Home » Εβδομαδιαίες Στήλες » KodiSteps » Kodi v18.5: Πώς Βλέπω Champions League 1080-720p Χωρίς Διακοπές
Kodi v18.5: Πώς Βλέπω Champions League 1080-720p Χωρίς Διακοπές

Kodi v18.5: Πώς Βλέπω Champions League 1080-720p Χωρίς Διακοπές

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Οι μεγάλοι και δημοφιλείς αγώνες του Champions League βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή, καθώς επίσης και πολλά ακόμη ξένα πρωταθλήματα. Παρότι την προηγούμενη περίοδο είχαμε μερικά Kodi add-ons για ζωντανό ποδόσφαιρο, δυστυχώς δεν λειτουργούν πλέον. Στον οδηγό θα δούμε εξαιρετικούς αντικαταστάτες που χρησιμοποιούν την ταχύτητα του URLresolver και μπορούν να μας δώσουν δωρεάν και χωρίς διακοπές όλους τους διεθνείς αγώνες στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα που είδαμε ποτέ σε live sport streams.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή


Το KodiSteps είναι μια εβδομαδιαία στήλη όπου παρουσιάζουμε ό,τι νεότερο υπάρχει στο Kodi, όπως πρόσθετα και plugins, αλλά και ό,τι αφορά τα νέα build, wizards, εφαρμογές, Live TV, backup, Real-Debrid, και διάφορα tweaks και ρυθμίσεις.

Η στήλη μας θα βγαίνει κάθε εβδομάδα και θα περιλαμβάνει τα πάντα που αφορούν τον άρχοντα των ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, σε Windows και Android.

Αυτή την εβδομάδα, θα δούμε πώς μπορούμε να προσθέσουμε το καλύτερο δυνατό μέσο για να συνεχίσουμε να βλέπουμε σε υψηλή ποιότητα και χωρίς διακοπές όλες τις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις, καθώς επίσης και τα highlights των αγώνων.

Rising Tides

Πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις πιο αξιόλογες δουλειές των σχεδιαστών της ανοικτής κοινότητας του λογισμικού. Φυσικά, όλοι ελπίζουμε αυτό να διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Το Rising Tides είναι ένα add-on που έχει μια μικρή προϊστορία με ταινίες και σπορ στο Kodi. Σε ό,τι αφορά το παρόν, οφείλουμε να πούμε πως είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει μέχρι σήμερα σε ποιότητα για live sports και κυρίως στους ζωντανούς διεθνείς αγώνες ποδοσφαίρου.

Το περιεχόμενο του πρόσθετου οργανώνεται λίγη ώρα πριν ξεκινήσουν οι αγώνες μέσω λιστών αναπαραγωγής που επιμελούνται οι σχεδιαστές του.

Το add-on μας επιτρέπει να βλέπουμε ζωντανά όλους τους σημαντικούς αγώνες της ημέρας χωρίς διακοπές, καθώς συνεργάζεται άψογα με τον URLresolver.

Επίσης, σε κάθε αγώνα διαθέτει πολλές εναλλακτικές ροές σε υψηλή ποιότητα. Ακόμη και για λιγότερο σημαντικούς αγώνες.

Εμείς εδώ και αρκετό καιρό που δοκιμάζουμε αδιάλειπτα το πρόσθετο για τις ανάγκες του KodiSteps, έχουμε εντυπωσιαστεί από την ποιότητα εικόνας και ήχου. Είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί στο Kodi όσον αφορά τους ζωντανούς αγώνες.

Επιπλέον, δεν έχουμε παρατηρήσει την παραμικρή διακοπή στις περισσότερες ροές. Όλα αυτά καθιστούν το add-on απαραίτητο και ιδανικό για να βλέπουμε τους αγώνες από το TV Box, ή ακόμη καλύτερα από το Kodi v18 64-bit του PC απευθείας στην TV.

Ασύρματη Μετάδοση Του Kodi Στην TV & Το Επίσημο YouTube Add-on
Ασύρματη Μετάδοση Του Kodi Στην TV & Το Επίσημο YouTube Add-on

Πολλοί από μας έχουμε ένα δυνατό Windows PC στο οποίο έχουμε διαμορφώσει το Kodi να τρέχει γρήγορα και απροβλημάτιστα. Έτσι, ίσως θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις…

Προσθήκη του add-on

Όνομα: Rising Tides
URL: http://mullafabz.xyz/Repository/
Συμβατότητα: 17.6 Krypton και 18.0 Leia

Aν χρησιμοποιούμε κάποιο ελληνικό build, καλό είναι να πάμε για λίγο στο αρχικό κέλυφος του Kodi, πατώντας στις ρυθμίσεις του build και μετά στη διασύνδεση.

Όταν ολοκληρώσουμε τα βήματα που περιγράφουμε, μπορούμε να επιστρέψουμε ξανά στο build και το Rising Tides θα λειτουργεί απρόσκοπτα και εκεί.

Έτσι λοιπόν, ξεκινάμε από το κεντρικό πάνελ ➜ Ρυθμίσεις ➜ Διαχείριση αρχείων ➜ Προσθήκη Πηγής (διπλό κλικ) ➜ Κανένα.

Κάνουμε επικόλληση το ακόλουθο url:

http://mullafabz.xyz/Repository/

Για την επικόλληση οποιουδήποτε κειμένου μέσα στο Kodi των Windows, πατάμε ταυτόχρονα τα “Ctrl+V”. Βεβαιωνόμαστε ότι δεν υπάρχουν κενά πριν ή μετά το URL και πατάμε “Εντάξει”.

Ονομάζουμε .mulla ή όπως αλλιώς θέλουμε την πηγή κάτω από το “Εισαγωγή ονόματος για την πηγή πολυμέσων”, και πατάμε πάλι το “Εντάξει”.

Μετά, επιστρέφουμε στο Κεντρικό πάνελ και κάνουμε κλικ στα “Πρόσθετα”. Πατάμε στο εικονίδιο πάνω αριστερά που μοιάζει με ανοιχτό κουτί.

Στη συνέχεια, πατάμε στην εγκατάσταση από αρχείο zip ➜ .mulla ➜ repository.Rising.Tides- x.x.x .zip.

Περιμένουμε λίγο να ενεργοποιηθεί το repo. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο έως ότου εμφανιστεί η ενεργοποίηση. Θα δούμε την επιβεβαίωση στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης.

Κατόπιν, από την ίδια καρτέλα πατάμε στην εγκατάσταση από αποθετήριο.

Στη συνέχεια, πατάμε διαδοχικά στα Rising Tides Repository➜ Πρόσθετα βίντεο➜ Rising Tides ➜ Εγκατάσταση, και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία πατώντας μόνο στο “Εντάξει” μία φορά.

Περιμένουμε έως ότου ολοκληρωθεί η λήψη του πρόσθετου, το οποίο θα βρίσκεται στα Πρόσθετα ➜ Πρόσθετα βίντεο. Αν δεν το βλέπουμε, πληκτρολογούμε το Rising Tides στην αναζήτηση προσθέτων και θα μας το εμφανίσει μια και καλή.

Αν χρησιμοποιούμε κάποιο build, πριν φύγουμε από το κέλυφος του Kodi, βάζουμε το Rising Tides με δεξί κλικ στα αγαπημένα μας, έτσι ώστε να το βρίσκουμε γρήγορα μέσα στο build.

Η κύρια ενότητα

Tα πράγματα είναι ιδιαίτερα απλά όσον αφορά τις ενότητες του Rising Tides. Δεν απαιτείται απολύτως καμία ρύθμιση για να δούμε τους ζωντανούς αγώνες.

Παραθέτουμε συνοπτικά τις λίγες ενέργειες που πρέπει να κάνουμε για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις ζωντανές αθλητικές μεταδόσεις.

Αρχικά, πρέπει να θυμόμαστε ότι τα link των αγώνων θα είναι ενεργά λίγη ώρα πριν ξεκινήσουν. Αυτό σημαίνει ότι αν είναι βραδινός ο αγώνας, ενδέχεται να μην βλέπουμε ή να μην λειτουργούν οι σύνδεσμοι που εμφανίζονται το πρωί ή το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Έτσι, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να πατήσουμε στην κύρια ενότητα του Live Football που παρατηρούμε στην εικόνα.

Από εκεί και μετά, το μόνο που απαιτείται είναι να υπάρχουν ζωντανοί αγώνες εκείνη την βραδιά.

Μόλις επιλέξουμε το ματς που θέλουμε, θα δούμε μια σειρά από link των αγώνων όλων των δημοφιλών ξένων πρωταθλημάτων, όπως το Champion League, Premiere League, La Liga, κ.λ.π.

Στη συνέχεια, επιλέγουμε την διοργάνωση και τον αγώνα που μας ενδιαφέρει. Κατόπιν, δεν έχουμε παρά να ξεκινήσουμε από την κορυφή των ροών και στη επόμενη καρτέλα με την υψηλότερη ανάλυση.

Μόλις ξεκινήσει η αναπαραγωγή, σε κάποιες ροές ενδέχεται να μην υπάρχει εικόνα παρά μόνο ήχος. Δεν υπάρχει ανησυχία γιατί σε ελάχιστα δευτερόλεπτα θα εμφανιστεί η ζωντανή εικόνα.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, εμείς στις δοκιμές που κάναμε με διάφορους ξένους ποδοσφαιρικούς αγώνες σε διαφορετικές ημέρες δεν παρατηρήσαμε απολύτως καμία διακοπή.

Επιπλέον, είχαμε εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου στην TV ακόμη και όταν επιλέξαμε ροές στα 720p.

Φυσικά, σε περίπτωση που είμαστε άτυχοι και μας εμφανιστεί κάποια διακοπή, απλά πατάμε ξανά για να συνεχιστεί η αναπαραγωγή. Ειδάλλως, επιλέγουμε κάποιο άλλο link από τα πολλά που υπάρχουν για κάθε αγώνα.

Χρειάζεται να έχουμε εναλλακτικές λύσεις στα Live Sports?

Αν σας γεννήθηκαν απορίες ή θέλετε να μοιραστείτε την άποψή σας σε ό,τι αφορά το Kodi, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια.

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps