Home » Software » Παιχνίδια » GTA: The Trilogy Στο Netflix, PlayStation 5 Tiny, Η Χήνα Του Untitled Goose Game Στο Among Us
GamingSteps#20231202 - GTA: The Trilogy Στο Netflix, PlayStation 5 Tiny, Η Χήνα Του Untitled Goose Game Στο Among Us

GTA: The Trilogy Στο Netflix, PlayStation 5 Tiny, Η Χήνα Του Untitled Goose Game Στο Among Us

Η Netflix ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει στον κατάλογο των 80 και πλέον παιχνιδιών του Games το Grand Theft Auto: The Trilogy. Μετά την κυκλοφορία του επίσημου PS5 Slim, κάποιος έφτιαξε το PlayStation 5 Tiny. Το νέο πακέτο πρόσθετου περιεχομένου για το Among Us περιέχει διακοσμητικά στοιχεία εμπνευσμένα από τους χαρακτήρες γνωστών παιχνιδιών.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Στη διάρκεια της εβδομάδας φιλτράρουμε όλα τα νέα που αφορούν το gaming, διαλέγουμε τα πιο σημαντικά, και σας τα παρουσιάζουμε στο GamingSteps, μαζί με τις καλύτερες προσφορές για παιχνίδια.

Η Netflix προσθέτει στο Games το GTA: The Trilogy — The Definitive Edition

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αμφισβήτησαν την προσπάθεια της Netflix να δραστηριοποιηθεί στον τομέα του gaming. Ωστόσο, η εταιρεία τα πηγαίνει ιδιαίτερα καλά και εμπλουτίζει διαρκώς τον κατάλογο των παιχνιδιών που προσφέρει δωρεάν στους συνδρομητές της πλατφόρμας της.

Την εβδομάδα που πέρασε, η Netflix ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει στον κατάλογο των 80 και πλέον παιχνιδιών την τριλογία του Grand Theft Auto, η οποία περιλαμβάνει remastered mobile εκδόσεις των GTA III, GTA: Vice City, και GTA: San Andreas.

GamingSteps#20231202 - GTA: The Trilogy Στο Netflix, PlayStation 5 Tiny, Η Χήνα Του Untitled Goose Game Στο Among Us

Τα συγκεκριμένα remaster κυκλοφόρησαν αρχικά για PC ως μία συλλογή με το όνομα Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition. Η Netflix συνεργάστηκε με τη Rockstar Games και την Grove Street Games για τη δημιουργία των mobile εκδόσεων των τριών τίτλων της τριλογίας.

Τέλος, η mobile έκδοση του GTA: The Trilogy θα είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές της πλατφόρμας από τις 14 Δεκεμβρίου.

Αυτό είναι το πρώτο PlayStation 5 Tiny

Η Sony δημιούργησε και κυκλοφόρησε το PlayStation 5 Slim, μία έκδοση της τελευταίας γενιάς κονσόλας της με μικρότερες διαστάσεις και βάρος από την αρχική αυθεντική έκδοση. Επιπλέον, η νέα έκδοση έχει αποσπώμενη συσκευή ανάγνωσης οπτικών μέσων.

Ωστόσο, κατά κοινή ομολογία, η κονσόλα της Sony παραμένει αρκετά μεγάλη, ειδικά σε σύγκριση με τα Xbox Series X/S της Microsoft. Επιπλέον, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το PS5 μπορεί να γίνει αρκετά μικρότερο, χωρίς να έχει προβλήματα υπερθέρμανσης.

Μάλιστα, πριν περίπου ενάμιση χρόνο, κάποιος είχε δημιουργήσει ένα PlayStation 5 Slim, αποδεικνύοντας τους ισχυρισμούς των χρηστών του διαδικτύου.

Τώρα, μετά την κυκλοφορία του επίσημου PS5 Slim, το οποίο είναι μεγαλύτερο από τη DIY έκδοση, κάποιος έφτιαξε το PlayStation 5 Tiny. Ο δημιουργός αυτής της έκδοσης είναι ο ιδιοκτήτης του YouTube καναλιού Not From Concentrate (NFC).

Αν και το PS5 Tiny δεν έχει το ιδιαίτερο design της αυθεντικής κονσόλας, μοιάζει περισσότερο με mini PC, αποδεικνύει ότι η κονσόλα της Sony μπορεί να γίνει αισθητά μικρότερη.

Ο δημιουργός του PlayStation 5 Tiny χρησιμοποίησε 3D εκτυπωτή για να κατασκευάσει τα κομμάτια που αποτελούν το κουτί της κονσόλας. Επιπλέον, αντικατέστησε κάποια κομμάτια του hardware. Για παράδειγμα, στη θέση του συστήματος τροφοδοσίας έβαλε ένα τροφοδοτικό που κοστίζει το ένα τρίτο.

Επιπροσθέτως, δημιούργησε ένα νέο σύστημα ψύξης τα κομμάτια του οποίου στοίχισαν περίπου 130 δολάρια. Το νέο σύστημα βοηθά αρκετά στην ψύξη της κονσόλας και σύμφωνα με τις δοκιμές του NFC, η θερμοκρασία στο εσωτερικό του PS5 Tiny είναι ελάχιστα υψηλότερη από αυτή του PS5 Slim.

Το Hat Kid και άλλοι χαρακτήρες παιχνιδιών μπήκαν στο Among Us

Για πολλούς, το Among Us είναι το Super Smash Bros. των indie παιχνιδιών. Η Innersloth, δημιουργός του παιχνιδιού, έχει συνεργαστεί με διάφορες φίρμες για τη δημιουργία skin και άλλων διακοσμητικών στοιχείων.

Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε μαζί με τους προγραμματιστές άλλων γνωστών τίτλων ότι ανέπτυξαν ένα νέο πακέτο που περιέχει διακοσμητικά στοιχεία εμπνευσμένα από τους χαρακτήρες των παιχνιδιών Undertale, Untitled Goose Game, Crypt of the NecroDancer, Celeste, A Hat in Time, Castle Crashers, και Alien Hominid.

Μεταξύ των αντικειμένων που περιέχει το πακέτο είναι μία χήνα κατοικίδιο, ένα skin με μοβ ρούχα, το καπέλο του Hat Kid από το A Hat in Time, και άλλα. Το The Indie Cosmicube, όπως ονομάζεται το πακέτο, κοστίζει 7.000 Beans και θα είναι διαθέσιμο έως τις 28 Φεβρουαρίου του 2024. Οι παίκτες συλλέγουν τα Beans εκτελώντας διάφορες ενέργειες στο Among Us.

Νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών 3 με 9 Δεκεμβρίου

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν αμέτρητα νέα παιχνίδια, και καθώς υπάρχουν τόσες διαφορετικές κονσόλες, είναι δύσκολο να παρακολουθούμε όλες τις νέες κυκλοφορίες.

GamingSteps#20231202 - GTA: The Trilogy Στο Netflix, PlayStation 5 Tiny, Η Χήνα Του Untitled Goose Game Στο Among Us

Γι' αυτό, κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε όλους τους επερχόμενους τίτλους και σας τους παρουσιάζουμε μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Την εβδομάδα μεταξύ 3 και 9 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσουν οι ακόλουθοι τίτλοι:

4 Δεκεμβρίου

  • Make Way – σε PC
  • The Wagadu Chronicles – σε PC

5 Δεκεμβρίου

  • Born of Bread – σε PC
  • Cyberpunk 2077: Ultimate Edition – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • The Lord of the Rings: Return to Moria – σε PlayStation 5
  • Tram Simulator Urban Transit – σε PC
  • A Highland Song – σε Nintendo Switch και PC
  • Disney Dreamlight Valley – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC
  • Skater XL – σε Nintendo Switch
  • Sonic Dream Team – σε iOS
  • The Anacrusis – σε Xbox Series X/S, Xbox One, και PC

7 Δεκεμβρίου

  • Arizona Sunshine 2 – σε PCVR και PSVR 2
  • Avatar: Frontiers of Pandora – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • The Day Before – σε PC
  • Lego Bricktales VR – σε Meta Quest
  • Terminator: Dark Fate – Defiance – σε PC
  • Warhammer 40,000: Rogue Trader – σε PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC
  • Plumbers Don't Wear Ties: Definitive Edition – σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, και PC

8 Δεκεμβρίου

  • Back Then – σε PlayStation 4 και PC

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Humble Bundle

Το Humble Bundle είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το Humble Bundle, μπορείτε να διαβάσετε τον σχετικό οδηγό μας.

Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle
Παιχνίδια για PC Οικονομικά στις Εκπτώσεις του Humble Bundle

Στις 11/1 ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στα παιχνίδια για PC της διαδικτυακής πλατφόρμας Humble Bundle, διάρκειας μέχρι τις 25/1. Ανάμεσα στους τίτλους που συμπεριλαμβάνει η…

Εκτός από το να αποκτήσετε παιχνίδια με έκπτωση, μέρος των εσόδων θα πάει σε φιλανθρωπίες, ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Fight T1D With JRPGs!

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 22 Δεκεμβρίου το Fight T1D With JRPGs!. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 155,40€, και κοστίζει μόνο 13,69€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 9,13€ και πάνω, παίρνουμε το “Bug Fables: The Everlasting Sapling”, το “Nexomon: Extinction”, το “Eiyuden Chronicle: Rising”, και το “Dark Deity”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 13,69€ αγοράσουμε επιπλέον το “Symphony of War: The Nephilim Saga”, το “Mato Anomalies”, το “Edge of Eternity”, και ένα κουπόνι για να αγοράσουμε 45% φθηνότερο το “Symphony of War: The Nephilim Saga – Legends” από το Humble Bundle.

Uplifting Adventures! A Wholesome Games Bundle

Στο Humble Bundle θα βρούμε έως και τις 22 Δεκεμβρίου το Uplifting Adventures! A Wholesome Games Bundle. Το πλήρες πακέτο περιέχει παιχνίδια αξίας 137,01€, και κοστίζει μόνο 18,26€.

Συγκεκριμένα, πληρώνοντας από 12,78€ και πάνω, παίρνουμε το “Bear and Breakfast”, το “Tinykin”, το “Venba”, το “Smushi Come Home”, και το “Mail Time”.

Την ίδια στιγμή, αν δώσουμε τουλάχιστον 18,26€ αγοράσουμε επιπλέον το “Wylde Flowers” και το “Passpartout 2: The Lost Artist”.

Οι προσφορές της εβδομάδας από το Fanatical

Το Fanatical είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα διανομής παιχνιδιών. Εκεί θα βρούμε χιλιάδες οικονομικά παιχνίδια, των οποίων αγοράζουμε τα Steam Codes.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα Steam Codes τα “εξαργυρώνουμε” στο Steam, και έτσι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε πολλαπλές πλατφόρμες για παιχνίδια διαφορετικών εταιρειών.

Αυτό που διαφοροποιεί το Fanatical από τις άλλες αντίστοιχες πλατφόρμες, είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές που προσφέρει.

Συγκεκριμένα, στο Fanatical μπορείτε να αγοράσετε AAA τίτλους και indie παιχνίδια με εκπτώσεις που αγγίζουν το 97%. Ενώ αγοράζοντας από τους συνδέσμους μας υποστηρίζετε και το PCsteps, για να ανεβάζουμε υψηλής ποιότητας οδηγούς και βίντεο.

Birthday Mystery Bundle

Με το Birthday Mystery Bundle του Fanatical μπορούμε να προσθέσουμε στο Steam επιλεγμένα AAA και indie παιχνίδια μερικών εκ των μεγαλύτερων εκδοτών και προγραμματιστών της gaming βιομηχανίας.

Πληρώνοντας 1,15€ παίρνουμε το κλειδί 1 παιχνιδιού, ενώ με 15,39 ευρώ μας δίνουν τα κλειδιά 20 παιχνιδιών. Να σημειώσουμε ότι τα κλειδιά που αγοράζουμε με το Birthday Mystery Bundle είναι κρυφά. Μαθαίνουμε τι αγοράσαμε μόνο όταν η ιστοσελίδα προσθέσει τα κλειδιά στον λογαριασμό μας.

Build Your Own Platinum Collection Bundle

Με το Build Your Own Platinum Collection Bundle του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στα οποία οι χρήστες έχουν δώσει υπερβολικά θετικές ψήφους στο Steam.

Στο Build Your Own Platinum Collection Bundle επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 10,99€, πέντε παιχνίδια για 15,99€, ή επτά παιχνίδια στην τιμή των 20,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 20 τίτλους:

  • Gibbon: Beyond the Trees
  • Inertial Drift
  • Rhythm Sprout: Sick Beats & Bad Sweets
  • Batbarian: Testament of the Primordials
  • Land Above Sea Below
  • SpiderHeck
  • Soundfall
  • Syberia: The World Before
  • Spacelines from the Far Out
  • Minoria
  • Pumpkin Jack
  • Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground
  • In Other Waters
  • INDUSTRIA
  • Aeon Must Die!
  • Tinkertown
  • Roadwarden
  • Kingdom Two Crowns
  • Neo Cab / Orwell: Ignorance is Strength Double Pack
  • Founders' Fortune

Build Your Own Play on the Go Bundle – Winter 2023

Με το Build Your Own Play on the Go Bundle – Winter 2023 του Fanatical μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας πακέτο από παιχνίδια στρατηγικής.

Στο Build Your Own Play on the Go Bundle – Winter 2023 επιλέγουμε αν θέλουμε να αγοράσουμε τρία παιχνίδια για 5,49€, πέντε παιχνίδια για 7,69€, ή οκτώ παιχνίδια στην τιμή των 10,99€.

Η λίστα των παιχνιδιών περιέχει τους εξής 16 τίτλους:

  • Garden Story
  • Jack Move
  • Zombie Army Trilogy
  • Super Catboy
  • Terror of Hemasaurus
  • Arise: A Simple Story
  • Hero's Hour
  • Moonlighter
  • The Tarnishing of Juxtia
  • Pathologic 2
  • Röki
  • Castle on the Coast
  • Beyond the Long Night
  • The Smurfs – Mission Vileaf
  • ATONE: Heart of the Elder Tree
  • Home Sweet Home EP2

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις, ως μερικές από τις καλύτερες επιλογές στις διαθέσιμες προσφορές του Fanatical.

Για περισσότερες σελίδες προσφορών σε παιχνίδια, έτσι ώστε να αγοράζετε πάντα στην καλύτερη τιμή, διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας.

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες Με Προσφορές σε Παιχνίδια Υπολογιστή

Το gaming μπορεί να αποδειχθεί ένα ακριβό χόμπι, ειδικά αν αναλογιστούμε πως οι καλοί τίτλοι κοστίζουν δεκάδες ευρώ. Παράλληλα, το Steam είναι αδιαμφισβήτητα η καλύτερη πλατφόρμα…

Επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στις αγορές σας από τα Grey Markets, όπως το G2A, το Kinguin, και το cdkeys.

Φθηνά Παιχνίδια: Η Αλήθεια Πίσω Από το G2A Και Άλλες Σελίδες

Δεν θα το παίξουμε ανήξεροι, πως δεν έχουμε αγοράσει ποτέ παιχνίδια από ιστοσελίδες που τα πουλάνε κοψοχρονιά. Ούτε πρόκειται να θάψουμε κάποια συγκεκριμένη, ή γενικότερα….

Παιχνίδια στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στο Steam

Αρκετοί επιλέγουμε να αγοράζουμε παιχνίδια τις περιόδους όπου το Steam πραγματοποιεί event μεγάλων εκπτώσεων, όπως τα Summer Sales. Ωστόσο, ορισμένοι δημιουργοί και εκδότες, κατά καιρούς, προσφέρουν τα παιχνίδια τους σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να βρείτε δέκα επιλεγμένα παιχνίδια τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα στη χαμηλότερη τιμή που είχαν ποτέ στην πλατφόρμα της Valve. Για αυτήν την εβδομάδα, επιλέξαμε τους εξής τίτλους:

Δωρεάν παιχνίδια για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Κάθε εβδομάδα συγκεντρώνουμε τα παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από διάφορες πλατφόρμες και ηλεκτρονικά καταστήματα και τα παρουσιάζουμε σε μία εύχρηστη λίστα. Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να διαθέτουμε λογαριασμό στην ιστοσελίδα της κάθε πλατφόρμα του του εκάστοτε καταστήματος.

Εφόσον διαθέτουμε ή δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό, για να προσθέσουμε το σχετικό παιχνίδι στη συλλογή μας κάνουμε κλικ στον τίτλο του, από την παρακάτω λίστα, και ακολουθούμε τις οδηγίες που παρέχει ο κάθε ιστότοπος.

Μετά, αν δεν διαθέτουμε τον κατάλληλο client, τον κατεβάζουμε πατώντας το “client” στην καταχώρηση του παιχνιδιού και τον εγκαθιστούμε. Τέλος, πραγματοποιούμε σύνδεση και κατεβάζουμε το παιχνίδι στον υπολογιστή μας.

Πώς σας φάνηκαν τα νέα και οι προσφορές της εβδομάδας;

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, για περισσότερες ειδήσεις από τον χώρο του gaming και προσφορές παιχνιδιών.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps