Home » Smartphones-Tablets » Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Με την συνεχή αύξηση των δυνατοτήτων τους, τα smarthphone και τα tablet υποστηρίζουν όλο και υψηλότερη ποιότητα γραφικών και εικόνων. Εκτός από τις στατικές εικόνες, πλέον μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε διάφορα κινούμενα γραφικά για να διακοσμήσουμε την οθόνη της συσκευής μας. Δείτε τις καλύτερες Android εφαρμογές για κινούμενα wallpaper.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ποιες συσκευές υποστηρίζουν κινούμενα wallpaper;

Κάθε χρόνο, και με κάθε νέο μοντέλο, τα smartphone και τα tablets έχουν αυξημένη επεξεργαστική ισχύ και χωρητικότητα μνήμης.

Η αύξηση των πόρων που έχουν στην διάθεσή τους, μας επέτρεψε να έχουμε πρόσβαση σε νέες λειτουργίες, τόσο σε θέματα χρήσης, όσο και σε θέματα εμφάνισης.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 01

Αν και τα κινούμενα wallpaper δεν αποτελούν κάτι εντελώς νέο για τους χρήστες, αναπτύσσονται συνεχώς, αποκτώντας μεγαλύτερες δυνατότητες και γραφικά καλύτερης ποιότητας.

Για το λόγο αυτό, το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των εφαρμογών απαιτεί σχετικά νέες εκδόσεις Android (συνήθως 2.1 για απλές και 4.0 για πιο σύνθετες εφαρμογές) και συσκευές με ισχυρά χαρακτηριστικά.

Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν μερικά πολύ απλά κινούμενα wallpaper τα οποία υποστηρίζονται από σχεδόν όλες τις συσκευές.

2

Έχετε επίσης υπ' όψιν πως τα κινούμενα wallpaper ελαττώνουν τη διάρκεια της μπαταρίας. Αν λοιπόν η αυτονομία του κινητού είναι σημαντική για εμάς, καλό είναι να παραμείνουμε στις στατικές εικόνες.

Στην συνέχεια του οδηγού, θα αναφέρουμε τις καλύτερες εφαρμογές του είδους. Λόγω της μεγάλης ποικιλίας αυτών των εφαρμογών, επιλέξαμε κινούμενα wallpaper από κάθε κατηγορία θέματος και λήψεων.

Εκτός από τα κινούμενα wallpaper, μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνιση της συσκευής σας εγκαθιστώντας έναν νέο εκκινητή.

Οι Καλύτεροι Android Launcher για το Κινητό και το Tablet

Το Android έχει τεράστιες δυνατότητες προσαρμογής και εξατομίκευσης, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής της εμφάνισης της αρχικής οθόνης. Με έναν Android launcher, μπορούμε να αλλάξουμε εντελώς τα…

Koi Free Live Wallpaper

Ο Koi Free Live Wallpaper αποτελεί την πιο δημοφιλή εφαρμογή για κινούμενα Wallpaper, με πάνω από 10 εκατομμύρια λήψεις και κριτικές που ξεπερνούν τις 270 χιλιάδες.

Αν και ο αριθμός των λήψεων δεν καθιστά απαραιτήτως μια εφαρμογή ποιοτική ή μη ποιοτική, μας βοηθάει μέσω των κριτικών να εντοπίσουμε τυχών ελαττώματα και προβλήματα.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 03

Διαθέτει γραφικά υψηλής ποιότητας και υποστηρίζεται από όλες τις εκδόσεις Android μετά την 2.1.

Η υποστήριξη από παλαιότερες εκδόσεις Android, όπως η 2 και η 3, είναι αρκετά σημαντική, καθώς επιτρέπει σε μεγαλύτερο αριθμό συσκευών να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή.

Το κεντρικό θέμα της ταπετσαρίας είναι τα ψάρια Koi, που είναι ένα είδος κυπρίνου. Πιέζοντας την οθόνη μπορούμε να ρίξουμε τροφή για να έρθουν τα ψάρια, ή να τα κατευθύνουμε μέσω κυμάτων στο νερό.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 04

Όση τροφή και αν ρίξουμε, πάντως, δεν θα τα βρούμε να κολυμπούν ανάσκελα, όπως εκείνο το χρυσόψαρο – ξέρετε εσείς…

Κύριο μειονέκτημα της ταπετσαρίας αυτής είναι η έλλειψη επιλογών και μορφοποιήσεων.

Αν θέλουμε να αποκτήσουμε περισσότερες δυνατότητες, όπως τη ρύθμιση του πληθυσμού των ψαριών και τη μορφοποίηση του περιβάλλοντος, θα πρέπει να εγκαταστήσουμε την έκδοση επί πληρωμή.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 05

Παρόμοια εφαρμογή: Thunderstorm Live Wallpaper

Αν και το θέμα της εφαρμογής είναι τελείως διαφορετικό, ο Thunderstorm Live Wallpaper δημιουργήθηκε από τον ίδιο προγραμματιστή και διαθέτει όμοια δομή.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 05α

Επίσης, και οι δύο εφαρμογές δεν διαθέτουν καμία ρύθμιση στην δωρεάν τους έκδοση. Για να ενεργοποιήσουμε τις μορφοποιήσεις θα πρέπει να εγκαταστήσουμε την επί πληρωμή έκδοση.

Όπως και ο Koi, έτσι και ο Thunderstorm απαιτεί Android νεότερο της έκδοσης 2.1.

Earth HD Free Edition

Η Earth HD μπορεί να θεωρηθεί η καλύτερη εφαρμογή με θέμα την περιστρεφόμενη Γη, λόγω των ανύπαρκτων bugs και των γραφικών άριστης ποιότητα που διαθέτει.

Τα-Καλύτερα-Κινούμενα-Wallpaper-για-Android-06

Σε αντίθεση με τις περισσότερες εφαρμογές του οδηγού, η εφαρμογή Earth HD παρέχει μεγάλο αριθμό επιλογών διαμόρφωσης ήδη από τη δωρεάν έκδοση. Μέσω των ρυθμίσεων μπορούμε να  αλλάξουμε την ταχύτητα περιστροφής, την εμφάνιση της Γης, αλλά και τη γωνία θέασης.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 07

Επιπλέον, η εφαρμογή μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε γραφικά χαμηλότερης ποιότητας για μειωμένη κατανάλωση μπαταρίας.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 08

Τέλος, μπορούμε να εγκαταστήσουμε την επί πληρωμή έκδοση της εφαρμογής που μας δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές μορφοποίησης.

Όποια έκδοση της εφαρμογής και να επιλέξουμε, επιβάλλεται η συσκευή μας να έχει κάποια νεότερη έκδοση Android από την 2.3.3.

Sun Rise Free Live Wallpaper

Η εφαρμογή Sun Rise στηρίζεται στην απλότητα και όχι στα εντυπωσιακά εφέ. Το αν αυτό είναι θετικό ή αρνητικό, θα το αφήσουμε στο προσωπικό σας γούστο. Πάντως την έχουν προτιμήσει πάνω από δέκα εκατομμύρια χρήστες, και έχει πάνω από 81 χιλιάδες κριτικές.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 39

Διαθέτει γραφικά υψηλής ποιότητας και ως θέμα έχει ένα ερημικό τοπίο. Κύριο μειονέκτημα της εφαρμογής είναι οι ελάχιστες ρυθμίσεις που διαθέτει.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 40

Η πιο ουσιαστική ρύθμιση που θα βρούμε είναι αυτή για την εξοικονόμηση μπαταρίας.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 41

Για να έχουμε την δυνατότητα να εγκαταστήσουμε τον Sun Rise, θα πρέπει να διαθέτουμε νεότερα Android από την έκδοση 2.3.

Device Info Live WallPaper

Ο Device Info είναι μια αρκετά διαφορετική εφαρμογή για κινούμενα wallpaper, καθώς δεν περιορίζεται στα εμφανισιακά εφέ.

Το χαρακτηριστικό που κάνει την εφαρμογή αυτή να ξεχωρίζει, είναι η αναλυτική πληροφόρηση για την κατάσταση της συσκευής μας.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 09

Μέσω της ταπετσαρίας μπορούμε ενημερωθούμε για την κατάσταση των αποθηκευτικών μέσων, για την κατανάλωση της μνήμης RAM και για την λειτουργία του επεξεργαστή.

Επιπλέον, μπορούμε να δούμε την κατάσταση της μπαταρίας, αλλά και τον προσανατολισμό της συσκευής στο χώρο.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 10

Ο Device Info είναι από τα λίγα κινούμενα wallpaper που έχουν κάποια πρακτική εφαρμογή πέρα της βελτίωσης της εμφάνισης.

Για την εγκατάστασή του θα πρέπει να διαθέτουμε τουλάχιστον Android 2.1.

Vortex Galaxy

Αν και δεν παρέχει κάποια ιδιαίτερη λειτουργία αλληλεπίδρασης με τον χρήστη, ο άριστος σχεδιασμός μαζί με τα εντυπωσιακά γραφικά που διαθέτει, καθιστά τον Vortex Galaxy ένα από τα καλύτερα κινούμενα wallpaper.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 11

Όπως γίνεται αντιληπτό και από την ονομασία της εφαρμογής, κύριο θέμα της ταπετσαρίας είναι η περιήγηση στο διάστημα.

Μέσω των ρυθμίσεων μπορούμε να επιλέξουμε χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας, η οποία μειώνει την ταχύτητα της “περιήγησης” στον εικονικό γαλαξία.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 12

Αν δεν μας αρέσουν οι συγκεκριμένοι χρωματικοί συνδυασμοί, υπάρχουν διάφορες εφαρμογές από τον ίδιο προγραμματιστή βασισμένες στην ίδια δομή. Παραδείγματα τέτοιων εφαρμογών είναι o Inferno Galaxy και ο Shadow Galaxy.

Και οι τρεις εφαρμογές υποστηρίζονται από τα Android 2.1 και μετά.

Muzei Live Wallpaper

Ο Muzei αποτελεί ιδανική επιλογή για λάτρεις της ζωγραφικής και για χρήστες που αναζητούν κάτι διαφορετικό.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 13

Κάθε μέρα μας δίνεται η δυνατότητα να αλλάζουμε την ταπετσαρία με μία νέα εικόνα υψηλής ανάλυσης. Οι εικόνες αυτές είναι κυρίως απεικονίσεις γνωστών έργων ζωγραφικής διαφόρων καλλιτεχνών.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 14

Αν και οι εικόνες δεν διαθέτουν κάποια κίνηση, με διπλό πάτημα της οθόνης μπορούμε να θολώνουμε και να ξεθολώνουμε την ταπετσαρία της συσκευής.

Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να βλέπουμε πιο καθαρά τα εικονίδια με πανομοιότυπο χρώμα με αυτό της εικόνας.

Τα-Καλύτερα-Κινούμενα-Wallpaper-για-Android-15

Τέλος, ο Muzei απαιτεί αρκετά νέες εκδόσεις Android, καθώς υποστηρίζεται από την έκδοση 4.2 και μετά.

Waterfall Live Wallpaper

Στην κατηγορία του 1 εκατομμυρίου λήψεων, ο Waterfall Live Wallpaper αποτελεί μια εξίσου καλή επιλογή.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 16

Κύριο θέμα της εφαρμογής είναι διάφορες εικόνες από καταρράκτες οι οποίες εναλλάσσονται μεταξύ τους.

Αν και το θέμα δεν ακούγεται τόσο εντυπωσιακό, ο Waterfall Live Wallpaper διαθέτει το σημαντικό πλεονέκτημα πως δίνει μεγάλη βάση στην αλληλεπίδραση με τον χρήστη.

Για παράδειγμα ακουμπώντας την οθόνη δημιουργούνται διάφορα εφέ νερού τα οποία διαφέρουν ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχουμε επιλέξει.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 17

Επιπλέον, μέσω των ρυθμίσεων μπορούμε να αλλάξουμε διάφορες παραμέτρους, όπως τον φωτισμό, την κίνηση και την ποσότητα του νερού.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 18

Για να τον εγκαταστήσουμε θα πρέπει να διαθέτουμε τουλάχιστον Android 2.3.3.

Ocean Live Wallpaper

Αν και αρκετά πιο απλός από άλλες εφαρμογές για κινούμενα wallpaper, ο Ocean Live Wallpaper είναι μία αρκετά καλοσχεδιασμένη εφαρμογή ιδανική για λάτρεις του κλασικού.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 19

Όπως είναι φυσικό, θέμα της ταπετσαρίας είναι η θάλασσα. Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι εκτός από κίνηση στο νερό, έχουμε την δυνατότητα να ενεργοποιήσουμε και την αναπαραγωγή ήχων.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 20

Όσο αφορά την μορφοποίηση, μπορούμε να προσθέσουμε κάποια χρωματικά εφέ, όπως σέπια ή να αλλάξουμε την φωτεινότητα.

Τέλος, η εφαρμογή δεν μας δίνει κάποια πληροφορία για τυχών απαιτήσεις σχετικά με το Android.

Panoramic Screen

O Panoramic Screen αν και έχει αρκετά λιγότερες λήψεις από τις πρώτες εφαρμογές του οδηγού, περίπου 1 εκατομμύριο, δεν είναι ελλιπής σε θέματα σχεδιασμού, ποιότητας αλλά και πρωτοτυπίας.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 21

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες εφαρμογές, δεν διαθέτει κινούμενες εικόνες, αλλά πανοραμικές εικόνες στις οποίες πλοηγούμαστε.

Πιο συγκεκριμένα, οι εικόνες είναι στατικές, ωστόσο εμείς έχουμε την δυνατότητα να αλλάζουμε την γωνία θέασης και να μεταφερόμαστε από ένα σημείο σε άλλο.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 22

Μέσω των ρυθμίσεων μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα της ταπετσαρίας με κάποια από τις διαθέσιμες ή κάποια δικιά μας. Επιπλέον, έχουμε την δυνατότητα να ρυθμίσουμε διάφορες παραμέτρους, όπως την γωνία θέασης και διάφορες άλλες επιλογές σχετικά με τον τρόπο που βλέπουμε την εικόνα.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 23

Κύρια απαίτηση της εφαρμογής είναι η ύπαρξη Android νεώτερων της έκδοσης 2.3.

Paperland Live Wallpaper

ο Paperland μπορεί να θεωρηθεί η απόδειξη ότι μια εφαρμογή δεν χρειάζεται να έχει εντυπωσιακά γραφικά για να είναι ελκυστική. Αντιθέτως ένα μεγάλο μέρος των χρηστών είναι υπέρ των μινιμαλιστικών περιβαλλόντων.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 24

Η εφαρμογή αυτή διαμορφώνεται ανάλογα με την πραγματική ώρα. Για παράδειγμα, τη μέρα βλέπουμε τον ήλιο σταδιακά να μετακινείται, ενώ τη νύχτα βλέπουμε το φεγγάρι.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 25

Μόνο μειονέκτημα της εφαρμογής είναι η ανάγκη εγκατάστασης της επί πληρωμής έκδοσης σε περίπτωση που θέλουμε να μορφοποιήσουμε την ταπετσαρία μας.

Για να είμαστε σε θέση να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή, θα πρέπει να διαθέτουμε τουλάχιστον Android 2.3.

500 Firepaper

Ο 500 Firepaper είναι η ιδανική επιλογή για χρήστες που ασχολούνται με την φωτογραφία ή απλά για χρήστες που επιθυμούν κάτι διαφορετικό.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 26

Η εφαρμογή κάθε μέρα ανανεώνει το φόντο μας με μία νέα εικόνα από τη σελίδα 500px. Αν και οι εικόνες είναι στατικές, ο 500 Firepaper μπορεί να θεωρηθεί εφαρμογή για κινούμενα wallpaper, καθώς τις ανανεώνει αυτόματα.

Μέσω των ρυθμίσεων μπορούμε να επιλέξουμε συγκεκριμένες κατηγορίες εικόνων και να αυξομειώσουμε την φωτεινότητα.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 27

Επιπλέον, η εφαρμογή μας δίνει διάφορες δυνατότητες για να διαχειριστούμε σωστά την RAM που καταναλώνεται από τις ταπετσαρίες. Οι ρυθμίσεις αυτές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες σε συσκευές με χαμηλές δυνατότητες.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 28

Κύρια απαίτηση της εφαρμογής είναι η ύπαρξη Android νεότερων τις έκδοσης 4.0.

Raindrops Live Wallpaper

Αν και αποτελεί μία από τις πιο απλές εφαρμογές για κινούμενα wallpaper, ο Raindrops Live Wallpaper διαθέτει γραφικά πολύ υψηλής ανάλυσης και ποιότητας.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 29

Θέμα της εφαρμογής είναι η βροχή, η οποία αναπαριστάται με απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο. Κύριο μειονέκτημα της ταπετσαρίας αυτής είναι η έλλειψη οποιασδήποτε ρύθμισης και μορφοποίησης.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 30

Απαραίτητα είναι τα Android 2.1 ή κάποια νεότερη έκδοση.

Minima Live Wallpaper

Ο Minima Live Wallpaper είναι η τελευταία εφαρμογή του οδηγού με σχετικά μεγάλο αριθμό λήψεων, περίπου 500 χιλιάδες. Όπως καταλαβαίνουμε κι από το όνομα, η εφαρμογή αυτή έχει ως βάση τον μινιμαλισμό, δηλαδή την απλότητα.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 31

Αφού διαλέξουμε το σχέδιο ταπετσαρίας που επιθυμούμε μέσα από μια μεγάλη συλλογή, έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε τους χρωματικούς συνδυασμούς και να φέρουμε την εφαρμογή στα μέτρα μας.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 32

Το όμοιο χαρακτηριστικό όλων των ταπετσαριών της εφαρμογής είναι η προσαρμοστικότητα στην κίνηση. Ανάλογα τον προσανατολισμό της συσκευής μας στο χώρο, αλλάζει και η θέση των γραφικών.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 33

Η εφαρμογή αυτή απαιτεί Android 3.1 ή κάποια πιο πρόσφατη έκδοση.

Λιγότερο γνωστές εφαρμογές

Αν και ο αριθμός των λήψεων και των κριτικών δεν παίζει καθοριστικό ρόλο για την ποιότητα της εφαρμογής, μας βοηθάει να εντοπίσουμε τυχών αδυναμίες.

Στην συνέχεια του οδηγού, θα δούμε μερικά λιγότερο γνωστά κινούμενα wallpaper, που όμως αξίζουν την προσοχή μας.

Mountains Now Free Wallpaper

Ο Mountains Now αποτελεί μία πολύ ενδιαφέρουσα εφαρμογή βασισμένη σε απλά animation.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 34

Η ταπετσαρία αποτελείται από ένα τοπίο του οποίου ο φωτισμός αλλάζει ανάλογα την ώρα.

Το τοπίο είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο, αφού μπορούμε να προσθέσουμε και να αφαιρέσουμε οποιοιδήποτε αντικείμενο.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 35

Τέλος, μπορούμε να μειώσουμε τον ρυθμό αναπαραγωγής των καρέ, ώστε να επιτύχουμε χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας.

Τα Καλύτερα Κινούμενα Wallpaper για Android 36

Ο Mountains Now υποστηρίζεται από τα Android 2.2 και μετά.

Hipster wallpaper – HPSTR

Ο Hipster wallpaper – HPSTR ίσως αποτελεί την πιο πρωτότυπη εφαρμογή του οδηγού, αφού συνδυάζει στατικές εικόνες με κινούμενα γραφικά.

Τα-Καλύτερα-Κινούμενα-Wallpaper-για-Android-37

Αφού τον εγκαταστήσουμε, μπορούμε να διαλέξουμε φωτογραφίες από μια μεγάλη ποικιλία πηγών.

Αν και αυτές οι φωτογραφίες είναι στατικές, έχουμε την δυνατότητα να προσθέσουμε διάφορα σχήματα τα οποία κινούνται κατά την πλοήγηση στην οθόνη μας.

Τα-Καλύτερα-Κινούμενα-Wallpaper-για-Android-38

Ο Hipster wallpaper – HPSTR υποστηρίζεται από Android 4.0.3 και μετά.

Material Islands

Ο Material Islands μπορεί εύκολα να θεωρηθεί ως μία παραλλαγή του Mountains Now.

Τα-Καλύτερα-Κινούμενα-Wallpaper-για-Android-39-1

Κύρια ομοιότητα είναι τα απλά και καλής ποιότητας γραφικά και η αλλαγή του φωτισμού ανάλογα με την ώρα.

Τα-Καλύτερα-Κινούμενα-Wallpaper-για-Android-40-1

Από την άλλη πλευρά, η κύρια διαφορά είναι η ύπαρξη πολλών και διαφορετικών ταπετσαριών για κάθε γούστο.

Τα-Καλύτερα-Κινούμενα-Wallpaper-για-Android-41-1

Η εφαρμογή αυτή απαιτεί Android 4.0.3 ή κάποια πιο πρόσφατη έκδοση.

Έχετε απορίες σχετικά με τα καλύτερα κινούμενα wallpaper για Android;

Αν και δεν είναι απαραίτητα για την λειτουργία της συσκευής μας, τα κινούμενα wallpaper μπορούν να βελτιώσουν αισθητά την εμφάνισή της. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα καλύτερα κινούμενα wallpaper ή θέλετε να προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή, αφήστε σχόλιο.

Όμως εκτός από την εμφάνιση πρέπει να δίνουμε σημασία και στην ασφάλεια. Γι αυτό δείτε τον οδηγό για τα καλύτερα δωρεάν Antivirus για Android.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps