Home » Smartphones-Tablets » Η Google Αλλάζει Το Όχημα Σας Στους Χάρτες Με Αυτοκίνητο Street View Στο Κινητό
FEATURED Η Google Αλλάζει Το Όχημα Σας Στους Χάρτες Με Αυτοκίνητο Street View

Η Google Αλλάζει Το Όχημα Σας Στους Χάρτες Με Αυτοκίνητο Street View Στο Κινητό

Η Google γιορτάζει τα 15 χρόνια του Street View και πρόσθεσε στους χάρτες τη νέα διαισθητική λειτουργία Street view car. Μας επιτρέπει να κάνουμε την πλοήγηση μας στους χάρτες με ένα από τα περίφημα αυτοκίνητα του Google Street View. Δείτε πώς μπορείτε να το ενεργοποιήσετε στο κινητό και να το χρησιμοποιήσετε ως το προσωπικό σας όχημα στις διαδρομές σας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Πώς ενεργοποιώ το Street View Car

Δεδομένου ότι αυτή η δυνατότητα είναι ολοκαίνουργια, το πιο πιθανό είναι να μην δούμε στους Χάρτες Google τη σχετική ειδοποίηση για να ενεργοποιήσουμε το αυτοκίνητο Street View μόλις ξεκινήσουμε μια διαδρομή. Σε εμάς δεν εμφανίστηκε παρότι είχαμε ενημερώσει την εφαρμογή.

Έτσι, εφόσον δεν βλέπουμε κάποιο σχετικό μήνυμα, δεν έχουμε παρά να ακολουθήσουμε τα παρακάτω απλά βήματα για να ενεργοποιήσουμε την νέα λειτουργία.

Στη συσκευή μας, ανοίγουμε τους Χάρτες Google. Στη συνέχεια, ορίζουμε ένα μέρος στο οποίο θέλουμε να ξεκινήσουμε μια εικονική διαδρομή, και πατάμε στην Έναρξη.

Κατόπιν, θα δούμε το τρέχον εικονίδιο πλοήγησης που έχουν οι Χάρτες Google, ένα μπλε βέλος ή κουκκίδα, και το πατάμε. Αυτό ήταν όλο. Θα εμφανιστεί στο κάτω τμήμα μια μικρή καρτέλα με την νέα επιλογή του αυτοκίνητου Google Street View.

Από εδώ και μετά, μπορούμε να βλέπουμε στην πλοήγηση το αυτοκίνητο Google Street View που επιλέξαμε.

Καθώς η νέα λειτουργία είναι μέρος της επετείου της Google για τα 15 χρόνια του Google Maps Street View, δεν είναι σαφές εάν είναι περιορισμένης διάρκειας ή όχι, αλλά το πιο πιθανό είναι ότι το μικρό street view car ήρθε για να μείνει.

Είναι διασκεδαστική ή νέα λειτουργία οχημάτων?

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

Αγορά-TV-Box-Από-Ευρώπη-Κίνα-E2162-E26900-Οκτώβριος-2020
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps