Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Undress AI: Οι Νέες Online Εφαρμογές Αφαίρεσης Ενδυμάτων - Αβλαβείς ή Ανήθικες;
featured Undress AI Οι Νέες Online Εφαρμογές Αφαίρεσης Ενδυμάτων - Αβλαβείς ή Ανήθικες; Α5

Undress AI: Οι Νέες Online Εφαρμογές Αφαίρεσης Ενδυμάτων – Αβλαβείς ή Ανήθικες;

Τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που αφαιρούν στοιχεία από εικόνες ντυμένων ανθρώπων χρησιμοποιούν προηγμένους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης. Αυτή η τεχνολογία, αν και ενδιαφέρουσα, εγείρει ηθικές ανησυχίες λόγω της πιθανής κακόβουλης χρήσης και παραβίασης ιδιωτικής ζωής. Στις μέρες μας υπάρχουν διάφορα νέα online apps που χρησιμοποιούν τις ΑΙ γεννήτριες αφαίρεσης ρούχων αλλά απαιτείται να χρησιμοποιούμε αυτή την τεχνολογία με υπευθυνότητα.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι είναι το Undress AI

Το Undress AI εμφανίστηκε στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και στο GitHub, ως ένα αμφιλεγόμενο ερευνητικό project τεχνητής νοημοσύνης, που έχει την ικανότητα να δημιουργεί αληθοφανείς γυμνές εικόνες ατόμων μέσω αλγορίθμων AI. Φυσικά, πρόκειται για ψεύτικες εικόνες των ίδιων ατόμων χωρίς ρούχα.

Η τεχνολογία πίσω από το Undress AI βασίζεται σε αλγόριθμους βαθιάς μάθησης που μπορούν να ανιχνεύσουν τα ενδυματολογικά στοιχεία μιας εικόνας. Οι αλγόριθμοι εκπαιδεύονται σε μεγάλα σύνολα δεδομένων εικόνων με άτομα που φορούν διαφορετικούς τύπους ρούχων. Κατόπιν, χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση ρούχων από την εικόνα ενός ατόμου.

Αρκετά αποθετήρια στο GitHub που σχετίζονται με το Undress AI, πυροδότησαν πολλές συζητήσεις σχετικά με το απόρρητο, τη συναίνεση, και την τεχνολογική δεοντολογία. Ωστόσο, όλα τελικά αφαιρέθηκαν από το GitHub, καθώς παραβίαζαν τις πολιτικές της πλατφόρμας με δημιουργία και διανομή μη συναινετικού ανοιχτού περιεχομένου.

Παρ΄ όλα αυτά, δεν άργησαν να εμφανιστούν νέες online εφαρμογές βασισμένες στο Undress AI, στο νεότερο Dress Remover AI – και όχι μόνο – και είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν περισσότερες στο εγγύς μέλλον.

Όλες αφαιρούν ψηφιακά τα ρούχα από εικόνες ανθρώπων και έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον για τα αμφιλεγόμενα χαρακτηριστικά τους. Παρότι ισχυρίζονται ότι βασίζονται σε ερευνητικό έργο τεχνητής νοημοσύνης χωρίς να παραβιάζονται τα ηθικά όρια, ωστόσο, λειτουργούν καλά μόνο με την αφαίρεση ρούχων από εικόνες γυναικών.

Undress AI

Μια από τις κύριες ανησυχίες είναι ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή μη συναινετικής πορνογραφίας. Επίσης, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να αφαιρέσουν τα ρούχα από φωτογραφίες γυναικών χωρίς τη συγκατάθεσή τους, με σκοπό τον εκφοβισμό και την κακόβουλη έκθεση τους.

Σε γενικές γραμμές, ενώ πολλοί χρήστες βλέπουν αυτή την τεχνολογία ως έναν διασκεδαστικό και αβλαβή τρόπο δημιουργίας μιμιδίων ή αστείων, πολλοί άλλοι τη θεωρούν ως εργαλείο παρενόχλησης και επιβλαβούς συμπεριφοράς.

Για όλους αυτούς τους λόγους, είναι σημαντικό να είμαστε ενήμεροι για τον τρόπο λειτουργίας αυτής της τεχνολογίας, και να γνωρίζουμε πώς να συμβουλέψουμε και τους άλλους για το πώς οι εικόνες μπορούν να χειραγωγηθούν με κακόβουλο τρόπο.

Online εφαρμογές

Όλα τα online εργαλεία που ακολουθούν είναι οι ασφαλέστερες εναλλακτικές υπηρεσίες για όσους ενδιαφέρονται στη χειραγώγηση της εικόνας για καθαρά ψυχαγωγικούς λόγους και χωρίς να παραβιάζονται τα ηθικά όρια.

Προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, είτε μέσω δωρεάν ή πληρωμένων credits, είτε με τη μορφή του ορίου χρήσης ημερησίως. Επιπλέον, τα έχουμε ελέγξει όλα μέσω VirusTotal και είναι απόλυτα ασφαλή σε ό,τι αφορά φυσικά το θέμα κακόβουλου λογισμικού.

Επίσης, η χρήση τους αφορά άτομα άνω των 18 και δεν συνιστούμε σε καμία περίπτωση να χρησιμοποιηθούν φωτογραφίες γνωστών υπαρκτών προσώπων χωρίς την άδειά τους, ή ακόμα χειρότερα, να δημοσιευτούν με οποιοδήποτε τρόπο. Είναι σημαντικό η χρήση να γίνει με υπευθυνότητα και να σεβόμαστε το απόρρητο και την αξιοπρέπεια των άλλων.

Undress.vip

Το Undress.vip θεωρείται ως μια από τις πιο αποδοτικές υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης σε αυτόν τον τομέα. Αυτό είναι κάτι που το διαπιστώσαμε και εμείς σε όλες τις δοκιμές που κάναμε για τις ανάγκες του οδηγού.

Το εργαλείο ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιεί ένα νευρωνικό δίκτυο που αποτελεί σημαντική ανακάλυψη στη συγκεκριμένη τεχνολογία AI. Για να λειτουργήσει πρέπει να έχουμε λογαριασμό στο Telegram καθώς και την εφαρμογή του στο PC. Εναλλακτικά, την επέκταση στον browser και το app στο κινητό.

Η υπηρεσία προσφέρει δωρεάν το ανέβασμα και την επεξεργασία δύο φωτογραφιών στο Telegram. Αρκεί να σύρουμε την εικόνα και μετά να επιλέξουμε κάποιο από τα δύο σχετικά credits που αφορούν τη δωρεάν χρήση.

Επίσης, κατά την επεξεργασία του εργαλείου υπάρχει μια μικρή αναμονή μερικών δευτερολέπτων για να εμφανιστεί το τελικό αποτέλεσμα στο Telegram.

Nudify.online

Το Nudify.online λειτουργεί απευθείας από την ιστοσελίδα του, και οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την ηλικία και τον σωματότυπο, για να λάβουν ένα σχετικό αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά.

Η υπηρεσία ισχυρίζεται ότι παρέχει το απόλυτο γυμνό φωτογραφιών με καθαρά καλλιτεχνική διάθεση. Αρκεί και εμείς από τη μεριά μας να δείξουμε ένα μικρό καλλιτεχνικό οίστρο βουρτσίζοντας με ακρίβεια την περιοχή που θέλουμε να γίνει η αφαίρεση, αλλιώς όπως διαπιστώσαμε, δεν θα έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το εργαλείο προσφέρει έως τρεις φωτογραφίες δωρεάν με ένα μικρό χρόνο αναμονής 1-2 λεπτών.

DeepNudeNow

Το DeepNudeNow είναι μια εναλλακτική του πρώτου διδάξαντος DeepNude που έχει σταματήσει τη λειτουργία του. Παρέχει στους χρήστες εύκολη επεξεργασία εικόνων, ενώ δίνει έμφαση στη συγκατάθεση και το απόρρητο.

Η online εφαρμογή προσφέρει πολλές φωτογραφίες δωρεάν ημερησίως, αλλά στη δωρεάν έκδοση υπάρχει όριο αναμονής που κυμαίνεται από μερικά λεπτά έως και 1-2 ώρες ανάλογα τον φόρτο.

Επίσης, τα αποτελέσματα ενδέχεται να μην είναι πάντα το ίδιο καλά όσο των δύο προηγουμένων εργαλείων.

Face Swapper Online

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα online AI εργαλείο που δεν αφαιρεί ρούχα, αλλά πρόσωπα μέσω μια πολύ εύκολης εναλλαγής χωρίς πολλές ενέργειες.

Μόλις ανεβάσουμε την εικόνα μας στο Face Swapper Online, μπορούμε να επιλέξουμε ένα πρόσωπο από μια λίστα παρεχόμενων εικόνων με πρόσωπα ανδρών και γυναικών.

Δεν είμαστε αναγκασμένοι να επιλέξουμε από την παρεχόμενη λίστα, καθώς υπάρχει η επιλογή να ανεβάσουμε οποιαδήποτε εικόνα επιθυμούμε για την εναλλαγή προσώπου.

Όταν επιλέξουμε το πρόσωπο το οποίο θέλουμε να αλλάξουμε, απλά κάνουμε στο Swap Face Now και στη συνέχεια κατεβάζουμε την τελική εικόνα.

Ποια είναι η γνώμη σας για τις νέες τεχνολογίες της AI;

Αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης τύπου Undress AI, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps