κάποιο θέμα από τη σελίδα του RocketDock.

Αποσυμπιέζουμε το .rar αρχείο με τον τρόπο που περιγράψαμε παραπάνω. Στο εσωτερικό του φακέλου Sierra for RocketDock που προέκυψε, θα βρούμε τέσσερις υποφακέλους.

Για αρχή λοιπόν, αντιγράφουμε αυτούς τους φακέλους. Έπειτα πηγαίνουμε στον φάκελο “C:\Αρχεία Εφαρμογών (x86)\RocketDock\Skins”, όπου και κάνουμε επικόλληση.

Αντίστοιχα κατεβάζουμε και το πακέτο εικονιδίων της αρεσκείας μας. Μερικές επιλογές θα βρείτε εδώεδώ, και εδώ.

Εμείς διαλέξαμε τα εικονίδια του πρώτου συνδέσμου. Αφού τα κατεβάσουμε και τα αποσυμπιέσουμε, αντιγράφουμε όλα τα εικονίδια…

…και κάνουμε επικόλληση στον φάκελο “C:\Αρχεία Εφαρμογών (x86)\RocketDock\Icons”. Αν στο μέλλον θέλουμε να προσθέσουμε κι άλλα εικονίδια, το κάνουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Στη συνέχεια εκτελούμε την εφαρμογή RocketDock, η οποία με μια πρώτη ματιά δεν μας γεμίζει ιδιαίτερα το μάτι.

Για την ακρίβεια, δεν θυμίζει σε τίποτα το Dock των Mac.

Γενικές ρυθμίσεις

Για να αλλάξει αυτό, κάνουμε κλικ στο εικονίδιο με το σφυρί.

Από την καρτέλα “Γενικά”, μας ενδιαφέρει να τσεκάρουμε το κουτί “Εκτέλεση κατά την Εκκίνηση”.

Στην καρτέλα “Θέση” φροντίζουμε να επιλέξουμε “Κάτω” και “Πάντα κάτω” στα πρώτα πλαίσια, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.

Η μετατόπιση άκρης μας ενδιαφέρει να είναι στα 0px, αλλά μπορούμε να αυξομειώσουμε το μέγεθος, ανάλογα με τα γούστα μας.

 

Τέλος, πηγαίνουμε στην καρτέλα “Στυλ” και επιλέγουμε το θέμα “Sierra”.

Φυσικά μπορούμε να επιλέξουμε και κάποια από τις εναλλακτικές (Sierra Blue, Green, Red), και πάλι ανάλογα με τα γούστα μας.

Ρυθμίσεις εικονιδίων

Ακόμα όμως δεν έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο. Μας λείπουν οι ρυθμίσεις των εικονιδίων, έτσι ώστε να αποκτήσει το RocketDock εμφάνιση Mac.

Για αρχή, θα πρέπει να βάλουμε στο dock όποιες εφαρμογές επιθυμούμε, με όποια σειρά θέλουμε. Αυτό γίνεται με δεξί κλικ οπουδήποτε επάνω στο RocketDock και “Προσθήκη Αντικειμένου”.

Αν θέλουμε να προσθέσουμε κάποιο πρόγραμμα, επιλέγουμε “Αρχείο”. Αν μας ενδιαφέρει κάποιος φάκελος, πατάμε στο “Διαδρομή”.

Με το “Διαχωριστικό”, εισάγεται μία κάθετη γραμμή στο dock, έτσι ώστε να διαχωρίζονται τα προγράμματά μας.

Για να αφαιρέσουμε τις περιττές καταχωρήσεις, απλώς τις “τραβάμε” με το ποντίκι έξω απ' το dock. Ακολουθώντας αυτή τη διαδικασία, φέρνουμε την μπάρα στα μέτρα μας και αφαιρούμε τα περιττά εικονίδια.

Δεδομένου ότι οι δοκιμές μας έγιναν σε εικονική μηχανή, εμείς δεν είχαμε και πολλά προγράμματα να προσθέσουμε. Γι' αυτό το dock μας μοιάζει κάπως έτσι.

Τώρα θα πρέπει να ορίσουμε ξεχωριστά για κάθε πρόγραμμα, το αντίστοιχο εικονίδιο με εμφάνιση Mac.

Κάνουμε λοιπόν δεξί κλικ στο εικονίδιο που θέλουμε να αλλάξουμε, και επιλέγουμε “Ρυθμίσεις Εικονιδίου”.

Αν κάναμε σωστά την επικόλληση των εικονιδίων στο προηγούμενο βήμα, τότε θα υπάρχουν στη λίστα όλα τα εικονίδια με εμφάνιση Mac που προσθέσαμε.

Από εδώ επιλέγουμε το εικονίδιο της αρεσκείας μας, αλλάζουμε αν επιθυμούμε το όνομα της συντόμευσης, και πατάμε ΟΚ. Με τον ίδιο τρόπο επεξεργαζόμαστε όλα μας τα εικονίδια.

Επειδή ο κάθε χρήστης έχει διαφορετικές εφαρμογές στον υπολογιστή του, θα πρέπει να φροντίσουμε να ρυθμίσουμε τα εικονίδια ανάλογα με το γούστο μας.

Γραμμή εργασιών

Ομολογουμένως δεν ήταν και λίγες οι αλλαγές που κάναμε για να έχουμε εμφάνιση Mac στα Windows μας. Ωστόσο θα πρέπει να αλλάξουμε και τη γραμμή εργασιών, έτσι ώστε να μοιάζει με το Menu Bar των Mac.

Ξεκινάμε κάνοντας δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών, από όπου επιλέγουμε “Ρυθμίσεις”.

Ενεργοποιούμε τον διακόπτη “Χρήση μικρών κουμπιών γραμμής εργασιών”. Έπειτα στη θέση γραμμής εργασιών, επιλέγουμε “Κορυφή”.

Αν επιπλέον θέλουμε να αλλάξουμε το χρώμα της γραμμής εργασιών για να ταιριάζει με την εμφάνιση Mac, ακολουθούμε τις οδηγίες του παρακάτω άρθρου.

Πώς να Αλλάξω ή να Κρύψω τη Γραμμή Εργασιών στα Windows

Η γραμμή εργασιών είναι μέρος των Windows σε όλες τις desktop εκδόσεις, από τα Windows 95 μέχρι και τα Windows 10. Ενώ έχει αναμφισβήτητη χρησιμότητα, σε…

Η εμφάνιση macOS Sierra στα Windows έχει πλέον ολοκληρωθεί.

Σας άρεσε η εμφάνιση Mac στα Windows;

Αντιμετωπίσατε πρόβλημα στη διαδικασία που περιγράψαμε; Ρωτήστε μας στα σχόλια για οποιαδήποτε δυσκολία συναντήσετε.

Αν δοκιμάσατε τις ρυθμίσεις του οδηγού και μεταμορφώσατε τα Windows σε Mac, δείξτε μας το αποτέλεσμα και γράψτε μας τις εντυπώσεις σας .

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps