Home » Software » Δωρεάν Εφαρμογές » Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email;

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email;

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο υπήρξε ανέκαθεν μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες στο Internet. Υπάρχουν δύο βασικές μέθοδοι για την αποστολή και λήψη email: είτε λογαριασμός σε κάποια υπηρεσία, όπως Gmail, Outlook.com, και Yahoo, είτε με εφαρμογή email client στον υπολογιστή μας. Δείτε τα πλεονεκτήματα της κάθε μεθόδου, και τα καλύτερα προγράμματα email.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Οι μέθοδοι για την αποστολή και λήψη email

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) είναι ένα σύνολο πρωτοκόλλων (κανόνων επικοινωνίας) τα οποία αναλαμβάνουν την αποστολή και την αποθήκευση ψηφιακών μηνυμάτων και αρχείων μέσω του Internet, ανάμεσα σε δύο ή περισσότερους χρήστες.

H πρώτη υλοποίησή της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας έγινε στο δίκτυο ARPANET, προκάτοχο του σημερινού διαδικτύου.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 01

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την ιστορία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και το ποιος χρησιμοποίησε πρώτος το γνωστό “παπάκι”, δείτε τον οδηγό μας:

Πώς Δημιουργήθηκε το Email Και τι Σημαίνει το Παπάκι “@”

Το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, σε ηλικία 74ων ετών, έφυγε από τη ζωή ο Ray Tomlinson, ο προγραμματιστής που ανέπτυξε το σύστημα των ηλεκτρονικών μηνυμάτων στο ARPANET,…

Σήμερα, υπάρχουν δύο βασικές μέθοδοι για να στείλουμε και να λάβουμε email.

Η πρώτη μέθοδος είναι το web mail, το οποίο λειτουργεί ως μια online υπηρεσία. Μακράν τα πιο γνωστά web mail είναι το Gmail, το Outlook.com (πρώην Hotmail) και το Yahoo! Mail. Υπάρχουν όμως και χιλιάδες μικρότερες υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων και ορισμένες που μας δίνουν email χωρίς καν να κάνουμε εγγραφή ή επιτρέπουν την αποστολή email εντελώς ανώνυμα.

Η δεύτερη μέθοδος είναι με ειδικά προγράμματα email (email clients), που λειτουργούν τοπικά στον υπολογιστή μας. Οι πιο γνωστές σχετικές εφαρμογές είναι ο Thunderbird και το Microsoft Office Outlook, αλλά υπάρχουν και αρκετές μικρότερες.

Web mail

Οι υπηρεσίες web mail, όπως φαίνεται και από την ονομασία τους, είναι υπηρεσίες βασισμένες στο διαδίκτυο. Αποτελούν διαδικτυακές εφαρμογές, οι οποίες τρέχουν στους server κάποιας εταιρείας διαχείρισης. Ο χρήστης μέσω του browser συνδέεται στον αντίστοιχο λογαριασμό και αποκτά πρόσβαση στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 02

Το κύριο πλεονέκτημα των υπηρεσιών web mail είναι η δυνατότητα πρόσβασης από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet, είτε αυτή είναι υπολογιστής, είτε κινητό ή tablet.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 03

Από την άλλη πλευρά, η ανάγκη για συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο καθιστά αδύνατη την διαχείριση των δεδομένων μας εκτός δικτύου.

Επιπλέον, με το web mail πολλοί από εμάς ανησυχούμε για την προστασία των προσωπικών μας δεδομένων. Δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που λογαριασμοί έχουν παραβιαστεί από hackers με τη μέθοδο του Phishing.

Παράλληλα, υπηρεσίες όπως το Gmail έχουν μηνυθεί για το γεγονός πως χρησιμοποιούν πληροφορίες από τα προσωπικά μας email για στοχευμένες διαφημίσεις. Η ίδια η Google παραδέχτηκε πως ακολουθεί αυτή την πρακτική.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 04

Desktop email client

Οι desktop email clients ή πιο απλά τα προγράμματα email, είναι εφαρμογές οι οποίες αναλαμβάνουν την τοπική διαχείριση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον υπολογιστή μας.

Η διαχείριση αυτή δεν περιορίζεται σε έναν μόνο λογαριασμό, αλλά υπάρχει η δυνατότητα διαχείρισης πολλών λογαριασμών ταυτόχρονα από το ίδιο πρόγραμμα.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 05

Το κύριο πλεονέκτημα που έχουν τα προγράμματα email είναι πως μπορούμε να διαβάσουμε και να επεξεργαστούμε τα μηνύματά μας ακόμα και όταν δεν είμαστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Η σύνδεση είναι απαραίτητη μόνο για την ενημέρωση των εισερχόμενων μηνυμάτων μας και την αποστολή email. Όλες οι υπόλοιπες εργασίες που αφορούν την επεξεργασία και την διαχείριση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς πρόσβαση στο Internet.

Χάρη στην αποθήκευση των δεδομένων στον υπολογιστή μας, έχουμε την δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που διασφαλίζουν την ακεραιότητα των δεδομένων μας.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 06

Επιπλέον, μας παρέχονται διάφορες δυνατότητες κρυπτογράφησης των μηνυμάτων μας. Με την κρυπτογράφηση, κανείς δεν μπορεί να διαβάσει το περιεχόμενο των μηνυμάτων μας χωρίς τη θέλησή μας, ακόμα και ο διαχειριστής των server του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κρυπτογράφηση email, δείτε τον οδηγό μας:

Ασφαλές Email με Κρυπτογράφηση OpenPGP

Μερικές φορές χρειάζεται να στείλουμε ευαίσθητες πληροφορίες μέσω email, που θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι δεν θα πέσουν σε λάθος χέρια. Χρησιμοποιώντας την κρυπτογράφηση OpenPGP, μπορούμε…

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως όλα τα προγράμματα email έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν με όλες τις γνωστές υπηρεσίες web mail, για παράδειγμα να λαμβάνουμε τα μηνύματα του Gmail στο Thunderbird. Μπορούμε μάλιστα στο ίδιο πρόγραμμα να λαμβάνουμε τα μηνύματα από όλους μας τους λογαριασμούς e-mail και webmail.

Ποια μέθοδος είναι καλύτερη

Για να είμαστε αντικειμενικοί, δεν μπορούμε να ορίσουμε κάποια από τις δύο μεθόδους ως την καλύτερη, καθώς εξαρτάται κυρίως από το χρήστη.

Αν μας ενδιαφέρει η πρόσβαση στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο από πολλές διαφορετικές συσκευές, θα πρέπει να προτιμήσουμε μια υπηρεσία web mail.

Αντιθέτως, αν θέλουμε ασφαλή και κεντρική διαχείριση της ηλεκτρονικής μας αλληλογραφίας από μία συσκευή, είναι προτιμότερο κάποιο από τα διαθέσιμα προγράμματα email.

Στην συνέχεια του οδηγού, θα δούμε τα καλύτερα προγράμματα email και τα μειονεκτήματα μερικών προεγκατεστημένων εφαρμογών του είδους.

Εφαρμογές της Microsoft

Για κάθε νέα έκδοση Windows, η Microsoft παρέχει κάποια εφαρμογή η οποία αναλαμβάνει την διαχείριση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Αυτές οι εφαρμογές μπορεί να βρίσκονται προεγκατεστημένες στο σύστημά μας ή να πρέπει να τις κατεβάσουμε από την σελίδα της εταιρείας.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 07

Σε αυτόν τον οδηγό, θα αναφέρουμε τα δύο βασικότερα προγράμματα email της Microsoft, καθώς επίσης και τους λόγους για τους οποίους απαιτείται η αντικατάστασή τους από κάποια τρίτη εφαρμογή.

Windows live mail

Το Windows live mail αποτελεί την βασική εφαρμογή διαχείρισης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τα Windows 7 και μπορούμε να την κατεβάσουμε ως μέρος του πακέτου Windows Essentials.

Θεωρείται μια δωρεάν έκδοση του  Microsoft Office Outlook, αφού παρέχει σχεδόν τις ίδιες δυνατότητες, με βασική διαφοροποίηση στο γραφικό περιβάλλον.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 08

Παρά το γεγονός ότι στην εποχή του ήταν ένα από τα πιο αποτελεσματικά και φιλικά προς τον χρήστη προγράμματα email, σήμερα έχει ξεπεραστεί, και είναι αδύνατη η εγκατάστασή του στα Windows 8/8.1 και Windows 10.

Παρ' όλα αυτά, αξίζει να αναφερθεί εξαιτίας του μεγάλου αριθμού χρηστών που χρησιμοποιούν ακόμα Windows 7.

Αλληλογραφία των Windows

Το Mail app εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα Windows 8 και αποτελεί τον κύριο διαχειριστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των Windows έως σήμερα, καθώς δίνει το παρόν και στα Windows 10.

Παρά το εντυπωσιακό γραφικό περιβάλλον, αποτελεί μια άκρως προβληματική εφαρμογή. Σε πολλές σελίδες αναφέρονται προβλήματα και bugs σε διάφορα τμήματα της εφαρμογής, ενώ θα βρούμε και αρκετά αρνητικά σχόλια από αναγνώστες.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 09

Μερικά από αυτά είναι η αδυναμία προσθήκης συγκεκριμένων λογαριασμών, αδυναμία συγχρονισμού με το Office 360, καθώς επίσης και αναξιόπιστη λειτουργία των ειδοποιήσεων.

Για τους λόγους αυτούς, η αντικατάσταση αυτών των εφαρμογών θεωρείται αναγκαία.

Τρίτες εφαρμογές

Μπορεί τα προγράμματα της Microsoft να μην είναι η καλύτερη επιλογή για τη διαχείριση των email μας. Ευτυχώς, όμως, υπάρχουν εξαιρετικά αξιόλογα προγράμματα email, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι διαθέσιμα εντελώς δωρεάν.

Mozilla Thunderbird

Ο Thunderbird αποτελεί μία από τις πιο γνωστές εφαρμογές τους είδους και θεωρείται ο κύριος ανταγωνιστής του Microsoft Office Outlook.

Παρ' όλα αυτά, η Mozilla δεν θεωρεί τον Thunderbird ως προτεραιότητα. Η εταιρεία πρακτικά περιορίζεται μόνο σε αναβαθμίσεις για θέματα που αφορούν την ασφάλεια και τη σταθερότητα της εφαρμογής. Όσον αφορά όμως νέες λειτουργίες και δυνατότητες, αυτές θα αναπτύσσονται αποκλειστικά από την κοινότητα του Thunderbird.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 10

Όπως όλα τα σύγχρονα προγράμματα email, υποστηρίζει τα πρωτόκολλα IMAP και POP και παρέχει πληθώρα άλλων υπηρεσιών.

Στο γραφικό περιβάλλον της εφαρμογής, το κύριο πλεονέκτημα είναι η ύπαρξη καρτελών. Οι καρτέλες στηρίζονται στην ίδια φιλοσοφία με αυτή των browsers, δηλαδή την εκτέλεση πολλών εργασιών ταυτόχρονα.

Αν και ο σχεδιασμός του Thunderbird είναι αρκετά πιο σύνθετος σε σχέση με άλλες εφαρμογές του είδους, δεν δυσκολεύει ιδιαίτερα τον χρήστη χάρη στην σωστή οργάνωση των παραθύρων.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 11

Ένα άλλο πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του Thunderbird είναι η δυνατότητα αναγνώρισης της ανεπιθύμητης αλληλογραφίας. Με τον όρο αυτό δεν εννοούμε την απλή αναγνώριση που προσφέρουν άλλες εφαρμογές.

Ο Thunderbird μαθαίνει μέσα από τις ενέργειες του ίδιου του χρήστη ποια μηνύματα πρέπει να θεωρεί ανεπιθύμητα και ποια όχι. Με τον τρόπο αυτό η εφαρμογή προσαρμόζεται απόλυτα στις απαιτήσεις του χρήστη.

Τέλος, είναι εύκολη και απλή η κρυπτογράφηση των δεδομένων μας μέσα από πρόσθετα, με σκοπό την μεγαλύτερη ασφάλεια και ιδιωτικότητα, καθώς επίσης και δυνατότητα chat μέσω των λογαριασμών του Twitter και μερικών λιγότερο γνωστών κοινωνικών δικτύων.

Παρόμοια εφαρμογή – Foxmail

Ο Foxmail είναι μια κινέζικη εφαρμογή η οποία βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη και συγκεντρώνει αρκετά καλές κριτικές.

Ενώ στην εμφάνιση διαφέρει αρκετά από τον Thunderbird, σε επίπεδο υπηρεσιών και δυνατοτήτων ο Foxmail αποτελεί μια απλοποιημένη έκδοση της εφαρμογής της Mozilla.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 12

Το κύριο πλεονέκτημά του Foxmail είναι το εξαιρετικά λιτό περιβάλλον, που είναι ιδανικό για αρχάριους χρήστες. Αποτελείται από ελάχιστα εικονίδια απλοποιώντας όσο είναι δυνατόν την πλοήγηση στην εφαρμογή.

Ως μειονέκτημα μπορούμε να θεωρήσουμε την έλλειψη τεκμηρίωσης και αρχείων βοήθειας.

Επιπλέον, η γλώσσα είναι στα κινέζικα. Για να την αλλάξουμε σε αγγλικά, πρέπει να διαγράψουμε από τον φάκελο Languages τo αρχείo της κινέζικης γλώσσας. Ο φάκελος αυτός από προεπιλογή βρίσκεται στην διεύθυνση Τοπικός δίσκος (C:) -> Foxmail X.X -> Languages.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 13

Opera Mail (M2 Mail Client)

Όπως όλες οι εφαρμογές της Opera, έτσι και ο M2 mail client δημιουργήθηκε με βάση την ίδια φιλοσοφία. Η φιλοσοφία αυτή στηρίζεται στην κατασκευή αποδοτικών και φιλικών προς τους χρήστες εφαρμογών, οι οποίες απαιτούν ελάχιστους πόρους του συστήματος.

Αποτελείται από ένα άψογα οργανωμένο γραφικό περιβάλλον το οποίο περιορίζει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη των μενού, καθώς όλες οι υπηρεσίες είναι άμεσα διαθέσιμες στο κεντρικό παράθυρο.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 14

Επιπλέον μια μεγάλη ομοιότητα με τον αντίστοιχο browser είναι η ύπαρξη καρτελών.

Άλλα βασικά χαρακτηριστικά είναι η υποστήριξη των πρωτοκόλλων POP και IMAP και η δυνατότητα προσθήκης οποιουδήποτε είδους λογαριασμού.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 15

Ένα σημαντικό μειονέκτημα του Opera Mail που τον καθιστά κατώτερο από άλλα προγράμματα email είναι η αδυναμία κρυπτογράφησης των δεδομένων μας. Η έλλειψη αυτή υποβαθμίζει αρκετά την εφαρμογή, καθώς ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών αναζητά ακριβώς αυτή την δυνατότητα.

Incredimail

Ο Incredimail είναι μια αρκετά πρωτότυπη εφαρμογή η οποία απευθύνεται σε χρήστες που ψάχνουν ξεχωριστή εμφάνιση στο email τους. Περιέχει έναν μεγάλο αριθμό πολυμέσων που σπάνε την μονοτονία της απλής διαχείρισης της αλληλογραφίας.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 16

Για παράδειγμα, κάθε φορά που έχουμε ένα νέο μήνυμα, εμφανίζεται στην οθόνη ένας χαρακτήρας. Ο χαρακτήρας αυτός μπορεί να είναι κάποιος από τους διαθέσιμους ή να προσθέσουμε κάποιον δικό μας.

Ενώ η χρήση του IncrediMail δεν θα ταίριαζε σε εταιρικό περιβάλλον, σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον σε συγκεκριμένες κατηγορίες χρηστών, με τα διάφορα animation και τα πολυμέσα που χρησιμοποιεί η εφαρμογή.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 16β

Επιπλέον, διαθέτει ένα μοντέρνο και απλό περιβάλλον το οποίο δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη γνώση για τη διαχείρισή του, και είναι μια καλή λύση για παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στους υπολογιστές.

Παρά όμως αυτά τα διακοσμητικά του στοιχεία, είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ο Incredimail δεν υστερεί σε τίποτα από τα υπόλοιπα προγράμματα email, αφού υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα.

Το μόνο σημαντικό μειονέκτημα της εφαρμογής είναι η ανάγκη αγοράς της premium έκδοσης για μερικές πιο ειδικευμένες υπηρεσίες.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 17

eM Client

Όπως ο Thunderbird, έτσι και ο eM Client είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, με αρκετά χρόνια στην αγορά, και θα βρούμε όλες τις σημαντικές δυνατότητες και υπηρεσίες που περιμένουμε από τα προγράμματα e-mail.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 18

Το γραφικό περιβάλλον του eM είναι πιο λιτό σε σχέση με του Thunderbird, χωρίς καρτέλες, αλλά έχουν και αρκετές σχεδιαστικές ομοιότητες. Ο σχεδιασμός αυτός δεν κουράζει τον χρήστη και ταυτόχρονα δεν απαιτεί ιδιαίτερους πόρους του συστήματος.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 19

Κύριο μειονέκτημα της εφαρμογής αυτής μπορεί να θεωρηθεί ο περιορισμός των λογαριασμών που μπορούμε να διαχειριστούμε. Στην δωρεάν έκδοση ο αριθμός τους περιορίζεται σε μόλις 2 λογαριασμούς. Αντίθετα, τα περισσότερα άλλα προγράμματα email υποστηρίζουν όσους λογαριασμούς θέλουμε στην δωρεάν τους έκδοση.

Inky

Αυτό που κάνει την εφαρμογή Inky να ξεχωρίζει είναι πως συνδυάζει χαρακτηριστικά webmail και προγράμματος email.

Για να χρησιμοποιήσουμε το Inky, δημιουργούμε ένα δωρεάν λογαριασμό στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας, από τον οποίο αντλούμε τα email από όλους μας τους λογαριασμούς.

Στη συνέχεια, με την εφαρμογή Inky έχουμε πρόσβαση στα email μας από οποιαδήποτε συσκευή.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 20

Nylas N1

Αν και το Nylas N1 δεν έχει τόσο μεγάλο αριθμό χρηστών όσο κάποια πιο δημοφιλή προγράμματα email, είναι μια αρκετά λειτουργική εφαρμογή, με καλή οργάνωση και μεγάλη ευκολία στην χρήση.

Η ανάπτυξη της ξεκίνησε το 2013 μαζί με την ίδρυση της ομώνυμης εταιρείας. Αποτελεί μία εφαρμογή ανοιχτού κώδικα, η οποία σε κάθε ενημέρωση γίνεται όλο και καλύτερη.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 23

Αν και σε παλαιότερες εκδόσεις υπήρχαν κάποια προβλήματα και ελλείψεις όσο αφορά τον συγχρονισμό και τις δυνατότητες εκτύπωσης, στην τωρινή έκδοση όλα έχουν εξαλειφθεί.

Επιπλέον, ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Nylas N1 είναι ότι δεν συνδέεται μόνο με κλασικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έχουμε επίσης την δυνατότητα να συνδέσουμε τον λογαριασμό του iCloud και διαφόρων άλλων υπηρεσιών.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 24

Εκτός των ενσωματωμένων δυνατοτήτων, μπορούμε να προσθέσουμε και διάφορες επεκτάσεις, όπως επέκταση για μετάφραση κειμένων.

Τέλος, όσο αφορά το γραφικό περιβάλλον, μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε δύο παράθυρα. Το πρώτο είναι βασισμένο στο σχεδιασμό του gmail, ενώ το δεύτερο έχει αρκετές αλλαγές.

Claws Mail

Παρά το γεγονός ότι ο Claws Mail παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες ενός σύγχρονου διαχειριστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, δεν προτείνεται σε αρχάριους χρήστες.

Η εφαρμογή αυτή είναι κατάλληλη για πιο ειδικευμένους χρήστες οι οποίοι θέλουν να πειραματιστούν με τις σύνθετες ρυθμίσεις των φίλτρων και την υποστήριξη μεγάλου αριθμού λογαριασμών.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 21

Επιπλέον, η ανάγκη για ρύθμιση των λογαριασμών χειροκίνητα, χωρίς τους αυτοματισμούς που θα βρούμε στα περισσότερα προγράμματα e-mail, καθιστά την χρήση αυτής της εφαρμογής απαγορευτική για αρχάριους χρήστες.

Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ο Claws Mail αποτελεί ένα πολύ ισχυρό εργαλείο με αμέτρητες δυνατότητες, το οποίο όμως απαιτεί και χρήστες που έχουν γνώσεις για το αντικείμενο.

Mailbird

Το Mailbird δεν αποτελεί μια κλασική εφαρμογή, αλλά μια πλατφόρμα πάνω στην οποία λειτουργεί ένα σύνολο εφαρμογών. Εκτός από τον διαχειριστή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορούμε να προσθέσουμε εφαρμογές που δίνουν δυνατότητες ημερολογίων, συνομιλιών και ομάδων εργασίας.

Ποια Είναι τα Καλύτερα Προγράμματα Email 22

Κύριο πλεονέκτημα είναι η εύκολη προσθήκη λογαριασμών, καθώς όλοι οι παράμετροι ρυθμίζονται αυτόματα από την εφαρμογή. Χαρακτηριστικό είναι ότι υποστηρίζει μέχρι 3 λογαριασμούς.

Κύριο μειονέκτημα της εφαρμογής είναι ο περιορισμός 30 ημερών για δωρεάν πρόσβαση στις πλήρεις υπηρεσίες.

Έχετε απορίες σχετικά με τα προγράμματα email;

Παρά μειονεκτήματα που ίσως έχουν, τα προγράμματα email είναι απαραίτητα για την σωστή διαχείριση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας, καθώς μας δίνουν πληθώρα δυνατοτήτων. Αν έχετε κάποια απορία σχετικά με τα προγράμματα email ή θέλετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή που δεν αναφέραμε αφήστε σχόλιο.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#319 - Πλήρη Αποσύνδεση Λογαριασμού Google, Dynamic Island Στα Windows 11, Παιχνίδι Google I/O 2024
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps