Υπηρεσίες στο Internet – Όλοι οι Οδηγοί του PCsteps

Κάποτε, το να συνδεθούμε στο Internet απαιτούσε να ακούσουμε πρώτα το τραγούδι του modem, και στη συνέχεια να πλοηγούμαστε με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 4-5KB/s, με χρονοχρέωση, και ελπίζοντας να μην πάρει κανείς τηλέφωνο και πέσει η γραμμή.

Σήμερα, που είμαστε συνδεδεμένοι στο Internet 24 ώρες το 24ωρο, και δεν χρειάζεται να περιμένουμε 40 δευτερόλεπτα για να φορτώσει μια σελίδα, θα βρούμε πολλές υπηρεσίες στο Internet, οι οποίες συχνά καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες μας και από εγκατεστημένες εφαρμογές.

Από το backup στο Internet και τη δυνατότητα να ακούμε δωρεάν μουσική, μέχρι ιστοσελίδες για επεξεργασία εικόνας που θυμίζουν Photoshop ή σελίδες με μαθήματα ξένων γλωσσών και προγραμματισμού, στην ενότητα αυτή έχουμε συγκεντρώσει και προσθέτουμε τακτικά τις πιο χρήσιμες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.

Κάποτε, ακούγαμε για ένα μέλλον όπου όλες οι εφαρμογές μας θα εκτελούνταν μέσω δικτύου, και μας φαινόταν επιστημονική φαντασία. Σε λίγες δεκαετίες, όμως, μπορεί πλέον κανείς να μην θυμάται πλέον την ανάγκη εγκατάστασης μιας εφαρμογής.

Όλοι οι οδηγοί του PCsteps
σχετικά με τις Υπηρεσίες στο Internet
σε αλφαβητική σειρά