Home » Smartphones-Tablets » Προσφορά στο Οικονομικό Phablet Doogee Y6

Προσφορά στο Οικονομικό Phablet Doogee Y6

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

To 2016 πλησιάζει στο τέλος του, και το διεθνές e-shop GearBest φέρνει ειδική προσφορά σε ένα οικονομικό και δυνατό phablet της κινέζικης αγοράς. Δείτε το μεταλλικό Doogee Y6 με οθόνη της Sharp στις 5.5 ίντσες, και ισχυρή μνήμη 4GB από την Samsung, σε χαμηλή τιμή για λίγες μόνο ημέρες.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Doogee

Ι Doogee ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2013. Η έδρα της βρίσκεται στο Hong Kong, και το εργοστάσιο της στο Shenzhen, στην ηπειρωτική Κίνα.

Η εταιρεία έχει ραγδαία αύξηση στην κινέζικη αγορά, αναλαμβάνοντας ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη της βιομηχανίας των ηλεκτρονικών ειδών και κυρίως των οικονομικών κινητών συσκευών.

Η Doogee ειδικεύεται στην παραγωγή value for money smartphones, που διαθέτουν καινοτομίες όχι μόνο της εταιρείας αλλά και από όλα τα μεγάλα και γνωστά Brands.

Γιατί να αγοράσω το Doogee Y6

To κινέζικο μεταλλικό phablet έχει μεγάλη οθόνη 5.5 ιντσών με μνήμη 4GB και ROM στα 64GB. Διαθέτει πίσω κάμερα 13ΜΡ από την Samsung με φλας.

Η συσκευή διαθέτει μπροστινή κάμερα στα 8.0ΜΡ, η οποία έχει φλας. Αναμφίβολα αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που που δεν το συναντάμε συχνά, και μάλιστα σε συσκευή με τόσο χαμηλή τιμή.

Επιπλέον το Doogee Y6 διαθέτει αξιοπρεπέστατα τεχνικά χαρακτηριστικά και εμφάνιση, που το καθιστούν αναμφίβολα ένα value for money κινητό.

Πως μπορώ να αγοράσω το Doogee Y6

Υπάρχουν λίγα ελληνικά καταστήματα που εισάγουν κάποιες ελάχιστες συσκευές της Doogee. Την ώρα που γράφουμε αυτή την προσφορά, το συγκεκριμένο μοντέλο της προσφοράς δεν είναι διαθέσιμο σε κανένα κατάστημα της χώρας μας.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Πριν αγοράσετε συσκευές από το εξωτερικό, δείτε πρώτα τον οδηγό μας για το πώς να παρακάμψουμε τα Capital Controls – αν και το τελευταίο διάστημα έχουν χαλαρώσει, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε απευθείας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Είναι όμως πάντοτε σημαντικό να γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε κινητό και tablet από την Κίνα, για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Οι προσφορές στα κινητά της Doogee

Οι τρέχουσες προσφορές για όλα τα προϊόντα τις Doogee είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Doogee Y6-Piano Black

Tο Doogee Y6 διακρίνεται για την φθηνή τιμή του και έχει οθόνη 5,5 ιντσών, ανάλυσης 1280 x 720 (HD 720), κατασκευασμένη από την ιαπωνική Sharp.

Το 4G κινητό διαθέτει τον οκταπύρηνο επεξεργαστή MTK6750 στα 1.5GHz. Έχει μνήμη RAM στα 4GB από την Samsung και ROM στα 64GB, επεκτάσιμη στα 128GB.

Ο αισθητήρας των 13MP της Samsung με PDAF παίρνει ταχύτατα τις φωτογραφίες μέσα σε 0.1s. Η μπροστινή κάμερα των 8.0ΜΡ χάρη του φλας είναι ιδανική για selfie.

Η συσκευή έχει υποδοχή για micro SD και δέχεται ταυτόχρονα δυο κάρτες micro SIM ή αλλιώς μια micro SD και μια SIM. Διαθέτει την λειτουργία Hot Knot που είναι παρόμοια με το NFC.

To κινέζικο phablet διαθέτει δυνατά ηχεία και διακρίνεται για την υψηλή πιστότητα στην αναπαραγωγή του ήχου. Η συσκευή συνοδεύεται στην συσκευασία με ακουστικά της εταιρείας.

Tο Doogee Y6 είναι πλήρως μεταλλικό. Η συσκευή τρέχει το Android 6.0 Marshmallow, και μπορούμε να έχουμε εξελληνισμένο περιβάλλον.

Η τιμή του Doogee Y6 ανέρχεται στα €135.84 και μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ. H συσκευασία περιλαμβάνει μια δερμάτινη θήκη και προστασία οθόνης.

Οι αποστολές στην χώρα μας θα ξεκινήσουν μεταξύ 29 Δεκεμβρίου και 10 Ιανουαρίου.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.5 ίντσες 2.5D Arc Screen, από την Sharp
  • Ανάλυση οθόνης: 1280 x 720 (HD 720)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής MTK6750 Octa Core 1.5GHz στα 1.5GHz
  • RAM: 4GB από την Samsung
  • 64GB αποθηκευτικός χώρος
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες micro SIM
  • 2 κάμερες 13.0 MP με PDAF πίσω από την Samsung με φλας, και 8.0MP μπροστά με φλας
  • Σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • FM radio
  • Μπαταρία: 3200mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0
  • Δίκτυα: GSM, 3G, 4G, GPS, WiFi, Bluetooth
  • Διαστάσεις: 15.42 x 7,75 x 0,85 εκατοστά
  • Βάρος: 0,196 kg
  • Χρώμα: Μαύρο γυαλιστερό
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει: Το τηλέφωνο, Ακουστικά, Φορτιστή, καλώδιο micro usb, 1 Δερμάτινη θήκη, Θήκη πλάτης, Προστατευτικό Οθόνης, εγχειρίδιο χρήσης

Σας άρεσε το phablet Doogee Y6?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε μια ενδιαφέρουσα προσφορά από το GearBest, στο value for money phablet της κινέζικης Doogee.

Η μεταλλική κατασκευή, οι εξαιρετικές κάμερες, και τα πολύ καλά χαρακτηριστικά του Doogee Y6, καλύπτουν όλες σχεδόν τις ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουμε πολλά χρήματα.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet της Doogee μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής, είναι τόσο καλή όσο δείχνουν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#324 - Προβλήματα Χάρτες Google, Η Χαμηλότερη Τιμή Παιχνιδιού Στο Steam, Dark Mode Στο Google Drive
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps