Home » Software » Παιχνίδια » Τα 6 καλύτερα παιχνίδια όταν έχουμε hangover!

Τα 6 καλύτερα παιχνίδια όταν έχουμε hangover!

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Αν σας αρέσει το αλκοόλ, το πιθανότερο είναι να γνωρίζεστε και με το hangover. Τις δύσκολες αυτές ώρες που ολόκληρο το σώμα μας εκδικείται, αυτό που χρειαζόμαστε είναι κάτι ήρεμο και χαλαρωτικό. Στο σημερινό άρθρο θα δούμε τα 6 καλύτερα παιχνίδια που μπορούν να μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι να αναρρώσουμε!

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ιδέα 1η: Minecraft

hangover 1

Εθιστικό όσο λίγα, το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η απόδειξη πως όταν υπάρχει εξαιρετικό gameplay, τα ρεαλιστικά γραφικά δεν έχουν καμία σημασία.

Για να ζήσετε τη χαλαρωτική πλευρά του Minecraft, ξεκινήστε ένα νέο κόσμο στη ρύθμιση Peaceful (γιατί τίποτα δεν ειναι χαλαρωτικό στο να προσπαθείς να αποφύγεις τα νυχτερινά mobs). Στη συνέχεια αρχίστε να εξερευνάτε τον ατέλειωτο, random κόσμο, περνώντας από τις ερήμους και τα χιόνια στα πράσινα λιβάδια και τις ζούγκλες.

Απλά, φροντίστε να μην κουνάτε πολύ γρήγορα το mouse, γιατί μάλλον θα ενισχυσετε τη ναυτία σας.

Ιδέα 2η: Terraria

hangover 2

Ο κοντινός ξάδερφος του Minecraft, το Terraria έχει τις ίδιες βασικές αρχές (εξερεύνηση σπηλαίων και ανασκαφή διαφόρων υλικών) αλλά με ακόμα πιο retro, δισδιάστατα γραφικά.

Αν λοιπόν η εξερεύνηση στον 3D κόσμο του Minecraft σας πέφτει βαριά όσο ακόμα νιώθετε τον πραγματικό κόσμο να γυρίζει, το Terraria θα σας απασχολήσει δίχως να σας ζαλίσει.

Ιδέα 3η: Little Inferno

hangover 3

Some men just want to watch the world burn. Λίγα πράγματα είναι λιγότερο χαλαρωτικά από το να χαζεύουμε τη φωτιά στο τζάκι.

Επειδή όμως ίσως να μην έχουμε τζάκι, να ανησυχούμε για την αιθαλομίχλη ή να μην είμαστε σε θέση να κουβαλήσουμε ξύλα και να ξεκινήσουμε μια φωτιά (δεν είναι πάντα εύκολο), το little inferno είναι η απλούστερη λύση.

Μπορεί να μην έχει τη ζεστασιά μιας πραγματικής φωτιάς, αλλά το γεγονός πως μας επιτρέπει να τοποθετήσουμε στο ψηφιακό μας τζάκι μια μεγάλη ποικιλία αντικειμένων, και να τα βλέπουμε να καίγονται, μας ανταμείβει και με το παραπάνω όσον αφορά τη χαλάρωση.

Ιδανικό για τους κρυφούς ή και φανερούς πυρομανείς ανάμεσά μας.

Ιδέα 4η: Proteus

hangover 4

Ο μόνος σκοπός του Proteus είναι η εξερεύνηση, σε ένα κόσμο που συνεχώς αλλάζει. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ανοιξιάτικη μεσημεριάτικη λιακάδα και να καταλήξετε σε ένα χειμερινό λυκαυγές. Το soundrack επίσης δημιουργείται δυναμικά, όπως και τα περιβάλλοντα.

Χωρίς συγκεκριμένη πλοκή ή κάποια πρόκληση που να πρέπει να φέρουμε σε πέρας, το Proteus μας προτρέπει να απολαύσουμε την διαρκώς εξελισσόμενη ομορφιά του, ήρεμα και με το δικό μας ρυθμό.

Τι άλλο να ζητήσει κανείς?

Ιδέα 5η: Audiosurf

hangover 5

Ως γνωστόν, η μουσική εξημερώνει τα ήθη, και το Audiosurf δίνει εικόνα στη μουσική μας.

Σε αυτό το φουτουριστικό παιχνίδι διαστημικής οδήγησης, το τραγούδι που επιλέγουμε δημιουργεί τη διαδρομή και τους στόχους που πρέπει να συλλέξουμε.

Επιλέγουμε λοιπόν ένα χαλαρωτικό κομμάτι μουσικής, και αφηνόμαστε στο ρυθμό του.

Ιδέα 6η: Super Mario 64

hangover 6

Μπορεί να μην βγήκε ποτέ επισήμως για PC, όμως με έναν emulator του Nintendo 64 μπορούμε να παίξουμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια με το Mario όλων των εποχών.

Τα πολύχρωμα γραφικά, η χαρούμενη μουσική, και η μεγάλη ποικιλία σε περιβάλλοντα μπορούν να δράσουν καταλυτικά στη διάθεσή μας.

Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, είναι το να παραμείνουμε στην εξερεύνηση και να μην προσπαθήσουμε  να πάρουμε εκείνο το αστέρι που έχουμε ήδη αποτύχει 80 φορές νηφάλιοι. Στόχος είναι να χαλαρώσουμε, όχι να θέλουμε να σπάσουμε την οθόνη μας.

Εσείς ποιά παιχνίδια προτείνετε για Hangover?

Ποιά παιχνίδια είναι οι πρώτες σας επιλογές για να χαλαρώσετε μετά από μια ξέφρενη βραδιά?

Ακόμα κι αν δεν έχει τύχει να τα δοκιμάσετε στην πράξη υπό την επίρρεια hangover, γράψτε μας στα σχόλια τα παιχνίδια που σας ηρεμούν.

Είναι πιθανό εκεί έξω να υπάρχει ένας αναγνώστης που θα διαβάσει μία από τις προτάσεις σας και να σας ευγνωμονεί :)

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT 2 x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#325 - Ενεργοί Πυρήνες CPU, Επείγον Email Στο Gmail, Συντομεύσεις Διαδρομών Για Τους Χάρτες Google
QuickSteps
GamingSteps#20240504 - Προβλήματα Με Το Next-Gen Update Του Fallout 4, Νεότερα Για Το Nintendo Switch 2, Funko Fusion
GamingSteps