Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Το Netflix Θα Χρεώνει Περισσότερο Για Την Κοινή Χρήση Κωδικού

Το Netflix Θα Χρεώνει Περισσότερο Για Την Κοινή Χρήση Κωδικού

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Εάν μοιράζεστε τον λογαριασμό σας στο Netflix με κάποιον που δεν μένει στο ίδιο σπίτι, σύντομα θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον. Στο παρελθόν, η συνδρομητική υπηρεσία ενθάρρυνε την κοινή χρήση λογαριασμών μεταξύ των χρηστών της, αλλά αυτό δυστυχώς πρόκειται να αλλάξει. Δείτε εν τάχει τι ετοιμάζεται να κάνει το Netflix για να καταπολεμήσει την κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022, το Netflix ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να απαγορεύσει τη δωρεάν κοινή χρήση κωδικού πρόσβασης μεταξύ των συνδρομητών του, και όπως είναι φυσικό, χιλιάδες χρήστες δεν το έχουν πάρει με καλό μάτι.

Η συνδρομητική υπηρεσία streaming ανακοίνωσε αυτή την αλλαγή πολιτικής με ένα επίσημο δελτίο τύπου, στο οποίο μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής:

Πάντα διευκολύναμε τα άτομα που ζουν μαζί να μοιράζονται τον λογαριασμό τους στο Netflix, με λειτουργίες όπως ξεχωριστά προφίλ και πολλαπλές ροές στα προγράμματά μας Standard και Premium” .

“Ωστόσο, έχουν δημιουργήσει κάποια σύγχυση σχετικά με το πότε και πώς μπορεί να κοινοποιηθεί ο προσωπικός λογαριασμός, καθώς η ακατάλληλη κοινή χρήση του εκτός του νοικοκυριού έχει επηρεάσει την ικανότητα του Netflix να επενδύει σε καινοτόμες υπηρεσίες για τα μέλη μας”.

“Ως εκ τούτου, ένας λογαριασμός δεν θα μπορεί να κοινοποιηθεί σε άτομα πέρα ​​από το νοικοκυριό σας”, κατέληξε η εταιρεία.

Στα πλαίσια της νέας πολιτικής, η υπηρεσία ροής έχει αρχίσει να υλοποιεί δύο νέες δυνατότητες που ωθούν τους χρήστες να πληρώσουν, αν θέλουν να μοιραστούν τους λογαριασμούς τους.

Η αλλαγή πολιτικής δοκιμάζεται ήδη σε χώρες της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, όπου μια δυνατότητα επιτρέπει στα μέλη των προγραμμάτων Standard και Premium να προσθέσουν με έξτρα χρέωση δύο ακόμη άτομα που δεν είναι στο ίδιο νοικοκυριό, το καθένα με το δικό του προφίλ.

Μια άλλη δυνατότητα επιτρέπει στα μέλη των προγραμμάτων Basic, Standard, και Premium να μεταφέρουν με μια μικρή χρέωση το προφίλ σε νέο λογαριασμό “Extra Member”, ο οποίος θα επιτρέπει σε άλλα άτομα να τον μοιραστούν.

Όπως γίνεται πλέον φανερό, το Netflix στοχεύει να δημιουργήσει περισσότερα έσοδα από άτομα που μοιράζονται λογαριασμούς μεταξύ νοικοκυριών με αυτές τις δυνατότητες.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες που δεν χρησιμοποιούν και τόσο πολύ τη συνδρομητική υπηρεσία, και δεδομένου ότι υπάρχουν άλλες δωρεάν λύσεις όπως το Kodi και το Stremio, ενδέχεται απλά να ακυρώσουν τη συνδρομή τους οριστικά.

Εσείς μοιράζεστε το Netflix με τους φίλους σας?

Αν θέλετε να πείτε μας τη γνώμη σας σχετικά με την αύξηση του κόστους από το Netflix για την κοινή χρήση του λογαριασμού, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#319 - Πλήρη Αποσύνδεση Λογαριασμού Google, Dynamic Island Στα Windows 11, Παιχνίδι Google I/O 2024
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps