Home » Smartphones-Tablets » Προσφορά στο μεταλλικό Phablet Doogee Y6 Max 3D

Προσφορά στο μεταλλικό Phablet Doogee Y6 Max 3D

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Η ομορφότερη εορταστική περίοδος της χρονιάς πλησιάζει στο τέλος της, και το διεθνές e-shop GearBest φέρνει ειδική προσφορά σε ένα οικονομικό και δυνατό phablet της κινέζικης αγοράς. Δείτε το πλήρως μεταλλικό Doogee Y6 Max με Active 3D οθόνη στις 6.5 ίντσες, σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή για λίγες μόνο ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Doogee

Ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2013, και η έδρα της Doogee βρίσκεται στο Hong Kong, και το εργοστάσιο της στο Shenzhen, στην ηπειρωτική Κίνα.

Η εταιρεία έχει ραγδαία αύξηση στην κινέζικη αγορά, αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη της βιομηχανίας των ηλεκτρονικών ειδών και κυρίως των οικονομικών κινητών συσκευών.

Η Doogee ειδικεύεται στην παραγωγή value for money smartphones. Τα περισσότερα κινητά διαθέτουν καινοτομίες όχι μόνο της εταιρείας αλλά και από όλα τα μεγάλα και γνωστά Brands.

Γιατί να αγοράσω το Doogee Y6 Max 3D

Είναι αλήθεια ότι δεν συναντάμε συχνά πλήρως μεταλλικό phablet με Active 3D τεχνολογία. Πόσο μάλιστα όταν το βρίσκουμε με οθόνη στις 6.5 ίντσες και σε τιμή κάτω από 150 ευρώ.

Επιπλέον το Doogee Y6 Max διαθέτει αξιοπρεπέστατα τεχνικά χαρακτηριστικά και προδιαγραφές, που το καθιστούν αναμφίβολα ένα value for money μεγάλο κινητό.

Πως μπορώ να αγοράσω το Doogee Y6 Max

Υπάρχουν λίγα ελληνικά καταστήματα που εισάγουν κάποιες ελάχιστες συσκευές της Doogee. Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα κατάστημα της χώρας μας.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Πριν αγοράσετε συσκευές από το εξωτερικό, δείτε πρώτα τον οδηγό μας για το πώς να παρακάμψουμε τα Capital Controls – αν και το τελευταίο διάστημα έχουν χαλαρώσει, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε απευθείας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Είναι όμως πάντοτε σημαντικό να γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε κινητό και tablet από την Κίνα, για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Οι προσφορές στα κινητά της Doogee

Οι τρέχουσες προσφορές για όλα τα προϊόντα τις Doogee είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Doogee Y6 Max 3D – Χρυσό

Το Doogee Y6 Max 3D διακρίνεται για την φθηνή τιμή του και έχει οθόνη 6,5 ιντσών, ανάλυσης FHD 1920×1080 pixels.

Active 3D τεχνολογία

Η καινοτομία στην οθόνη της συσκευής είναι ότι απεικονίζει ταυτόχρονα δύο frames της εικόνας, δίνοντας την αίσθηση του 3D, χωρίς την ανάγκη για τα ειδικά γυαλιά.

Τα τρισδιάστατα εφέ γίνονται ακόμη πιο εντυπωσιακά χάρη στην εμπρόσθια κάμερα του Y6 Max, η οποία εστιάζει στα μάτια μας προσαρμόζοντας και βελτιώνοντας το 3D περιεχόμενο ανα πάσα στιγμή.

Η Active 3D τεχνολογία επιτυγχάνεται από την GPU της συσκευής μέσω ενός αλγόριθμου, ο οποίος βελτιώνει σε πραγματικό χρόνο το 3D rendering των εικόνων.

Με αυτήν την καινοτομία της εταιρείας, η τρισδιάστατη θέαση γίνεται πιο αληθοφανής, χωρίς ταυτόχρονα να επιβαρύνεται η αυτονομία του phablet.

Το ευαίσθητο γυροσκόπιο του Doogee Y6 Max σε συνδυασμό με τις 3D δυνατότητες και την τεράστια οθόνη, το καθιστούν ιδανικό για gaming στο Android.

Η μεγάλη οθόνη της συσκευής μπορεί να γίνει ένας πολύ βολικός e-book reader. Το ίδιο μεγάλη είναι και η μπαταρία με την χωρητικότητα να ανέρχεται στα 4300mAh.

Το 4G κινητό διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MTK6750 στα 1.5GHz. Έχει μνήμη RAM στα 3GB και ROM στα 32GB, επεκτάσιμη στα 128GB.

Ο αισθητήρας των 13MP της Samsung με PDAF παίρνει ταχύτατα τις φωτογραφίες μέσα σε 0.1s. Η μπροστινή κάμερα είναι στα 5.0ΜΡ.

Η συσκευή έχει υποδοχή για micro SD και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες micro SIM. Ειδάλλως μια micro SD και μια SIM.

To κινέζικο phablet διακρίνεται για την υψηλή πιστότητα στην αναπαραγωγή του ήχου είτε από τα ακουστικά είτε από το ηχείο.

Tο Doogee Y6 Max είναι πλήρως μεταλλικό. Η συσκευή τρέχει το Android 6.0 Marshmallow, και μπορούμε να έχουμε εξελληνισμένο περιβάλλον.

Η τιμή του Doogee Y6 Max 3D ανέρχεται στα €144.90 για ελάχιστες ημέρες και μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ.

H συσκευασία περιλαμβάνει μια θήκη και μια προστασία οθόνης. Οι αποστολές στην χώρα μας θα ξεκινήσουν μεταξύ 29 Δεκεμβρίου και 10 Ιανουαρίου.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 6.5 ίντσες 2.5D Arc Screen
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD)
  • Active 3D τεχνολογία
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής MTK6750 Octa Core στα 1.5GHz
  • GPU: Mail-T860
  • RAM: 3GB
  • 32GB αποθηκευτικός χώρος
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες micro SIM
  • 2 κάμερες 13.0 MP με PDAF πίσω από την Samsung με φλας, και 5.0MP μπροστά με φλας
  • Σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 4300mAh, 5V2A
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0
  • Δίκτυα: GSM, 3G, 4G, GPS, WiFi, Bluetooth
  • Διαστάσεις: 17,30 x 8,90 x 0,90 εκατοστά
  • Βάρος: 0.253 kg
  • Χρώμα: Χρυσό
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, φορτιστή, καλώδιο micro usb, Θήκη πλάτης, προστατευτικό οθόνης, εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το phablet Doogee Y6 Max 3D?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο value for money μεγάλο phablet της κινέζικης Doogee.

Η μεταλλική κατασκευή, η Active 3D τεχνολογία, και τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του Doogee Y6, καλύπτουν όλες σχεδόν τις ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της Doogee μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps