Home » Software » Εφαρμογές Office » Microsoft 365: Δωρεάν Χρήση Της Σουίτας Microsoft Office Σε Όλα Τα PC
Featured Microsoft 365 Πώς Αποκτώ Δωρεάν Άδεια Χρήσης Microsoft Office a2

Microsoft 365: Δωρεάν Χρήση Της Σουίτας Microsoft Office Σε Όλα Τα PC

Το Microsoft Office παραμένει η καλύτερη σουίτα εφαρμογών γραφείου, αλλά μια άδεια χρήσης του Microsoft 365 απαιτεί χρήματα. Καθώς το κόστος μπορεί να είναι αποτρεπτικό για τους περισσότερους χρήστες, υπάρχει ένας καλός και εύκολος τρόπος να αποφύγουμε την πληρωμή. Στον σύντομο οδηγό θα δούμε πώς να τρέχουμε δωρεάν το Microsoft Word και όλες τις εφαρμογές της σουίτας.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Δωρεάν Microsoft Office στο PC

Ο ευκολότερος τρόπος  να αξιοποιήσουμε δωρεάν το Microsoft Office είναι απευθείας από τον browser. Είτε χρησιμοποιούμε Windows 10, Mac, Chrome OS ή Linux, είτε τον Google Chrome, τον Microsoft Edge, κ.λ.π, μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν πρόσβαση στο Word και όλες τις εφαρμογές της σουίτας.

Πρόκειται για μια ευέλικτη εναλλακτική πρόσβαση σε μια δωρεάν άδεια χρήσης του Microsoft Office από την ίδια την εταιρεία.

Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένας λογαριασμός Microsoft και φυσικά μια σύνδεση στο Internet. Έτσι, απλά πατάμε εδώ για να μας ανοίξει η αρχική σελίδα του Microsoft 365, όπου θα δούμε στα αριστερά όλες τις εφαρμογές της σουίτας.

Η χρήση του Microsoft Word μοιάζει πολύ με τα Έγγραφα Google, καθώς έχουμε αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας στο cloud με το OneDrive. Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε με άλλα άτομα σε πραγματικό χρόνο.

Το δωρεάν Word αλλά και οι υπόλοιπες εφαρμογές της σουίτας, έχουν όλες τις βασικές λειτουργίες που ενδεχομένως είναι υπεραρκετές για τους περισσότερους από εμάς.

Όπως είναι φυσικό, το Microsoft Word δεν περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες που έχει η πληρωμένη έκδοση, όπως πλαίσια κειμένου, WordArt, εξισώσεις, γραφήματα, κ.α, αλλά μικρό το κακό, καθώς το πιο πιθανό είναι να μην τις χρειαζόμαστε.

Microsoft 365 Δωρεάν Microsoft Office 1α

Τέλος, όλες οι δωρεάν εφαρμογές του Office θα ανοίξουν απρόσκοπτα τα αρχεία μας, θα επιτρέψουν την επεξεργασία, και το σημαντικότερο είναι ότι θα διατηρήσουν αναλλοίωτη τη μορφοποίηση των εγγράφων μας.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο δεν υπάρχει πλέον καμία απαίτηση πληρωμής για τη χρήση του Microsoft Word, αλλά δεν απαιτείται ούτε καν να το εγκαταστήσουμε εάν το χρησιμοποιούμε σε υπολογιστή.

Δωρεάν Microsoft Office στο κινητό

Το Microsoft 365 είναι διαθέσιμο δωρεάν σε Android και iOS. Η εφαρμογή Office για κινητά περιλαμβάνει και αυτή τις λειτουργικές εκδόσεις του Microsoft Word, του Excel, και του PowerPoint. Επίσης, συμπεριλαμβάνει PDF, σημειώσεις, κ.α.

Microsoft 365 Δωρεάν Microsoft Office 1αα

Βέβαια, το πόσο βολικό θα είναι το Microsoft Office για κινητά εξαρτάται από το μέγεθος της οθόνης που χρησιμοποιούμε.

Για παράδειγμα, η επεξεργασία ενός εγγράφου του Word σε κινητό με μεγάλη οθόνη θα είναι εύκολη, αλλά η πλοήγηση σε ένα υπολογιστικό φύλλο του Excel μπορεί να είναι πιο δύσκολη, αν πρόκειται για σύνθετες καταχωρήσεις.

Από την άλλη, η επεξεργασία ενός εγγράφου του Word ή του Excel σε μια μεγαλύτερη οθόνη ενός tablet θα είναι πραγματικά ευχάριστη.

Λήψη: Microsoft 365 για Android και iOS

Ποια είναι η γνώμη σας για τη δωρεάν άδεια χρήσης Microsoft 365;

Αν σας γεννήθηκαν απορίες, μπορείτε να μας γράψετε στις Ερωτήσεις. Εναλλακτικά, αν θέλετε να μοιραστείτε την άποψη σας για το θέμα, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια στο σχετικό post του άρθρου στη σελίδα μας στο Facebook.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps