Home » Software » Παιχνίδια » Android Games: Τα Καλύτερα Δωρεάν Παιχνίδια Για Κινητό & Tablet
featured Android Games Τα Καλύτερα Δωρεάν Παιχνίδια Του 2023

Android Games: Τα Καλύτερα Δωρεάν Παιχνίδια Για Κινητό & Tablet

Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές, τα mobile games είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες εφαρμογών μαζί με αυτές των social media και του streaming. Κάποια από αυτά είναι εντελώς δωρεάν και κάποια άλλα προσφέρουν αγορές εντός της εφαρμογής. Δείτε μερικά από τα καλύτερα δωρεάν Android games του 2023 που παρέχουν ατελείωτες ώρες gaming στο κινητό και tablet.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τα δωρεάν παιχνίδια και οι διαφημίσεις

Τα περισσότερα δωρεάν Android games ξεχωρίζουν από τους όρους “free game” και “free-to-play”, σε ό,τι αφορά τη δωρεάν διάθεση τους. Παραθέτουμε εν τάχει τις διαφορές τους.

Free game: Πρόκειται για παιχνίδια που μπορούμε να κατεβάσουμε και να παίξουμε όλο το περιεχόμενο τους χωρίς κανένα περιορισμό ή κόστος. Είναι πλήρως δωρεάν.

Free-to-play (F2P): Αφορά την πλειονότητα των Android games, όπου το βασικό παιχνίδι είναι δωρεάν αλλά υπάρχουν επιπλέον περιεχόμενα, χαρακτηριστικά, και λειτουργίες που μπορούμε να αποκτήσουμε με πληρωμή. Συχνά υπάρχουν διάφοροι περιορισμοί ή προκλήσεις που αφαιρούνται ή ενεργοποιούνται αντίστοιχα, με αγορές εντός του παιχνιδιού.

Σε ό,τι αφορά τις διαφημίσεις για τις οποίες διαμαρτύρονται αρκετοί χρήστες σε μερικά παιχνίδια που ακολουθούν, μπορούμε εύκολα να τις μπλοκάρουμε όλες απευθείας μέσα από την Android συσκευή, όπως έχουμε αναλύσει σε προηγούμενο οδηγό.

Featured Διαφημίσεις Android Αποκλείστε Εύκολα Όλα Τα Ads Χωρίς Εγκατάσταση Εφαρμογής 3
Διαφημίσεις Android: Αποκλείστε Εύκολα Όλα Τα Ads Χωρίς Εγκατάσταση Εφαρμογής

Οι διαφημίσεις είναι ο βασικός λόγος που έχουμε δωρεάν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του Internet. Όμως, σε ό,τι αφορά το Android, τα πολλά αναδυόμενα ads-και…

Επιπλέον, υπάρχουν και τρίτες εφαρμογές όπως το Blokada που έχουμε περιγράψει σε αυτόν τον οδηγό.

10 κορυφαία Android games το 2023

Στον οδηγό επιλέξαμε μερικά από τα καλύτερα free και F2P Android games για το 2023. Η επιλογή έγινε μέσω διασταυρωμένης έρευνας και βάσει της δημοτικότητας, της βαθμολογίας τους στο Play Store, καθώς και των γενικότερων σχολίων που έχουν καταχωρήσει οι χρήστες.

Φυσικά, αυτά τα 10 παιχνίδια δεν αποτελούν τον πλήρη κατάλογο των καλύτερων Android games που μπορούμε να δοκιμάσουμε, καθώς υπάρχουν δεκάδες ακόμη δωρεάν παιχνίδια που είναι αξιόλογα.

Vampire Survivors

  • Είδος: Roguelite παιχνίδι δράσης-ρόλων
  • Βαθμολογία: 4,9/5
  • Μέγεθος λήψης: 173MB
  • Play Store

Τα Roguelite Survival RPG είναι ένα είδος παιχνιδιού που συνδυάζει διάφορα στοιχεία και χαρακτηρίζεται από τυχαία επίπεδα, αυξανόμενη δυσκολία, και την ανάγκη για προσεκτικό στρατηγικό σχεδιασμό. Οι παίκτες πρέπει να συλλέξουν πόρους, να εξοπλίσουν τους χαρακτήρες τους, και να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους για να επιβιώσουν.

To Vampire Survivors θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία δωρεάν Android games σε αυτό το είδος παιχνιδιού RPG – shooter.

Για όσους δεν είναι ήδη εξοικειωμένοι με το παιχνίδι σε υπολογιστή και κονσόλες, το Vampire Survivors είναι ένα εθιστικό game, όπου πρέπει να επιβιώσουμε από επιθέσεις παράξενων πλασμάτων, ενώ εξερευνούμε και ξεκλειδώνουμε διάφορα όπλα.

NieR Re[in]carnation

  • Είδος: RPG δράσης
  • Βαθμολογία: 4,4/5
  • Μέγεθος λήψης: 249MB
  • Play Store

Τα παιχνίδια ρόλων (RPG) είναι ένα είδος gaming στο οποίο υποδυόμαστε φανταστικούς χαρακτήρες. Μπορούμε να αυτοσχεδιάσουμε μέσα από ένα σύστημα κανόνων και οδηγιών, καθορίζοντας με τις επιλογές μας την έκβαση του παιχνιδιού.

Το NieR Re[in]carnation είναι ένα παιχνίδι δράσης-ρόλων για κινητά, και το τρίτο στη σειρά NieR, μετά το NieR (2010) και το NieR: Automata (2017). Κυκλοφόρησε παγκοσμίως για Android και iOS στις 18 Φεβρουαρίου 2022.

Το παιχνίδι παίζεται από μια οπτική γωνία τρίτου προσώπου και διαδραματίζεται σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο όπου οι άνθρωποι έχουν μετατραπεί σε σκιές.

Το F2P game περιλαμβάνει επίσης μάχες σε πραγματικό χρόνο, όπου μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια ποικιλία όπλων και ικανοτήτων για να αντιμετωπίσουμε τους εχθρούς.

AdventureQuest 3D

  • Είδος: MMO RPG
  • Βαθμολογία: 4,5/5
  • Μέγεθος λήψης: 91MB
  • Play Store

Τα παιχνίδια MMO RPG επεκτείνουν την εμπειρία των RPG, καθώς υποστηρίζουν ταυτόχρονα πολλούς παίκτες (εκατοντάδες ή και χιλιάδες) στον ίδιο εικονικό κόσμο. Όπως είναι φυσικό, απαιτούν διαρκή σύνδεση στο Internet.

Το AdventureQuest 3D θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία Android games σε αυτό το είδος, και μαζί με το Old School RuneScape αξιολογούνται ως τα καλύτερα MMORPG σε κινητά.

Το game είναι δωρεάν, αλλά προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής για να αποκτήσουμε κρυστάλλους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αξιοποίηση άλλων αντικειμένων. Μπορούμε επίσης να κερδίσουμε κρυστάλλους παίζοντας απλά το παιχνίδι, αλλά θα χρειαστεί χρόνος και αρκετή προσπάθεια.

Payback 2 – The Battle Sandbox

  • Είδος: Παιχνίδι δράσης – ρόλων
  • Βαθμολογία: 4,4/5
  • Μέγεθος λήψης: 156MB
  • Play Store

Τα καλύτερα Android games ανοιχτού κόσμου που είναι διαθέσιμα στο Play Store οφείλουν ένα σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας τους στο franchise GTA, δεδομένης της αξιοσημείωτης συμβολής του στη δημοτικότητα του είδους.

Το Payback 2 – The Battle Sandbox είναι εμπνευσμένο από το GTA μεταφέροντας τους παίκτες σε σύγχρονους υπερκόσμους που είναι γεμάτοι από χρώματα, αποστολές, και απέραντο χάος.

Dirt Bike Unchained: MX Racing

  • Είδος: Sports games
  • Βαθμολογία: 4,3/5
  • Μέγεθος λήψης: 2GB
  • Play Store

Τα αθλητικά παιχνίδια Android μεταφέρουν τα αθλήματα του πραγματικού κόσμου στην πλατφόρμα για κινητά. Αυτό που τα κάνει πολύ ενδιαφέροντα είναι η φύση του σχεδιασμού τους, καθώς επιτρέπουν τον αφηρημένο πειραματισμό και την τροποποίηση των κανόνων και των προσδοκιών.

Το Dirt Bike Unchained: MX Racing προσφέρει μια εκλεπτυσμένη εμπειρία moto racing μέσα από μια συλλογή μοτοσυκλετών. Ανταγωνιζόμαστε άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο και μπορούμε να αλληλεπιδράσουμε και με Red Bull αθλητές.

Καθώς πρόκειται για F2P παιχνίδι, υπάρχουν πολλά μοντέλα και μάρκες μηχανών που μπορούμε να ξεκλειδώσουμε και να αγοράσουμε, μαζί με διάφορους χαρακτήρες.

Sky: Children of the Light

  • Είδος: MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game)
  • Βαθμολογία: 4,7/5
  • Μέγεθος λήψης: 2GB
  • Play Store

Τα MMORPG Android games είναι παιχνίδια ρόλων που υποστηρίζουν ταυτόχρονα πολλούς παίκτες online στον ίδιο server του παιχνιδιού. Μας επιτρέπουν να αλληλεπιδρούμε σε πραγματικό χρόνο και σε ένα μεγάλο και εκτεταμένο εικονικό κόσμο.

Η Thatgamecompany είναι γνωστή για τα ιδιόμορφα παιχνίδια της όπως το Flower and Journey. Το Sky: Children of the Light είναι ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου για πολλούς παίκτες.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν χρειάζεται να δώσουμε χρήματα, καθώς μπορούμε να απολαύσουμε ολόκληρο το παιχνίδι δωρεάν.

Yu-Gi-Oh! Master Duel

  • Είδος: Παιχνίδι συλλογής καρτών (CCGs)
  • Βαθμολογία: 4,0/5
  • Μέγεθος λήψης: 220MB
  • Play Store

Τα παιχνίδια καρτών είναι ένα από τα πιο δημοφιλή Android games, με χιλιάδες τίτλους διαθέσιμους στο Play Store. Παίζονται από έναν έως πολλούς παίκτες και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι, όπως παιχνίδια στρατηγικής, παιχνίδια γρήγορου ρυθμού, παιχνίδια με κάρτες ρόλων, κ.α.

Το Yu-Gi-Oh! Master Duel θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα Android games σε αυτό το είδος. Πρόκειται για ένα F2P παιχνίδι, πράγμα που σημαίνει ότι το game είναι εξ ορισμού pay-to-win.

Soul Knight

  • Είδος: Roguelike shoot'em up
  • Βαθμολογία: 4,5/5
  • Μέγεθος λήψης: 612MB
  • Play Store

Τα Android games τύπου roguelike shoot'em up χαρακτηρίζονται από την ύπαρξη τυχαίων στοιχείων, όπως η τυχαία διαμόρφωση των επιπέδων και των εχθρών. Ο κύριος στόχος είναι το shooting και να εξολοθρεύσουμε οτιδήποτε κινείται.

Το Soul Knight είναι ένα shooter bullet hell (μεγάλες ποσότητες βλημάτων) με κομψό θέμα φαντασίας, στο οποίο μπορούμε να παίξουμε ως ιππότης, απατεώνας, μάγος, ή κλέφτης, ενώ θερίζουμε ό,τι κινείται.

Τόνοι όπλων και αναβαθμίσεων είναι διάσπαρτοι στα επίπεδα του παιχνιδιού που δημιουργούνται τυχαία. Επίσης, μπορούμε να συνεργαστούμε με έως και τρεις τοπικούς παίκτες εάν θέλουμε να προκαλέσουμε ακόμη μεγαλύτερη ζημιά.

Call of Duty Mobile Season 7

  • Είδος: FPS
  • Βαθμολογία: 4,4/5
  • Μέγεθος λήψης: 2GB
  • Play Store

Τα shooters πρώτου προσώπου είναι αναμφίβολα πολύ δημοφιλή στους υπολογιστές και τις κονσόλες, και το Call of Duty Mobile είναι εξίσου καλό και στο κινητό.

Πρόκειται για μια έκδοση F2P για πολλούς παίκτες, η οποία περιέχει πολλά από τα αγαπημένα επίπεδα όλων των CoD. Το gunplay είναι εξαιρετικό, είτε παίζουμε με χειριστήρια της οθόνης, είτε με φυσικό χειριστήριο.

Plague Inc

  • Είδος: MMO RPG
  • Βαθμολογία: 4,6/5
  • Μέγεθος λήψης: 82MB
  • Play Store

Τα Android games της στρατηγικής (Real Time Strategy) ποικίλλουν και έχουν πολλές μορφές. Από προσομοιώσεις διαφόρων καταστάσεων σε πραγματικό χρόνο, μέχρι και εκπαίδευση στρατευμάτων, και όχι μόνο.

Παρότι πρόκειται για σχετικά παλιό παιχνίδι, ωστόσο, αν μας έχει διαφύγει, το Plague Inc, είναι αναμφίβολα η καλύτερη επιλογή στο Play Store, αν θέλουμε να προσομοιώσουμε τι μπορεί να κάνει ένας θανατηφόρος ιός σε έναν φανταστικό κόσμο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι βασίζεται στην επιστήμη, και η ανάπτυξη του ιού βασίζεται σε πραγματικές επιστημονικές αρχές. Το Plague Inc έχει επαινεθεί για την ακρίβειά του και για την εκπαιδευτική του αξία.

Ποια είναι η γνώμη σας για τα Android games του οδηγού?

Τα δωρεάν παιχνίδια Android είναι εκατοντάδες. Αναμφίβολα υπάρχουν πολλά ακόμη Android games μέσα στο Play Store, που ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους, αλλά είναι πρακτικά αδύνατον να αναφερθούν όλα.

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps