Home » Internet » Χρήματα μέσω Internet με Blog ή Site - Η "Φυσική" Μέθοδος

Χρήματα μέσω Internet με Blog ή Site – Η “Φυσική” Μέθοδος

Αυτός ο οδηγός γράφτηκε πριν από περισσότερα από 2 χρόνια. Η τεχνολογία αλλάζει και εξελίσσεται. Αν οτιδήποτε δεν σας λειτουργεί, γράψτε μας στα σχόλια και θα κοιτάξουμε να τον ανανεώσουμε.

Το να φτιάξουμε ένα Blog ή Site είναι πλέον πιο εύκολο από ποτέ. Όμως, αν θέλαμε απλά να γράφουμε τις σκέψεις μας χωρίς αμοιβή, θα αγοράζαμε ένα ημερολόγιο με λουκετάκι. Στον οδηγό αυτό θα δούμε τον φυσικότερο τρόπο για να κερδίσουμε χρήματα μέσω Internet με ένα blog ή site.

Δείτε τις ενότητες του οδηγού

Προτάσεις συνεργασίας

Προωθήστε δυναμικά την επιχείρησή σας στο site του PCsteps και στο κανάλι μας στο YouTube.

Επικοινωνία

Γίνε VIP μέλος στο PCSteps

Τα μέλη υποστηρίζουν ενεργά το PCsteps για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς διαφημίσεις για όλους.

Συμμετοχή

Ο οδηγός αυτός προϋποθέτει πως έχετε ήδη στημένο και δημοσιευμένο ένα blog ή ένα site, έστω και στα πρώτα του βήματα. Αν δεν έχετε, μπορείτε να αποκτήσετε ένα εντελώς δωρεάν, με τον αναλυτικό οδηγό μας:

Πώς Φτιάχνω Blog, Εντελώς Δωρεάν, σε Λίγα Λεπτά!

χρήματα μέσω internet 01

Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε στο YouTube το αναλυτικό σεμινάριο για δωρεάν επαγγελματική ιστοσελίδα.

Ποιες μέθοδοι υπάρχουν για χρήματα μέσω Internet με ένα site?

Υπάρχουν αρκετά διαφορετικοί τρόποι να αποκτήσουμε χρήματα μέσω Internet, με ένα blog ή μια ιστοσελίδα.

Για παράδειγμα, μπορούμε να βάλουμε διαφημίσεις της Google. Μπορούμε να κάνουμε μία ιδιωτική συμφωνία με κάποια επιχείρηση για να προβάλλουμε ένα δικό τους banner για κάποιο διάστημα, έναντι αμοιβής. Μπορούμε να έχουμε ένα e-shop και να πουλάμε προϊόντα ή υπηρεσίες.

Παρ' όλα αυτά, οι παραπάνω μέθοδοι έχουν σημαντικά μειονεκτήματα για κάποιον ο οποίος μόλις ξεκινάει στο Internet.

Οι διαφημίσεις της Google δίνουν εξαιρετικά χαμηλό κέρδος.

χρήματα μέσω internet 02

Μπορεί να χρειαστούν αρκετές δεκάδες χιλιάδες επισκέψεις το μήνα για να έχουμε κέρδος έστω της τάξης των 100 ευρώ. Και για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο από το μηδέν, το πιθανότερο είναι να χρειαστούν μήνες καθημερινής εργασίας, για ένα νέο site ή blog.

Το να έχουμε ένα eshop προϋποθέτει να έχουμε κάποιο προϊόν ή υπηρεσία να πουλήσουμε, καθώς και να έχουμε κάνει έναρξη στην εφορία, βιβλία, ΤΕΒΕ, να αποδίδουμε ΦΠΑ, τέλη επιτηδεύματος κλπ.

χρήματα μέσω internet 03

Τέλος, αν μόλις ξεκινάμε και δεν έχουμε μεγάλη επισκεψιμότητα, θα είναι δύσκολο να πείσουμε μια επιχείρηση να διαφημιστεί σε εμάς με ιδιωτική συμφωνία.

Συν ότι, για να έχουμε επιτυχία, θα χρειαστούμε ικανότητες πωλητή, επαγγελματικές συναντήσεις, παρουσιάσεις, τη δυνατότητα να εκδώσουμε τιμολόγια (πάλι εφορία, βιβλία, ΤΕΒΕ κλπ) και τα σχετικά.

Οπότε είναι λιγότερο “χρήματα μέσω Internet” και περισσότερο “είμαι πωλητής διαφημιστικού χώρου στο Internet”, με τον ίδιο τρόπο που κάποιος θα ήταν πχ πωλητής σε περιοδικό. Και δεν έχουν όλοι το στομάχι που χρειάζονται οι πωλήσεις.

χρήματα μέσω internet 04

Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που ξεκίνησαν αποκλειστικά με μία από τις παραπάνω μεθόδους και απέκτησαν σημαντικά χρήματα μέσω Internet.

Παρ' όλα αυτά, για κάποιον ο οποίος μόλις τώρα ξεκινάει, υπάρχει μία μέθοδος η οποία είναι μακράν πιο εύκολη, πιο φυσική, μπορεί να φέρει γρηγορότερα αποτελέσματα και, το σημαντικότερο, είναι εντελώς δωρεάν.

Η μέθοδος αυτή είναι το Affiliate Marketing.

Τι είναι το Affiliate Marketing?

Αναλογιστείτε αυτό: Αν πάμε στο σινεμά, δούμε μια ταινία και μας άρεσε, είναι πολύ πιθανό να την προτείνουμε και σε κάποιο φίλο μας. Το ίδιο και αν δοκιμάσουμε ένα νέο εστιατόριο, ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο, ένα νέο παιχνίδι στον browser, οτιδήποτε.

Αν ο φίλος μας όντως δει την ταινία / φάει στο εστιατόριο / μείνει στο ξενοδοχείο / παίξει το παιχνίδι κλπ τότε έχουμε διαφημίσει αποτελεσματικά την αντίστοιχη επιχείρηση, και τους έχουμε δημιουργήσει κέρδος με μηδέν κόστος.

χρήματα μέσω internet 05

Θεωρητικά, δικαιούμαστε ένα ποσοστό από αυτό το κέρδος. Σκεφτείτε το. Είναι πιθανό, αν δεν είχαμε κάνει την πρόταση αυτή στο φίλο μας, να μην αγόραζε το συγκεκριμένο προϊόν ή να μην χρησιμοποιούσε τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Όμως, μέχρι πρότινος, η επιχείρηση δεν είχε τρόπο να γνωρίζει πως ήμασταν εμείς που διαφημίσαμε το προϊόν ή την υπηρεσία τους, και τις πωλήσεις για τις οποίες είμαστε υπεύθυνοι, έστω και εν αγνοία μας.

Η λύση του Affiliate Marketing

Το Affiliate Marketing έρχεται να λύσει ψηφιακά αυτό το πρόβλημα.

Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το affiliate marketing, μας δίνουν έναν ειδικό σύνδεσμο, μοναδικό για εμάς, που οδηγεί στην ιστοσελίδα τους ή και σε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν.

χρήματα μέσω internet 06

Αν στείλουμε αυτό το σύνδεσμο σε ένα φίλο μας, κάνοντας κλικ θα οδηγηθεί στην κανονική ιστοσελίδα της εταιρείας, με τα κανονικά προϊόντα, στις κανονικές τους τιμές, χωρίς καμία διαφορά.

Όμως το σύστημα έχει καταγράψει πως ο άνθρωπος αυτός προήλθε από το δικό μας, μοναδικό σύνδεσμο, με ένα cookie.

Αν κάνει κάποια αγορά από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα εντός κάποιων ημερών (συνήθως 30 ή 45) από την πρώτη του επίσκεψη στο σύνδεσμό μας, δικαιούμαστε ένα ποσοστό από την τιμή αγοράς του προϊόντος ή της υπηρεσίας που επέλεξε.

χρήματα μέσω internet 07

Ουσιαστικά, δηλαδή, μπορούμε πλέον να ανταμειβόμαστε για αυτό που ούτως ή άλλως κάναμε από φυσικού μας: να συστήνουμε προϊόντα ή υπηρεσίες.

Απλά, αντί να πούμε σε ένα φίλο να μπει στην τάδε σελίδα ή το τάδε ηλεκτρονικό κατάστημα, του στέλνουμε έναν ειδικό σύνδεσμο για να κάνει κλικ. Τόσο απλά.

Κοστίζει κάτι το να γίνω Αffiliate?

Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, το να γίνουμε affiliate μία επιχείρησης είναι εντελώς δωρεάν.

χρήματα μέσω internet 08

Υπάρχουν ορισμένες επιχειρήσεις με εξειδικευμένα προϊόντα που διακινούνται αποκλειστικά μέσω συστάσεων, οι οποίες μας ζητούν είτε μια εφάπαξ εγγραφή, ή και μια μηνιαία συνδρομή, και σε αντάλλαγμα μας δίνουν μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους.

Εντούτοις, στον οδηγό αυτό θα αναφερθούμε αποκλειστικά στη δυνατότητα να είμαστε δωρεάν affiliate.

Τι είδους προϊόντα ή υπηρεσίες διακινούνται μέσω Affiliate Marketing?

Σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να πουληθεί μέσω Internet, υλικό ή ψηφιακό.

χρήματα μέσω internet 09

Αυτή τη στιγμή, στην Ελλάδα, μπορεί κάποιος να προωθήσει affiliate καμπάνιες που αφορούν ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, gadgets, παιχνίδια online και casino, site προσφορών, ταξίδια, delivery, φαρμακευτικά είδη, ιατρικές υπηρεσίες, ιστοσελίδες γνωριμιών, και άλλα πολλά.

Πώς γίνομαι Affiliate μιας επιχείρησης

Η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, για να βρούμε επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το affiliate marketing, είναι να αξιοποίησουμε ένα Affiliate δίκτυο, το οποίο συγκεντρώνει τις καμπάνιες πολλών διαφορετικών εταιρειών.

χρήματα μέσω internet 10

Στην Ελλάδα, αυτή τη στιγμή, τα τρία μεγαλύτερα Affilliate δίκτυα είναι η LinkWise, Η ClickBanner και η ForestView.

LinkWise

χρήματα μέσω internet 11

Το πρώτο και μεγαλύτερο affiliate δίκτυο στην Ελλάδα, που συνεργάζεται με τις πιο γνωστές επιχειρήσεις.

Ιδρύθηκε το 2008 και αυτή τη στιγμή μας δίνει τη δυνατότητα να γίνουμε Affiliate για περισσότερες από 300 διαφορετικές εταιρείες.

Ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στο δίκτυο της LinkWise, των οποίων τα προϊόντα μπορείτε να προωθήσετε, είναι οι εξής:

Εν ολίγοις, αν γνωρίζετε ανθρώπους που έχουν ψωνίσει έστω και μία φορά ηλεκτρονικά από τις παραπάνω επιχειρήσεις, θα μπορούσαν να είχαν ψωνίσει από εσάς.

Για να εγγραφείτε δωρεάν στη LinkWise και να μπορέσετε να προωθήσετε τις προσφορές των 300+ επιχειρήσεων, αρκεί να κάνετε κλικ σε αυτό το σύνδεσμο

χρήματα μέσω internet 12

και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας.

ClickBanner

χρήματα μέσω internet 13

Η ClickBanner ξεκίνησε τη λειτουργία της στις αρχές του 2010. Από το 2011 δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό, σε Τουρκία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Αυτή τη στιγμή στο δίκτυο της ClickBanner είναι ενεργές πάνω από 240 καμπάνιες αντίστοιχων εταιρειών, μεταξύ των οποίων:

Για να προωθήσετε τις καμπάνιες της ClickBanner, κάντε κλικ σε αυτό το σύνδεσμο

χρήματα μέσω internet 14

και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για γίνετε μέλος.

ForestView

χρήματα μέσω internet 15

ForestView ιδρύθηκε το 2010 και είναι το πιο “πολυεθνικό” από τα affiliate δίκτυα.

Αποτελεί μία από τις εταιρείες του ThinkDigital Group, ενός ελληνικού ομίλου Marketing με ισχυρή παρουσία στην κεντρική και νοτιοανατολική Ευρώπη. Το ThinkDigital Group, μεταξύ άλλων, είναι ο εγκεκριμένος συνεργάτης του Facebook και ο αποκλειστικός συνεργάτης της Microsoft στην Ελλάδα και τις γύρω χώρες.

Αυτή τη στιγμή, στο δίκτυο της ForestView θα βρείτε ενεργές 55 καμπάνιες αντίστοιχων εταιρειών.

Οι πιο γνωστές επιχειρήσεις στο δίκτυο είναι:

Μπορείτε να προωθήσετε τις καμπάνιες της ForestView, κάνοντας κλικ σε αυτό το σύνδεσμο

χρήματα μέσω internet 16

και ακολουθώντας τις απλές οδηγίες.

Ποιο Affiliate δίκτυο να επιλέξω?

Έχετε τη δυνατότητα να γίνετε δωρεάν μέλος και στα τρία παραπάνω affiliate δίκτυα ταυτόχρονα, και να έχετε την επιλογή ανάμεσα σε περισσότερες από 500 ξεχωριστές καμπάνιες.

χρήματα μέσω internet 17

Όπως θα παρατηρήσατε, ορισμένες εταιρείες έχουν καμπάνιες σε περισσότερα από ένα δίκτυα, αλλά είναι αρκετές και οι αποκλειστικότητες.

Μάλιστα, υπάρχει περίπτωση διαφορετικές καμπάνιες για την ίδια εταιρεία σε διαφορετικά δίκτυα, να δίνουν διαφορετικά ποσοστά ή προμήθειες ανά πώληση.

Οπότε, με το να είστε μέλος και στα τρία δίκτυα, LinkWise, ClickBanner, και ForestView, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επιλέξετε την καλύτερη καμπάνια με το μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους.

Πώς γίνονται οι πληρωμές και τι γίνεται με την εφορία?

Και τα τρία Affiliate δίκτυα στην Ελλάδα υποστηρίζουν μεταφορά προς τραπεζικό λογαριασμό αλλά και το Paypal για τις πληρωμές των προμηθειών.

Όσον αφορά την εφορία, και τα τρία δίκτυα μας δίνουν την επιλογή να ξεκινήσουμε χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε έναρξη επαγγέλματος.

Η ForestView, αν δεν έχουμε τη δυνατότητα να κόψουμε δικές μας αποδείξεις ή τιμολόγια, μας δίνει την επιλογή να μας κόψουν εκείνοι απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης, με τις νόμιμες κρατήσεις (20% συν χαρτόσημο 3.6%), για συνολικό ποσόν μέχρι 4.000 ευρώ το χρόνο.

Μπορούμε, έτσι, μέχρι να φτάσουμε το όριο αυτό, να είμαστε απόλυτα νόμιμοι χωρίς να χρειάζεται έναρξη στην εφορία, ΤΕΒΕ, απόδοση ΦΠΑ και όλα τα συναφή.

χρήματα μέσω internet 18

Η ίδια δυνατότητα απόδειξης δαπάνης με τις ίδιες κρατήσεις ισχύει και στην Clickbanner, χωρίς όμως να αναφέρουν μέγιστο ετήσιο ποσόν.

Τέλος, και η Linkwise επιτρέπει την πληρωμή κάποιου σαν ιδιώτη (χωρίς έναρξη στην εφορία) ή σαν επαγγελματία. Απ' όσο έψαξα στην ιστοσελίδα τους, δεν αναφέρουν συγκεκριμένο ποσόν όσον αφορά τις κρατήσεις για τους ιδιώτες, ούτε το ετήσιο όριο. Για να ενημερωθείτε σχετικά, μπορείτε να ρωτήσετε τους ίδιους στο [email protected].

Τώρα, για το πώς δηλώνεται το εισόδημα από το Affiliate marketing στη φορολογική δήλωση, θα πρέπει να συμβουλευθείτε ένα λογιστή ή φοροτεχνικό.

Το Θανάσιμο σφάλμα στο Affiliate Marketing

Είμαι βέβαιος πως έστω κάποιοι (ελπίζω λίγοι) που θα διαβάσουν αυτό το άρθρο, θα μπουν στον πειρασμό να γραφτούν στα παραπάνω δίκτυα και να αρχίσουν να βομβαρδίζουν τους πάντες, γνωστούς και αγνώστους με affiliate συνδέσμους.

ΜΗΝ το κάνετε.

χρήματα μέσω internet 119

Η δύναμη μιας σύστασης είναι να γίνεται φυσικά. Αν πχ κάποιος φίλος σας ενδιαφέρεται για αγορά υπολογιστή, και έρθει και ρωτήσει εσάς, βεβαίως να του στείλετε ένα affiliate link.

Ο φίλος σας θα αγοράσει το προϊόν στην τιμή που έτσι κι αλλιώς θα το αγόραζε, εσείς θα έχετε ένα κέρδος που αλλιώς θα πήγαινε ολόκληρο στην επιχείρηση, και η επιχείρηση έχει διαφήμιση βάσει του αποτελέσματος, χωρίς να έχει επενδύσει χρήματα εκ των προτέρων.

Όλοι βγαίνουν κερδισμένοι.

Αν όμως αρχίσετε από μόνοι σας να στέλνετε μηνύματα στους φίλους σας “Θες να αγοράσεις υπολογιστή? Κάνε κλικ εδώ! Θες τα καλύτερα Deals? Κάνε κλικ εδώ! Θες να αδυνατίσεις γιατί έγινες τόφαλος? Κάνε κλικ εδώ!” τι είναι το πιθανότερο να γίνει?

χρήματα μέσω internet 120

Ίσως κάποιοι να τσιμπήσουν, να κάνουν κλικ και να αγοράσουν, και να έχετε κάποιο πρώτο κέρδος. Σύντομα, όμως, ίσως και από το πρώτο μήνυμα, θα γίνετε ενοχλητικός, και είναι θέμα χρόνου να αποξενώσετε τους φίλους σας.

Στο τέλος, θα μείνετε γνωστός ως ο “προσφοράκιας” και όλα τα μηνύματά σας θα μένουν αδιάβαστα και αναπάντητα.

Επιπλέον, ουσιαστικά θα έχετε χαλάσει το όνομα του Affiliate Marketing, ακόμα και για όσους το εφαρμόζουν σωστά.

Τα Σημεία-Κλειδιά για την Επιτυχία στο Affiliate Marketing (και όχι μόνο)

Η επιτυχία στο Affiliate Marketing δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο. Αρκεί να ακολουθούμε τις παρακάτω υποδείξεις.

Συνδυασμός προσφοράς με περιεχόμενο (διαφήμιση χωρίς διαφήμιση)

Η καλύτερη διαφήμιση συχνά είναι αυτή που δεν φαίνεται πως διαφήμιση.

Αν πχ ανοίξουμε ένα site στο χώρο του αυτοκινήτου και δούμε μια διαφήμιση για λιπαντικά, μάλλον δεν θα της δώσουμε σημασία. Μπορεί να μην τη δούμε καν.

χρήματα μέσω internet 21

Ας πούμε όμως πως διαβάζουμε ένα άρθρο με τίτλο πχ “10 συμβουλές για χαμηλότερη κατανάλωση”. Αν μία από τις συμβουλές αυτές είναι για τη σωστή λίπανση του κινητήρα, και έχει ένα σύνδεσμο προς μία συγκεκριμένη μάρκα λιπαντικού, δεν είναι πιθανότερο να κάνουμε κλικ?

Στο βάθος, είναι το ίδιο πράγμα: το site μας προτείνει και στις δύο περιπτώσεις να αγοράσουμε κάτι, ένα λιπαντικό εν προκειμένω.

Στην δεύτερη περίπτωση, όμως, έχει κερδίσει την προσοχή μας. Διαβάζοντας το άρθρο, έμπρακτα πλέον εμπιστευόμαστε την αυθεντία του site στο συγκεκριμένο τομέα. Όταν λοιπόν μας κάνουν μια εμπορική πρόταση, η αυθεντία μεταφέρεται και στην πρόταση αυτή.

χρήματα μέσω internet 22

Το ίδιο μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε προϊόν. Αν είστε πχ affiliates της Aegean, πώς νομίζετε θα πουλήσετε καλύτερα? Αν κάνετε δημοσίευση “Φοβερή προσφορά: Πάσχα στην Κέρκυρα με 99 ευρώ”? Ή αν κάνετε ένα ταξιδιωτικό αφιέρωμα για το Πάσχα στην Κέρκυρα, και στο τέλος του άρθρου να αναφέρετε την προσφορά των 99 ευρώ?

Γυναικεία καλλυντικά: Τι θα πουλήσει, το “προσφορά σε κρέμα προσώπου” ή “5 συμβουλές για ένα πρόσωπο που να λάμπει” που να έχει σύνδεσμο προς την ίδια κρέμα?

Στο Affiliate Marketing, η δωρεάν παροχή χρήσιμης πληροφορίας πάντοτε φέρνει κέρδος.

Παραμένουμε πιστοί στο θέμα του site μας

Το ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν 500+ διαφορετικές καμπάνιες στην Ελλάδα, δεν σημαίνει πως μπορούμε ή πως πρέπει να τις προωθήσουμε όλες.

Αν αύριο έγραφα ένα άρθρο στο PCsteps για μακιγιάζ, προσπαθώντας να προωθήσω μια καμπάνια για καλλυντικά, πόσο σοβαρά θα μπορούσατε να με πάρετε?

χρήματα μέσω internet 23

Πόσο σοβαρά θα το έπαιρναν οι γυναίκες τις οποίες θα αφορούσε ένα τέτοιο άρθρο, όταν όλο το υπόλοιπο site έχει εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο?

Καλώς ή κακώς, τα site ποικίλης ύλης είναι αρκετά σπάνια, και αυτά που είναι επιτυχημένα είναι μεγάλα portal που ανήκουν σε μεγάλους ομίλους, και δεν τους ενδιαφέρει καν να ασχοληθούν με το Affiliate marketing.

Η μεγάλη δύναμη ενός site είναι η εξειδίκευση. Ο αναγνώστης του PCsteps ξέρει πως έχει μπει για να διαβάσει οδηγούς σχετικούς με την τεχνολογία. Ούτε για καλλυντικά θα μπορούσα να του μιλήσω, ούτε και για αυτοκίνητα, ούτε για προϊόντα αδυνατίσματος.

Η συχνή ανανέωση περιεχομένου θα κάνει θαύματα για το site μας

Λίγα πράγματα είναι πιο θλιβερά από το να μπαίνεις σε ένα site και η τελευταία του δημοσίευση να ήταν πριν από 3 ή 6 μήνες.

χρήματα μέσω internet 24

Δείχνει πως αυτός που το συντηρεί απλά παραιτήθηκε, και πως είναι θέμα χρόνου ενδεχομένως να λήξει η φιλοξενία της σελίδας, ή το όνομα domain, και να εξαφανιστεί.

Επίσης, παρ' όλο που 6 μήνες δεν είναι και τόσο μεγάλο διάστημα, όλες οι πληροφορίες φαίνονται ξαφνικά παρωχημένες, σαν ιατρικό εγχειρίδιο του 1800.

Όμως, η έλλειψη νέων άρθρων δεν επηρεάζει μόνο τους επισκέπτες, αλλά και τις ίδιες τις μηχανές αναζήτησης.

Site που ανανεώνουν συχνά το περιεχόμενό τους, τα επισκέπτονται συχνότερα οι crawlers της Google και των άλλων μηχανών, και έχουν την τάση να βγαίνουν υψηλότερα στις αναζητήσεις.

χρήματα μέσω internet 25

Δεν χρειάζεται να ξέρουμε σχεδόν τίποτα από SEO. Αν γράφουμε 20 άρθρα το μήνα, τουλάχιστον, και απλά έχουμε λίγο την προσοχή μας στις λέξεις-κλειδιά, είναι εκπληκτικό πόσο ψηλά μπορεί να βρεθεί η σελίδα μας στις αναζητήσεις.

Κι αν ο επισκέπτης όποτε μπαίνει βλέπει πως έχουν δημοσιευτεί 2-3 νέα άρθρα, τότε ξέρει πως αγαπάμε το site και το θέμα μας, και πως εργαζόμαστε για αυτό. Όταν θα του μιλήσουμε, με ένα άρθρο, με μια affiliate προσφορά, θα μας ακούσει.

Δωρεάν Προσωπική Καθοδήγηση για να κερδίσετε χρήματα από το Internet

Όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το χώρο, όσες γνώσεις κι αν είχα στην τεχνολογία, αγνοούσα σημαντικές παραμέτρους που είναι σημαντικές για το Affiliate Marketing.

Χρειάστηκε να κάνω αρκετά λάθη και να δοκιμάσω αρκετά πράγματα που δεν λειτουργούσαν, μέχρι να μάθω ποια ήταν τα σωστά. Κι αυτό αφού είχα πληρώσει αρκετά χρήματα για εκπαιδευτικά προγράμματα από κορυφαίους Αμερικανούς Internet Marketers.

χρήματα μέσω internet 26

Αν έχετε ένα site και θέλετε να ασχοληθείτε σοβαρά με το Affiliate Marketing, είμαι διατεθειμένος να μοιραστώ τα μυστικά που έχω μάθει, και να σας καθοδηγήσω προσωπικά στο πώς να βελτιώσετε ή και να απογειώσετε τα αποτελέσματα στο δικό σας site.

Θα έχετε τη δυνατότητα να μάθετε για τεχνικές όπως το linc cloaking, το autoresponder marketing, οι squeeze pages, τα exit intention popups, και πώς μπορεί η πληρωμένη διαφήμιση της σελίδας σας στο Internet όχι μόνο να είναι δωρεάν, αλλά να σας πληρώνουν για να την κάνετε.

χρήματα μέσω internet 27

Η καθοδήγησή μου δεν θα σας κοστίσει τίποτα. Θα χρειαστεί όμως να επενδύσετε σε κάποια ειδικά ηλεκτρονικά εργαλεία, με κόστος της τάξης των 14 ευρώ.

Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά, στείλτε ένα email στη διεύθυνση [email protected], γράφοντας δύο λόγια για εσάς και για το site σας.

Επειδή έχω μόνο 24 ώρες την ημέρα, όπως όλοι μας, δεν μπορώ να αναλάβω την καθοδήγηση για απεριόριστα άτομα ;-)

Τα σχόλια του PCsteps έχουν μεταφερθεί στο Questions.pcsteps.gr. Αν έχετε απορίες για τη δημοσίευση ή οποιαδήποτε τεχνολογική ερώτηση, από προτάσεις αγορών μέχρι τεχνικά προβλήματα, γράψτε μας εκεί. Απαντάμε το αργότερο εντός 48 ωρών.

Οι Στήλες του PCsteps

FEATURED sale alert b10 x4 aa
Οδηγοί Αγοράς
QuickSteps#320 - Δωρεάν VPN Edge, Πλήρη Αποσύνδεση Facebook, Κρυφό Μήνυμα Σε Εικόνα, Καρτούν Εικόνα Προφίλ
QuickSteps
GamingSteps#20240322 - Battle Royale Στο WoW, Ρεκόρ Χρηστών Για Το Stardew Valley, GDC Και IGF Awards 2024
GamingSteps