Home » Smartphones-Tablets » Προσφορά στα νέα Elephone S7 Limited Edition

Προσφορά στα νέα Elephone S7 Limited Edition

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Τα smartphones έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην επικοινωνία και διασκέδαση μας. Οι κολοσσοί της τεχνολογίας δίνουν πλέον έμφαση εκτός των χαρακτηριστικών και στην καλαίσθητη εμφάνιση του κινητού. Ωστόσο, κάτι παρόμοιο ξεκίνησαν και μικρότερες κινέζικες εταιρείες, εμφανίζοντας συσκευές υψηλής αισθητικής. Δείτε την προσφορά του GearBest στο όμορφο και πολύ δυνατό Elephone S7 Limited Edition.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποια είναι η Elephone

Η Elephone ιδρύθηκε το 2006 και εδρεύει στο Shenzhen της Κίνας. Πρόκειται για μια από τις ανερχόμενες εταιρείες στην Κίνα, με ισχυρή παρουσία στην ανάπτυξη high-end smartphone που είναι προσιτά για τους χρήστες.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στους τομείς του σχεδιασμού και παραγωγής καινοτόμων συσκευών με κομψά λεπτή σχεδίαση και premium ποιότητα κατασκευής.

Έχοντας αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα στην Ευρώπη και τη Νοτιοανατολική Ασία, η Elephone έχει δημιουργήσει τοπικές αντιπροσωπείες στην Γαλλία, Ισπανία, την Πορτογαλία και τη Μαλαισία.

Επίσης, ήταν η πρώτη Κινέζικη εταιρεία που δημιούργησε κέντρα παροχής υπηρεσιών συντήρησης στη Ρωσία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία, παρέχοντας έτσι αξιόπιστη εγγύηση για τους καταναλωτές παγκοσμίως.

Γιατί να αγοράσω το Elephone S7

Τα νέα κινητά Elephone S7 διαθέτουν εξαιρετική κατασκευή και υψηλή αισθητική που εντυπωσιάζει, με κόστος αγοράς σε ιδιαίτερα φιλικές τιμές.

Επιπλέον αυτά τα νέα μοντέλα Limited Edition διακρίνονται για τον πολύ λεπτό και όμορφο σχεδιασμό τους, και τον ισχυρότατο δεκαπύρηνο επεξεργαστή μαζί με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Αυτά είναι χαρακτηριστικά και προδιαγραφές που τα συναντάμε μόνο σε επώνυμες και ακριβές συσκευές.

Οι νέες συσκευές της εταιρείας διαθέτουν τo νεότερo λειτουργικό Marshmallow του Android, προσφέροντας την χρήσιμη δυνατότητα των δυο SIM καρτών μέσα στην συσκευή.

Πώς μπορώ να αγοράσω το Elephone S7 Limited Edition

Υπάρχουν ελάχιστα Ελληνικά καταστήματα που εισάγουν τα smartphones Elephone σε περιορισμένη γκάμα. Tη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το Elephone S7 δεν διατίθεται στην χώρα μας.

Καλό είναι να θυμόμαστε, ότι στα Κινέζικα ηλεκτρονικά προϊόντα, αν θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, η πιο ενδεδειγμένη και συμφέρουσα κίνηση είναι να τα παραγγέλνουμε απευθείας από την Κίνα. Έτσι με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε σημαντικά καλύτερες τιμές.

Πριν αγοράσετε συσκευές από το εξωτερικό, δείτε πρώτα τον οδηγό μας για το πώς να παρακάμψουμε τα Capital Controls – αν και το τελευταίο διάστημα έχουν χαλαρώσει, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε απευθείας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Είναι όμως πάντοτε σημαντικό να γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε κινητό και tablet από την Κίνα, για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Οι προσφορές στις συσκευές Elephone

Οι τρέχουσες προσφορές για τα smartphones και phablet Elephone καθώς επίσης και αλλά προϊόντα της εταιρείας, είναι διαθέσιμες στο διεθνές e-shop GearBest.

Elephone S7 4G Phablet – HELIO X25

Το Phablet Elephone S7 διακρίνεται για την εξαιρετική κατασκευή και σχεδίαση που θυμίζει ομολογουμένως το Galaxy S7 Edge της Samsung.

Η πολύ όμορφη κινέζικη συσκευή έχει ομοιότητες στο όνομα, στην εμφάνιση, καθώς επίσης και στις διαστάσεις.

Η συσκευή έχει καμπυλωτή Unibody σχεδίαση με μεταλλικό πλαίσιο προσεκτικά κατασκευασμένο με την διαδικασία της αμμοβολής. Επιπλέον έχει πολύ γυαλιστερή και λαμπερή πλάτη μέσω ειδικής στίλβωσης.

Το Bezel-less Elephone S7 διαθέτει μεγάλη οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 1920 x 1080 με Corning Gorilla Glass 3.

Η Limited edition έκδοση διαθέτει τον νέο δεκαπύρηνο επεξεργαστή Helio X25 στα 2.0 GHz. Η διπλή καμπυλωτή σχεδίαση της οθόνης του κινητού, και η στιβαρή κατασκευή φαίνονται να δίνουν απολαυστικό κράτημα στο χέρι.

Το Elephone S7 έχει δυο κάμερες, 13.0 ΜΡ η οπίσθια και 5.0ΜΡ η μπροστινή. Διαθέτει flash.

Η συσκευή διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος. Η μνήμη RAM του συγκεκριμένου μοντέλου της προσφοράς ανέρχεται στα 4GB.

Το S7 διαθέτει υποδοχή για δυο κάρτες nano SIM, και την λειτουργία Hot Knot που είναι παρόμοια με το NFC. Η χωρητικότητα του μοντέλου Limited Εdition είναι στα 64GB επεκτάσιμη στα 128GB με micro SD.

Η μπαταρία του Elephone S7 είναι στα 3000mAh , και υποστηρίζει την ταχύτατη φόρτιση που ανέρχεται στο 50% μέσα σε μισή ώρα, και το 90% σε εξήντα λεπτά.

Η συσκευή τρέχει το Android 6.0 Marshmallow, και μπορούμε να έχουμε πλήρως εξελληνισμένο περιβάλλον. Υποστηρίζει και το over-the-air update, για τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού.

Το μπλε Elephone S7 Limited Εdition διατίθεται μόνο για λίγες ημέρες στα €226.41. Μπορούμε να το αγοράσουμε από εδώ.

Η συσκευή διατίθεται και σε μαύρο χρώμα στα €235.47 και μπορούμε να την αγοράσουμε από εδώ.

Το μοντέλο με τον προγενέστερο δεκαπύρηνο επεξεργαστή Helio x20, με 3GB μνήμης και 32GB ROM, κοστίζει €216.37 και μπορούμε να το παραγγείλουμε από εδώ.

Χαρακτηριστικά

  • Μέγεθος Οθόνης: 5.5 ίντσες
  • Ανάλυση οθόνης: 1920 x 1080 (FHD) 3D καμπύλο γυαλί με Gorilla Glass 3
  • Δεκαπύρηνος επεξεργαστής MTK Helio x25 στα 2.0GHz
  • Επεξεργαστής γραφικών ARM Mali T880
  • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων
  • RAM: 4GB
  • 64GB αποθηκευτικός χώρος, επεκτάσιμος στα 128GB
  • Υποδοχή για micro SD κάρτα και δυο κάρτες nano SIM
  • 2 κάμερες με 13.0 MP και 5.0 MP αντίστοιχα, με φλας
  • Έκδοση Bluetooth: V4.0
  • Μπαταρία: 3000 mAh με γρήγορη φόρτιση
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 6.0 Marshmallow.
  • Δίκτυα: 4G+/WCDMA/GSM, WiFi
  • Διαστάσεις: 15.04 x 7,32 x 0,76 εκατοστά
  • Βάρος: 0.175 kg
  • Χρώμα: Μαύρο, Μπλε
  • Περιεχόμενα συσκευασίας : Κινητό Τηλέφωνο, Τροφοδοτικό, Καλώδιο USB, Θήκη πλάτης, Προστατευτικό Οθόνης, Εγχειρίδιο στα Αγγλικά, Βελόνα εξαγωγής SIM

Το GearBest διαθέτει και θήκες σε χαμηλές τιμές για όλα τα Elephone S7.

Hot deals

Το πακέτο προσφοράς του Gearbest περιλαμβάνει και άλλες προσφορές στα κινητά της Elephone σε αυτήν την σελίδα.

Τι εντύπωση σας έκαναν τα κινητά της Elephone?

Στον οδηγό παρουσιάσαμε τις προσφορές του GearBest στην νέα έκδοση Limited Edition στο phablet S7 της πολλά υποσχόμενης Elephone.

Η υψηλή αισθητική και οι καλές προδιαγραφές των νέων κινητών της εταιρείας καλύπτουν όλες σχεδόν τις ανάγκες μας, χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Αν έχετε αγοράσει smartphone ή phablet Elephone μπορείτε να γράψετε τις εντυπώσεις σας, και αν η σχέση απόδοσης/τιμής είναι τόσο καλή όσο υπόσχονται.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps