Home » Software » Λειτουργικά Συστήματα » Windows » Windows 11 Update - Moment 3: Πώς Λαμβάνω Τις Νέες Εκδόσεις Νωρίτερα Σε Συμβατό & Μη PC
FEATURED Windows 11 Moment 3 Πώς Λαμβάνω Τις Νέες Ενημερώσεις Νωρίτερα Σε Συμβατό & Μη PC

Windows 11 Update – Moment 3: Πώς Λαμβάνω Τις Νέες Εκδόσεις Νωρίτερα Σε Συμβατό & Μη PC

Η Microsoft διαθέτει ως προαιρετική εγκατάσταση την ενημερωμένη έκδοση των Windows 11 γνωστή και ως Moment 3. Θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί επίσημα στις 13 Ιουνίου 2023 ως μέρος των μεγάλων ενημερώσεων κώδικα του λειτουργικού. Όμως, δε χρειάζεται να περιμένουμε για τις νέες εκδόσεις στον υπολογιστή μας, καθώς μπορούμε να είμαστε από τους πρώτους που θα τις λαμβάνουν.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Αν δεν το έχουμε προσέξει, από την έκδοση 22621.1635 των Windows 11 22H2, η Microsoft έχει προσθέσει έναν διακόπτη εναλλαγής με την ένδειξη “Λάβετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις μόλις είναι διαθέσιμες”. Τον εντοπίζουμε από τις ρυθμίσεις και στη σχετική ενότητα του Windows 11 Update.

Windows 11 Update 2αα

Πρόκειται για μια λειτουργία που επίσημα η εταιρεία την αναφέρει ως “Συνεχής Καινοτομία”, με την οποία δεσμεύεται να παρέχει νωρίτερα τις νέες δυνατότητες και βελτιώσεις των Windows 11 στους χρήστες που το επιθυμούν.

Έτσι, αν έχουμε την προαναφερθείσα έκδοση 22H2 ή νεότερη, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε αυτόν τον διακόπτη, ώστε η συσκευή μας να είναι από τις πρώτες που θα λαμβάνει τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις που δε σχετίζονται με την ασφάλεια, αλλά με τις νέες δυνατότητες και βελτιώσεις των Windows 11.

Αν δεν ενεργοποιήσουμε τον διακόπτη, θα εξακολουθούμε να λαμβάνουμε τις τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας ως συνήθως. Επιπλέον, μπορούμε να τον απενεργοποιήσουμε ανά πάσα στιγμή. Απλά, οι αλλαγές και οι ενημερώσεις που είχαν εφαρμοστεί προηγουμένως θα παραμείνουν στη συσκευή μας.

Windows 11 Update – Moment 3

Σε ό,τι αφορά το νέο Windows 11 Update – Moment 3, η ενημέρωση είναι διαθέσιμη ως έκδοση KB5026446 στο σταθερό κανάλι (και στο κανάλι προεπισκόπησης), φέρνοντας νέες εμπειρίες και μια σειρά από διορθώσεις.

Η ενημέρωση Moment 3 των Windows 11 θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί σε όλους τους υποστηριζόμενους υπολογιστές στις 13 Ιουνίου 2023. Όμως, όπως είδαμε έχουμε τη δυνατότητα να εγκατασταθεί άμεσα και αρκετά νωρίτερα στον υπολογιστή μας.

Φυσικά, θα εγκατασταθεί και σε μη συμβατό υπολογιστή, καθώς είναι βέβαιο ότι οι περισσότεροι από εμάς ακολουθήσαμε τους σχετικούς οδηγούς, και έχουμε εκτελέσει ήδη το σχετικό εργαλείο “Skip_TPM_Check_on_Dynamic_Update” όπως το περιγράφουμε σε αυτή την ενότητα.

Έτσι, ανάλογα με το αν το σύστημα μας είναι συμβατό με τα Windows 11 ή όχι, ενδέχεται να δούμε και μια σχετική ειδοποίηση μόλις επιλέξουμε να κάνουμε χειροκίνητα το Windows 11 Update.

Windows 11 Update 2ααμ

Μόλις ολοκληρωθεί το Windows 11 Update, πατώντας στο πλήκτρο των Windows + R, και μετά πληκτρολογώντας winver…

…θα δούμε τη νέα Δομή ΛΣ 22621.1778 της έκδοσης 22Η2.

Παραθέτουμε μια συνοπτική ανακεφαλαίωση των σημαντικότερων βελτιώσεων που φέρνει το Windows 11 Update – Moment 3.

  • Η αναζήτηση ρυθμίσεων είναι πιο γρήγορη
  • Μια ενημερωμένη διάταξη στον πίνακα γραφικών στοιχείων και καλύτερη εμπειρία καρφιτσώματος
  • Νέα κινούμενα εικονίδια καιρού στη γραμμή εργασιών
  • Εμφάνιση δευτερολέπτων ρολογιού στον δίσκο συστήματος
  • Εικονίδιο κατάστασης VPN στη γραμμή εργασιών
  • Διάφορες βελτιώσεις στη φωνητική πρόσβαση και ζωντανούς υπότιτλους
  • Ενημερώθηκαν οι ρυθμίσεις πληκτρολογίου
  • Νέα ενότητα ρυθμίσεων USB4
  • Λειτουργία kiosk mode πολλαπλών εφαρμογών
  • Βελτιωμένο κουμπί Bing AI στη γραμμή αναζήτησης της γραμμής εργασιών
  • Αναγνώριση κωδικού 2FA στις ειδοποιήσεις με κουμπί αντιγραφής

Μπόνους – Ταπετσαρίες

Προαιρετικά, μπορούμε να ρίξουμε και μια ματιά εδώ για τα νέα wallpapers 5120×2880 που κυκλοφόρησε η κοινότητα των Windows, μερικά εκ των οποίων ίσως μας αρέσουν.

Εσείς θα γίνετε από τους πρώτους που λαμβάνουν το Windows 11 Update;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

featured sale alert τελικο_x4
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#322 - Λογαριασμός Google Χωρίς Gmail, Δημιουργία Εικόνων Με Το Copilot, Καταμέτρηση Λέξεων
QuickSteps
GamingSteps#20240413 - Αναστάτωση Προκάλεσε Η Σειρά Fallout, The Rogue Prince of Persia, BAFTA Games Awards 2024
GamingSteps