Home » Internet » Υπηρεσίες στο Internet » Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το Game of Thrones είναι μια ιδιαιτέρως δημοφιλής σειρά με φανατικούς οπαδούς διεθνώς και στην Ελλάδα, η οποία έχει δημιουργήσει ένα κόσμο πλούσιο σε λεπτομέρειες και ίντριγκα. Για να μάθετε περισσότερα για την αγαπημένη σας σειρά, δείτε τις καλύτερες Ελληνικές ιστοσελίδες, διεθνή portal, και παιχνίδια αφιερωμένα στο Game of Thrones.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Πως δημιουργήθηκε το Game of Thrones

To Game of Thrones βασίζεται στη σειρά βιβλίων επικής φαντασίας «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου» του Αμερικανού λογοτέχνη George R.R. Martin. Το πρώτο επεισόδιο του Game of Thrones προβλήθηκε στις 17 Απριλίου 2011 από το συνδρομητικό κανάλι HBO, και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με τεράστια επιτυχία.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 1_0

Γενική Πλοκή

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε τη γενική πλοκή του Game Of Thrones και δεν θα περιμέναμε να αναλυθεί σε αυτό το άρθρο. Αλλά σε περίπτωση που δεν γνωρίζουμε αρκετά, δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί στη συνέχεια θα παρουσιαστούν ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες με πλούσιο ενημερωτικό υλικό για το GoT.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 2

Ιστοσελίδες Game of Thrones α λα ελληνικά

Όσο καλά αγγλικά και αν γνωρίζουμε, πολλοί από εμάς προτιμούμε την ενημέρωσή μας στη γλώσσα μας. Τα παρακάτω είναι τα καλύτερα site σχετικά με το Game of Thrones που έχουν δημιουργηθεί από Έλληνες για Έλληνες.

Game of Thrones-grfans

Η ιστοσελίδα των Game of Thrones-grfans δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι για τη σειρά-φαινόμενο. Η πρώτη επίσκεψη στο site μας δίνει την αίσθηση ότι είμαστε στο κατάλληλο Game of Thrones μέρος. Χαρακτηριστική είναι η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα που δημιουργεί ένα αίσθημα αγωνίας και ανυπομονησίας.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 3

Κατά τη γνώμη μας είναι μακράν το καλύτερο και περισσότερο ενημερωμένο Ελληνικό site για το Παιχνίδι του Στέμματος, προσφέροντας ένα πλούσιο μενού επιλογών.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 4

Η ομάδα που διαχειρίζεται τη σελίδα φροντίζει να κρατάει τους επισκέπτες και αναγνώστες της σελίδας συνεχώς ενημερωμένους, μέσα από τα Τελευταία Νέα…

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 5

…αλλά και μέσα από διάφορα βίντεο.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 6

Επίσης μπορούμε να συμμετέχουμε σε διαγωνισμούς του Game Of Thrones κάνοντας φυσικά LIKE στη σελίδα Game of Thrones-grfans στο Facebook και ακολουθώντας τα βήματα του διαγωνισμού.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 7

Αν πάλι θέλουμε να τεστάρουμε τις γνώσεις μας πάνω στην σειρά, έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε το Game of Thrones Quiz, για δυνατούς λύτες.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 8

Γενικά η σελίδα των Game of Thrones-grfans είναι ιδιαίτερα απλή, εύχρηστη, κατατοπιστική και πλήρης. Οπότε καλό είναι να την εξερευνήσουμε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά μας.

Westeros.gr

Άλλο ένα ενδιαφέρον Game of Thrones site στην Ελλάδα είναι το westeros.gr. Αρκετά ενημερωμένο και με μεγάλο πλήθος βίντεο προσφέρει στον αναγνώστη και fan της σειράς όλα όσα θα ήθελε να μάθει και να δει για το Game of Thrones.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 9

Επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα, αν θέλουμε, να κάνουμε εγγραφή και να συμμετέχουμε στις συζητήσεις του Forum.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 10

Η εγγραφή γίνεται με ιδιαίτερα απλή διαδικασία, πατώντας Εγγραφή…

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 11

….και συμπληρώνοντας τα ζητούμενα πεδία.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 12

Είναι χαριτωμένο που στη θέση του γνωστού captcha, οι διαχειριστές χρησιμοποίησαν ένα μικρό παζλ.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 13

Άσχετο με το θέμα αλλά τι είναι captcha?

Το captcha είναι ένα αυτόματο τεστ που ελέγχει αν αυτός που συμπληρώνει τη φόρμα είναι άνθρωπος ή ρομπότ. Συνήθως εμφανίζονται στο internet ως παραμορφωμένες εικόνες με ποικίλους συνδυασμούς γραμμάτων και αριθμών.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 14

Το westeros.gr μας ενημερώνει ότι έχει πάρει έγκριση λειτουργίας από τον ίδιο τον συγγραφέα της σειράς, προϊδεάζοντάς μας ότι θα μαθαίνουμε όλα τα τελευταία νέα της σειράς.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 15

Οπότε αν θέλουμε να είμαστε ενήμεροι για το Game of Thrones καλό είναι να περιηγηθούμε στο site, που σε γενικές γραμμές είναι απλό και εύχρηστο.

Westeros.anubis.gr

Άλλο ένα αξιόλογο site για το Game of Thrones στα ελληνικά είναι το westeros.anubis.gr. Είναι ένας πλήρης online οδηγός που έχει πληροφορίες για τα βιβλία, τον συγγραφέα, την τηλεοπτική σειρά, τους χαρακτήρες, τη γεωγραφία καθώς και ιστορικά στοιχεία του μυθικού κόσμου του Westeros.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 16

Διεθνείς ιστοσελίδες για το Game of Thrones

Αν θέλουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για την αγαπημένη μας σειρά, αναγκαστικά θα πρέπει να στραφούμε στις ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Καλώς ή κακώς, απευθύνονται σε πολλαπλάσιο κοινό από τις Ελληνικές. Κατ' επέκταση έχουν ασύγκριτα μεγαλύτερη επισκεψιμότητα και λειτουργικό budget, που τους επιτρέπει να είναι πολύ καλύτερα οργανωμένες.

Winter Is Coming

Ένα από τα πιο δημοφιλή ξένα site για το Game of Thrones είναι το Winter is Coming. Αποτελεί μια αξιόπιστη και έγκυρη πηγή πληροφοριών και ειδήσεων σχετικά με τη σειρά.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 28

Ειδικά αν θέλουμε να γνωρίζουμε την κάθε λεπτομέρεια και το κάθε νέο για το GoT, τότε η περιήγησή μας στο site σίγουρα θα μας ανταμείψει.

Πέρα όμως της απλής εξερεύνησης του site, μπορούμε να εγγραφούμε στη σελίδα, ώστε να συμμετέχουμε στο Forum συζητήσεων. Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ απλή και κοινότυπη. Πρώτα κάνουμε κλικ στο register και μετά συμπληρώνουμε τη φόρμα εισαγωγής στοιχείων.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 29

Ένα έξυπνο σημείο του site είναι η επιλογή Recap, που έχει σε βίντεο τα καλύτερα και πιο συζητημένα στιγμιότυπα ενός επεισοδίου…

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 30

…αλλά μην περιμένουμε να τα βρούμε όλα σε βίντεο, γιατί σε κάποια δίνεται μια στεγνή περιγραφή και τίποτα περισσότερο.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 31

Watchers on the Wall

Ενδιαφέρουσα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η ιστοσελίδα Watchers on the Wall, αν και δεν παρέχει πολλά περισσότερα σε σχέση με τις προηγούμενες.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 32

Καλοστημένη, με μεγάλη γκάμα επιλογών ώστε να καλύψει τις ανάγκες του κάθε GoT fan. Τα Νέα είναι πολλά αλλά δεν μένουμε ποτέ πίσω στην ενημέρωση, διότι η ομάδα που διαχειρίζεται τη σελίδα σέβεται τον επισκέπτη του site, με νέες δημοσιεύσεις.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 33

Παιχνίδια Game of Thrones

Καλό το διάβασμα, καλή η ενημέρωση, τι γίνεται όμως αν θέλουμε μια πιο διαδραστική αλληλεπίδραση?

Παιχνίδια GoT υπάρχουν πολλά, αλλά έχουν ένα βασικό και πολύ σημαντικό μειονέκτημα για το ελληνικό κοινό: είναι όλα στα αγγλικά και δεν έχουμε δυνατότητα επιλογής όπως στις ιστοσελίδες.

Οπότε, ο κάθε επίδοξος παίκτης θα πρέπει να γνωρίζει την αγγλική γλώσσα και μάλιστα σε σχετικά καλό επίπεδο καθώς θα πρέπει να μπορεί να παρακολουθήσει την πλοκή του παιχνιδιού – δεν είναι τίτλοι στους οποίους σφάζουμε στα τυφλά.

Ουδέν κακό αμιγές καλού, θα έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, γιατί έτσι θα έχουμε ένα λόγο να φρεσκάρουμε λίγο τα αγγλικά μας.

Game of Thrones Παιχνίδια Αγγλικά

Επιπλέον, τα περισσότερα παιχνίδια Game of Thrones δεν μπορούμε να τα παίξουμε δωρεάν αλλά πρέπει να βάλουμε το χέρι στη τσέπη. Υπάρχουν όμως 2 παιχνίδια που κάνουν την εξαίρεση.

Game of Thrones της Telltale game series

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δημιουργήθηκε από την εταιρεία Telltale games και χωρίζεται σε επεισόδια.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 18

Είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι δράσης που μας αφηγείται την ιστορία του οίκου Forrester, μια οικογένεια που δεν συμπεριλήφθηκε στη τηλεοπτική σειρά.

Η εταιρεία μας δίνει την ευκαιρία να παίξουμε δωρεάν το 1ο επεισόδιο αλλά μόνο σε android και iOS συσκευές, όπως και τις κονσόλες της Sony και της Microsoft.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 19

Στον οδηγό θα κάνουμε εγκατάσταση σε android συσκευή. Οπότε πάμε στο Play store και εγκαθιστούμε το παιχνίδι.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 20

Το μέγεθος της λήψης είναι 1,10 Gb οπότε θα χρειαστούν αρκετά λεπτά για να κατέβει το παιχνίδι. Και καλό είναι να βεβαιωθούμε πως είμαστε συνδεδεμένοι μέσω WiFi, και όχι 3G/4G.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 22

Επίσης επειδή το συγκεκριμένο παιχνίδι περιέχει ακραία βία και σκληρή γλώσσα, κατά συνέπεια απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 23

Εφόσον το παιχνίδι Game of Thrones εγκαταστάθηκε με επιτυχία, για να παίξουμε αρκεί να πατήσουμε οπουδήποτε πάνω στην οθόνη αφής..

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 24

…και μετά πατάμε Play.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 25

Γενικά η φιλοσοφία του παιχνιδιού της Telltale games είναι η ενεργή συμμετοχή του παίκτη στην εξέλιξη της ιστορίας. Ο παίκτης καλείται να καθαρίσει το σπαθί…

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 26

…όπως επίσης να επιλέγει γρήγορα την απάντηση του ήρωα.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 27

Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται μια μοναδική εξέλιξη της ιστορίας ανάλογα με τις επιλογές του εκάστοτε παίκτη.

Game of Thrones Ascent

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ρόλων μπορούμε να το παίξουμε στο Facebook και είναι ως επί τω πλείστον δωρεάν εκτός από κάποια bonus που αγοράζονται.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 34

Η εξέλιξη του παιχνιδιού εξαρτάται από τις απαντήσεις του παίκτη…

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 35

…και έχει πολλά κείμενα που πρέπει να διαβάζουμε που το κάνει λίγο βαρετό αλλά η κατάσταση σώζεται από τα βελάκια που βοηθάνε αρκετά.

Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 36 Ιστοσελίδες και Παιχνίδια για το Game of Thrones 37

Ένα πολύ καλό στοιχείο του παιχνιδιού είναι η φανταστική μουσική υπόκρουση, η οποία μας βάζει στην ατμόσφαιρα του Game of Thrones.

Γενικά, πάντως, το GoT_Ascent θα ήταν αδιάφορο για τον παίκτη που περιμένει τη δράση, την ίντριγκα και τις μάχες του Game Of Thrones.

Εσείς γνωρίζετε άλλες πηγές για το Game of Thrones?

Αν γνωρίζετε κάποια άλλη ιστοσελίδα ή κάποιο παιχνίδι σχετικό με το Game of Thrones που δεν αναφέραμε, γράψτε μας στα σχόλια. Θυμίζουμε πως τα σχόλια που περιέχουν συνδέσμους θα πρέπει να εγκριθούν από κάποιον διαχειριστή για να δημοσιευτούν.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps