Home » Smartphones-Tablets » Πώς να Τρέξω Εφαρμογές και Παιχνίδια Android στο PC με Android Emulators
Featured-Πώς-Να-Τρέξω-Εφαρμογές-Και-Παιχνίδια-Android-Στο-PC Α3

Πώς να Τρέξω Εφαρμογές και Παιχνίδια Android στο PC με Android Emulators

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Πολλοί από μας πιστεύουμε ότι οι εφαρμογές και τα παιχνίδια του Android μπορούν να τρέξουν μόνο σε κινητό και tablet. Όμως, εκτός από το νέο WSA στα Windows 11, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να τρέχουμε στο PC τα Android apps και games σε όλα τα PC. Στον οδηγό θα δούμε πώς να εκτελούμε τις Android εφαρμογές χωρίς να εγκαταστήσουμε κάποιον emulator στον υπολογιστή, μαζί με τους κορυφαίους desktop emulators για να τρέξουμε όλα τα παιχνίδια Android στο PC, σε μεγάλη οθόνη, με περισσότερη ισχύ, και ατελείωτη “μπαταρία”.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

BlueStacks 5

  • Πλατφόρμα: Windows, macOS
  • Δωρεάν έκδοση: Ναι
  • Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
  • Απόδοση: Εξαιρετική
  • Multitasking: Ναι
  • Βαθμολογία: 5.0 / 5.0

Ο BlueStacks 5 είναι αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους emulator του Android που μπορούμε να έχουμε στον υπολογιστή μας.

Tο αρχείο εγκατάστασης είναι περί τα 407MB αλλά ο emulator θα μας ζητήσει να έχουμε διαθέσιμα περίπου 5.1GB ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο. Τον κατεβάζουμε από εδώ.

Παιχνίδια Android στο PC (1)aα

Η εγκατάσταση του BlueStacks 5 είναι γρήγορη και δεν κρύβει απολύτως κανέναν κίνδυνο από ανεπιθύμητο λογισμικό τρίτων.

Εκκίνηση του BlueStacks 5

Η εκκίνηση του BlueStacks 5 στο PC γίνεται πολύ γρήγορα. Μόλις εμφανιστεί το περιβάλλον του, ευθύς εξαρχής καταλαβαίνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με τον κορυφαίο emulator.

Παιχνίδια Android στο PC (1)aααα

Επιπλέον, σε αντίθεση με το παρελθόν, ο BlueStacks 5 είναι πολύ πιο γρήγορος και εύκολος, και δεν χρειάζεται να χαθούμε με σύνθετες ρυθμίσεις. Τον τρέχουμε και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε παιχνίδια Android στο PC.

Οι λίγες ρυθμίσεις

Πατώντας στο εικονίδιο των ρυθμίσεων κάτω δεξιά…

…θα εμφανισθούν διαδοχικά μερικές ενότητες με τις βασικότερες λειτουργίες του emulator. Μία από τις πιο χρήσιμες είναι η αύξηση της απόδοσης του emulator χρησιμοποιώντας όλους τους πυρήνες της CPU…

…και η καλύτερη απόδοση γραφικών για τον υπολογιστή μας. H προεπιλογή είναι το “Auto” που ρυθμίζει αυτόματα την καλύτερη απόδοση γραφικών.

Παιχνίδια Android στο PC (1)aαααα

Πλάγια εγκατάσταση των app

Το πρόγραμμα μας δίνει τη δυνατότητα και της ταχύτατης πλάγιας εγκατάστασης όλων των APK αρχείων που έχουμε στον σκληρό δίσκο του PC. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τα σύρουμε με το ποντίκι μέσα στον emulator.

Παιχνίδια-Android-Στο-PC-37a

Ειδάλλως, δεν έχουμε παρά να συνδεθούμε στον λογαριασμό μας στη Google ή και τη Samsung για να ξεκινήσουμε τη λήψη των παιχνιδιών από το Play Store.

Όλα τα app και τα Android games που εγκαθιστούμε εμφανίζονται στην επιφάνεια εργασίας του Windows PC, έτσι ώστε να έχουμε άμεση πρόσβαση στην εκκίνηση τους μέσω του emulator.

Όπως είναι φυσικό, ο emulator επικεντρώνεται ως επί το πλείστον στα παιχνίδια Android στο PC. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κατεβάσουμε και οποιοδήποτε άλλο app επιθυμούμε από το κατάστημα της Google.

Αν θέλουμε να καταργήσουμε κάποιο app, δεν έχουμε παρά να πατήσουμε με το ποντίκι παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο του, και στη συνέχεια να πατήσουμε στο unistall “X” για να το καταργήσουμε, όπως παρατηρούμε στην κάτωθι εικόνα.

Multi-instance Mode

Το BlueStacks Multi-Instance Manager είναι το καινοτόμο χαρακτηριστικό της ταυτόχρονης εμφάνισης των οθονών. Είναι σαν να έχουμε ταυτόχρονα συνδεδεμένες περισσότερες από μία Android συσκευές. Έχει κατεβεί μαζί με το πρόγραμμα και θα το δούμε στην πλάγια μπάρα με τα εργαλεία.

Έτσι, είναι δυνατή η ταυτόχρονη εκτέλεση περισσότερων emulator, και συνεπώς αυξάνεται η ευελιξία μας με τα παιχνίδια Android στο PC. Δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε το “Multi-instance” και μετά το “New instance”.

Παιχνίδια Android Στο PC 35a

Σε αυτό το σημείο έχουμε δύο επιλογές. Η πρώτη είναι να δημιουργήσουμε έναν νέο λογαριασμό στην Google, και η δεύτερη είναι να κλωνοποιήσουμε αυτόν που έχουμε και συνδεθήκαμε προηγουμένως.

Απαιτήσεις συστήματος

  • Windows XP SP3 και άνω
  • CPU Intel ή AMD ει δυνατόν με υποστήριξη VT (Virtualization Technology) για καλύτερη απόδοση
  • Τουλάχιστον 4GB μνήμη στο PC
  • Τουλάχιστον 5GB ελεύθερου χώρου στον δίσκο

BlueStacks Χ – Παιχνίδια Android στο PC χωρίς εγκατάσταση

  • Πλατφόρμα: Windows, macOS, Linux
  • Δωρεάν έκδοση: Ναι
  • Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
  • Απόδοση: Πολύ καλή
  • Multitasking: Όχι
  • Βαθμολογία: 4.5 / 5.0

Tο BlueStacks Χ είναι ένας υβριδικός emulator που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μας προσφέρει τα παιχνίδια Android στο PC απευθείας από το cloud χωρίς να χρειάζεται να δεσμεύσουμε χώρο στον δίσκο και να κάνουμε λήψεις.

Αυτή η πολύ ελαφριά έκδοση μας δίνει τρεις επιλογές χρήσης ανάλογα τις ανάγκες μας.

Η πρώτη αφορά τη χρήση απευθείας μέσα από τον BlueStacks 5 προσφέροντας ακόμη καλύτερη εμπειρία gaming καθώς αλληλεπιδρά με τον Desktop emulator.

Η δεύτερη επιλογή είναι η online χρήση απευθείας μέσα από τον browser που χρησιμοποιούμε χωρίς καμία εγκατάσταση emulator και λήψεις Android εφαρμογών.

Παιχνίδια Android στο PC (1)aαααμναmμμαβααα

Η τρίτη επιλογή αφορά την λήψη του BlueStacks Χ ξεχωριστά με δική του αυτόνομη επιφάνεια εργασίας και με αρχείο εγκατάστασης μόνο 245MB.

Παιχνίδια Android στο PC (1)aαα

Επί του παρόντος, το BlueStacks Χ βρίσκεται σε έκδοση beta. Ωστόσο, στις δοκιμές μας και με τις τρεις επιλογές λειτούργησε χωρίς προβλήματα. Τρέξαμε διάφορα παιχνίδια Android στο PC χωρίς να κάνουμε λήψη και εγκατάσταση.

Παιχνίδια Android στο PC 12k

Έτσι, αν μας ενδιαφέρουν μόνο τα παιχνίδια Android στο PC, και δεν θέλουμε να δεσμεύσουμε αρκετά GB στον σκληρό, το BlueStacks Χ είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Απαιτήσεις συστήματος

  • Γρήγορη σύνδεση στο Internet
  • Τουλάχιστον 4GB μνήμη στο PC
  • 250MB ελεύθερου χώρου στον δίσκο (μόνο για την Desktop έκδοση)

Nox Player 7

  • Πλατφόρμα: Windows, macOS
  • Δωρεάν έκδοση: Ναι
  • Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
  • Απόδοση: Πολύ καλή
  • Multitasking: Ναι
  • Βαθμολογία: 4.5 / 5.0

Ο Nox Player είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους για να τρέξουμε εφαρμογές και παιχνίδια Android στο PC.

Πρόκειται για έναν ταχύτατο emulator νέας γενιάς, που μπορεί να προσφέρει μία θεαματική εμπειρία με λίγο περισσότερες ρυθμίσεις σε σχέση με τους άλλους emulator του οδηγού.

Παιχνίδια-Android-Στο-PC-37aααμ

Το δωρεάν πρόγραμμα τρέχει σε Windows και macOS. To μέγεθος του Nox 7 είναι περi τα 1.6GB και πρέπει να έχουμε τουλάχιστον 6GB διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Η εγκατάσταση περιέχει 2-3 γνωστά προγράμματα. Αν δεν τα θέλουμε πατάμε στο “Reject” για να ακυρώσουμε την εγκατάσταση τους.

Εκκίνηση του Nox

Η εκκίνηση του προγράμματος, όπως συμβαίνει με όλους τους emulators, παίρνει μερικά δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, εμφανίζεται το όμορφο περιβάλλον του Nox player που μας παραπέμπει σε Android tablet.

Από εκεί και μετά, δεν έχουμε παρά να κάνουμε login στον Google Play, πατώντας το σχετικό εικονίδιο στο πάνω τμήμα του emulator.

Παρότι αυτή την ενέργεια μπορούμε να την κάνουμε και αργότερα, καλό είναι να ξεκινήσουμε ευθύς εξαρχής με τη σύνδεση μας στην Google.

Εγκατάσταση εφαρμογών του Android στο PC

Ο Nox μας δίνει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του Play Store όπως ακριβώς θα κάναμε με το tablet ή το κινητό μας. Απλά πατάμε στο App Center που παρατηρούμε παρακάτω για να αναζητήσουμε όποια apps θέλουμε.

Ο Nox υποστηρίζει απευθείας την πλάγια εγκατάσταση των APK αρχείων που έχουμε κατεβάσει σε κάποιον φάκελο στο PC. Το μόνο που κάνουμε είναι απλά να σύρουμε το app μέσα στο περιβάλλον του προγράμματος.

Η εφαρμογή μας δίνει ακριβώς τις ίδιες δυνατότητες με το Play Store για τις λήψεις των apps και δεν αλλάζει κάτι στη διαδικασία. Η προσομοίωση γίνεται σε Android 9.0.

Στα δεξιά της επιφάνειας εργασίας του προγράμματος και στο κάτω τμήμα, βρίσκονται τα τρία γνωστά μας πλήκτρα. Θα μας βοηθήσουν να επιστρέφουμε στο κεντρικό μενού και να μην χανόμαστε έως ότου εξοικειωθούμε με την εφαρμογή.

Ενημερώσεις, apps, και παιχνίδια Android στο PC

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε όλων των ειδών τα apps και τα games στις τελευταίες εκδόσεις τους, όπως θα κάναμε με το κινητό και το tablet, και οι ενημερώσεις γίνονται απρόσκοπτα.

Αν εγκαταστήσουμε apps που καταλαμβάνουν περισσότερη από μία οθόνη, μπορούμε να κάνουμε την εναλλαγή των οθονών με τον τροχό του ποντικιού. Εννοείται ότι όλα μπορούμε να τα κάνουμε σε πλήρη οθόνη στο PC.

Έτσι, με τον NoxPlayer είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τις λήψεις και να τρέξουμε τις εφαρμογές, και κυρίως να παίξουμε τα παιχνίδια Android στο PC.

Όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, ο Nox υποστηρίζει και παιχνίδια που βασίζονται στην τοποθεσία, όπως το Pokemon Go.

Πώς θα Παίξουμε Pokémon GO στα Windows Από το Σπίτι

Το Pokémon GO είναι ήδη πολύ γνωστό σε όλον τον κόσμο, με εκατομμύρια παίκτες να παίρνουν τους δρόμους καθημερινά για να παίξουν. Όμως αν θέλουμε…

Αν θέλουμε να καταργήσουμε κάποιο app, δεν έχουμε παρά να πατήσουμε με το ποντίκι παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο του, και να το σύρουμε αριστερά προς το αναδυόμενο “Uninstall” που θα εμφανιστεί, όπως παρατηρούμε στην κάτωθι εικόνα.

Παιχνίδια-Android-Στο-PC-37aααμaa

Ο emulator εμφανίζει την γνωστή κυλιόμενη καρτέλα των εργασιών του Android, με κίνηση του ποντικιού από την κορυφή προς τα κάτω. Έτσι, μπορούμε να βλέπουμε και τις εργασίες που λαμβάνουν χώρα εκείνη τη στιγμή, όπως γίνεται στο κινητό και το tablet.

Επιπλέον, πατώντας ctrl και 1 στο πληκτρολόγιο του PC, ο Nox μας επιτρέπει να χρησιμοποιήσουμε εικονική κονσόλα και χειριστήριο, για να έχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με τα παιχνίδια Αndroid στο PC.

Παιχνίδια-Android-Στο-PC-37aααμam

Όπως είναι φυσικό να συμβαίνει με όλες τις νέες εφαρμογές που εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας, η εξοικείωση με το χειριστήριο ίσως πάρει λίγο χρόνο. Ωστόσο, στις περισσότερες των περιπτώσεων η χρήση του ποντικιού και του πληκτρολογίου είναι υπεραρκετή.

Προσομοίωση με root στη συσκευή

Ο Nox προσομοιώνει πλήρως το root στη συσκευή. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούμε να εκτελούμε όλες ανεξαιρέτως τις εφαρμογές για root, όπως θα κάναμε στο rooted κινητό.

Η λειτουργία του root μας παραχωρεί απλά έναν ρόλο Superuser στο Nox, για να ελέγχουμε απόλυτα την κάθε εφαρμογή. Για να έχουμε λοιπόν την προσομοίωση του root στον Nox, πρέπει να πατήσουμε στο εικονίδιο ρυθμίσεων.

Παιχνίδια Android στο PC (1)aαααμ

Στη συνέχεια, δεν έχουμε παρά να επιλέξουμε το root και να αποθηκεύσουμε τη ρύθμιση. Κατόπιν, η εφαρμογή θα μας ζητήσει να επανεκκινήσουμε τον emulator.

Παιχνίδια Android στο PC (1)aαααμα

Μέσα από τις ρυθμίσεις μπορούμε να ορίσουμε πόση επεξεργαστική ισχύ και μνήμη θέλουμε να καταλαμβάνει ο emulator, την ανάλυση της οθόνης, ακόμη και να αλλάξουμε τη μάρκα του κινητού και το IMEI.

Ο NoxPlayer μας δίνει και τη δυνατότητα του καθαρισμού και κυρίως του συχνού backup, έτσι ώστε να μην χάσουμε όσα έχουμε κάνει μέσα στον emulator.

Παιχνίδια Android στο PC (1)aαααμν

Multi-Drive και υποστήριξη Android 9.0

Πρόκειται για ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό του Nox Player. Καθιστά δυνατή την ταυτόχρονη εκτέλεση περισσοτέρων emulator του Nox. Είναι σαν να έχουμε ταυτόχρονα συνδεδεμένες περισσότερες από μία Android συσκευές.

Παιχνίδια Android στο PC (1)aαααμναα

Μέσα από αυτή τη λειτουργία Multi-Drive, μπορούμε να προσομοιώσουμε παλαιότερες ή νεότερες εκδόσεις όπως το Android 9.0. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε στην οθόνη του υπολογιστή μας να τρέξουμε νεότερα παιχνίδια, ή να παίξουμε διαφορετικές εκδοχές του ίδιου παιχνιδιού.

Παιχνίδια Android στο PC (1)aαααμνα

Για να υλοποιήσουμε αυτήν την εξαιρετική δυνατότητα του Nox, πρέπει να επιλέξουμε το εικονίδιο του βοηθητικού εργαλείου, το Multi-Drive. Το εργαλείο έχει κατεβεί μαζί με το πρόγραμμα και θα βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας.

Το Android 9 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά παγκοσμίως από τη Nox τον Μάιο του 2021. Οι απαιτήσεις συστήματος και υλικού είναι υψηλότερες και οι σχεδιαστές του emulator δεν το συνιστούν σε υπολογιστές χαμηλής ισχύος.

Απαιτήσεις συστήματος

  • Windows XP και άνω
  • Mac Sierra 10.12/10.11
  • CPU Intel ή AMD, ει δυνατόν με υποστήριξη VT (Virtualization Technology) για καλύτερη απόδοση
  • Τουλάχιστον 4GB μνήμη στο PC
  • Τουλάχιστον 6GB ελεύθερου χώρου στον δίσκο

Παιχνίδια Android στο PC 12kαααααα

LDPlayer

  • Πλατφόρμα: Windows, macOS
  • Δωρεάν έκδοση: Ναι
  • Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
  • Απόδοση: Καλή
  • Multitasking: Ναι
  • Βαθμολογία: 4.0 / 5.0

Ο LDPlayer είναι ένας νέος και πολύ απλός στη χρήση emulator, που τρέχει απρόσκοπτα και χωρίς ρυθμίσεις σε PC με επεξεργαστή AMD, και έρχεται με δυνατότητες προσομοίωσης του Android 7.1 Nougat.

Αρχικά, κατεβάζουμε το πρόγραμμα από εδώ. Το αρχείο εγκατάστασης έχει μέγεθος περί τα 455MB.

Παιχνίδια Android στο PC (1)aαααμναm

Το λογισμικό θα μας ζητήσει να εγκαταστήσουμε και γνωστά προγράμματα τρίτων όπως το Avast ή το McAfee WebAdvisor. Καλό είναι να πατήσουμε διαδοχικά στο “Reject” αν δεν θέλουμε να τα εγκαταστήσουμε στο PC.

Παιχνίδια Android στο PC (1)aαααμναmμ

Εκκίνηση του emulator

Μόλις τρέξουμε για πρώτη φορά τον emulator, σε μικρό χρονικό διάστημα θα μας εμφανιστεί το γνώριμο περιβάλλον του Android.

Παιχνίδια Android στο PC (1)aαααμναmμμ

Όπως και με τον Nox, έτσι και με τον LDPlayer, μπορούμε να εγκαταστήσουμε όλων των ειδών τα apps και τα games στις τελευταίες εκδόσεις τους, όπως θα κάναμε με το κινητό και το tablet, και οι ενημερώσεις γίνονται απρόσκοπτα.

Αν εγκαταστήσουμε apps που καταλαμβάνουν περισσότερη από μία οθόνη, μπορούμε να κάνουμε την εναλλαγή των οθονών με τον τροχό του ποντικιού. Εννοείται ότι όλα μπορούμε να τα κάνουμε σε πλήρη οθόνη στο PC.

Ο emulator υποστηρίζει απευθείας την πλάγια εγκατάσταση των APK αρχείων που έχουμε κατεβάσει σε κάποιον φάκελο στο PC. Το μόνο που κάνουμε είναι απλά να σύρουμε το app μέσα στο περιβάλλον του προγράμματος.

Εύκολη κατάργηση των εφαρμογών

Αν θέλουμε να καταργήσουμε κάποιο app, δεν έχουμε παρά να πατήσουμε με το ποντίκι παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο του, και να το σύρουμε αριστερά προς το αναδυόμενο καλάθι αχρήστων που θα εμφανιστεί στα αριστερά.

LD Store και LDMultiPlayer4

Όπως θα έχουμε παρατηρήσει, ο LDPlayer είναι σχεδόν παρόμοιος με τον Nox Player, με τη διαφορά ότι είναι πιο απλός και έρχεται με λιγότερες ρυθμίσεις.

Ο emulator διαθέτει και το δικό του κατάστημα, το LD Store όπου μπορούμε να κατεβάσουμε όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια Android στο PC, χωρίς λογαριασμό Google.

Επιπλέον, μας δίνει τη δυνατότητα να τρέξουμε ταυτόχρονα περισσότερους emulator σε Android 7.1 Nougat. Αρκεί να επιλέξουμε το LDMultiPlayer4. Βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας.

Παιχνίδια Android Στο PC 24αα

Στη συνέχεια, ανάλογα για το τι θέλουμε να κάνουμε, δεν έχουμε παρά να πατήσουμε στο “NewLDPlayer ή στο “Clone LDPlayer”, όπως βλέπουμε στην εικόνα.

Παιχνίδια Android στο PC (1)aαααμναmμμα

Απαιτήσεις συστήματος

  • Windows 7 και άνω
  • CPU Intel ή AMD
  • Τουλάχιστον 4GB ελεύθερη μνήμη στο PC
  • Τουλάχιστον 4GB ελεύθερου χώρου στο δίσκο

iMyFone MirrorTo – Υψηλή ανάλυση 2K / 90fps

  • Πλατφόρμα: Windows, macOS
  • Δωρεάν έκδοση: Trial / Συνδρομή
  • Βαθμός δυσκολίας: Εύκολο
  • Απόδοση: Πολύ Καλή
  • Multitasking: Όχι
  • Βαθμολογία: 5.0 / 5.0

Το iMyFone MirrorTo είναι μια μικρή αλλά πολύ ισχυρή εφαρμογή που μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε σε πραγματικό χρόνο την Android συσκευή μας από το PC, και να αντικατοπτρίζουμε το περιεχόμενο της στην μεγάλη οθόνη του υπολογιστή μας.

Χάρη στις προηγμένες δυνατότητες της εφαρμογής μπορούμε να παίξουμε όλα τα παιχνίδια Android στο PC σε πλήρη οθόνη με υψηλή ανάλυση 2Κ και σε 90fps, χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Αρκεί να είναι εγκατεστημένα στο κινητό.

Παιχνίδια Android στο PC 12kαα

Επίσης, το iMyFone MirrorTo μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε όχι μόνο τα παιχνίδια, αλλά οποιαδήποτε εφαρμογή του κινητού απευθείας από τον υπολογιστή.

Παιχνίδια Android στο PC 12kααααααα

Επιπλέον, να καταγράφουμε βίντεο και στιγμιότυπα οθόνης και να τα αποθηκεύουμε στο PC, να διαχειριζόμαστε τις ειδοποιήσεις μας, και πολλά άλλα.

Παρότι η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη στη χρήση, διαθέτει αναλυτικές οδηγίες βήμα προς βήμα για όλες τις λειτουργίες της.

Το iMyFone MirrorTo προσφέρει μια trial έκδοση για να το δοκιμάσουμε, πατώντας εδώ. Μόλις λήξει η δοκιμαστική έκδοση, η εφαρμογή διατίθεται σε τρία διαφορετικά συνδρομητικά πακέτα.

Παιχνίδια Android στο PC 12kααα

Μπορούμε ανά πάσα στιγμή για να ακυρώσουμε τη συνδρομή, εισάγοντας τις πληροφορίες παραγγελίας σε αυτήν τη σελίδα. Επίσης, στην πρώτη συνδρομή μας υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών.

Απαιτήσεις συστήματος

  • Windows 7 και άνω
  • CPU Intel ή AMD 1 GHz (32 bit ή 64 bit) και άνω
  • Τουλάχιστον 256 MB ελεύθερη μνήμη στο PC (Συνιστάται 1GB)
  • 200MB ελεύθερου χώρου στο δίσκο

Παιχνίδια Android στο PC 12kαααααααα

ApkOnline – Online emulator

  • Πλατφόρμα: Windows, macOS, Linux
  • Δωρεάν έκδοση: Ναι
  • Βαθμός δυσκολίας: Μέτριος
  • Απόδοση: Καλή
  • Multitasking: Ναι
  • Βαθμολογία: 4.0 / 5.0

Ο ApkOnline είναι ένας δωρεάν online emulator που μας δίνει τη δυνατότητα να εκτελέσουμε σχεδόν όλες τις Android εφαρμογές απευθείας από τον browser, χωρίς να κάνουμε λήψη και εγκατάσταση ενός παραδοσιακού emulator.

Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιώντας τον Chrome, τον Firefox, και οποιονδήποτε άλλον browser μπορούμε ακόμη πιο εύκολα να θέσουμε σε λειτουργία μια εικονική μηχανή Android στο PC.

Είναι σχετικά εύκολος στη χρήση, χωρίς προβλήματα συμβατότητας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πατήσουμε στο “Run Online”…

…και μετά από λίγο θα μας εμφανιστεί στον browser το γνώριμο περιβάλλον του Android. Ο online emulator χρησιμοποιεί το Android 8.0 Oreo, και μπορούμε να πλοηγηθούμε όπως κάνουμε στην Android συσκευή μας.

Παιχνίδια Android στο PC (1)aαααμναmμμαβ

Το ApkOnline περιέχει χιλιάδες εφαρμογές Android που αναπαράγονται από διαφορετικά δωρεάν αποθετήρια. Επίσης, παρέχει φιλοξενία δίσκου όπου οι προγραμματιστές μπορούν να στεγάσουν τις εφαρμογές τους και να τις εκτελέσουν online.

Απαιτήσεις συστήματος

  • Γρήγορη σύνδεση στο Internet
  • Τουλάχιστον 4GB μνήμη στο PC

Εσείς παίζετε παιχνίδια Android στο PC?

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, ή θέλετε να μοιραστείτε κάποιον άλλον τρόπο για να βιώσουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία του Android στο PC, γράψτε μας στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps