Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Star Wars

Οι Καλύτερες Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Star Wars

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Όλοι λίγο-πολύ ξέρουμε τη σειρά ταινιών Star Wars. Ακόμα και αυτοί που δεν έχουν δει τις ταινίες, ξέρουν περί τίνος πρόκειται. Με αφορμή την 4η Μαΐου, που έχει καθιερωθεί ως Ημέρα Star Wars, σας παρουσιάζουμε τις πιο γνωστές ιστοσελίδες και τα δημοφιλέστερα παιχνίδια που αφορούν τον “Πόλεμο των Άστρων”.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Τι είναι το Star Wars, για όσους δεν ξέρουν – και τους πέντε τους

Το Star Wars, ή όπως έχει μεταφραστεί στα Ελληνικά, ο Πόλεμος των Άστρων, είναι μια σειρά από ταινίες επιστημονικής φαντασίας με δημιουργό τον George Lucas.

Η πρώτη ταινία Star Wars κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 1977. Παρά τις αμφιβολίες της εταιρίας παραγωγής, είχε μεγάλη απήχηση στο κοινό.

Έκτοτε, οι ταινίες που ακολούθησαν γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και οι θαυμαστές της σειράς μένουν “πιστοί” μέχρι και σήμερα.

Οι ταινίες Star Wars χωρίζονται σε τρεις τριλογίες (μέχρι στιγμής), καθώς και κάποια συμπληρωματικά spin-off, όπως το Rogue One. Τα γεγονότα τους διαδραματίζονται “πριν από πολύ καιρό, σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά”.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Star Wars Πόλεμος Των Άστρων 2

Εκτός από τις ταινίες, όμως, ο κόσμος του Star Wars έχει επεκταθεί και σε άλλους τομείς. Σε διάστημα σχεδόν 40 χρόνων έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητα βιβλία, κόμικς, κινούμενα σχέδια, και ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Γιατί στις 4 Μαΐου

Η πρώτη ταινία Star Wars βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο του 1977. Η πρώτη τριλογία συμπληρώθηκε με τη δεύτερη ταινία, τον Μάιο του 1980, και την τρίτη ταινία, τον Μάιο του 1983.

Οι ταινίες της δεύτερης τριλογίας κυκλοφόρησαν τον Μάιο του 1999, τον Μάιο του 2002, και τον Μάιο του 2005 αντίστοιχα. Παρατηρείτε κάποιο μοτίβο, όσον αφορά τον μήνα κυκλοφορίας;

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Star Wars Πόλεμος Των Άστρων 3

Φαίνεται, λοιπόν, λογικό να γιορτάζουμε την επέτειο του Star Wars τον Μάιο, αφού οι περισσότερες ταινίες βγήκαν αυτόν τον μήνα. Και όμως, δεν είναι αυτός ο λόγος.

Η 4η Μαΐου στα αγγλικά γράφεται ως “May the 4th”, ή ολογράφως “May the Fourth”, που παραπέμπει σε μία απ' τις πιο γνωστές ατάκες του Star Wars: “May the Force be with you”, δηλαδή, “Είθε η Δύναμη να είναι μαζί σου”.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Star Wars Πόλεμος Των Άστρων 4

Η παρατήρηση αυτή έγινε από τους οπαδούς της σειράς μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας. Η 4η Μαΐου καθιερώθηκε από τότε ως Ημέρα Star Wars.

Ποιος ξέρει, ίσως γι' αυτό όλες οι επόμενες ταινίες να βγήκαν τον Μάιο. Ή μάλλον σχεδόν όλες, γιατί η έβδομη ταινία “έσπασε” την παράδοση και βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Δεκεμβρίου 2015.

Ή τουλάχιστον στις ξένες κινηματογραφικές αίθουσες, γιατί στην Ελλάδα ήρθε μια βδομάδα μετά.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Star Wars Πόλεμος Των Άστρων 5

Ομοίως το Rogue One: A Star Wars Story αγνόησε την παράδοση περί Μαΐου. Κυκλοφόρησε στις 15 Δεκεμβρίου 2016 στις περισσότερες χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.

Την ίδια ημερομηνία, 15 Δεκεμβρίου 2017 επέλεξε και η επόμενη “κανονική” συνέχεια Star Wars: The Last Jedi, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις.

Η μεθεπόμενη συνέχεια, όμως, γνωστή προς το παρόν ως Star Wars: Episode IX, έχει προγραμματιστεί για τις 24 Μαΐου 2019.

Ελληνικές Ιστοσελίδες για το Star Wars

Σε αντίθεση με άλλες δημοφιλείς σειρές, όπως το Game of Thrones, δυστυχώς για το Star Wars δεν υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες σε αυτήν την κατηγορία. Για την ακρίβεια, θα παρουσιάσουμε μόνο… μιάμιση σελίδα στα Ελληνικά.

Starwarsgreece.gr

Η σελίδα Starwarsgreece.gr είναι ό,τι πιο ολοκληρωμένο θα βρούμε σε ελληνική ιστοσελίδα όσον αφορά το Star Wars.

Ο λόγος είναι πως είναι ίσως η μοναδική ελληνική ιστοσελίδα αφιερωμένη συνολικά στο Star Wars. Όταν κάποιος τρέχει μόνος του, δύσκολα θα βγει δεύτερος.

Ουσιαστικά στη σελίδα θα βρούμε:

  • Μια παραπομπή για το rogueone.gr
  • Τrailer για το Rogue One
  • Έναν affiliate σύνδεσμο που οδηγεί στο Public, χωρίς ούτε καν να δείχνει σε σχετικά DVD ή Blue Ray για το Star Wars. Ρε παιδιά, you had one job…
  • κάποιες mobile εφαρμογές
  • και τα “τελευταία” νέα και εκδηλώσεις.

Αναφέρουμε το “τελευταία” εντός εισαγωγικών διότι η σελίδα δεν έχει ανανεωθεί από τον Αύγουστο του 2016.

Το μόνο που μας τράβηξε την προσοχή είναι κάτι που δεν υπήρχε στις ξένες ιστοσελίδες, ή τουλάχιστον αν υπήρχε, δεν το προσέξαμε.

Στην καρτέλα 3D Gallery έχει μια συλλογή από εικόνες της ταινίας The Force Awakens. Κουνώντας το ποντίκι δεξιά-αριστερά, βλέπουμε μια τρισδιάστατη απεικόνιση των χαρακτήρων.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Star Wars Πόλεμος Των Άστρων 7

Δεν είναι σπουδαίο, αλλά από το ολότελα…

Starwars.gr: Ερασιτεχνικό παρελθόν, ερασιτεχνικό παρόν, αβέβαιο μέλλον

Σε παλαιότερη δημοσίευση του οδηγού, το starwars.gr δεν οδηγούσε σε καμία σελίδα. Ανατρέχοντας στο Web Archive, είχαμε διαπιστώσει πως η πρώτη καταγραφή που είχε από το starwars.gr ήταν τις 30 Σεπτεμβρίου του 2000.

Δεν ήταν τίποτα παραπάνω από το κλασσικό για την εποχή under constraction (sic), με την υπόσχεση πως το site θα περιλάμβανε “ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το StarWars universe”.

Περιλάμβανε επίσης οδηγίες για το πώς να φτιάξουμε το δικό μας κοστούμι Jedi και φωτόσπαθο.

starwars.gr history 01

Το site υποτίθεται πως θα ήταν έτοιμο στα Αγγλικά και στα Ελληνικά κοντά στον Δεκέμβριο.

Τον Απρίλιο του 2001, με το “under constraction” να συνεχίζει να βγάζει μάτι, η ημερομηνία που η σελίδα θα ήταν “εντελώς έτοιμη” είχε μεταφερθεί “κοντά στο 2001”, παρ' όλο που είχε περάσει το ένα τρίτο της χρονιάς.

starwars.gr history 02

Πάντως, ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών είχε εξαπλασιαστεί, από τους 101 στους 608, με βάση τον counter, που ήταν επίσης χαρακτηριστικός της εποχής.

Το Μάιο του 2001, ο ιδιοκτήτης το πήρε απόφαση πως “το site δεν πρόκειται να είναι έτοιμο στο άμεσο μέλλον”. Ζητούσε προτάσεις για το τι να κάνει το domain.

starwars.gr history 03

Το site παρέμεινε ακριβώς σε αυτή την κατάσταση μέχρι και το Δεκέμβριο του 2003, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 4659 απογοητευμένους επισκέπτες.

Από εκεί και μετά η σελίδα εξαφανίστηκε, κάνοντας redirect σε κάποια άλλα site άσχετα με το Star Wars. Κάποια στιγμή πριν το 2015, πρέπει το domain starwars.gr να έληξε χωρίς να έχει ανανεωθεί.

Σύμφωνα με το Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας, την επίσημη πηγή για πληροφορίες σχετικά με τα ελληνικά ονόματα χώρου, το domain starwars.gr δημιουργήθηκε στις 16 Ιουνίου 2015.

Star Wars .gr domain name

Με άλλα λόγια, αν είχατε σκεφτεί τέτοια εποχή το 2015 να το κατοχυρώσετε, πιθανώς να μπορούσατε να έχετε έτοιμη ιστοσελίδα μέχρι την κυκλοφορία του The Force Awakens, του Rogue One, και των επόμενων συνεχειών.

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2016, το starwars.gr έδειξε τα πρώτα σημεία ζωής εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια… με ένα απλό background για το Rogue One, ενσωματωμένο το επίσημο Trailer, και μια σελίδα στο Facebook με τρία ολόκληρα Like.

Η μόνη δραστηριότητα στη σελίδα του Facebook είναι πως:

  • Ανέβασαν την εικόνα προφίλ (23 Δεκεμβρίου 2015)
  • Προσέθεσαν την εικόνα που έχουν σαν background στη σελίδα (17 Αυγούστου 2016)
  • Δημοσίευσαν το επίσημο trailer από το YouTube (17 Αυγούστου 2016)
  • Έκαναν την εικόνα του background cover photo στη σελίδα (17 Αυγούστου 2016)

Είναι προφανές πως όποιος έχει το domain ή δεν γνωρίζει πώς να το εκμεταλλευτεί, ή δεν έχει όρεξη να το εκμεταλλευτεί. Ή και τα δύο.

Κρίμα, κατά τη γνώμη μας.

Διεθνείς Ιστοσελίδες για το Star Wars

Εδώ το τοπίο είναι πολύ διαφορετικό, καθώς μπορούμε να βρούμε αμέτρητες σελίδες σχετικές με τον Πόλεμο των Άστρων στα Αγγλικά.

Επίσημη ιστοσελίδα Star Wars

Στην επίσημη ιστοσελίδα της σειράς υπάρχουν όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για το Star Wars.

Στο κεντρικό μενού θα βρείτε όλα τα νέα που αφορούν τον Πόλεμο των Άστρων, διάφορα βίντεο, εκδηλώσεις που προγραμματίζονται ανά τον κόσμο, τηλεοπτικές σειρές κινούμενων σχεδίων, και πολλά άλλα.

Επιπλέον, πατώντας στο Films μπορείτε να δείτε περιλήψεις ή τρέιλερ όλων των ταινιών που έχουν βγει μέχρι στιγμής, αλλά και για τις επερχόμενες ταινίες.

Πατώντας στο Databank μπορούμε να βρούμε πληροφορίες για όλους τους χαρακτήρες του Star Wars, τις τοποθεσίες, τους πλανήτες, τα οχήματα που χρησιμοποιούνται, τα διάφορα πλάσματα του κάθε πλανήτη, και γενικά οτιδήποτε άλλο θα θέλαμε να μάθουμε.

Στην καρτέλα Games+Apps θα βρούμε μια ενδιαφέρουσα λίστα με τα παιχνίδια και τις εφαρμογές Star Wars που μπορούμε να αγοράσουμε ή να χρησιμοποιήσουμε δωρεάν. Μερικά από τα παιχνίδια παρουσιάζονται παρακάτω στον οδηγό.

TheForce.net

Το TheForce είναι μια ιστοσελίδα που δε διαφέρει ιδιαίτερα από την επίσημη ιστοσελίδα του Star Wars. Φυσικά μιλάμε πάντα για το περιεχόμενο, γιατί όσον αφορά την εμφάνιση, μοιάζει αρκετά ξεπερασμένο.

Ωστόσο, περιέχει όλα όσα θα ζητούσε ένας φαν της σειράς, από ειδήσεις και νέα, μέχρι πληροφορίες για τις ταινίες, τα παιχνίδια, και τις σειρές που έχουν κυκλοφορήσει.

Εκτός από όλα αυτά όμως, έχει και κάτι ξεχωριστό. Διαθέτει ειδικό φόρουμ, με την ονομασία “Το Συμβούλιο των Jedi”.

Με μια απλή εγγραφή μπορούμε να ανταλλάσσουμε απόψεις με άλλους και να συμμετέχουμε σε συζητήσεις για οτιδήποτε σχετικό με το Star Wars.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι οι συζητήσεις γίνονται εξ ολοκλήρου στα Αγγλικά, οπότε αυτό μπορεί για κάποιους να είναι αποτρεπτικό.

Wookiepedia

Η Wookiepedia είναι μία online εγκυκλοπαίδεια και περιλαμβάνει πληροφορίες για οτιδήποτε έχει να κάνει με τον κόσμο του Star Wars.

Το όνομα της σελίδας είναι λογοπαίγνιο της γνωστής δωρεάν εγκυκλοπαίδειας Wikipedia ή Βικιπαίδεια και της λέξης Wookiee.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε τι είναι το Wookiee και αν τρώγεται, τότε μάλλον δεν είστε και τόσο φανατικοί οπαδοί της σειράς. Αρκεί, λοιπόν, να πληκτρολογήσετε στην αναζήτηση της Wookiepedia τη λέξη που ψάχνετε, και αμέσως θα σας λυθεί η απορία.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Star Wars Πόλεμος Των Άστρων 14

Όπως και στη Wikipedia και οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα τύπου “Wiki”, κάθε επισκέπτης μπορεί να κάνει αλλαγές σε οποιοδήποτε λήμμα.

Βέβαια, προφανώς υπάρχει έλεγχος από μια ομάδα συντονιστών, για να μην δημοσιεύονται ανακρίβειες ή και ψέματα.

Παιχνίδια Star Wars

Από ένα τόσο μεγάλο φαινόμενο όπως το Star Wars, δε θα μπορούσε να λείπει μια εξίσου μεγάλη συλλογή από ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες τίτλοι κάθε είδους. Άλλοι βασισμένοι στην πλοκή των ταινιών, και άλλοι με δική τους πλοκή, και άλλοι σαν remake με Lego.

Μπορεί κανείς να βρει μια μεγάλη ποικιλία ανάλογα με το είδος που ψάχνει, από παιχνίδια στρατηγικής ή περιπέτειας, μέχρι φλιπεράκι και Star Wars Angry Birds.

Εδώ θα βρείτε μια συγκεντρωμένη λίστα όλων των παιχνιδιών Star Wars που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες δεκαετίες. Στη συνέχεια θα δούμε τους πιο σημαντικούς τίτλους.

Star Wars – The Old Republic

Πρόκειται για ένα online παιχνίδι ρόλων, στο οποίο καλούμαστε να εξερευνήσουμε το σύμπαν του Star Wars.

Ο παίκτης διαλέγει ανάμεσα σε μια πληθώρα από ρόλους και επιλέγει αν θα ανήκει στη Δημοκρατία ή στη Γαλαξιακή Αυτοκρατορία. Τα γεγονότα του παιχνιδιού εκτυλίσσονται 3000 χρόνια πριν από τις ταινίες.

Ανάλογα τις επιλογές που κάνει ο παίκτης και τις απαντήσεις που δίνει κατά τη διάρκεια της ιστορίας, κερδίζει πόντους Φωτεινής ή Σκοτεινής πλευράς. Η Σκοτεινή πλευρά έχει αντίκτυπο στην εμφάνιση του χαρακτήρα.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Star Wars Πόλεμος Των Άστρων 15

Το Star Wars – The Old Republic διατίθεται δωρεάν και μπορεί κανείς να φτάσει μέχρι ένα σημείο της ιστορίας, χωρίς να πληρώσει. Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι περιορισμοί για τους δωρεάν λογαριασμούς.

Για να παίξουμε το παιχνίδι, θα χρειαστεί πρώτα να δημιουργήσουμε έναν δωρεάν λογαριασμό. Πατώντας στο Play Free, συμπληρώνουμε τα στοιχεία που θέλουμε.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Star Wars Πόλεμος Των Άστρων 16

Αφού εισάγουμε τα στοιχεία μας, πατάμε Play Now και κατεβάζουμε το αρχείο εγκατάστασης του παιχνιδιού. Η διαδικασία της εγκατάστασης δε θα μας δυσκολέψει, καθώς το παιχνίδι δεν προσπαθεί να εγκαταστήσει τρίτες εφαρμογές.

Μετά την εγκατάσταση, ανοίγοντας την εφαρμογή για πρώτη φορά, θα πρέπει να περιμένουμε λίγη ώρα για να ενημερωθεί το παιχνίδι. Πρέπει, επίσης, να φροντίσουμε να έχουμε αρκετό χώρο στον σκληρό δίσκο, γιατί το παιχνίδι πιάνει 31GB.

Όταν μας ζητηθεί, θα πρέπει να δεχθούμε τους όρους χρήσης. Για να το κάνουμε αυτό, κατεβαίνουμε προς το τέλος και, αφού τσεκάρουμε τα δύο κουτάκια, πατάμε Accept.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Star Wars Πόλεμος Των Άστρων 17

Όταν με το καλό κατέβει το παιχνίδι, θα μπορούμε να πατήσουμε το κουμπί Play και να ξεκινήσουμε διαμορφώνοντας τον χαρακτήρα που θα διαλέξουμε.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια γενικού περιεχομένου, μπορείτε να δείτε τον οδηγό μας:

Star Wars – Knights of the Old Republic

Παρότι είναι αρκετά παλιό, το Knights of the Old Republic θεωρείται ένα απ' τα καλύτερα παιχνίδια Star Wars. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2003, αλλά είναι διαθέσιμο για αγορά ακόμα και σήμερα.

Ιστοσελίδες-και-Παιχνίδια-για-το-Star-Wars-Πόλεμος-Των-Άστρων-17a

Tο 2013 κυκλοφόρησε για συσκευές με iOS και Android.

Τα γεγονότα του παιχνιδιού διαδραματίζονται 4000 χρόνια πριν τα γεγονότα των ταινιών. Πρόκειται για ένα κλασικό single player παιχνίδι ρόλων, όπου ο παίκτης δημιουργεί έναν χαρακτήρα και εξερευνά το σύμπαν του Star Wars.

Ο παίκτης εκπαιδεύεται ως Ιππότης Jedi και στην πορεία, βάσει των αποφάσεων που παίρνει, ακολουθεί τη Φωτεινή ή Σκοτεινή πλευρά.

Η συνέχεια του παιχνιδιού βγήκε στην αγορά το 2004, με το όνομα Knights of the Old Republic II – The Sith Lords. Το δεύτερο μέρος είναι εξίσου ενδιαφέρον και συνεχίζει την ιστορία 5 χρόνια μετά τα γεγονότα του Knights of the Old Republic.

Αν δεν τα έχετε παίξει και σας αρέσουν τα παιχνίδια που ασχολούνται με το Star Wars, τότε αξίζει να τους δώσετε μια ευκαιρία. Τα γραφικά τους είναι “παλιάς κοπής”, αλλά η ιστορία και το σενάριό τους θα σας αποζημιώσουν.

Star Wars Battlefront

Το Battlefront είναι παιχνίδι πρώτου προσώπου (first person shooter – fps) και είναι ένα απ' τα πιο πρόσφατα παιχνίδια Star Wars που κυκλοφόρησαν.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Star Wars Πόλεμος Των Άστρων 18a

Η ιστορία του βασίζεται στην αρχική τριλογία και ο παίκτης διαλέγει ανάμεσα σε γνωστούς χαρακτήρες της σειράς, όπως ο Luke Skywalker, ο Darth Vader, ο Han Solo, και άλλοι.

Το παιχνίδι διατίθεται για PC, PS4, και Xbox One, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει δωρεάν έκδοση. Για να το παίξετε θα πρέπει να το αγοράσετε. Διατίθεται και σε deluxe έκδοση. Πέρσι τέτοια εποχή κόστιζε 70 ευρώ…

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Star Wars Πόλεμος Των Άστρων 18b

…πλέον όμως οι τιμές έχουν πέσει σημαντικά.

Ο λόγος είναι πως το Νοέμβριο του 2017 αναμένεται η δεύτερη συνέχεια, Star Wars Battlefront II.

Γενικά, το πρώτο Battlefront δεν είναι και απ' τα καλύτερα fps παιχνίδια που κυκλοφορούν.

Αν ενδιαφέρεστε για ένα παιχνίδι που μεταδίδει την ατμόσφαιρα της αρχικής τριλογίας, τότε είναι μια καλή επιλογή. Τα γραφικά του είναι εξαιρετικά και είναι ίσως το μεγαλύτερό του πλεονέκτημα.

Στα αρνητικά, το γεγονός ότι δεν υπάρχουν μάχες στο διάστημα και ότι το gameplay μπορεί να γίνει βαρετό από ένα σημείο και μετά.

Δωρεάν παιχνίδια browser

Στην καρτέλα Games+Apps της επίσημης ιστοσελίδας του Star Wars, εκτός από τις πληρωμένες επιλογές, θα βρείτε και μια σειρά από δωρεάν ηλεκτρονικά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε στον browser σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ψάξετε στο τέλος της σελίδας για την κατηγορία Play Online Free.

Για τις ανάγκες αυτού του οδηγού, θα παρουσιάσουμε δύο απ' αυτά.

Jawa Junkyard

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Star Wars Πόλεμος Των Άστρων 20

Είναι ένα παιχνίδι μνήμης, όπου ο παίκτης έχει 3 δευτερόλεπτα για να απομνημονεύσει έναν συνδυασμό κομματιών για ένα συγκεκριμένο droid. Έπειτα, καλείται να το ανακατασκευάσει από μνήμης όσο πιο γρήγορα μπορεί.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Star Wars Πόλεμος Των Άστρων 21

Είναι ένα απλό και εύκολο παιχνιδάκι, που μας βοηθάει να εξασκήσουμε και λίγο τη μνήμη μας.

Racer Rush

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Star Wars Πόλεμος Των Άστρων 22

Εδώ πρόκειται για ένα παιχνίδι αγώνων, όπου συναγωνιζόμαστε γνωστούς χαρακτήρες της σειράς, όπως τον Anakin Skywalker.

Φιλική συμβουλή: Αν θέλετε να τερματίσετε πρώτοι, μείνετε μακριά από τους βράχους. Δε βοηθάει καθόλου αν συγκρούεστε συνεχώς, μιλάει η εμπειρία.

Και για όσους αναρωτιούνται αν το σκάφος πετάει πάνω απ' το νερό, η απάντηση είναι όχι. Δοκιμασμένο με μεγάλη αποτυχία. Συμφωνεί μέχρι και ο Jar Jar Binks.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Star Wars Πόλεμος Των Άστρων 23

Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια browser, θα βρείτε μια αναλυτική λίστα με τα καλύτερα απ' αυτά στον οδηγό μας:

Δωρεάν Παιχνίδια Browser, για Gaming σε κάθε Υπολογιστή

Ενώ υπάρχουν δεκάδες εξαιρετικά ποιοτικά δωρεάν παιχνίδια για PC, αν έχουμε ένα πολύ παλιό και αδύναμο υπολογιστή, οι επιλογές μας περιορίζονται. Τα δωρεάν παιχνίδια browser…

Πόσο μεγάλος θαυμαστής του Star Wars είστε;

Εσείς πόσο “μυημένοι” είστε στον κόσμο του Star Wars; Έχετε παίξει κάποιο απ' τα παραπάνω παιχνίδια, ή ίσως κάποιο άλλο; Γράψτε μας στα σχόλια αν γνωρίζετε κάποια ελληνική ιστοσελίδα για τον Πόλεμο των Άστρων.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED SALE ALERT τελικο
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#323 - Windows Παιχνίδια Σε Android Κινητό, Dark Mode Στο VLC, Απενεργοποίηση PC Με Σημειωματάριο
QuickSteps
GamingSteps#20240420 - Φορητό PlayStation 1, Επιστήμονας Βρήκε Τον Καλύτερο Οδηγό Του Mario Kart 8, Cities: Skylines II
GamingSteps