Οργανώστε τις αγορές σας

Δείτε ποιοι είναι συνδεδεμένοι στο ασύρματο δίκτυο σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε για να ασφαλίσουμε το ασύρματο δίκτυο μας είναι η κρυπτογράφηση, η οποία κωδικοποιεί τα δεδομένα που μεταφέρονται από τον υπολογιστή σας στο ασύρματο router και αντίστροφα. Η κρυπτογράφηση είναι απαραίτητη για να εμποδίσουμε άλλους χρήστες από τα μπαίνουν δωρεάν στο διαίκτυο από το δικό μας router, αλλά δεν είναι ικανή να μας προστατέψει από hackers.H εφαρμογή Wireless Network Watcher σαρώνει το ασύρματο δίκτυο σας και σας εμφανίζει μια λίστα με όλους τους υπολογιστές και τις συσκευές που είναι συνδεδεμένα στο δίκτυο σας. Για κάθε συνδεδεμένη συσκευή, θα σας εμφανίζεται η διεύθυνση IP, η διεύθυνση MAC, ο κατασκευαστής της κάρτας δικτύου και προαιρετικά το όνομα του υπολογιστή. Όλες αυτές οι πληροφορίες μπορούν να εξαχθούν σε διαφορετικές μορφές όπως HTML, XML,CSV και αρχείο κειμένου.

wireless-network-watcher

Η εφαρμογή Wireless Network Watcher δεν χρειάζεται εγκατάσταση και υποστηρίζει Ελληνικά. Βέβαια, η εφαρμογή μπορεί να σαρώσει ασύρματα δίκτυα στα οποία είστε συνδεδεμένοι.

Το Wireless Network Watcher είναι συμβατό με Windows 2000, Windwos XP, Windwos Server 2003/2008, Windows Vista και Windows 7.

Δείτε ποιοι είναι συνδεδεμένοι στο ασύρματο δίκτυο σας 4.25/5 (85.00%) 4 votes
 • giorgos

  apo pio site mou protinete na to katevasoo :)

 • http://www.pcsteps.gr/ Angelos Kyritsis

  Αυτό είναι το site του δημιουργού

  http://nirsoft.net/utils/wireless_network_watcher.html

 • giorgos

  se efxaristo poli fileee kai to sitee sou einai apla telioo :) ama mporis kana kana videaki gia rat toos pistevo einai kala na to grorizi kosmos GIA ASFALIA VEVEAA

 • http://www.pcsteps.gr/ Angelos Kyritsis

  Καλή ιδέα. Κάτι θα ετοιμάσω ;)

 • Χρήστος

  Άγγελε καλημέρα. Κάτι ανάλογο συμβατό με linux?

 • http://www.pcsteps.gr/ Angelos Kyritsis
 • Χρήστος

  Σ΄ευχαριστώ πολύ Άγγελε, μου έλυσες τα χέρια φίλε για άλλη μια φορά!

Επιστροφή στην κορυφή

PCsteps VIP List

Απλοί και Χρήσιμοι οδηγοί, κάθε εβδομάδα στο inbox σου!

Μισούμε το SPAM όσο κι εσείς (ίσως και λίγο περισσότερο)

Web Analytics